- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyez
tag
ezeknél a kínai telefonáknál a garancia, javíttatás hogy működik?
szóval mondjuk van rá 1 év garancia, visszaküldik kínába, és ott javítják/cserélik.
ez se életbiztosítás, de még hagyján lenne. viszont mi van ha 1 év utána lesz hiba? dobhatom a kukába?
konkrétan egy meizu telefon érdekelne.
-
silver10
aktív tag
válasz
KukkSteve #96972 üzenetére
Szia! Engem érdekelnének az eddigi tapasztalataid, benyomásaid az akkukapacitásról, kamerarészről, 4G-ről, gyorsaságról, még esetleg a navigációs képességről a ZP920-al kapcsolatban. A lányomnak tetszik (annak ellenére, hogy, 5.2 coll), a pénz is megvan, megrendelném, csak némi tapasztalatra vártam a telóval kapcsolatban.
Előre is kösz. -
WOT-H-A-C
veterán
-
v-man
őstag
Lol, ulefone közlemény:
Letter of apologyWe are sorry that we mentioned that our
phones uses Sony camera in our disclosed
product information. It is a mistake made by
our official when we were doing marketing
promotion. Although Sony camera technology is widely used for a varies of phone cameras, our camera indeed is not Sony.
We sincerely do apologize here for it, and we have corrected it on our official website and other websites, and promise the same problem won't happen again.
Please superise us. We are sure to be more serious on our product information in future.
uleFone Promotion Team -
GIJoe
addikt
Srácok mi a véleményetek róla?
-
WOT-H-A-C
veterán
-
janaman01
addikt
Jiayu s3 másnapos tapasztalatok......kamera f1 ben határozottan jobb, gps marha gyors tartja a poziciót, sokkal jobb mint az f1 ben.....4G (telekomos) brutál
viszont!!!!! Most panaszkodtak hogy visszahalják magukat , reboot majd újra jó...néha furán viselkedik hivás közben...egyszercsak nem hall senki semmit, persze a vonal nincs bontva...aztán megint jó minden....
Néha befagynak az alkalmazások mint pl a képnéző.....
Na majd még jelentkezek....lehet ezek szoftveres gondok...ha nem lekukázomkár lenne érte....
-
pluhm
aktív tag
válasz
y300fire #96965 üzenetére
Sim1:
Sim2:
Nekem is tehát azokat mutatja, mint neked, de szerintem ezek az adatok nem jók. Én egyébként Digi Mobilnettel (Telenor hálózatát használja) használom sim2-ben. Rendesen működik, jó a sebessége (városban H+, vidéken sajnos E, vagy G). Használtam úgy is korábban, hogy sim1-ben vodafone-al, ott is tökéletesen működött.
-
KukkSteve
senior tag
Ahogy látom Zopo ZP920-ról és Cubot X9-ről nem nagyon van infó még.
Nálam van mindkettő.Redmi 2 is van, de azt látom már Laza vesézgette...kár a magyar romért.
Lehet kérdezni.
Szerk.:
iNew V3 plus és Coolp F2 tesztek kudarcba fulladtak.
A V3+ eladásra került gyorsan, pár nap tapasztalat van róla egyébként. Írjátok h miről írjak, 1-2dolog még megvan. Coolpad F2re egyelőre hoki romok vannak, értékelhetetlen (szerintem). -
beers
addikt
Svéd postával innen áfára kell számítani?
-
CoolBoy323
nagyúr
Mlais mx28/catee ct300-hoz nem tudjatok hol tudnek kijelzot szerezni? Az "elolapos" kellene (az a touch ha jol tevedek)
-
Frissült az SP Flashtool readback leírás az MT6592 (és az utáni) SoC és a scatter új verziójának tartalma miatt.
-
Yani_
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan üzletet (Magyarországon), ahol kapható a Philips W6500 telefonja? Akár használtan is vennék egyet.
Üdv: Yani
-
zee83
csendes tag
Haho!
Ez a Jiayu S3 gapps install engem is erdekelne. Ket napja jott meg a telo, egyelore nem volt idom nyomkodni, meg nem koltoztem at bele - meg nem leltem meg, hogy hol kell kikapcsolni a billentyunel a rezgest. Viszont a gapps-ot az Istennek se tudom ratenni. Amiket eddig probaltam:
needrom-os nem megy ra (flash tool-al, adb sideload-al, es a telefon recovery menujebol sem sikerult).
A gapps-ot probaltam (jan. 25.-i, xda-rol), de az sem nyert - custom recovery rom nelkul.
Kulon-kulon apk-k telepitese sem nyert nalam.
Forumokat nezegettem, nehany valakinek sikerult, de tobb helyen irtak, hogy par kinai boltbol jott telonal van ilyen problema.
Most 01.20.-i rom van rajta.
Elvileg Jiayu tervez 7-10 naponta romot frissiteni ra (az elso idokben).Ha nem jo helyen keresem a valaszt, melyik topicba tartozik a tema?
Koszi,
Z -
pluhm
aktív tag
Én ezt tudom, de ez a telefon a 3G-t 850-en és 2100-on tudja. A 2100-at pedig mindegyik szolgáltató használja, valamint gyérebben lakott helyeken a voda a 900-at. y300fire ezt írta egy korábbi hozzászólásában ennek a telefonnak a specifikációjához:
"sim1:
gsm mode:900-1800-1900-850
umts: 2000-850-800
sim2:
gsm mode: 900-1800-1900-850"Itt nekem ezzel az umts: 2000-850-800 sorral van bajom, mert hiányzik belőle a lényeg :2100.....
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #96955 üzenetére
Az egyik érintett app, a Durak nevű kártyajáték ....
-
maggi1886076
addikt
válasz
Viktor0610 #96955 üzenetére
Recovery factory reset
-
-
Zeki
nagyúr
-
janaman01
addikt
A coolpad f1 gyari romjain sincs alapból gapps...
(Hú de idegesit ez a matt fólia)
-
Persze, tévedhetek is, illetve sok esetben "bepipálható", hogy tegyenek rá GApps-ot.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Viktor0610 #96942 üzenetére
Csak olyat vettem eddig, amin volt...
-
diegho
nagyúr
válasz
Viktor0610 #96942 üzenetére
Nekem még nem sikerült play nélkülit vennem, pedig vettem már elég sokat...
-
-
RBJ
addikt
Nekem furi, hogy jiayu n nincs play. Pedig nem belpiacos termék elvileg a jiayu.
-
janaman01
addikt
Google_Play-v3.8.17.apk
GoogleLoginService.apk
GoogleServicesFramework.apkezeket már manuálisan beleraktam system appá jogok stb de ujraindulás után állandóan feljön az ablak hogy a
GoogleServicesFramework leállt... na köszi az ötleteket neked is cappa, próbálkozok -
janaman01
addikt
válasz
wwenigma #96921 üzenetére
Az lesz
pár napot használni akarom még előtte, hogy valóban pontos infókat tudjak adni mennyire fosh vagy mennyire jó
alapjában véve amit leirtak róla azt tudja, viszont még a kamerát illetve a gps t stb még tesztelni kell élesben
play még nem oké....pedig volt pár ötletem...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #96926 üzenetére
Ez igaz, viszont ugye ebben az esetben még nincs egyik sem és így könnyebb szerintem odatalálni mindenkinek, de lehet hogy ez csak az én hülyeségem... Az biztis , hogy a blogban is el lehet helyezni egy linket a topikra és fordítva is... én jobb szeretem ha egyhelyen van minden.
-
y300fire
tag
Adott egy Doogee 2014 telefon.
A mobileuncle programmal a band mode az alábbni szerint alakul:sim1:
gsm mode:900-1800-1900-850
umts: 2000-850-800sim2:
gsm mode: 900-1800-1900-850Tehát ha jól értelmezem 3g csak a sim 1 foglalaton van?
-
janaman01
addikt
válasz
WOT-H-A-C #96914 üzenetére
wifi jel tökéletes, most levettem a gyari jiayuos fóliát mondom ráteszek egy rendeset amit kaptam hozzá....( kettőt is) há nem matt mind a kettő
...na igy aztán fajintos lett a kijelző
semmi szemét nincs rajta..egy kinai cucc van a baidus progi meg egy ireader, azonkivűl semmi de semmi...a coolpadhoz képest most hogy volt már pár hivásom, a hang "dobozosabb" de azonkivűl a hangerővel stb nincs baj...illetve a kamera azért a coolpadban még mindig jobb.kevesebb fényviszony mellett..azt vettem észre ha van elegendő fény , akkor viszont mintha a jiayué lenne jobb...most próbálom a playt felvarázsolni rá
, viszont a rendszer marha gyors...
-
Zeki
nagyúr
Nem semmi, hogy már 83 USD-ért van 8 magos telefon... kupon kód: bex123
-
WOT-H-A-C
veterán
-
atee_13
őstag
válasz
include777 #96903 üzenetére
A review -k szerintem teljesen korrekt tesztek. Ami feltűnt, hogy túl sok az indiai, valamint, hogy lassan egy éves viszonylatban kell nézni. Nekem is mozgatja kicsit a fantáziám, viszont ami elgondolkodtat, hogy szinte mindenki szidja az amigo 2.0-át. Úgy látom van hozzá 4.4 is, de egyenlőre nem zökkenőmentes. Valamit a fix aksi, ha gond van nem tudom mennyire lehet cserélni.
Szerintem akinek a jó kamera és a viszonylag erős hardver a cél annak lehet jó választás.
"This 16MP module is packs in larger 1.34µm pixels as compared to standard camera modules." Ez elvileg jobb érték mint a Samsung GS5 kameráé. 3GB ram ma sincs sok mindenben.
Nekem lehet a 5,5" már sok de a felület 72% a kijelző ez sem mindennapos érték.Kinek mi a fontos és ki mennyire bátor az a kérdés.
-
Zeki
nagyúr
válasz
junkpod #96910 üzenetére
Kifutott készülék az már. Amúgy nem volt rossz. Topikja is van.
-
junkpod
veterán
sziasztok, a Jiayu G3C mennyire ajánlott vagy kerülendő? pro/kontra?
köszönöm. -
janaman01
addikt
válasz
panasoanic #96902 üzenetére
innen.... annyi a vége amit irtam ha fedexes bár már a fedex 35 dodo...
mult hét szerdán adták fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest