Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gab130
tag
Sziasztok! Szeretnék némi segítséget kérni a telefonválasztáshoz. Eléggé kialakult véleményem van már, de szívesen elolvasnám a pro-kontrákat.
Tehát két készülék között vacilálok:
- Tcl Idol X - Volt korábban Alcatel 995-öm nagyon szerettem, voltak bajai, de jó közössége volt, mindent meg tudtunk oldani. Az Idol X szép , kritikái nagyon jók, de 70K+ és nincs igazán közössége
- Thl T11 - Tetszik, hardweresen jónak tűnik, viszont még nincs igazán kiforrott kritikája. 50k körül megáll, és valószínűleg lesz jó közössége.
Előre is köszi! -
Gab130
tag
Sziasztok!
Erről tudunk valamit?
-
Gab130
tag
válasz aytukabozs #72412 üzenetére
Köszi! abszolút kielégítetted a kíváncsiságomat!
-
Gab130
tag
Sziasztok!
Erről tudunk valami érdemlegeset?
A tesóm beleszerelmesedett. -
Gab130
tag
Sziasztok!
Elephone P2000-ről van valami tapasztalat vagy info? Olvastam két tesztet is, mind a kettő kétségbe vonja a 2600-as akksi méretét, de ezen túl dicsérik. -
Gab130
tag
Sziasztok!
Kicsi segítséget kaphatnék? Doogee dg280
Erről tud valaki valamit? Az asszony beleszeretett! -
Gab130
tag
válasz aytukabozs #99024 üzenetére
Köszi! Pink az igazi!
-
Gab130
tag
Sziasztok! kicsi segítséget szeretnék. Elérkezett a telefoncsere ideje. 2 éve T11-et használok, ami az igényeimnek tökéletesen megfelelt. Értem ezalatt a foto minőséget, kijelzőidőt, Gps képességeit, tehát abszolút átlagfelhasználó vagyok. Az akksi nekem a mai napig 1,5, de inkább két teljes napot produkál. Játékot nem használok.Sajna a T11 már kicsit viseltes, törött is, tehát cserére érett.Meg talán hiányozni kezdett a 4G is.
Tehát ebben a kategóriában ajánlanátok nekem valami okosat. Nagyjából az elvárásaim nem változtak, jó, akadásmentes sebesség, használható GPS, 5", normális üzemidő, értelmes ár.
Az első amit most megláttam, azaz OUKITEL K 4000, rögtön szimpatikus is lett, de még nem néztem körül.
Köszönöm előre is a segítséget! -
Gab130
tag
Sziasztok!
Kicsi segítséget kérnék. 2 éve Thl T11-et használok. Maximálisan meg vagyok elégedve a képességeivel (akkuidő, kamera minőség, gps stb), ám most sikerült összetörnöm. mioután nem követtem az új megjelenéseket a kérdésem annyi lenne, hogy érdemes-e egy újat rendelnem (200 €) avagy tudtok ebben a kategóriában jobbat ajánlani. Eddig nem éreztem hiányát, de esetleg a több Ram illetve a 4G lehet befolyásoló tényező.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Gab130
tag
válasz maroni #121051 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat. A T 7 valóban méltó utódnak tűnik, egyedül a "második sim vagy sd" ami zavar. A 130 €-os ár mellett azonban elgondolkoztató. ( Igazából nem is tudom, tényleg kevés-e a 16 GB, bár annak idején a T11-be is azonnal belevágtam egy 32-es kártyát. Ja, az az IGO miatt volt, ami azért foglal némi helyet.)
Van már tapasztalat a vasról? -
Gab130
tag
válasz maroni #121069 üzenetére
Egyre inkább meg vagyok győzve. Főleg, hogy most néztem a Tinydeal-en 3-7 nap alatt, 136 €-ért német raktárból.
Laggolás, melegedés? Bár 3Gb-tal nem hiszem, hogy lenne. Esetleg valami komolyabb szoftveres probléma?
A T11-nél, amíg nem került fel a Kacsa-féle ROM, voltak kisebb-nagyobb problémák, utána viszont soha egy akadás, vagy újraindulás. Normál esetben, átlagos használat mellett, (mindig bekapcsolt, Wifi, Gps, BT) sima két nap. Kivétel a navi használat, mert az 5 óra, de akkor úgy is töltőn van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest