- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
wwenigma #105535 üzenetére
Ezt én is így gondolom. Annak idején legtöbbünk azért is választotta, mert bízott a jó supportban. Eu (Német)service, alkatrész, tartozék ellátás stb. Amikor a lányomnak is rendeltem egy ZP920-at, (73.000 volt össz + akksival) pont azt mondtam én is neki: Remélem a Zopo marad Zopo és nem (S)Zopo(')
Mielőtt megvettem az enyém, pont befejezte a ZP-k árrúsítását egy másik németországi webáruház, felháborodott hangnemben és az anyacég korrektségét erősen vitatva. Fel is vetetettem anno, hogy rossz ómen, de leintettek. Ez a forgalmazó tutibiztos cég, ez más, valószínű azzal a webáruházzal volt gond. Hát eddig tartott az illúzió. A teló egyébként még rendben teszi a dolgát, de többé nemigen bízok az ilyen EU-s háttérben csájnafonok esetében. Talán a Lenovo kivétel lenne. Off, de ebből is következik. A klímás topicot rengeteget bújtam a napokban. Végül DAIKIN-t vettem. Nem mertem kockáztatni. De ezt csak kizárólag neked írtam. Nehogy vitaindítónak vegye valaki. Nem ide való téma.
-
Ájvé
veterán
válasz
wwenigma #105427 üzenetére
Maga a szenzor jó, sok tavalyi csúcstelefonba ilyen szenzor van, szóval nem ebben van a hiba. Talán a lencse miatt, ami külön van és gyártótól függ mit használ (vagy Sony kínál több fajtát) akkor nyilván nem a szenzor hibája. Másik hibalehetőség a szoftveres beállítás. Más okra nem nagyon tudok gondolni.
Nekem IMX135 van a telefonomban és elégedett vagyok vele. -
zolipapa66
tag
-
Mercutio_
félisten
válasz
wwenigma #104711 üzenetére
Maga a teló mint olyan nem volt kérdés, csak a kamera teljesítménye. És nem provokatívan kérdeztem, hanem kíváncsiságból.
100% pixel-kukkolva még az átlag kompaktok is mosodát csinálnak, az a baj, hogy nem láttam még olyan oldalt, ahol mobilokkal készült képeket lehetne ugyanűgy összehasonlítani, mint pl. a dpreview-n -
törölt tag
válasz
wwenigma #103709 üzenetére
Egyrészt azért, mert azon lehet vitatkozni, hogy a 3G, vagy a 4G igényel -e több energiát, de az biztos, hogy mindkettő nagyságrendekkel többet igényel, mint a 2G. Mailek, chat üzenetek szinkronizálásához nincs szükség 2G -nél gyorsabb kapcsolatra.
Másrészt azért, mert ha a 3G hanghívás problémát okoz, akkor azt semmi mással nem tudod megakadályozni. Próbáltam. Ha már aktív a bejövő (vagyis cseng a teló), akkor már késő, nem hajtja végre a váltást. Ha elveszem tőle a használt 3G Bandet, akkor a hívónál kicseng, de nálam nem. Kimenőnél meg legalább fél percet kell várni, amíg beletörődik a 3G hiányába és hajlandó 2G -re váltani és azon bonyolítani a hívást.
Természetesen nem manuális kapcsolgatásra gondolok. -
Zeki
nagyúr
-
BullZeye
veterán
válasz
wwenigma #103022 üzenetére
Miért is? Ebayen vettem Samsung kártyát, még csak nem is olcsón, kb egy áfával és artisjussal olcsóbban. Ehhez képest 4-5 hónap alatt meghalt, gondoltam megnézem samsungosoknál, hátha garis, hát kiderült, hogy hamisítvány. Samsungos papírral, bontatlan eredetinek tűnő csomagolással, és még a micro SD kártya is 100%ig hasonlított rá, csak hát a rajta lévő szám alapján hamisítvány volt.
Ehhez képest a még olcsóbb hamisítványoknál aki nem ért hozzá és vesz 32 gigásat, betellik a 8gb, és szidja atelefont amiért nem menti el a képeket.
Teljesen logikusnak tűnik a lépés, hogy kiszűrjék ezt, és az idióta nyafogásokat, hogy miért nem működik rendesen a telefon.
-
aytukabozs
addikt
válasz
wwenigma #101373 üzenetére
mondjuk egy Huiteng Communication Equipment CO.,Ltd.-nek nem tudom egyáltalán el kell e hinni hogy valóban sanyi az az érzékelő
részemről már annak is örülök hogy a klónok után elkezdtek saját formatervvel dolgozni(#101382) dudikpal
a vifocal reklámembere és kínai, nem feltétlen érti mit akarsz (bár gondolom google fordítót azért használ), csak ajánlgatni akar...
Ja a backorder az az hogy nincs is nekik, de majd lesz...
-
válasz
wwenigma #101037 üzenetére
Nagylelkű vagyok, megbocsátok.
Tudom, hogy Pápa Magyarország fővárosa, így aki nem itt él, az mind vidéki
janaman01 #101039
Nem csak a 800MHz jelent 4G-t.
Olyan lesz ez a 800MHz itt a fórumban, mint a 900as voda-hálózat.
Az egyik előfizum Telenor, a másik Voda, de még nem akadtam problémába a 900-as hálózat hiányától, mikor olyan telefon volt nálam. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne egyes helyeken hasznos a 800-as 4G hálózat, de nem csak ezen múlik, hogy 4G-t használhass.Az elmúlt egy hétben mentem 1200km-t, sok helyen volt lehetőségem kipróbálni a 4G-t sok helyen. A Balaton körül pl biztosan megy a "régi" hálózat is, egyébként jó volt ott is, nem csak a biztosan 4G-s területen, mint pl Celldömölk környékén.
A 4G is csak egy feature. Lehet, hogy valakinek a 800MHz-es hálózati elérés a legfontosabb, másnak a Bluetooth 4.0LE, mgint másnak a készülék formája, vagy épp a FHD, és sorolhatnám tovább. Leszűkíteni a 4G hálózat fogalmát a 800MHz-re kifejezetten szűklátókörűség lenne. Természetesen egyáltalán nem bánom, ha a készülékem a 800MHz-et is tudja, de ha egy felső kategóriás készüléket keresnék, biztosan nem esne ki emiatt a számításból az Mi Note.
Terentius #101044
A jack csatlakozó "válogatósságán" kívül nincs alapvető kifogás ellene, szerintem jó vétel a készülék. -
-
válasz
wwenigma #100085 üzenetére
Nem feltétlen alap, és egy single-sim telefon esetében nem hiszem ,hogy valaki kivágja a saját kártyát, csakhogy legyen kint mobilnete..
Életszerű szituban nem hiszem
alapnak alap.. annak akinek két SIM kártyája van ,de én azt gondolom, akinek nem vesz kintre kártyát, annak nem alap a mobilnet.
De nekem sem volt alap, és ha mondjuk 1 hétre megyek nyaralni valahova, azért nem veszek másik SIM-kártyát, ezért is teszteltem kikapcsolt mobilnettel
Szlovákiában nem kapcsoltam be a mobilnetet
-
-
válasz
wwenigma #100073 üzenetére
Hát nálam így sikerült
Mindkét állapotban mentem vele, a pontossága vitathatatlan.
Azért teszteltem kikapcsolt mobilnettel, mivel anno az MTK chipes telefonok használtak EPO fájlt, és nem tudtam még, hogy ez támaszkodik-e erre.
Teljesen szűz GPS-szel akartam tesztelni, és így próbáltam ki. Ennyi.
Szerintem a GPS pontosságából nem vett el se az egyik se a másik megoldás
@wwenigma: sehol nem írtam ilyet, hogy bekapcsolt mobilnettel kuka lenne a GPS... De persze ki lehet fordítani a mondandómat.. Javítottam, csak hogy ne legyen kötekedés alapja....
Ne írjunk akkor fals dolgokat.. Nem kuka a GPS, de ezek alapján már itt is azt fogják kérdezgetni szar-e a GPS.......
-
válasz
wwenigma #100071 üzenetére
Értelek, nem tudom van-e értelme bekapcsolt mobilnettel nézni trackinget, ha enélkül tökéletesen pontos.
Pontosabb már nem lehetne
Nem igazán értem miért lenne pontosabb kikapcsolt mobilnettel, nekem ez nem logikus
A lényeg, az új MTK SoC-ok GPS terén tökéletesen versenyképesek.
Többi infóért a telefon topicja: [link]
-
-
-
GIJoe
addikt
válasz
wwenigma #99849 üzenetére
Honor 3c az edigitalból, itthoni 2 év garancia, MTK 6582ban benne, ha nem működik a GPSe megeszem a levágott kezed
Most épp 0%os THM akció van nálunk, nem éri meg vacakolni kintről.
Erre nem fog panaszkodni hidd el, csak ha windowst akar telepíteni rá...Jakuu: Nem tudom milyen elvakultságról beszélsz, én olyat írok, ami volt a kezemben kipróbáltam használtam.
Te állítod hogy az MTK 6582 chip a hibás, és pedig ezt mint tényállítás cáfolom... -
-
-
-
-
-
-
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
wwenigma #98154 üzenetére
Vicces volt, tegnap hosszasan szívtam a vérét egy "nagytés" vállalati ügyfélmanagernek, és köti az ebet a karóhoz, hogy nekik még csak 1800-on van szolgáltatásuk, a lefedettségi térkép is arra vonatkozik. Sajna valami "műértő" kollégájáig nem tudtam elverekedni magam...
-
Solymi81
aktív tag
válasz
wwenigma #98150 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ, de kifejtenéd bővebben hogy érted ezt?
Vagy hol tudok utánanézni ezeknek az infóknak.Nézegettem teszteket mielőtt megvettem ezt a telefont, de azt sehol se írták, hogy mi a különbség a melegedésben az MT6582 és 6592 procik között.
Az Asphalt 8-cal játszottam pár pályát, azt simán vitte, probléma nélkül.
Lehetséges, hogy a Crystalux van rosszul megírva és nagyon járatja a procit?Ha lesz időm nekiállok tesztelni pár játékkal meg programmal, hátha okosabb leszek.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
wwenigma #98154 üzenetére
Tehát magyarul: kb. a dual sim-es telók 99%-a bukta LTE szempontjából a nagy T hálózatán, mert max. a város széléig lehet kihasználni az LTE-t. Feltéve persze, hogy a lefedettségi térképük nem olyan friss legalább, mint a készülék adatbázisok... mert ha a városban is erősebben preferált a 800-as sáv, akkor kb. felejthető is az "összes" MTK-s kütyü...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
wwenigma #98026 üzenetére
Szólítá az Urat az ő hívei, hogy késesék az MT 65xx prófécia 9.-dik tekercsében foglalt időzítő szubrutint átgondolni vala. ...és mondá az Úr legyen Co-clock után gyermekem TCXO, és látá vala az Úr, hogy ez így jó. Ám a gyarló MTK user megelégelé a várakozást és evé ama gyümölcsnek fájáról, melyet a Needrom paradicsomának kertjében talála vala. Látván az Úr ez gerjedt szörnyű haragra vala és válzotatá kővé az ő híveinek szeretett készülékét és űzé őket a Qualcomm világába vala...
----------------Igen. Van neki kalibráció.. ha van honnan. Nincsen nvram a készüléken!
-
nyisziati
veterán
válasz
wwenigma #98000 üzenetére
Létezik mentés, az első pár hsz-ben linkeltek pár fájlt CWM-hez, de utána, amikor szó volt a GPS-problémáimról, senki nem ajánlotta a mentést használni, hanem a fentemlített "esőtánc"-ról volt csak szó, mint lehetséges problémamegoldásról.
.
Kelzsoca és Cappa72 foglalkoznak a készülékkel, de elég friss a topik (dec. végén indult), és ahogy látom, még javában megy a puhatolózás.
Lényegében a mentésről sem tudom, vajon update-elt az enyémhez képest, vagy sem ("gyári kernel", csak ennyi a leírása).
.
Ami még ezenkívül biztos, hogy többen viszont arról írtak, hogy nekik sem jó a GPS. Tehát abszolút nem biztos, hogy egy update segítene.
.
Úgyhogy inkább egy gyári, frissített romra várnék, nem egy bizonytalan erdetű és tartalmú helyi mentésre.
.
@kelzsoca: köszi, megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest