Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz Potzee #85021 üzenetére
Hát igen! Azt mondják a negatív reklám is reklám! Most majd sokan arra fognak vadászni mikor lesz megint valami ireálisan "occó" Hátha szerencséjük lesz és megkapják. Viszont én ebben a "beáldoznak némi profitot" dologban nem hiszek. Gondolkozz ha te mint befektető azt látnád, hogy kiszórják a pénzedet az ablakon egy vizuált nagyobb profit reményében mit csinálnál? Szerintem kapásból kivennéd a pénzedet mert ezt a kockázatot kevesen vállalják be! Persze itt lehet egészen kis összeg amivel esetleg a cégvezető hatáskörén belül rendelkezik. Bár ha belegondolsz ezt a Huawei Honor 3x "akciót" hányan nézték közöttük kereskedők!! akiknek volt pénzük és csak pl 5db-ot rendeltek meg mert azon is lehet 100eft szakítani ilyenből meg az egyéb vevőből akár 1000db rendelés is összejöhet ott meg a bukta már simán 2milla Az ilyen antireklám miatt simán visszanyalhat a fagyi vagyis presztízs veszteséget ér el a cég és repül a vezér
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
veterán
válasz Potzee #85021 üzenetére
Bár itt megeshet, hogy elírás történt, de valóban gyakran alkalmaz sok cég ilyen vevőbecsalogató árakat, ahogy az emag is tett már ilyet. Többnyire ezeket nagyban meghirdetik, de egyes cégek - ügyesen - szándékosan nem reklámozzák pontosan azért, amit írtál, hogy visszajöjjenek az érdeklődők újabb hasonló "elírásra" vadászva, ami az alant látható ingyenreklámok sokaságát generálja nem egy fórumon egyfajta vírusmarketingként. Alkalmanként a hibákat is utóbb ekként értelmezik.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Mottie
őstag
válasz Potzee #85027 üzenetére
Helyes, hozzanak egy Honor 6-ot is hasonlóan jó árban.. Vagy csak vigyék lejjebb 10 Ft-tal a dollár árfolyamot hogy egyből megvegyem
@All: Chigonnál hogy Shipping Monday-jel jöjjön kell valami különlegeset tenni? (illetve ez miben különbözik attól, hogy FedEx-es szállítást kérek?)
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
Gery1987
őstag
válasz Potzee #92700 üzenetére
Ajándék utalványt kaptam. Mi is kérdeztük de max ennyi. Nem kaptam volna vissza a kp-t főleg hogy bankkártyával fizettem, bár lehet ennek nincs köze egymáshoz. Van ugyanaz. Csak én nem akarok ugyanazt venni. A szerviz elég gáz.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Upo
addikt
válasz Potzee #92830 üzenetére
Az tényleg sok, akkor már itt, és az etotalkos rom tényleg csak arra jó hogy legyen mit lecserélni. Valahogy belehegesztenek nyelveket de nem tudom hogy csinálják mert olyan fantomhibákkal rakja tele hogy öröm nézni. Legjobb a gyári rom helyette. Amúgy meg van benne gyárilag is magyar nyelv, mire kellene az etotalkos szutyok rom??
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Potzee #92833 üzenetére
Hidd el jól mondja a kolega, egyrészt a legóval kapcsolatban teljessen felesleges, gyatrán fordìtott, bugos, stb, a vibe z-ket amik idáig ezzel érkeztek nem lehetett rootolni 403 as hibával megállt a folyamat.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz Potzee #93279 üzenetére
Velem mindig öröm üzletet kötni...100%-os pozitív értékelés sztem valamit visszaigazol vateráról is...bár ott más felhasználónévvel vagyok fent...
Egyébként szerintem a pontos és fontos üzleteket személyesen kell intézni, hogy ne érjen meglepetés...kocsit se úgy veszek hogy ne nézzem meg előtte... -
ÁrPi2
senior tag
válasz Potzee #94525 üzenetére
Jólvan jólvan én is készséggel méltatom Laza kollegát, abszolut elismerendő a segítségnyújtása, a jó telókat (mint a coolpad f1) illető tanácsadása..s Ha fogja majd jóáron árulni az emitt összehasonlított 64bit mtk telókat (habár 5,5 colosok) még tán én is vevője lehetek
Egyébként egy+egy SoC-os kérdésem van:
-Jól tudom-e hogy az újgenerációs MediaTek-ek soc-okban (6752,6732)
a chipre integrálva van a fdd- (és tdd) LTE modem ?- Gyakorlatilag az érdekelne hogyha a mt6752 SoC-ot látom az jelenti -e automatikusan
azt hogy melyik LTE-sávokat (B20 B1 B3 B7) tudja a köréépült készülék?
[Az előbbi linken van B1-B3-B7 (Elephone-P7000) és van B3-B7-B20 (zp920 és JY-S3) sávfelsorolású...] -
v-man
őstag
válasz Potzee #96576 üzenetére
Van, meg FB oldal is (alig 9000 követővel), de összesen négy készüléket listáznak a honlapjukon, abból egy ez az előrendeléses.
"ECOO are a new smartphone start up bringing you powerful phones at fantastic prices!"
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Sanyesz.
őstag
válasz Potzee #96581 üzenetére
Nem tudom. Valahol el kell kezdeni. Annak idején pl. a Jiayu teljes mértékben ismeretlen márka volt. Kijött a készülékeivel 2012. őszén (először talán a G3, aztán a többi). Azóta itthon jelentős számú felhasználói tábora lett főleg a G2, G3, G4 modelleknek, de nyilván külföldön is. Most már az S3-nál tartunk és a Jiayu-ról, mint ismert "brand"-ről beszélünk.
Legyen ez így az ECOO-val is. Majd a piac megadja a választ, életképes lesz-e a márka.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
válasz Potzee #96583 üzenetére
Weboldal van, ráadásul angol nyelvű. Lehet, hogy kínai nyelvű már régebb óta létezik, de gondolom azzal nem sokra mennél.
STAR márkájú telefonja is van itt egy csomó embernek, pedig ezzel a névvel aztán van pár tucat változat.
Nem könnyű most már betörni a kínai telefonok piacára még kínaiként sem, de ha meg sem próbálja, nem jut egyről a kettőre."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
KTU
addikt
válasz Potzee #97537 üzenetére
Túl általános a kérdés.
Méret, mekkora kijelző "
3G, 4G
stb."NE kínai telefont",
Ezt meg szerintem a válaszolók többsége ledegradálónak érezte.Szar kínai telefonokat használunk.
Én is."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Potzee #97537 üzenetére
Szerintem én normális válszt adtam annyit tudok, hogy Lg és Samu telók közt is van dual simes, de az én látókörömből ezek a brand-ek kiesnek és nem tudok pontos típust ajállani a kollégának, de némi önállósággal biztos megoldja a dolgot...
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest