- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
KurtCobain #96597 üzenetére
"úgy érzékelte, hogy a párhuzamos utcában megyek..."
Ilyet a kollégám LG G3-asa is tud, pedig az nem MTK-s.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Magicrat #96589 üzenetére
Nem az időtől fugg a GPS hanem hogy utana mennyire pontosan tartja, mennyire kolbászol el ha egy helyben allsz... igazabol korabbi tapasztalatok alapjan mar nem tetszik hogy itt 1 percrol van szo. Max 10mp mar jonak szamitana ha utana is pontos marad...
Azert tovabbra is varos az uj chip, a remény hal meg utoljara.
-
Magicrat
tag
válasz
KurtCobain #96593 üzenetére
Azt tudom, hogy a G4-esnek baja van a gps-el. Újradrótozások, nagy vaslapokra helyezéses mókák meg egyebek kellenek, hogy működjön, legalább találjon valamit. Asszony példányával anyáztunk a nyáron elég sokat, aztán belefáradtunk...
-
doongoo
addikt
erre senki többet?
Eddig Coolpad F1, THL 5000 és Iocean X8 mini pro lett ajánlva.
Semmi más opció nem létezik a kritériumok szerint?
Eddig a Coolpad lehet a befutó. Magyar nyelv van benne? Van már rá tökéletesen bugmentes ROM?
-
Magicrat
tag
A ghizchina ráeresztett egy halom tesztprogit a Jiayu S3-ra, íme az eredeti cikk és az eredmény:
•3D Mark Ice Storm Extreme: 6,508
•Vellamo Metal: 1,111
•Vellamo Multicore: 1,822
•Vellamo Browser: 2,433
•Quadrant: 19,288
•GFXBench Manhattan: 358.7
•GFXBench Manhattan Offscreen: 357.1
•GFXBench T-Rex: 858.4
•GFXBench T-Rex Offscreen: 866.2
•Geekbench Single Core Score: 810
•Geekbench Multi-core Score: 3948
•Antutu X: 38,203
•Antutu: 40,097Gps-t egy perc alatt talált... Hmm. Az jó szerintetek?
-
johniee
senior tag
Sziasztok, csináltam egy kis Tutorialt, nekem hogyan sikerült több mobilnál is az akksi idő javítása
Battery Calibration használata, SetCPU vagy No-Frills, illetve még a Greenify
[link]THL W100, THL W8 és Xiaomi Redmi 1S-en teszteltem
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Potzee #96583 üzenetére
Weboldal van, ráadásul angol nyelvű. Lehet, hogy kínai nyelvű már régebb óta létezik, de gondolom azzal nem sokra mennél.
STAR márkájú telefonja is van itt egy csomó embernek, pedig ezzel a névvel aztán van pár tucat változat.
Nem könnyű most már betörni a kínai telefonok piacára még kínaiként sem, de ha meg sem próbálja, nem jut egyről a kettőre. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Potzee #96581 üzenetére
Nem tudom. Valahol el kell kezdeni. Annak idején pl. a Jiayu teljes mértékben ismeretlen márka volt. Kijött a készülékeivel 2012. őszén (először talán a G3, aztán a többi). Azóta itthon jelentős számú felhasználói tábora lett főleg a G2, G3, G4 modelleknek, de nyilván külföldön is. Most már az S3-nál tartunk és a Jiayu-ról, mint ismert "brand"-ről beszélünk.
Legyen ez így az ECOO-val is. Majd a piac megadja a választ, életképes lesz-e a márka. -
TedThomas
aktív tag
válasz
instantwater #96579 üzenetére
Azt nem hiszem, hogy nem működik. És az ára is tök reális. Nézd meg a Jiayu S3 presell árát: [link]
Itt olyanokról lehet szó hogy az anyaghasználat kiábrándító, szoftveres bug-ok amit sose javítanak ki, kamera interpolált 16 amúgy 8-13mpx, gps szar meg ilyen apróságok.
Ilyenkor a paypal maximum partial refund-ot fog adni ha rendesen betudod bizonyítani.
Esetleg behal fél év után és akkor már nincs paypal.De ezt csak a pesszimista énem mondja.
Az optimista azt, hogy egész jó kis telefon és lefedi a hazai 4G-t végre.
Sőt az oldaluk szerint lesz nyalóka is rá. Nekem teljesen pozitív. Kár, hogy 5.5 és nincs most keret kalandozni.
Valahol el kell kezdeni a telefon gyártást. Még akár jó is lehet. -
-
v-man
őstag
Erről a gyártóról hallott már valaki?
ECOO E04 Aurora Smartphone
Egész jó kis konfignak tűnik -
TedThomas
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #96572 üzenetére
(#96571) kismércse
Igen a THL 5000 is jó alternatíva de az meg nagyon kilóg már a keretből.
Mininél lehet kapni P780-at. Lehet felújított vagy csak simán benn ragadt a raktárban de a mini az egyik legjobb bolt.
Esetleg picit drágábban egy S860: [link] [link]
Ez itthonról is beszerezhető, de garival legalább.Egy S660 megáll 43-ban: [link]
THL 4400 52-ben
-
kismércse
tag
válasz
CoolBoy323 #96572 üzenetére
Igen, csak az már túl lép az 50 ezres korláton. :/
-
TedThomas
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #96568 üzenetére
(#96567) kismércse
Akkor már inkább a 4400
A Lenovoról van két teszt is az oldalon. Ha az meggyőzött és tetszett, akkor nem kell nagyon tovább gondolkodnod szerintem.
-
kismércse
tag
válasz
CoolBoy323 #96568 üzenetére
A 4400-at néztem, de szidtak benne ezt azt. Így még maradtam a Lenovonál, mert barátnőmnek is rendeltem annó olyat, szóval tudom hogy milyen. Csak azért tettem fel a kérdést, mert keresgéltem már sok telefont, de még nem találtam ár/érték arányban jobb erős akksis telefont.
-
kismércse
tag
Üdv!
Telefont szeretnék venni. Ami számít, az az: 5"-os HD kijelző, 1GB ram, és 4 magos processzor. De a legfontosabb, egy erős akkumulátor. Ezt kb 45-50 ezer forint körül szeretném. A kérdésem az lenne, hogy a Lenovo P780-on kívül van még ilyesmi kategóriájú, megbízható telefon? Vagy maradjak a Lenovonál?
-
Igen, valami olyasmi
(nem minden esetben tudok linkelni, vagy pontosan idézni) -
Müszi
senior tag
válasz
pepusos #96548 üzenetére
Helo!
Nálam is ezen a két modellen volt nemrég a választás ill elkanyarodva még néhány kínai is képben volt aztán a Voda vidéki 900MHz-e miatt maradt az LG. Ugyan csak 3 hete használom de eddig minden ok.
Az 1GB ram ellenére is nagyon gyors. Még nem sikerült megakasztanom. Szép kijelző, elfogadható kamera, jó akkuidő és nekem még épp elég kicsi méret a 4,7" ellenére. Nem bántam meg. Nekem csak egy év gyári garija van de nagyon jó a support. 50K volt.
Negatív hogy nincs értesítési led és funkciógomb világítás. Ezt bele kell kalkulálni bár én hamar megszoktam. -
ÁrPi2
senior tag
-
-
TedThomas
aktív tag
válasz
monkey_ #96553 üzenetére
Nem tűnik rossznak. Mondjuk ára nincs kiírva meg nem tudjuk mit tud a 4G frekvenciákban.
Ahogy látom megkapta a OnePlus kameráját. Speciből nézve lehet az ára is hasonló lesz.Viszont szimpi, hogy leírás szerint van egyből EU-ból szállítós megoldás.
Milyen vicces hogy csinálnak neki szép landing paget meg grafikát, videót és a youtube videó elnevezése: ZTE_BladeS6_0126_1080P.mp4. Nálam ez marketing fail
-
monkey_
csendes tag
ZTE Blade S6
-
pepusos
senior tag
Sziasztok! Nem tudok dönteni... LG L90 Dual vs. ZTE V5 redbull.
Lg 51 ezer, 2 év garival, ZTE olcsóbb, garit nem tudom mennyi és hova szól. Segítséget, véleményeket előre is köszi!
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Coolpad F1-et többször is olvastam visszaolvasva a fórumban. Jókat írtok róla, de 40-ért ennyire jót? Nehéz elhinni. Vagy van valami rejtett hibája?
Üdv
-
Sanyesz.
őstag
válasz
fateless #96543 üzenetére
Egyik kártyám Telenor (beszélgetős), a másik T-Mobile (net), 3G mindig bekapcsolva. Nem játszom, nem ezen hallgatok zenét. A BT folyamatosan bekapcsolva, ha beülök a kocsiba, nyilván csatlakozik.
Ebben a felállásban, "az én használatomban" kb. 4-6 nap. Az eddigi plafon "phone only" 8 nap volt.MOD: A készülék soha nincs kikapcsolva.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
doongoo #96540 üzenetére
Én kb. 3-4 hónapja használom. Nekem teljesen megfelel. MTK6592 CPU, értelemszerűen LTE-t és Glonass holdakat nem tud. Hogy a FullHD kijelző kell-e Neked, azt sem tudom. Az akku beépített. NFC, OTG van. A BT kocsiban tökéletesen műxik. "Gesture"-k beállíthatók.
Egy barátomnak és az ő kollégájának is vettünk egyet, nem mondták, hogy bajuk lenne vele, pedig biztosan hozzám fordulnának.
Ha negatívumot akarok mondani, akkor talán "csak telefon" módban csalóka az akkutöltöttség jelzése. Hirtelen sokat ugorhat lefelé. -
janaman01
addikt
Bocs lejárt a szerk idő...
viszont ha valakinek hamarabb jönne meg az s3 -a az irjon le mindent, még időben vissza tudjam mondani
(#96494) Somatom: hát igy is fogalmazhatunk
-
Secretknight
aktív tag
Ulefone Be One.
Olcsó,és ez valahogy érződik rajta.Szubjektíven.Amúgy szép a forma,a kijelző gyönyörű és minden működik rajta ahogy kell.Optimalizálás nulla.Néha belassul,amit nem kéne mert nincs rajta semmi.A 4.4-en semmit sem módosítottak.Mindenféle gesztusokat tud,mutogatást ,koppintgatást.Hát ki is kapcsoltam mindet.
Az alsó három érintőgomb szép fehéren meg van világítva ,nagyon látványos.Az értesítő led korrekt,piros,zöld,kék színben jelez.Be lehet állítani hogy sms,vagy elmulasztott híváskor villogjon a hátsó led mint az állat.Amúgy szerintem nagyon erős a hátsó led.A hátlapot nyomogatva nyöszörög.
Minden funkció átlagosan működik,hiba nélkül.A gps k..va szar.Először el sem indult.Aztán sikerült resetelnem a gps modult az Mobileuncle Tools segítségével.Utána működött,de elég gyenge jeleket vesz.
A teló nagy.5,5 coll,de akkoris nagy.Akksi kevés,naponta kell tölteni.Talán két naponta.
A töltője 1A-es és iszonyúan melegszik ??,le ne égjen a lakás. -
RVR400
veterán
válasz
Mr.Csizmás #96527 üzenetére
Az árfolyam meg meglesz 350Ft/1USD-be simán.
-
doongoo
addikt
Sziasztok guruk, egy kollégám (nő) kért meg, hogy ajánljak neki telókat az alábbi kritériumok alapján:
Ár: 200 USD + itthoni sarcok
Kijelző: 5"
Dual-SIM
Octa-Core (a férjének ilyen van és az nagyon jó gyors) Gondolom MT6592, de lehet más 8-magos is (bár Kirin és Snapi nem hiszem, hogy lenne ebben az árban)
min. 2 GB RAM
micro SD bővíthetőség (mellette persze minél nagyobb belső tárhely)
használható fényképező (nem nyomtatni, csak képeket lőni és videózni, majd TV-n visszanézni)Amit nem említett,de gondolom nem lenne baj:
működő GPS (nyilván nem navira, de azért lője be magát kb. 1 percen belül viszonylag pontosan)
minél frissebb Android (nyalóka nem létszükséglet, de ne is 4.1 legyen persze)Én nem nagyon keresgéltem a fenti paraméterekkel, de biztosan van itt olyan tulaj, akinek ráillik a telójára a fenti leírás, így minden javaslatot szívesen várok esetleg személyes tapasztalatokkal is kiegészítve.
-
MrChef
aktív tag
Alakul, milyen telefonom lesz kb. 1,5 év múlva...
[link] -
b0bcat
addikt
Egy érdekes, de kedvezőnek hangzó hír.
"...a Redmi 2 rövidesen 2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárhellyel lesz elérhető..."
-
b0bcat
addikt
"Tényleg kevés telefon van amit nem kell matekolni amint megkapod."
Attól függ, mik az ember igényei. Nekem eddig egyetlen telefonom volt - a több mint 10 kínai csodából -, amivel az üzemszerű működéshez mókolni kellett, a Hero V6888, mert azon gyárilag nem voltak Gugli alkalmazások és Play áruház sem. A többi mind tökéletesen használható volt out-of-the-box.
Én mondjuk nem vagyok hárdkór júzer.
-
myk74
senior tag
válasz
#79335424 #96518 üzenetére
Persze egy kis buhera belefér,sőt kell is.Igényli a kínai telefon
Bár nálam olyan kevés app van hogy az alap minimal romok nekem pont megfelelnek,ezért is szeretem ha minden működik benne.Egy factory reset után kb15 perc és kész vagyok a belakással.Pl:Asus zenfone 5-nél kb 25-30 appot fagyasztottam le,szép meg minden de nem kellenek.
Színben fehér nálam kilőve,melóhelyem nem szeretné. -
törölt tag
Én pont egy fehéret rendeltem magamnak, bár nem esztétikai szempontok miatt. Azt remélem, hogy kevésbé viseli meg a nyár az autóban, mint egy feketét. Igazából a teló formája nem érdekel. Nem gyönyörködni akarok benne, arra van célhardver. Nőnek hívják. Viszont nem zavar, ha egy kicsit mókolni kell egy telón. Feladat, kihívás. Élvezem, hogy olyanra alakíthatom, ahogy én szeretem használni. Na, ebben viszont jobbak a telók, mint a nők!
-
myk74
senior tag
válasz
RVR400 #96511 üzenetére
Persze jöhet!
Tényleg kevés telefon van amit nem kell matekolni amint megkapod.Nekem nincsenek nagy elvárásaim,rengeteget telefonálok,netezek és kevés játék,fotó néha.Viszont bírom a jó akkut a gomb világítást és a visszajelző ledet.
Facebuk és társai nem érintenek,nem szemetelem tele a telefonom minden xarral.
Ja !
Agyvérzést kapok az új trendtől hogy hasonlítson egy ájfonra meg samsungra ,és még fehér is legyen.pfffff -
szylan
csendes tag
Thl 6 ról vélemény? 33ezret megér 1 év garanciával?
-
RVR400
veterán
válasz
TedThomas #96509 üzenetére
Az a baj, hogy a jól működés fogalma bizonyos esetekben már olyan elvárásokat jelent, ami belegondolva irreális. Értsd jól, ha veszel itthon 20e Ft-ért egy telefont, akkor az sem érdekel, ha naponta lefagy, olyan lassú, hogy ha hívnak, akkor fél perc után tudod legkorábban felvenni, mert addig nem bírja még kiírni sem, hogy ki hív, stb. Kintről meg ennyi pénzért is legalább egy Galaxy S3 képességeit várják elég sokan.
Másrészt a legnagyobb problémaforrások nálam így néznek ki:- Figyelj má'! Gond van a telóval.
- Osz' mi?
- Há' nem magyar rajta a FÉSZBÚK.Abba már bele sem megyek, hogy pl a T6S-nél jön a probléma, hogy ez szar, mert nem villog, mikor Messengeres üzenetem jön, pedig az elején még villogott. Aztán kiderült, hogy feltett egy progit, amivel a jelzés színét beállította KÉKRE...
Ezeken pedig úgysem fogsz tudni segíteni. Meg ugye azokon sem, akik napokat el tudnak szabni azért, hogy a telefonjuk számukra 1%-os kényelmetlen működését megpróbálják valahogy korrigálni, míg egy márkás itthoni piacosnál azt egyszerű fícsörként aposztrofálná...
(#96510) myk74: És gondolom lehetne dual aktív, valamint ajándék mozijegyet is elfogadnál hozzá a 200-ért.
-
b0bcat
addikt
Egy újabb érv az Ulefone Be Pro mellett.
-
KTU
addikt
válasz
Blue Eagle #96502 üzenetére
Az meg volt a rom telepítése után közvetlen, de most is.
Sajnos a MAC maradt. -
joy_k
tag
válasz
WOT-H-A-C #96482 üzenetére
Koszi a magyarazo leirast, nem akarok klont venni, szivem szerint valami Note 4 dualt vennek, de a 5.7 egy kicsitt nagynak tunik, eleg lenne a 5 kepernyo, nagyon aktiv eltmodot folytatok, sokat van a telo a zsebben. zp999-x3 es honor 6 kozt gondolkodom, de meg nem tudtam donteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest