- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #97393 üzenetére
"ha kompromisszum mentes gps kell"
Sztem bodrik11 írta erre a tutit. Wayteq 980bt. Én hozzátenném még a CNS -t. Nekem egy CNS GlobeHD -m van. GPS szempontból az is kompromisszum mentes, évek óta vezet Európa szerte, kamionnal. A teló, mint navi, már alapból nem lehet kompromisszum mentes. Aki telót használ erre, az nem navigál, legfeljebb navigálósdit játszik. Kivéve, ha külső célhardvert használ vevőként és a telót is átprogramozza célhardvernek (pl. nuku hívás, mail, nincsenek fölösleges háttérfolyamatok, felugró ablakocskák, stb.). -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Laza... #97389 üzenetére
"A Jiayu egyszer optimalizál, mikor kiadja a telóit."
Egy darab szoftvert nem írnak, de még egy betűt sem. Úgy rendelik. Ennek köszönhető az a jelenség, hogy pl. az S2-es szoftvere az Android tekintetében megegyezik a iOCEAN x8-as szoftverével. Még a hibák is ugyan azok benne!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
wwenigma #97372 üzenetére
"Most tenyleg big.LITTLE 8magot hasonlitunk 8 big-hez?"
Najó
deHát nem feltétlenül :
A slashgear.com írása a snapi615 -röl "némiképp egyedi"-nek ( quite unique ) nevezi a benne alkalmazott
big.LITTLE "megoldást" . Szóval Tátikabarát szemüveggel lehet aztat emitt versenyelőnynek nézni hogy van nyolc egyforma ARM ( 53-as) arhitekturáju mag és egyik felét 1GHz-n a másik felét 1,7GHz-n járatja.You have a homogeneous mix of Cortex-A53's inside, four set to run at 1.7 GHz and the other half at only 1.0 GHz. This big.LITTLE arrangement is quite unique. Most octa-core chips would have a mix of (different ARM) high-power cores and low-power cores. On the other end of the spectrum, MediaTek's "True Octa-core" all have the same chips but all clocked with the same speeds.
mt6752 gewinn
-
kisvanek4
újonc
helló,
azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire megbízható oldal a coolicool.com? A következő napokban szeretnék onnan rendelni egy mobilt, és érdekelne, hogy pl a garancia, hogy van ilyenkor, ha az EU warehouse-ból rendelek mobilt. Ha valami baj lenne vele, hova kéne küldenem?
Köszi -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
retesz147 #97388 üzenetére
A coolpad f1 gps, az mtk-s hongmi és állítólag a thl t11 gps-e is jó mióta KK-et kapott. Tehát vannak kivételek, de most ebbe nem mennék bele mert nagyon sokszor kitárgyaltuk már, ha van kedved keress rá. Viszont ha kompromisszum mentes gps kell akkor a fentebb említett soc-ra van szükséged vagy még kirin esetleg exynos...
-
Laza...
addikt
válasz
b0bcat #97387 üzenetére
A Jiayu egyszer optimalizál, mikor kiadja a telóit. Onnantól kezdve lapoznak a következő telóhoz. Nagy kár értük, és ezért a gondolkodásmódért is. Pedig simán tudnának (pl.) Xiaomi minőséget produkálni. Így viszont a bukás felé haladnak, meg nem erősített kínai források szerint az idén le is húzzák a rolót (mielőtt valaki megkövezne, nem én találtam ki)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janaman01 #97385 üzenetére
Csak siman megnyitod a Google Terkepet, es miutan bepozicionalt mennyire tartja egyhelyben azt a helyet. Max fél perc és el kell kezdenie de ha gyalogos modban vagy akkor durvan nem követi merre mész, körbeszaglászik mint egy kutya... ez volt a régi MTK gps. Ahogy a logot neztem, mar ebben a chipben is van többféle mód sebességtől függően, szepen követett és csak 1x volt megakadás.
-
GIJoe
addikt
Egy pár érdekes adat, ha vkit érdekel MTK/Snapdragon
És egy számomra eddig ismeretlen telefon Lumid 1M
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
b0bcat #97371 üzenetére
Most tenyleg big.LITTLE 8magot hasonlitunk 8 big-hez?
(pontszámhuszároknak) Illetve mediatek kiadta mar a drivereket/forraskodot?
Jahh telleg, amugy realteket is megvette, multkori programfrissites wifi stickemhez mar MT logós...
janaman01: zsír.
Úgy néz ki végre telóba is tud normalis GPS-t kesziteni. Ha egyhelybe allsz akkor stabil, nem kóborol?
-
b0bcat
addikt
válasz
Laza... #97370 üzenetére
Én nem sugallok semmit.
Inkább idézek:
"Although on paper both processor offers great features and looks like it could handle anything you can throw at it, it is the MT6752 processor in the iOcean MT6752 which wins overall."
Továbbá:
"In our opinion Oppo really made a huge mistake when going for a Snapdragon 615 over the Mediatek MT6752, not only is the MTK chipset more powerful but it also helps to keep the cost of the phone down, which might explain why iOcean are able to sell their phone for just over $200 internationally while the Oppo is closer to $500."
És igen, bizonyos szempontból egy iOcean is minden további nélkül lemoshat akár egy Oppo-t is.
-
b0bcat
addikt
Érdekes cikk: MT6752 vs. Tátika 615 SoC összehasonlítás
-
attack77
csendes tag
Sziasztok!
Elephone p6000-ről van már valakinek tapasztalata?
-
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni DUAL simes telefon vásárlása ügyében.
Jelenleg egy Zoppo ZP700-at használok, amivel nagyon meg voltam elégedve, de az egy év alatt most lett kétszer cserélve érintő panel+LCD. Most lejárt a garancia róla és szeretném eladnia telefont. Nem szeretném megvárni a következő cserét, ami fizetős lenne (18-19e).
Most szeretném a segítségeteket kérni tőletek egy új telefonvásárlás ügyében.
Nem szeretnék Kínából telefon, csak magyar garanciális jöhet szóba.
Mindenképpen a ZP700-tól jobbat szeretnék vásárolni.
Max keret 45.000 – 47.000 Ft.Az általatok ajánlottak között szerepelt a THL T6Pro, Honor 3C.
De várom mások véleményét is.
Köszönöm a segítségeteket előre is.
-
svgyula
addikt
Ezt látta már valaki Alliew P6 Egy újabb gatyanyújtó
"power bank" romániából
Kínai segédlettel. -
g_miki
csendes tag
Sziasztok!
Dualsimes telót szeretnék, a következő dolgok lennének fontosak: 5.5ös kép legalább, jó fényképező és kijelző, és gyors legyen a mindennapi használatban, ne akadjon egyáltalán - nem játszom rajta, csak emailezek, netezek, neha filmezek, etc.
Mit javasolnátok?
Szóba került a Lenovo vibe Z, Meizu M1 note, Asus Zenfone 6, és még a Note 3 neo, de az ugye nem dual sim, csak gondolom jó a supportja, és nagyjából azt tudja, amit szeretnék. A topnak per pillanat az LG g3 dulal simes verziója tűnik, csak az meg kicsit drágább már
Köszi előre is! -
lordmark
tag
Sziasztok!
Melyek az aktuálisan ajánlott készülékek a következő paraméterekkel?
- >=2gb RAM
- 5"
- jó képeket készítő kamera
- lehetőleg nagyobb akksi
- előny az octacore
- előny lenne a támogatott window mode
Árban a 60-70 ezer ft a plafon kb.Lehetőleg ne csak a zte v5-öt ajánljátok
Köszönöm! -
kelzsoca
félisten
Azért hogy valami előrelépés is legyen az ügyben:
Letöltöd ezt a csomagot, majd felrakod a cwm recovery-t flashtool segítségével.
Miután ez megvan, letöltöd ezt a PSP5430DUO cwm mentést, ami a v1.0.09-es szoftver backupja, majd cmw recovery alól restore-al helyreállítod.A továbbiakban, a készülék szoftverének helyrehozásával kapcsolatos beszélgetéseket inkább itt kellene folytatni, ne ez a topic legyen ezzel megtöltve.
-
Ha ragaszkodsz a linuxhoz, akkor a dd-t kell használnod, hacsak nincs fastboot lehetőséged (ezt némely MTK-s telefon már tudja, jellemzően 6582, 6572, 6592, és némely 8127), amivel a boot-ot felrakod, de akkor még mindig ott van az, hogy system.
Mielőtt belekezdenél, a gyári boot és system img-ket meg kell szerezni.
Ha van factory mode, akkor abban nem kell csinálni semmit, ellenben adb-n lehet majd "ügyködni".
-
Foose
addikt
válasz
cappa72 #97350 üzenetére
Tudom hogy ott lehet a gond hogy boot. De mivel nem volt egy működő windows-om..... Most az sdk-t nézem,de nem nagyon vágom. Android sdk letöltve,jdk kell hozzá (amihez szintén nem értek) letöltve,olvasgatom melyiket hogy kell felrakni. Csak sajnos indulnom kell melóba,reggel jövök haza
-
Ha nincs rendszermentés, vagy rendelkezésre álló gyári rom, akkor Flashtool-lal max egy mentést tudsz csinálni, mást nem nagyok (ami egyébként nagyon hasznos).
A flashtool alapból nem csinál semmit.
Akkor képes dogozni, ha a preloader kapcsolat felépül, ehhez pedig kell a Windows, és az usb vcom driver. Ez nélkül nem fog elindulni a flashtool sem flash-re, sem readback-re.Ha factory reset ne segített, akkor valahol vagy a boot vagy a system úszott el valahova.
Ez miatt kell ezt a két rom-szakaszt flesselni. Ennek a kettőnek a helyretétele legtöbb esetben feléleszti a telefont. -
Foose
addikt
válasz
WOT-H-A-C #97344 üzenetére
Ez most komoly? Írtam lentebb hogy gond volt a rendszerrel,ezért nem volt telepítve megfelelő driver. És ezért ujrahúztam a rendszert,de nem volt így sem jó,emiatt raktam fel linuxot,mert olyan hibába ütköztem,amit hetek alatt sem tudtam megoldani. Olvass vissza kérlek,ne kelljen többször leírnom mi hogy volt....! (az is írva van hogy rootolva volt)
-
Foose
addikt
válasz
WOT-H-A-C #97339 üzenetére
Pedig írtam választ
Nem írtam hogy flasheltem,mivel nem tudom.. Azt írtam hogy nem tudom bekapcsolni a telót,ergo ki van kapcsolva mióta frissítés után nem indult el. Csináltam wipe törlést,de nem segített. Írtam a drivert is,hogy nem,nem volt rendben,olvass vissza,és azt is írtam,hogy azóta linux van a gépen. Ergo driver rendben most nem fontos mert nem win van a gépen jelenleg.
-
MaxTorque
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ide tartozik, de annyi tudás van itt felhalmozva az MTK-ról, hogy talán tudtok segíteni. Adott egy Beex Rainbow (MTK8127, 4.4.2) tablet, de nem lehet rajta az alkalmazásokat az sd kártyára helyezni. Próbálkoztam már link2sd-vel, de nem megy. Ext2 partíciót nem tudja felcsatolni. SD fix megvolt, az sem segített. Mit lehetne tenni?
-
janaman01
addikt
és itt a fedetlen valóság a jiayu s3 gps vel kapcsolatban.....
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem várj egy kicsit, mert már hárman kérdeztünk/ajánlottunk valamit de nem igazán jött válasz.
-driver rendben?
- ki volt kapcsolva a telefon mikor rádugtad a gépre flashelés kezdeténél??Ha ezekre nem "igen" a válasz, akkor előbb ezzel kezdjed a dolgot.
jogle: hiába piszkálod a romot nem lesz dual aktív, ahhoz kell még 1 gsm modul.
-
jogle
csendes tag
Szép napos időt mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Lenovo S860-al kapcsolatban milyen tapasztalatotok van? Kényelmesnek tűnik a 4000 mAh aksi. Nagyon nem értek hozzá, de azért a számok alapján nem tűnik rossznak sem. Jobb lenne, ha aktív Dual Sim-es lenne, de hát ez van. Egy dolgot viszont nem tudok vele kapcsolatban, ha például az 1-es sim-en keresztül megy a mobilinternet és valaki keresi a 2-es sim-et akkor az jelez vagy ilyenkor is foglaltat jelez a 2-es sim-en. Azt hallottam, hogy van olyan telefon, mely képes fogadni ilyen esetben a hívást és nekem az ilyen fajta kellene. (Az aktív dual az túl drága, vagy ROM-al kéne bíbelődni amit ha lehet inkább elkerülnék)
Előre is köszönöm az információt.
-
Foose
addikt
válasz
cappa72 #97336 üzenetére
Most már aztán jól össze vagyok....
Valószínüleg a kínai root kavart be,nyilván jobb lenne ha megmaradna minden adat,de akkor meg egy instabil telóm lenne. Szóval inkább nem kell semmi adat. " így a FR csak egy kósza próbálkozás lehet" Akkor ezért nem segített a factory reset? Mert ugye így sem indul. Van rajta factory mode,azt is be tudtam asszem hozni.... De azt nem piszkáltam mert nem ismerem. Na akkor ez kellene nekem!! Akkor sdk for linux. Máris keresem,aíztán hátha.... Nagy boldogság lenne ha megint működne a teló.
-
Flashtool-lal dolgozni kikapcsolt telefon mellett kell.
Tehát nem is kell hozzá, hogy felépüljön a rendszer.Ha az adataidat akarod menteni, akkor mindenképpen a flashtool-os megoldást kell megpróbálni, csak az említett system és boot img-ket flesselve.
Ha nem kellenek az adatok, akkor a recovery-ből factory reset is segít_het_ (nem feltétlenül , de előfordul, hogy ez is megoldja; ám legtöbb esetben a system-re és a boot-ra van hatűsa a frissítéseknek, így a FR csak egy kósza próbálkozás lehet, hiszen az a data és cache partíciókat formázza)
De mivel ugye csak boot jön,teljesen mindegy milyen linuxom van,mert nem látja a gép.
Ha van a telefonon factory mode, akkor adb-n keresztül bele lehet nézni a "belsejébe"; ehhez viszont kell az sdk for linux,dd : disk dump parancs, de akkor inkább hagyjuk, nem akkarlak még ezzel is kavarni.
-
Foose
addikt
válasz
cappa72 #97333 üzenetére
(#97332) RVR400 Kéztől vettem. És sajnos a Prestigio nem épp egy olyan típus,aminek minden városban van képviselete....
(#97333) cappa72 Igen ez a gondom,hogy be sem bootol,nem épül fel a rendszer,ergo nem férek hozzá. Ez a mentés jó ötlet,írok is a teló topicjába mindjárt...
Gyári recovery volt rajta. Nekem sem indul linuxon a flashtool. dd?? Ez mi? Ha nem muszáj,jobb lenne most inkább ezt a linuxot hagyni,az elmúltk két napban háromszor telepítettem rendszert,és marha sokat dolgozok,alig vagyok itthon,nem igazán van időm ilyesmireDe mivel ugye csak boot jön,teljesen mindegy milyen linuxom van,mert nem látja a gép. Nem lényeg már az adatvesztés,csak induljon a teló. De hiába jön be a gyári recovery,minden wipe-ot megcsinálok,nem bootol a teló. Csak a prestigio logo jön be.
Akkor marad a mentés kérés?
"a system-et és a boot.img-t flashtool-lal fel tudod tenni." De hogy? Nem látja sehogy a gép. Flashtool ugye nem indul. Amíg csak a prestigio logóig jut,addig nem tudom gépre kötni. -
Erre az lenne a megoldás, hogy a topiklakó tulajoktól kérsz egy Flashtool-os vagy egy MTKDT-s mentést, és abból a system-et és a boot.img-t flashtool-lal fel tudod tenni.
Vagy más lehetőség is van, ha van rajta factory mode: ekkor ugyanis dd-vel a system raw img-t is vissza lehet küldeni a helyére.Módosított recovery-vel próbáltad a frissítést, vagy gyári, 3e recovery-vel?
A Linux esetén inkább az ubuntu 10.04 vagy 12.04 lts verziókból válaszz, de azért nem árt tudni, hogy mit hogyan szeretnél csatolni.
Merthogy csatolni csak akkor tud valamit a rendszer, ha valamennyire sikerül felépülnie.
Linux alatt is van már flashtool, de nekem pl el sem indult. Akinek elindult, annak meg undefined error-t dobott.
Tehát flashtool esetén marad a win7, adb-n keresztül dd-vel a linux jobb (szerintem)Ha a hibát is meg akarod találni, akkor mentést kellene csinálni.
Ha gyorsan akarsz végezni, akkor a már említett gyári rom beszerzése javasolt.Ha az adataid nem kellenek, akkor pedig egy factory reset a recovery-ből.
-
Foose
addikt
válasz
WOT-H-A-C #97329 üzenetére
Az volt a gond windows 7-el hogy akármit csináltam,valami alagút híd probléma volt,semmilyen módon nem volt hajlandó látni a telót. Újrahúztam a rendszert is,akkor sem. Azután raktam fel az ubuntut. Látja,csak nem tudja csatolni mint meghajtót,mert olyan mintha ki lenne kapcsolva a teló,rádugom gépre,semmi. Nyomok egy bekapcs gombot,akkor jut el a boot-ig,akkor kezdi el felismerni,de mégsem.... Szóval így nem tudom hogy rakom helyre. Flashtool. Igen.... De nincs gyári rom hozzá sehol,akkor hogy?
-
Arween
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #97326 üzenetére
Na így már értem ,mert ugye van saját használatban zte v5-ös telefonunk ami tökéletesen működik (na jó a magyart töri ,de a többi az okés
Sajna anyukámnak nem prezentálhatok 5" kijelzőt mert szerinte az már tv ,és nem mobil
Köszi akkor keresgélek a hazai felhozatalból valamit.
-
Foose
addikt
Sziasztok! a teló saját topicjában nincs ötlete senkinek... Szóval adott egy Prestigio 5453 multiphone teló. Gyár rom,kínai rootal rootolva. Működik minden. Pár napja jön egy fw frissítés. Letölt,újraindít,két perc dolgozás,majd recovery hibára hivatkozva nem történik semmi. Azóta nem tudom bekapcsolni,csak a prestigio logóig jut a teló. Gépre kötve látja a gép,(ubuntu 14.04.1. Próbáltam windows 7-el is,ott viszont valami tipikus driver hiba volt,ott meg azért nem látta a gép.) de csatolni már nem tudja. Ergo nem érem el a telót. Kerestem gyári romot neten,sehol nincs. 4.4.2....... Ha lenne is gyári rom,hogy rakom fel flashtoolal ha nem látja a telót a gép?
-
válasz
peestike #97200 üzenetére
Ha felteszed a linket valahova, akkor itt pl. megbeszélhetjük a többi részét, összerakom neked.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Arween #97325 üzenetére
"Ezek magas igények?"
Igazából, nem!
"Kínában csak nagy és buta telefonokat gyártank?"
Részben igen! Jellemzően 4,5" fölött jönnek a telefonok, de ezek is olyanok mint a fehér holló, inkább 5" ajellemző és a fölött.... hogy buta telefonokat gyártanak e? Nagyon nem igaaz!!
A gps kérdés pedig örök probléma, ha megbízható gps kell akkor újkori MTK soc-al szerelt telefon kell, de olyan legjobb tudomásom szerint nem nagyon van jelenleg 5" alatt vagy pedig qualcom-os megoldást kell keresned, de most nem jut eszembe ilyen!
Összegeze nem magasak az igényeid, csak a piacnak egy olyan szegmensét céloztad be ami egy nagy 0!!
Somatom:
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz
maggi1886076 #97320 üzenetére
Van, fizetésnél az Insurance opció. Email-be elküldtem nekik minden papírt beszkennelve amit a postától kaptam, és paypal-ra refund-olva kaptam vissza a teljes összeget.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Coolicool-ról vettem vámbiztosítással /+5%/ egy TCL s720-at /más néven Alcatel One Touch Flash/. 5.5 1280*720 IPS, 1/8 GB, 8 magos 6592m, 3300 mAh akku. A telefon romcsere után tökéletes, előtte nem működött a play áruház, és nem lehetett sd-re telepíteni. A Gps 3 másodperces, akksi legalább 6-7 órás képernyőidőt tud, kamera átlagos. Két napja kaptam kézhez, a coolicool ma fizette vissza mind az áfát, mind a 2000 Ft ügyintézési díjat. Korrektek voltak, így a telefon 29600 Ft-ba került.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Víz Elek #97317 üzenetére
Ez nehéz ügy! Az utolsó verzió ami hivatalossan jött rá az 4.2 volt, és onnan nem is támogatta tovább a készüléket a Lenovo.
Most így hirtelen 1 db 4.4-es romot google-ztam ki egy xda.-as linken de a link a semmibe mutat. Needromon is kevés rom van és mind 4.2 jellemzően nem multi
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan, aki Lenovo K900-as készüléket használ?
Az lenne a kérdésem, hogy most a készüléken a 4.2.1-es droid van, de frissíteni szeretnénk 4.4-re, csak sajnos akkor a magyar nyelv elvileg ugrik.
Így az lenne a kérdésem, hogy tudnátok olyan custom romot ajánlani, ami újabb a 4.2.1-nél, és van benne magyar nyelv?
Köszi!
-
törölt tag
válasz
fateless #97305 üzenetére
Ez így van. Legalábbis az enyémen biztosan. A szabványok között automatikusan vált, de az engineer menüben fixre is állíthatod valamelyik szabványt. MTK esetén, a 4G kezelés váltásához, a menüben túrkálást talán meg lehet úszni a folyamat automatizálásával, de valamilyen beavatkozás mindenképpen kell ahhoz, hogy a másik slot -ra kerüljön a 4G kezelés.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #97283 üzenetére
Mennyiért adod a tiédet? Független? Érdekelne. Priviben vmi normális fotókat küldhetnél. Tartalékos telónak jó lenne.
-
Klara_
őstag
Alibaba + Meizu kez a kezben?
-
ÁrPi2
senior tag
-
Megkérdeztem korábban egy eladót, mit értenek Dual 4G alatt ,és azt mondták, hogy egyszerre használható a kínai és az európai 4G hálózat is, ellenben a 3G-s modellekkel, amikben vagy TD vagy WCDMA volt. Tehát ez alapján a Dual 4G telefon esetén is egyszerre csak az egyik SIM tudja a 4G-t, ahhoz, hogy átállítsd a másik SIM-re, a beállításokban kell átállítani, mint ahogy az a 3G esetén is volt. (Mindez akkor, ha a válasz helyes volt)
-
b0bcat
addikt
Íme egy érdekes hír az állítólag 5-ös Androidot futtató, leendő ZTE Blade variánsról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest