Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Nekem tűnik csak úgy, hogy a Redmi 2 nem lett olyan nagy durranás? Én ennél jobb specifikációt vártam. Nagyon remélem a Meizu jobbat fog mutatni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
[KgP].Robot #95095 üzenetére
Sántít ez a dolog. 5.1" telefonhoz a mesében sem tesznek 1000mAh akkut. De 5,1" Redmiről sem hallottam eddig.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Lehet, hogy egy klón
-
diegho
nagyúr
válasz
Nem Xiaomi az szerintem biztos. Hol vette? Kép?
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Nagybátyám vett egy Xiaomi Redmi 1s telót. Mivel nem volt rajta magyar nyelv csak angol meg kínai, így megkért, hogy tegyek fel neki magyar romot. Letöltöttem a vagyula féle 45-ös ROM-ot, de amikor az MiRecoverybe léptem, nem azokat a menüket találtam, amiket a telepítési útmutatóban írtak.
apply update from sdcard és ehhez hasonlók voltak ott.
Ezután feltettem egy CPU-Z-t és kiderült, hogy Xiaomi 2014501 típusú telefonról van szó. 4 x ARM Cortex-A7 @ 1.30 GHz cpu-val (mt6582), Mali 400 MP GPU-val, 965 MB Total RAM-mal 720 x 1280-as felbontással. Kijelzőméretre 5.11 colt ír, belső memóriára 5.99 GB-ot, akkura 1000mAh-t.
Tudnátok segíteni, hogy milyen teló ez pontosan és, hogy milyen ROM-ot kéne rá tenni a magyar nyelvhez?
Nagyon szépen köszönöm.
Üdv! -
harcikoca
senior tag
Vettem egy elephone p2000 telót. Android 4.4.2 van rajta. valaki meg tudná mondani, hogy a hívószám kijelzést hol tudom bekapcsolni? vagy esetleg újabb rendszert kellene ráraknom?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maggi1886076 #95079 üzenetére
Ha ugyanolyan jó a GPS-e akkor felőlem lehet.
Viszont a ZTE V5 kijelzojet megkapta, nem cseszekedtek a kinaiak hogy milyen, rairtak erre is hogy Gorilla OGS IPS oszt jóvan
Ez egyebkent sok embert meglepett mar, mert azt hitték hogy milyen xar majd amikor meglátták....
-
wwenigma
Jómunkásember
Elephone P6000 2GB RAM 16GB ROM MTK6732 Quad-Core 1.5GHZ 64 Bit Android 4.4.4 5.0 Inch 1280 x 720 pixels 13.0MP Camera in stock 159.99$ Ígérik rá a nyalókát csak nehogy szopóka legyen belőle.
Cseszettjo, tiszta ZTE v5 feelingje van.
-
WOT-H-A-C
veterán
Az a gond, hogy a méret/erős vas igényeddel gyakorlatilag ki is lőtted a kínai mobilok 99,999999% át. Ekkora méretben ott (5" alatt) az IUNI aztán kb ennyi. Deugye (OFF ) 1 simes plusz gondok voltak a magyar nyelvel.... ha nyizsz az 5" irányába akkor jobbak a lehetőségeid de addig...
-
Zeki
nagyúr
válasz
R0taci0skapa #95067 üzenetére
Miért kell ilyen telefont venni?
Utánanéztél? Ismered a hibáit? Számoltad a 260FT-os dollárt, a 27% Áfát, meg 1500Ft hazai postaköltséget?ÉN tudod mit vennék?
EZT!
EZ megfelel az igényeidnek az árba röhögve belefér, és 2 év hazai garanciát kapsz. -
joy_k
tag
válasz
wwenigma #95073 üzenetére
Ezt a baratnomnek neztem, de kicsitt nagy neki meretben, nekem kicsitt jobb telo kellene. De koszi!
Lehet X2+ lesz vagy Z25 neki vagy s4 mini (meg lassuk). Magamnak meg nagyon bizonytalan vagyok Black E S4-en is gondolkodom. Nagyon vacilalok magamnak mit vegyek. Kicsitt nehezen jovok at igeny szempontjabol az S2-emrol. Valami ilyen premiumabb telo kellene nekem. -
R0taci0skapa
csendes tag
Sziasztok
150-200 dollár között keresek telefont mi számít most jó vételnek ?
Kb. ezt néztem ki magamnak [link]
Nekem csak az a fontos, hogy legyen benne legalább 2 GB ram, min 5 col, HD kijelző. Tudnátok ajánlani párat?
Tudok várni is egy, két hónapot ha esetleg közeleg valami jó mobil. -
s4tch
veterán
válasz
paulkaresz #95064 üzenetére
Viszonylag kompakt és megfizethető, erős telefon: IUNI U2, ill. ugyanannak az Allview-féle változata (X1 Xtreme Mini). 4,7", fullHD, Snapdragon 800, kiviteltől függően 2/3GB RAM, 16/32GB tárhely, fém ház. Dual SIM kivitel tudtommal nincs belőle.
-
paulkaresz
aktív tag
-
WOT-H-A-C
veterán
Sbapdragon 801 et szerintem nem kapsz 5 col alatt. Ez vonatkozik az MTK6595/6595M és az újjabb 64 bitesekre is, aztán ahogy mondja a kolega a 2 redmi amit említettél nagyon nem egy kategória a Mi4 el, írhatnál költség keretet is mielőtt feleslegessen túráztatjuk magunkat...
Így könnyebb lesz ajállani neked telefont...
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Dual szim telo vasarlas elott vagyok, ugy baratnomnek egy kicsit telot szeretnek(max 4"-ig), magamnak meg valami premium kategorias (olyan Mi4 egyenrangu, tudom nem dualos az max 4.3-4.7"-ig). Baratnomnek a modecom z25 es a I9192-es samsungot gondoltam, magamnak meg Redmi 1s-2s gondolkodom, de picit keveslem a 1Gb memoriat es a 8 Gb tarhelyet. Jelenleg S2-em van. Tudtok valami jot ajalni nekem illteve a baratnomnek? Koszi -
wwenigma
Jómunkásember
NEWBUYERCOUPON az -5$, jobban megéri kihasznalni nyolcadikáig az újévit.
medica: azert ez a -11% nem mondhato rossznak. Ráadásul ha először megadod a 11$-os TNT postát és bepipalod a vámbiztosítást majd aktivalod a 2015-ös kupont akkor 130$-ra jön ki a vége. Bar lehet amugy is.
-
Crytek
nagyúr
-
janaman01
addikt
na igen csak a legolcsóbbat mondtam..ha én veszek akkor ezt rendelem...mind a kettőt tudja wint is meg droidot is,...(mikor melyik kell
-
janaman01
addikt
-
maLacc86
csendes tag
Újraraknám a telefonom és a CWMben ez fogad...
"Formatting /cache
E: format_volume: make_extf4fs failed on /emmc@cache
Cache wipe complete.
E:can't mount /cache/recovery/log
E:can't open /cache/recovery/log
E:can't mount /cache/recovery/last_log
E:can't open /cache/recovery/last_log
E:can't mount /cache/recovery/log
E:can't open /cache/recovery/log
E:can't mount /cache/recovery/last_log
E:can't open /cache/recovery/last_log
E:can't mount /emmc/
E:can't open /emmc/" -
cs.zs.
veterán
Itt:[link] már csak az örökkön-örökké ingyenfrissülőgps-es verzió kapható, ez is megfontolandó.
-
gyűrű
addikt
-
llll
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #95037 üzenetére
ööö...nem akarom én ezzel teleszemetelni a fórumot, de ez most hogy?
ez nem is 7-10 colos, nem is tablet, nem is jön ki áfával 50-ből...a wayteq 7x viszont megfelelőnek tűnik
egyelőre azt fogom javasolniwwenigma:
a teló az anyukának lesz
a tablet pedig a gyerekeknek nyúzni
(és van létjogosultsága, mert bizony nálunk is kevés lenne az én telóm az egész családnak) -
csubuka
addikt
válasz
include777 #95033 üzenetére
Erre akartam kilyukadni én is, hogy nem nagyon számít mit mond a rejtett menü...
-
include777
aktív tag
válasz
csubuka #95014 üzenetére
Érzékelni érzékelheti. Csak kezelni nem tudja.
Lead1 wcdma-t 900 mhzt nem kezeli,gyártó honlapján sincs fent ez. A lead1 ből 2 típus van. Nem romkopatibilis, de a wcdma900at egyiksenemsetudja.( vagy 850 és csak 2100, vagy 850 1900 2100).
Aksi alatt is csak ezeka értékek találhatóak. -
batai15
félisten
válasz
gixxergabi #95016 üzenetére
ez lett a megoldás köszi+!
-
Szenti1
csendes tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg egy Doogee dg310-es a barátnőmnek. A kérdésem az lenne hogy érdemes rá másik romot feltenni vagy jó a gyári? Ha igen akkor ajánlhatnátok egyet mert a needrom.com-on nem túl nagy a választék.
Köszi a segítséget -
s4tch
veterán
válasz
gixxergabi #95016 üzenetére
Megerősítem, barátnőm telefonján már kínlódtam én is ezzel.
-----------------------
Elephone G4 pandánál csütörtökön $76 lesz, annyiért még ilyen árfolyam mellett sem rossz.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #95015 üzenetére
WCDMA helyesen, na.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
batai15 #95013 üzenetére
Nekem Lenovo P780 van. Természetesen CN verzió kínából. Hardveresen 3g szempontjából csak a WDCMA-IMT-2000 szabványt támogatja. Meg talán a WDCMA-800 és a CLR-850. Tehát a WDCMA-GSM-900 nem. Nem lenne belőlem jó vodás, na! Nincs is pipa ott. Viszont ha feldobok olyan modemet, akkor meg ott lesz a pipa. Ekkor meg a trémobil csak városban lesz jó. Máshol térerő sem lesz. Erről ennyit a kínai szabványok rejtelmeivel együtt.
-
csubuka
addikt
válasz
batai15 #95013 üzenetére
Amúgy sajnos az nem sokat jelent. Nekem is kiírja a Leagoo Lead1-en pedig hivatalosan se kell tudnia a gyári adatok szerint. *És nem is tudja gondolom, bár nem próbáltam vodás karival vidéken. D eha tudná fennen hirdetnék a gyártó honlapján, ahol amúgy ők kivételesen precíz adatokkal szolgálnak. Egyszóval az nem jelenti azt, hogy ténylegesen is tudja a 900Mhz WCDMA-t.
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
wwenigma #94982 üzenetére
Igazából rájöttem, hogy hülye kérdés volt, 4G-t nem használok, itt (Ukrajnában) még 3G sincs. Az egyetlen, ami jól jöhetne még, az a 64 bites proci, bár eddig nem találtam olyan appot ahol a V5-nek elfogyott volna a szuflája. A RAM mérete azonos, és a MIUI híresen RAM zabáló, szóval az sem lenne előrelépés. És kétlem, hogy ütni tudná a V5 üzemidejét, 1 nap 11 óra után még 15% volt, 6,5 óra kijelzőidővel.
-
Pítőr
aktív tag
-
dave118
senior tag
Sziasztok!
Lg L9-emet szeretném kissé gyorsabb telefonra cserélni. Ha tudnátok adni néhány irányvonalat amin elindulhatnék, azt megköszönném.
Amikre gondoltam:- méret max. 4,5-4,7 (az LG 4,7 es mérete is elég teniszütős nekem)
- elfogadható minőségű kamera (a mostani 5mp, nem egy bajnok)
- 4 mag elég (gondolom)
- ram/rom minél több
- korrekt ergonómia, a szögletesebb forma jön be
- nem vagyok nagy programozóbajnok, csak szeretném ha minden akadás mentesen, szépen futna
- játszani nem fogok rajta komolyabban
- az ismertebb márkák közül szeretnék (pl lenovo, acer stb)
- árban kb 150-200$Még nem volt időm elkezdeni nézelődni, segítségeteket előre is köszönöm!
-
y300fire
tag
Nincs valakinek esetleg egy Dg2014 külső hangszórója? Rendeltem az antelife-tol két hónapja, de semmi.....
-
llll
senior tag
kicsit off, de úgy látom a tabletes topic nem ilyen pörgős, úgyhogy szerencsét próbálok itt is:
1 ismerősöm megkért, hogy rendeljek már neki vmi tabletet játszani a gyerkőcöknek
egyik fontos kritérium, hogy ne csak wifin tudjon internetezni, hanem önerőből is
namost a kérdésem az lenne, hogy egy "TD-SCDMA 1900MHz, TD-SCDMA 2100MHz, WCDMA 2100MHz" specifikációjú tablet használható lenne itthon?esetleg ha konkrét típusokat is tudnátok ajánlani, azt megköszönném
az igények a következők:
7-10", 8GB saját memória, bővíthetőség, hazai tábor és 40-50ezer Ft-os keret (áfá-val)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- iPhone 15 Pro, Max / 16 Pro Max APPLE EREDETI tokok eladó!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest