- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
doongoo #96540 üzenetére
Én kb. 3-4 hónapja használom. Nekem teljesen megfelel. MTK6592 CPU, értelemszerűen LTE-t és Glonass holdakat nem tud. Hogy a FullHD kijelző kell-e Neked, azt sem tudom. Az akku beépített. NFC, OTG van. A BT kocsiban tökéletesen műxik. "Gesture"-k beállíthatók.
Egy barátomnak és az ő kollégájának is vettünk egyet, nem mondták, hogy bajuk lenne vele, pedig biztosan hozzám fordulnának.
Ha negatívumot akarok mondani, akkor talán "csak telefon" módban csalóka az akkutöltöttség jelzése. Hirtelen sokat ugorhat lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Jogász topic
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest