- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlöm a Tisztelt Fórumlakókat!
Érdeklődöm, hogy a Samsung Galaxy S5 Duosnak akad-e ésszerű, Magyarországon két héten belül beszerezhető alternatívája.
Köszönettel: MaCS
-
törölt tag
válasz
7Sony7 #96686 üzenetére
Kicsit pontosítanád a kérdést? Netezni sokféleképpen lehet és a különböző módok akkuidejét nem csak a rádióforgalom befolyásolja. Egy Skype hanghívásnál folyamatos a kétirányú 3G (vagy 4G) rádióforgalom, viszont nem megy a kijelző és a CPU, GPU sem renderel percenként új tartalmat.
-
tfeher74
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudna nekem segíteni valaki UMI X1s telefonnal kapcsolatban. Megcsináltam a rootolását, és most nem tudok belépni a recovery menübe. Valamit lehet, hogy elrontottam?
-
csendes
addikt
válasz
b0bcat #96691 üzenetére
Ezt az ÁFA törvény (is) szabályozza 94. § c), 22 euró felett ÁFA köteles az import. "Mentes az adó alól a 93. § (1) bekezdésének b) pontjában említett feltételekre is figyelemmel: (...) a Vámmentességi-rendelet II. címének V. fejezete alatt szabályozott termék (termékek) importja is, ha annak (azok) összértéke nem haladja meg a 22 eurónak megfelelő pénzösszeget;".
Ha a 10 euró alatti ÁFA-t nem kellene befizetni, nem kellene ÁFA-t fizetni akkor sem, ha valaki 11 ezer Ft alatt vásárol bármit, és akkor valószínűleg a mobiltelefonokat is értéktől függően öt-tíz-húsz darabban árulnák, vagyis számláznák. -
b0bcat
addikt
-
7Sony7
addikt
Üdv! Ha már magozunk: Ha mobilon netezek nálam mind a két mag eléggé aktív, főleg 3g nél merül is rendesen. 4;8;B/L magoknál általában mennyi megy netezés közben, és hogy alakul a fogyasztás a max fogyasztáshoz képest?
-
WOT-H-A-C
veterán
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #96670 üzenetére
A big/little elrendezésű 8magnak nem a teljesítményben van a jelentősége. Az S800 csak a nagy teljesítményű (és nagyobb energiaigényű) magokat tudja használni minden feladathoz. A big/little viszont az alacsonyabb számításigényű feladatokhoz csak a little, vagyis a kisebb energiaigényű magokat használja.
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Vennék egy Elephone G1-et, de szinte mindenhol 59$ szállítással. Tudtok valami helyet ahol olcsóbb? Én a Fastcardtech-et találtam, ott 48$ és állítólag a szállítás ingyenes, de nem túl szinpatikus a weboldaluk. Valaki rendelt már onnan, megbízható?
-
Mr.Csizmás
titán
-
akosos
csendes tag
Sziasztok!
Vajon miért van sok eladó lg, acer, stb dual simes telefon szinte újként, be sem kapcsoltként az apróhirdetős oldalakon?
Ennyire sok baj lenne velük, vagy mindenki ezzel üzletel, vagy mi van???Köszi!
Ákos -
sasa311
veterán
válasz
fateless #96613 üzenetére
Azért a 2750-es akksi 4,5 colba még ma is ritka - főleg, hogy a G3-ben valóban akkora az akksi, nem csak rászitálják az 1800-asra a nagy számot.
A HD kijelző akkoriban ritkaság volt, de abban egyetértünk, hogy a 6577 lapka nem is bírta el normálisan.
Amúgy nekem a mai napig működik a legelső generációs G3 (2 éves talán lassan) hiba nélkül, szóval jó kis telefon volt az.
-
b0bcat
addikt
válasz
zolipapa66 #96660 üzenetére
Mondtam, hogy nem lesz 200 alatt (eleinte legalábbis)...
-
zolipapa66
tag
-
TedThomas
aktív tag
válasz
lazlogogola #96658 üzenetére
Nézegettem, jónak tűnik de még presellbe se láttam.
Persze az ára közel sem annyi lesz, mint amit rebesgetnek a hírek.
200$ körül lesz valószínűleg. Ami azért a specifikációért amúgy reális -
lazlogogola
tag
Sziasztok!
Nézegette már vki a Meizu M1 Note-t?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csendes #96655 üzenetére
Jól összefoglaltad! Annyival egészíteném ki, hogy a Lonovo akkor ha van hozzá rendes multilang rom (már ha ez feltétel) A T6S pro akkor ha nem kevés neki az 1900 mAh -ás akksi, THL 4000 akkor ha nem zavarja a relatíve vastag ház és nagy üzem idő kell neki, egyébként nekem simán megfelel egykezes használatra a THL 4000, de ha jól emlékszem nőnek lesz....
-
csendes
addikt
válasz
Mr.Csizmás #96654 üzenetére
Lenovo A606 akkor ha kell a 4G, Telenoros vagy és kapsz rá kedvezményt. A THL T6pro akkor, ha égeti a szemed a HD alatti felbontás, és allergiát kapsz, ha nem reagál néhány tizedmásodpercen belül a telefon. THL 4000 ha telefonálni akarsz és nincs lapátkezed.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv (újra)
3 készülék maradt, átlaguser részére lenne.
THL 4000
THL T6 Pro
Lenovo A606pro-kontra,hogy melyiket érdemes?
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Laza... #96646 üzenetére
Nyilván nem csak ott vesznek, de "nagy" városban még sehol nem volt gondom a 3G-vel, ott engem nem is érdekel a 4G, elég a 3G sebessége.
Viszont amikor munka miatt bejártam kis hazánkat, volt olyan hely, hogy egy e-mailt megnézni/írni/küldeni is nehéz volt.Nekem fogalmam sincs hol milyen frekvencián sugároznak és ha valaki azért néz ki egy telefont, hogy 4G-n használja akkor azért figyelmeztessük szerintem
Más: Látom van/lesz nálad Redmi2? Mikor lesz egy jó kis blog bejegyzés?
-
zizol
aktív tag
válasz
fateless #96649 üzenetére
"A 800MHz-es sáv kiépítése sem fog azonnal történni."
A Telekomnál a B20as hálózat ki van építve. Az elmúlt 3 évben a hálózatuk fejlesztéskor már kiépítették, illetve miután kifizették a frekit, be is kapcsolták:
A Telenort nem ismerem, de a Vodafone nagy erőkkel építi az itthoni 4G hálózatot, főként a 800MHz-es sávra építve, sőt úgy tudom Red-es ügyefelelk már tesztelhetik az eddig bekapcsolt 4G-s állomásokat.
A többi tévedésedet nincs időm kijavítani, pedig van bőven -
A 3G alapvetően 2100MHz-en megy (a vodánál 900-on is vidéki területeken, de ez nem azt jelenti, hogy Bp-en kívül mindenhol)
A 4G jelenleg alapvetően 1800MHz-en fut. 2011-ben indult el a szolgáltatás.
A 800MHz-es sáv nemrég lett csak elérhető a pályázatokon.A 2011-ben indult 4G tehát az elmúlt fél-egy évben lett igazán elterjedt. A 800MHz-es sáv kiépítése sem fog azonnal történni. Ennek egyik oka az, hogy az állam nagyon sok pénzt vont ki adó formájában a szolgáltatóktól, a másik pedig az, hogy a 800MHz-e antennák elhelyezéséhez sok helyen nem az 1800-as és 2100-as antennahelyek az ideálisak (feleakkora freki, nagyobb hullám, jobb terjedés, épp ezért célszerűbb elhelyezésre lesz szükség) Ebben a voda előnyben lesz, mivel a kiépített 900MHz-es tornyokat tudja e célból használni.
A jelenlegi 4G alapvetően tehát az 1800-as sávon megy, és nem két hónap alatt fog kiépülni a 800-as hálózat, szóval ha valaki megvesz egy 4G-s telefont 1800-as hálózaton történő működéssel, attól még nem kell kidobnia a készülékét. Persze, célszerűbb megvenni olyat, ami 800MHz, 1800MHz és 2600MHz sávokon dolgozik, de nem lesz használhatatlan a másik telefon sem.
Ne csináljátok a 4G-vel is azt, mint a 3G esetén a 900-as sávval (vodás kártyám is van, Dunántúlon élet és sok fele járok, de még nem vettem észre a 900-as sáv hiányát, mikor olyan telefon volt nálam, ami nem tudta).
Inkább tájékozódjon arról, hogy amerre ő él, jár, ott milyen szolgáltatás található.
-
szezso15
addikt
válasz
TedThomas #96645 üzenetére
1800 Mhz, vagyis elvileg mennie kell bizonyos helyeken.
Az S850 hátulja nagyon szép, kár, hogy MTK-s. Csak Qualcomm-ban gondolkozom.
A ZTE-t én is néztem, az tűnik eddig a befutónak, a Honor 4-ben pedig pici az akksi. Viszont a K3 nagyon szép, azért keltette fel az érdeklődésem...
Részemről mondjuk kötelező, hogy kernel forrás legyen az adott telefonra, amit a K3-ra nem találtam.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
szezso15 #96644 üzenetére
Hol látod, hogy működik rajta a hazai 4G?
Ezt tudja: 4G: FDD-LTE 1800/2100MHz
Magyarországra ilyen 4G kell: 800&1800&2600 Mhz (B3, B7, B20)Hasonló áron:
HUAWEI Honor 3C Itthonról
Lenovo S850
ZTE V5S
HUAWEI Honor 4 -
szezso15
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Lenovo K3-ról van valakinek tapasztalata? Láttam, hogy van belőle WCDMA verzió is, ráadásul még magyar 4G-n is működik. Nagyon tetszik a hardver és az ár, de nem tudok róla semmit.Köszi!
-
nyisziati
veterán
válasz
Sanyesz. #96638 üzenetére
Jó kis Siemens-ek, nagyon szerettem én is. C25-tel kezdtem vándorutamat a mobiltelefónia világába, amit kis kitérő után egy C45 követett. Öcsémnek meg M35-je volt.
.
Két házzal odébb tőlünk egy hölgy megkeresett mostanában, hogy tudnék-e neki akksit szerezni a telójához, mert már sehol sem kap. Megmutatta, mihez kéne: Siemens M35. -
nyisziati
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz
KurtCobain #96635 üzenetére
Na igen. Ezek már elég kicsik voltak. Valamelyik Nokia nyert ebben azt hiszem.
-
Taktoj
aktív tag
na igen nem kolbászból van a kerítés, az aliexpresszen is vannak eladók akik mindenféle opciókkal akár 4gb ram al és/vagy 32gb rom al is tudják szállítani.
na m1.
keresnék a sógornak valami két kártyásat ... akár használtan is 4.7 col tól min 4magos 1/4gb ram/rom ban, kamerája nem lényeges. 1. okostelója lenne ezért túl sokat nem is akar rááldozni max 25-33 ezer.
MI lehetne alternatíva neki?Az aprón árulgatnak jiayu, t zopo t, thl pro t. ha van ajánlat köszi, ha nem hát visszaolvasgatok
-
Taktoj
aktív tag
Helló
valaki megnézné ezt a telcsit ilyen parméterekkel van e egyáltalán forgalomban, vagy maga az eladó sem tudja hogy hamisítvány?
köszi
-
gyűrű
addikt
Itt nem , de a külföldi fórumokon nincs rossz megítélése.
Viszont a nagy hype, az umi zero mindenütt leszerepelt.
Az itteni és a külföldi topikokban is szidják mint a bokrot.
Sajnos 2 kollegámnak én ajánlottam még a pre-ordernél.
Egyik azóta már visszakapta pénzét, másik még próbálkozik... -
tyuli76
tag
Sziasztok.
Tegnap érkezett a Zte V5 max. Lenne 1 kérdésem, amikor be van kapcsolva a kijelző, akkor halk sipolás halatszik a hangszorobol, ez normális? -
válasz
atee_13 #96614 üzenetére
Az árában nem volt ritkaság a HD kijelző, a qHD készülékek olcsóbbak voltak. A ZTE V970 pl korábban jelent meg, de hála az égnek qHD-t raktak bele, mert azért az MTK6577-nek megvoltak a nehéz pillanatai alkalmanként a HD kijelzővel (leginkább ezért nem erőltették a nagyobb felbontást a kínaiak). Annakidején iNew még nagyobb név volt a piacon, mint akár mostanság.
-
válasz
hevizms #96611 üzenetére
Néhány hangadó felkapta a készüléket, ennyi történt. Nem volt sem jobb, sem rosszabb az árban hozzá hasonló készülékeknél. Emellett a forma és a "rengeteg" fém ragadta meg a vásárlókat.
Jó készülék volt, aminek nem volt semmi égbekiáltó hibája (kivéve a GPS-t), így könnyen megszerették. -
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest