Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz hungobungo #70298 üzenetére
Köszi a tippet!!
-
dioka7
senior tag
A mai bölcsességem: Sose bízd rá egy nőre, hogy telefont válasszon, akkor se ha Ő fogja használni... (Zéró utána olvasás, zéró infó szerzés, de mivel "széééépp" így "ez kell!"..)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Maxximus #70296 üzenetére
Még egy kérdést hozzátennék. A Morelocale2 pontosan mit magyarít? A menürendszert nem tette. Alapból nem kínálja fel a Magyart, be kell (valahol olvastam) írni a "HU" vagy "HUN" szót, de erre sem tette a jót.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz Sanyesz. #70304 üzenetére
Értem, köszi. Azt hittem ezek az alkalmazások maguktól lettek magyarok, de igazad van mert alapból "custom" mindegyiknél a beállítás az meg nem lehet magyar, manuálisan, meg nem kellett egyiket sem magyarra tenni.
Köszi, így tiszta.Amire te gondolsz, az a build.prop fájlban van.
ezt nem értem...az mi és mit csinál?
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
_X10Dead_
aktív tag
A differenciat nem csak a 8 mag vs 4 magban kell keresni szvsz.
- Magonkent is nagyobb az orajel, igy 1-4 szal hasznalata eseten is erezhetoen gyorsabbak a 6592-esek a6589-eseknel.
- Lehet, hogy a hogy az SGX544-es fejlettebb, mint a Mali-450-es, de az elobbi egyedul van az utobbi meg harmad-magaval az uj chip-ben, raadasul az utobbi ketszer akkora orajelen ketyeg.
- Az uj proci melle gyorsabb RAM-ok kerulnekAbban igazad van, hogy a tobb mag nem feltetlen vezet gyakorlati elonyokhoz.
A 6589-es ROM-ok behangolasa mara jobbara megtortent es ez komoly elony lehet az uj architekturaval szemben (Sugok: teljesitmeny szempontjabol nem az. A 6592-es epp eleg nyers erovel rendelkezik ahhoz, hogy ne keruljon hatranyba az optimalizalatlansag miatt).
Es persze az sem mindegy, hogy mire hasznalod. Ha csak telefonalni, chatelni, akkor a negy mag is hulyeseg.Es most vissza a konkret kerdesedhez:
A ket emlitett tipus "csak" HD-s, igy a teljesitmeny novekedese talan nem tul jelentos a mindennapokban.
- De ha a kedvenc jatekod 10-15 fps-sel fut a 6589-esen, akkor nem az a kerdes, hogy megeri e a plusz 50 dollar, hanem az, hogy megeri-e 150-200 dollart kidobni az ablakon.
- A helyzet meg sulyosabb, ha a gyereked telefonjarol van szo, aki ugyis addig b@sztat, mig meg nem veszel neki "egy normalisat".
- Vagy vegyuk a parodat, aki ugyan nem jatszik, de a kolleganoje megkerte, hogy vigye fel a repterre hajnali kettokor. No problem, hiszen a 6589-es telefonjaban van GPS, te meg alhatsz nyugodtan ... muhhahaha.
A valosagban meg vagy Te vezeted a kocsit, vagy leragod a kormodet, hogy ne a legrosszabb pillanatban dobjon egy hatast a navi. Ellenben a 6592-esekben a GPS modul vegre olyan, amilyennek mindig is lennie kellett volna: Villamgyorsan fog muholdat es kesobb sem dobja el. Vegre navigaciora is alkalmas: 1,7- 2,7 m-es pontossagot tart 0- 150 km/h kozott ami koroket ver pl egy LG G2-re is es nem csak orszaguti tajekozodasra alkalmas, hanem VALOBAN mukodik varoson/csomoponton belul is.
- Esetleg - pusztan esztetikai szempontbol - olyan telora esik a valasztas, ami csak fHD kijelzovel kaphato. 95%-ban nem lesz gond a 6589-es verzioval sem, de a maradek 5% az komoly tuske a kormod alatt: itt egy kicsi doccenes, ott egy kicsi lag es maris nem oszinte a mosolyod...Mivel en tisztaban vagyok a korlatokkal, ha G4-esre palyaznek, en beernem a tavalyi verzioval is, es orulnek, hogy ennyit esett az ara. De ha a paromnak vennem, akkor biztosan az ujat vennem...
A fentiek nem osszeollozott infokon alapulnak, hanem szemelyes tapasztalatokon:
Az elmult masfel evben egyutt eltem nehany tipussal tobb kevesebb ideig. Mind nagyon klassz, ha nem varsz toluk tobbet, mint amire kepesek (JY-G3, JY-G3S, JY-G3T, JY-G4, FAEA F2, FAEA F2S, NEO N003)
De tegnap elott megjott a H9008+. Egy nap se kellett hozza, hogy semmi penzert ne forduljak vissza...X.
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
NickGrabowsi
csendes tag
Sziasztok! Keresek egy dual SIM-es, 3G-s, 4.7" - 5" colnál KISEBB telót, HD kijezővel. Tudtok ilyet ajánlani?
3G: WCDMA 2100MHz - 900/2100MHz
Felbontás: 1280 x 720 px (HD)
CPU: quad core - octo-core
ROM: 4GB - 32GB
RAM: 1GB - 2GB
Kijelző méret: 4.3" - 4.5"
Akksi: 2000mAh - 3000mAh
Android: 4.1 - 4.2
SIM: dualElőre is köszi!
-
ZS3NI
őstag
-
fotosjani
aktív tag
válasz NickGrabowsi #70308 üzenetére
Jiayu G4C vagy G4S, igaz hogy 4,7"-os de kisebb mint a legtöbb 4,5"-os mobil (külső méretei alapján).
#70309 ZS3NI Dual SIM telefont keres a kolléga
[ Szerkesztve ]
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz Dhampir #70307 üzenetére
Szia,
A tapasztalatom sajnos egy gepre korlatozodik:
Tianhe?/Star?/Hero? H9008+ . Annyira OEM, hogy egy deka branding sincs rajta. Mlais M69 T Pro-ként keress rá
A "sima" H9008-rol nagyon pozitiv review-kat olvastam (kiveve a fogyasztast) igy esett a valasztas erre (+ NFC, +Qi).
5,7", szoval tepsinek tepsi, de 5"-rol mar nem tul nagy ugras...Akkor jojjon a reklam:
+ FHD IPS kijelzo (szep is, fenyes is. Tenyleg). Tovabba eleg erzekeny, kesztyuben is mukodik!
+ Bloatware mentes ASOP 4.2.2, elore telepitett Play, multilanguage
+ 4 savos WCDMA
+ 1 micro es egy nano sim mehet bele
+ Micro USB 3.0, BT 4.0, n-es wifi (40/20-as digit fullon viszi)
+ OTG rendben (a Sandisk extreme 64G-s stickemet is megette, pedig azt nem mindenki szereti)
+ Popec GPS (glonass nincs, de szabad eg alatt meg nem lattam 8-holdnal kevesebbet fogni, átlag 2,1 m-es pontosság nagy sebesség/gyorsulás mellett is). Veri a Qualcomm-os telokat is.
+ NFC
++ QI
+ Widi
+/- 3000 mAh battery ( gyanusan vekony, es 6,66 Wh-snak mondja magat, szoval, 4.2 V-al szamolva inkabb csak 1600-as, de legalabb 2 van belole)
+ 13/5 Mpixeles kamerak. A pedigreje szerint az elso is 13-mas, de megis inkabb 5 A hatso elfogadhato kepeket produkal.
+ Piros/kek/zold noti led (breathing light), megvilagitott menu es back gombok (kapacitiv). Ezek rejtettek, alapbol nem latszanak, csak ha meg vannak vilagitva
- A hattervilagitasuk mintha el lenne csuszva, lefele, mintegy 1-2 mm-et. Igy viszont legalabb nem vakitanak.
+ Jo helyen van a back gomb (jobbra)
+ Fizikai menu gomb
+ Massziv tokozas, nem nyekereg, nem nyaklik es a relative kis marokkal sem kenyelmetlen
- Vitan felul Note3 look-a-like, de annal fel centivel nagyobb, igy az eredeti/aftermarket tartozekok nem jok hozza
+ Tapintasra edzett uveg lehet az elejen, nem polikarbonat, tlan Corning Gorilla Glass 2, de ezt nem tudom papirral igazolni. De erzesre ugyan az, mint a JY-G4-e.
- Az Xposed framework-ot jelenleg nem csipi
+ De a framaroot siman rootolja
- MHL - ugy tunik - nincs, legalabbis Samu atalakitoval nem ment...
+ A hangminoseg (telefon) rendben van, ket mikrofonos, zajszuros
+ A hangereje is rendben van, nem recseg nagy hangeron sem (csengetes), bar ez valoszinuleg annak koszonheto, hogy a basszust siman levagja
+- Van a csomagban gyari fules, de ezen a zenet nem kell eroltetni. Rendes fulessel mar turheto
+ Gyari flip-cover es screen protector
+ 2 aksi (geekbuying verzio)
- Futo navi, fullra huzott fenyero es BT-s zenehallgatas egyuttesen kepes 2 ora alatt is kinyirni az akkut
+ A Mlais-oknal tobben panaszkodtak doglott Home gombra, illetve random rebootra. Nalam ilyen meg nem jott eloUdv,
R.LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
junkpod
veterán
válasz barrique #70284 üzenetére
Inew v3 hardver szrrintem nagyon jó, főleg ár érték arányban. De még várunk egy olyan romra ami működik is hibamentesen
Ha telenoros vagy különösen fontold meg, hogy vársz vele az új rom kiadásáig. Tegnap cseréltem sim kártyát és mikor meglátták a v3-at már tudták mi a gondom, szerintem napi 2-3 emberke bemegy telenor népszerűbb boltjaiba mostanában...
Amúgy a 3gs után bármelyik 6582-es megváltás lesz.Diegho: azért az a hongmi sem bugmentes, nem ennek zajos a kamerája?
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
RVR400
veterán
-
törölt tag
válasz -HajTömeg- #70276 üzenetére
Ne dönts elhamarkodottan! Gondolom nem fél évre veszel telefont, megéri most még kicsit spórolni és későbbre hagyni a döntést, mint 1 hónap múlva
Nem akarlak lebeszélni a hongmiról, de hát nagy a piac .... -
törölt tag
válasz CoolBoy323 #70318 üzenetére
Gondoltam észreveszitek a huncutságot a szavaimban
-
iMaverick
addikt
válasz CoolBoy323 #70318 üzenetére
Akkor én egész jó vagyok a pont ma 1 éves Amoi N828-mal...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok!
Van nekem egy Tronsmart TS7 telefonom. A hibája az, hogy a Micro USB port forrasztása elengedett, így tölteni csak nagyon rendellenes pozicióban, vagy egyáltalán nem lehetséges....
Azt szeretném kérdezni, tudtok e valakit, aki megcsinálja? Ha igen mennyiért? Szétszedtem a telot, megnéztem a hibát és látszatra talán még uj portot se kell szolgáltatni, elég visszaforrasztani a mostanit, mert nincs semmi baja... De úgy viszaforrasztani hogy az onnan többet le ne jöjjön Nagyon elkapkodták a kis kínaiak ezt a dolgot
Köszi előre is
-
őstag
-
Evita85
tag
Szép jó reggelt! Azt szeretném kérdezni,hogy Németországban mely cégeknek van képviselete?Ahol lehet vásárolni telót?(Olyasmire gondolok,mint az antelife spanyol lerakat vagy a Jiayu) Apum megy Németbe s gondoltam körbenézhetne..
-
Vater
csendes tag
Van valakinek best buy otlete 100usd kornyeken? Roviden vagy kapok egy Lumia 520-at cserebe egy nem javithato telefonert vagy a fent emlitett osszeg kereteben vasarolhatnek telefont...
-
Zeki
nagyúr
-
Gab130
tag
Sziasztok! Szeretnék némi segítséget kérni a telefonválasztáshoz. Eléggé kialakult véleményem van már, de szívesen elolvasnám a pro-kontrákat.
Tehát két készülék között vacilálok:
- Tcl Idol X - Volt korábban Alcatel 995-öm nagyon szerettem, voltak bajai, de jó közössége volt, mindent meg tudtunk oldani. Az Idol X szép , kritikái nagyon jók, de 70K+ és nincs igazán közössége
- Thl T11 - Tetszik, hardweresen jónak tűnik, viszont még nincs igazán kiforrott kritikája. 50k körül megáll, és valószínűleg lesz jó közössége.
Előre is köszi! -
svgyula
addikt
válasz citkar #70328 üzenetére
Szia! Ne beszél olyat amit nem tudsz! Én két éve odarendeltem mert éppen kint voltam 35EUR bánta! Sőt!! nincs utánvét! Berendeltek a vámhivatalba az ügyintéző elmondta vám nincs de az ÁFA(19%) az igen és hiába mondtam, hogy magyar cégtől rendeltem. Sőt ott volt a számlamásolat is! Kínából-németbe=ÁFA. Ja és elment egy napom meg autóztam 80km mert a kölni vámhivatal kicsit odébb volt
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
citkar
addikt
válasz svgyula #70336 üzenetére
Nem beszélek olyat, amit nem tudok. Te egy rendelésből megismerted a teljes rendszert? Gratulálok.Minden bizonnyal minden maláj gép is el fog tűnni.
Én kint élők tapasztalatai alapján írtam, akik tavaly és idén is rendeltek kínai webshopokból, ők nem egy rendelés alapján mondták. Nem garantált ott se semmi, de nem foglalkoznak annyit ekkora csomagokkal, mint itt Magyarországon.[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
Ide is leírom a történetem:
2 hete vettem edigitalban egy Alcatel Idol Minit, szép meg minden, de 2 óra nyomkodás után, amikor éppen a fölösleges ikonokat dobáltam a kukába kikapcsolt a készülék. Bekapcsolás után csak a kezdő animációig jutott. Gondoltam semmi gond, factory reset, de arra is csak kikapcsolt. Bolt felhív, futár jön, viszi, majd hozza az (állítólag) új készüléket. Ez tagnap volt, megint nyomkodom, fw frissítés, ikonok a kukába, majd megint kikapcsol a készülék és ugyanaz a jelenség, mint az elsőnél volt (az mondjuk enyhén gyanús, hogy azok az appok voltak feltelepítve rá, amiket az elsőre is felraktam, 3 db összesen). Hétfőn jön a futár megint érte. Most akkor kérjek még egy cserét? Vagy pénz vissza és vegyem meg máshol? Vagy ez a telefon alapból ilyen sz@r?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
szerintetek melyik a jobb választás?
XIAOMI Red Rice Hongmi vagy Lenovo S650?
Nem tudom, hogy a vörös rizs mennyire stabil, illetve a lenovo mennyire stabil. Játszani nem akarok rajta, csak működjön hibátlanul, ne akadjon, lehessen vele netezni is akadás nélkül.
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz McSzaby #70342 üzenetére
A Hong mi már kiforrta magát!! Stabil!! Nagy felhasználó táborral.A lenovo s650 még elég új ithon kevés embernek van.De ha vársz egy kicsit dulee fórumtárs közzé fog tenni egy tesztet amiben szerepelni fog a készülék!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
-
Dhampir
félisten
Lassan úgy vagyok, mint "HajTömeg" fórumtásunk, választani illene. Persze nem szeretném elkapkodni a beszerzést, mert nem tudok minden hónapban új kínai mobilt vásárolni.
Xiaomi Mi2s lett volna még szimpatikus, de nem dual SIM-es (az nem baj), de szakértők szerint inkább a 32GB-os kiszerelés lenne a nyerőbb, hiszek nekik, az pedig már drága.
"Többet ér egy élő kutya, mint egy döglött oroszlán".
Mindent tekintetbe véve egy okostelefonnál fontos a jó üzemidő is. Nehéz a döntés, mert egyik telefon jobb, mint a másik. Hihetetlen a kínai gyártók választéka.
ThL T11 (ez mitől ilyen drága, 200 dollár felett?)
Új versenyzők:
Ezt nemrégen linkelte valaki és nagyon jópofa, olcsó telefon, de lehet, hogy a Tegra nagyobb étvággyal esik neki az akksinak:
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz aytukabozs #70343 üzenetére
Kaptam vissza szerviz munkalapot, az ott leírt imei más, mint az új készülék dobozán. Csak az volt furcsa, hogy az első telefonra felraktam a black wallpaper, a boot manager és egy akku apot és ezek alapból fent voltak az új készüléken is.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért