- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PanUser
tag
-
Ájvé
veterán
-
-
motoflug
őstag
válasz
Evita85 #105314 üzenetére
Köszi. Fehérben valahogy jobban tetszett. Ezek alapján létezik fehérben a Jiayu s3.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Evita85 #102447 üzenetére
Nos.. Akkor kezdjük az elejéről..
Van i9505 ami nem bootl és az akksi nem vesz fel áramot.
Először meg lehet próbálni amit aytukabozs kolléga ajánlott! Ha úgy nem lehet életet lehelni az akkuba akkor kéne szerezni egy csere akksit amiről biztossan tujátok, hogy működik!! Ha azzal bootol a telefon akkor meg van a ludas!Ebben az esetben nincs más dolgod mint beszerezni egy másikat!
Ha ezzel sem bootol a telefon/nem vesz fel áramot akkor nagyobb a gond.
Ha ez áll fenn akkor kicsi az esélye annak, hogy egy újra telepítés megoldja.
Ebben az esetben ha nincs egy teljessen feltöltöt akksid akkor neki se kezdj...
Viszont ha már kérdezted.
A legfontosabb: Itt a telefon topikja
Nagyon nem mennék bele a részletekbe,mert a saját topikjában mindent megtalálsz.
A telefon topik összefoglalójában írnak a mentés mikéntjéről is! ODIN-al elég nehéz kárt tenni a telefonban, de az ördög nem alszik. A gond az, hogy a komolyabb mentéshez Root kell amivel alapból bukod a garit! Persze van Towelroot meg egy két trükk amivel lehet Root jogot szerezni Knox számláló ugrás nélkül, de ebbe én most nem mennék bele ha nem gond.
Fontos , hogy a telefon legyen feltöltve!!!
Itt megjegyezném, hogy azért jó innen leszedni a romot mert csak gyári romok vannak így a telepítés után nem fog ugrani a Knox számlálód!Ez nagyon fontos a gari szempontjából!
Erről az oldalról letudod tölteni a neked kellő gyári romot! A ball oldali kereső sávban kitudod keresni kis országunkat és azon bellül, hogy milyen romra van szükséged. (Tmobil,telenor,voda, és "XEH" ezek szolgátató független romok(nem hálózat független))
A példa kedvéért: ez egy XEH rom nincs benne egyik szolgáltató bloatware sem. Ezért független.
A telepítése:
1. letöltöd a romot és kicsomagolod
2. allul az "Instructions" alatt találsz egy linket az ODIN-hoz (ha neked régebbi van akkor szedd le ezt)
3. nyisd meg az ODIN-t
4. indítsad el a telefont download(Odin) módban. Ehhez kapcsold ki a készüléket, majd a hangeő le + home gombok együttes nyomvatartása közben kapcsold be a telefont a power gombbal.( a samu logo megjelenéséig)
5. ha meglátoaz előválasztó menüt akkor nyod meg a hangerő fel gombot
6. csatlakoztassad a géphez a telefont egy alaplapi USB porton, ha minden oké odinban látni fogsz a bal sarokban egy COM portot. Ezután nyomd meg a startot és hagyd, hogy dolgozzon. A szöveg dobozban ball oldalt írni fogja mit csinál. Ha végzett és mindent úgy állítottál be ahogy az összefoglalóban levan írva és illusztrálva , akkor a telefon újra indul és készvagy! -
aytukabozs
addikt
válasz
Evita85 #102458 üzenetére
Needrom helyett.
És figyelj a jótanácsokra!!!(#102460) janaman01
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Evita85 #102458 üzenetére
Ne onnan szedjel romot mert ha garis a telo akkor nagy valoszínűséggel bukni fogod a garit!!
Most hagyjad kicsit ezt a dolgot kérlek. Műszakban vagyok. Ha géphez jutok akkor csinálok neked egy leirast a telepiteshez linkekkel., de mint mondtam eloszor az akksi kell hogy eletre keljen!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Evita85 #102447 üzenetére
1.Kikell deríteni milyen S4 esről beszélünk!!
2. kell egy samu usb driver
3. kell egy odin
4. kell egy hozzá való rom pl.: a sammobil.com -ról.Ha minden felvan telepítve
-odin elindít a megfelelő helyekre be kell tallózni a cuccokat (pit,PDA vagy ilyesmi most kicsit homályos)
Ha mindent betallóztál és látszik a com port a balfelső sarokban- teló kikapcs odin módban (download mód) elindít
- odinban start
telefon rádug és elindul a flash elés.Ha viszont halott az akksi vagy más esetleg hw-es hiba van akkor ez nem fog segíteni. Mindenféle képpen olvass utána és elsőnek derítsed ki milyen S4 -es.
-
RVR400
veterán
válasz
Evita85 #96496 üzenetére
Akkor Neked ezt az oldalt tudom ajánlani.
-
Laza...
addikt
válasz
Evita85 #92654 üzenetére
Az MTK verzió valóban jó, de az 1S zsákutca. Csak nagyon elfogultan lehet rámondani hogy jó. Hardveresen az, de a memóriakezelése katasztrófa.
A Kingzone megint egy fehér ló, állítólag jó (és nagy), de nemigen van közösség mögötte.
A Neo N003 meg már "öreg", nem kicsit, nagyon -
TedThomas
aktív tag
válasz
Evita85 #92644 üzenetére
Mert most, hogy lejjebb ment az ára, így ár/érték arányba ver mindent.
Sok a tapasztalat vele, pörög a fórum, stabil a ROM, jó a fényképező, GPS, akksi...Ha ide jön valaki hogy: "Nem ismerem a kínai telókat 120-160$-om van, ajánljatok valamit..."
Akkor nem fogunk olyan telefonokat ajánlani amiből 3 van az országbanszerk: és az a 3 se tökéletes. Ismeretlen telefonokat majd vesznek a kalandorok
-
Laza...
addikt
válasz
Evita85 #77863 üzenetére
Coolpad F1 ami jó is, és a gombjai világítanak. Ugyanakkor nem teljesen fehér, az előlapja fekete.
Full fehérben a Jiayuk jók, de ennek nem világít az alsó 3 gombja. Mondjuk engem ez nem zavar, sok jó készüléknek nem világít a 3 gombja. Ami fontosabb az az értesítő led. De kinek a pap...
-
Laza...
addikt
válasz
Evita85 #71474 üzenetére
Akkor válaszd a Neo n003-at
De a legjobb ha a kiszemelt márkák topicjaiba belenézel, és olvasgatod a hozzászólásokat, ott hamar kiderül hogy milyen egy teló. Az hogy kinek a szögeletes, kinek a kerek, ez nagyon szubjektív
Nekem pl. a kamera a fő-fő heppem, meg a GPS, másnak ez nem olyan fontos. Én pl. tudok élni értesítő led nélkül, más nem. Stb, van végtelenségig
-
Laza...
addikt
válasz
Evita85 #71471 üzenetére
Neo n003 nem rossz (szerintem) de az tény, hogy elég vegyesek a beszámolók róla, ami képeket láttam amik ezzel telóval készültek, nem voltak rosszak (de nekem még nem volt ilyenem). Én a helyedben a Neo M1-et venném már (ha már Neo...), elég kecsegtető, holnaptól már szállítják is, nem presale lesz. WP és Droid küzül lehet majd választani, jelenleg csak a droidos verzió érhető el belőle.
-
-
Laza...
addikt
válasz
Evita85 #66874 üzenetére
A vélemény a szokásos. Nagyjából: a büdös életben nem venni klónt, több okból sem:
- semmiféle támogatás, közösség
- az odaírt adatok talán 50%-ban lehetnek igazak
- tuti hogy aki ilyen xart vesz, hamar belefut valami problémába, és jön ide sírni, hogy most mi legyen (mindenki azt fogja mondani, minek vettél a sok amúgy is noname között a legnonamebb telefont). Vannak már márkásabb kínai telók, tapasztalatok, azokból érdemes vásárolni. Teljesség igénye nélkül: Xiaomi, ZTE, Jiayu, iNEW, ThL, stb.
- ha nincs szerencséd, esetleg a vámon el is kobozzák, és megsemmisítik.A döntés ugyanakkor a Tiéd!
Sorry, jól meg lettem előzve, sokáig pötyörésztem
-
-
válasz
Evita85 #59988 üzenetére
Azért akar levonni, mert így erősíted meg a kártyádat, illetve ennek a levonásnak a közleménye a kód.
Ilyenkor jó az SMS bank, mert a küldött üzenetben benne van a kód, amit a PayPal kérne tőled.
Amennyiben nincs ilyen szolgáltatás a kártyádon, hívd fel a bankod, nézz el egy bankfiókba, megmondják, hogy mi a közlemény (kód), így nem kell megvárd a kivonatot. -
kisszoli0707
tag
válasz
Evita85 #59848 üzenetére
Köszi a segítséget,már írtam is nekik!Ezek szerint a készülékre 6 hónap garancia érvényes.Azt nem tudom,mire mennek a fotókkal,minden esetre lefényképeztem nekik a töltőn lévő "halott" készüléket elöl-hátul.Enélkül sajna nem tudtam az üzenetet elküldeni nekik.De azért köszönöm!
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Evita85 #58020 üzenetére
Ezt pár napja írta valaki,olvasd el.
Sziasztok! Páran kérték PM-ben, hogy írjak néhány szót a Zopo ZP700-ról! Nos! Kislányomnak vásároltuk dec.23.-án a Minideal-en 146USD + DHL Express (15,99USD) szállítással. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy most 139 USD-ért lehet kapni. A készülék január 02.án érkezett meg kalandos körülmények között, de ez egy másik történet...... Minőségi összeszerelés, számomra pozitív hardver. Még nem volt testközeli tapasztalatom az MTK6582-es SoC-al, de azt mondom, hogy mindennapi használatra teljesen rendben van. Hátlap carbon textúrájú, selyemfényű és abszolút nem csúszik, ill. nem gyűjti az ujjlenyomatot. Telefon kézreálló, vékony és a kezelőgombok kényelmesen elérhetők. Sajnos a hardvergombok háttérvilágítása szinte a nullával egyenlő. A másik furcsaság, hogy a Power gomb a készülék jobb oldalán közvetlenül a hangerő gombok alatt helyezkedik el, ezért a bekapcsolás nem egyszerű feladat......legalábbis amíg meg nem szokjuk, hogy nem felül van a Power gomb. A készülék launcher felülete erősen egyedi, kicsit ájfonos ikonokkal. Látszik, hogy a fiatalokat, elsősorban a tinédzsereket célozták meg vele. Lányom nem engedi lecserélni Apex-re, vagy Nova-ra, neki tetszik. Nekem nem annyira. A beállítások és kezelőfelület viszont tetszik. 99%-ban Magyar nyelvű, érthető fordítással.Pár képernyőmentést fogok mellékelni, ami többet mond ezer szónál. A készülék alapból rootolt, jobban mondva a root menüből bekapcsolható. Kijelző szép, kontrasztos, pixelhibamentes négy ponton érzékeny . GPS programot nem volt alkalmam próbálni de GPS tesztprogrammal hidegen kb. tizenöt másodperc alatt talált fixet. Az akkumulátor azt hiszem 1750 mAh-ás, de nincs vele gond, mert 14 óra alatt merült 60%-ra átlagos használat mellett. Mindkét SIM kártyahely WCDMA képes, legalábbis a felirat ezt tanúsítja. Egyelőre ennyi, aztán ha kérdés lesz megpróbálok válaszolni. Magánvéleményem, hogy egy minőségi telefont kapunk az ÁFÁS cca. 44 ezer forintunkért! Részemről az ajánlott plecsnit megérdemli
-
válasz
Evita85 #45370 üzenetére
Inkább rendeld biztos helyről, ezekt a filléres dolgokat meg beszerzed ebayről. Autós töltőt usb aljzatosat 2.5$-ból összeraksz ebayen,érintő ceruza mindegy milyen működni fog, az is 1$ ebayen, tokot adnak 2-t ebayen, fóliát is adnak, de mind2 van ebayen. Rendeld minidealről
-
-
anonym1s
őstag
válasz
Evita85 #41054 üzenetére
Itt is van egy 5"-es 2gb/32gb 6589T processzorral, 2500mah akksival, nem full hd, es meg olcsobb ismint az altalad linkelt
-
válasz
Evita85 #39254 üzenetére
Hát akkor olvass bele a C2 topikba.
Akku bug, ghost touch bug, kapacitív gomb led bug........ ZP980 ugyanaz csak nagyobb memóval....Ennek járj utána, hogy a ZP980 nem köhög e ettől...
C3 ról viszont ódákat zengenek ismerőseim, hogy milyen király. Ki érti ezt..
Vegyél inkább THLt vagy Lenovot, esetleg ZTEt....... szerintem.
-
megint én
őstag
válasz
Evita85 #39244 üzenetére
Köszi, nem rossz, de a lenovo sokkal olcsóbb, szebb, és dupla akkora az aksija, meg hát még a Lenovó is drágácska számomra. Így most a Jiayun gondolkozom még, de abból is most a G3S ami megfogott mert nem sokkal tud kevesebbet, de sokkal olcsóbb.
Ja, és akkor még nem tudom, hogyan van az a Lenovo márkaképviselet, a Kínában vásároltakat vissza lehet majd itt adni garizásra?
Szerk.:
(#39250) ouzohuto
Ok, azt is kilövöm akkor a listából.De lehet az lesz, hogy ugye most lesz nemsokára szülinapom, és végigkunyerálom a rokonságot, h adjanak bele.
Szerk2.:
P770 nagyon gyengusz a kétmagossal? -
-
anonym1s
őstag
válasz
Evita85 #39221 üzenetére
Hali.
Pandawill-tol rendeltem tavaly decemberben egy tabletet.
Leteszteltem az ugyfelszolgalatukat. Irtam minden letezo mail cimukre tobb levelet is.
Mindig masnapra valaszoltak, minden esetben mas ember irt vissza meg ugyanarrol a mail cimrol is, es volt olyan valasz is, ami total ellenkezoje volt annak amit egy masik mail cimukrol egy masik ugyfelszolgalatos valaszolt.A cucc megjott idoben, ami karacsony kornyeken nem kis szo, es alaposan be volt csomagolva, viszont a toltoje elso toltes alkalmaval megdoglott. Irtam nekik, azt valaszoltak nagyon sajnaljak, es kuldenek egy ujat ingyen a kovetkezo rendelesemnel, viszont nekem nem volt szandekomban akkor rendelni semmi mast toluk, amit meg irtam nekik, es erre mar nem jott valasz, egyszeruen nem foglalkoztak a dologgal.
-
kcsa
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged