Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismércse
tag
Nagy dilemmában vagyok! Szerintetek mi mellett döntsek? Lenovo P780 vagy ZTE V5? Árban ugyanott vannak.
Fontos nekem a nagy akksi idő, de a P780-at egy kicsit öregecskének tartom. Van itt olyan esetleg, akinél mind a két telefon megfordult?Eddig egy Star Q9000 telefonom volt, aminek 2500-as akksija volt, de egy idő után szinte folyamatos nyomkodás után kb két és fél óra teljesen lemerült. Attól félek hogy ez a V5 is ilyesmit produkálna egy idő után.
-
kismércse
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Igen, csak az már túl lép az 50 ezres korláton. :/
-
kismércse
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
A 4400-at néztem, de szidtak benne ezt azt. Így még maradtam a Lenovonál, mert barátnőmnek is rendeltem annó olyat, szóval tudom hogy milyen. Csak azért tettem fel a kérdést, mert keresgéltem már sok telefont, de még nem találtam ár/érték arányban jobb erős akksis telefont.
-
kismércse
tag
Üdv!
Telefont szeretnék venni. Ami számít, az az: 5"-os HD kijelző, 1GB ram, és 4 magos processzor. De a legfontosabb, egy erős akkumulátor. Ezt kb 45-50 ezer forint körül szeretném. A kérdésem az lenne, hogy a Lenovo P780-on kívül van még ilyesmi kategóriájú, megbízható telefon? Vagy maradjak a Lenovonál?
-
kismércse
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Lemértem ott is, oda már nem megy semmi, szóval valahol az akksi csatlakozó és a micro USB között van a gond. Gondolom valamelyik smd alkatrész :/
Egyébként ilyen egyszerű lenne tölteni? Így nem lehet semmi baja? A középső érintkező az mire való?@tahepa: Köszönöm, ezt még meggondolom
-
kismércse
tag
Üdv!
Van egy Star Q9000 telefonom (bár ez most nem számít). Történt vele, hogy hirtelen nem vette be a töltést. Nem a csatlakozónak van baja, mert le lett mérve minden, rendesen érintkezik, szóval a csatlakozón túl van a gond. Sajnos nem tudok már rá megoldást, szóval valamilyen módon meglehetne azt oldani, hogy az akksit valahogy külsőleg feltöltsem?
-
kismércse
tag
Üdv!
Van egy telefonom, pontosabban egy Star Q9000. Két sim foglalat van benne, az egyikre GSM, a másikra pedig GSM/WCDMA van írva. Van különbség a kettő között? Vagy mindegy hogy melyik foglalatot használom? Vodafone-os simmel használom.
-
kismércse
tag
Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne. Ha cwm-ben csinálok egy backup-ot, akkor az mindent lement? Tehát ha esetleg majd később visszatöltöm, akkor minden alkalmazás, telefonszám, beállítás, meg minden ahogy hagytam, ugyan úgy lesz? -
kismércse
tag
Üdv
Rendeltem az Etotalk.com-ról, de már több ilyen üzenet is jött:
Dear Buyer ,1.Please kindly confirm your shipping address and phone number so that we can arrange your shipment as soon as possible.
2.Please kindly confirm the color of Touch Screen & Display Digiterzer LCD for ThL W200 .
Which color do you want ?
Look forward to your advice ,thanks.Phoebe
etotalk.comGondolom megkéne erősíteni ezeket, de hogyan? Mert az oldalon nem találok erre semmit. Írni kéne nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi