Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz bigbuda #25300 üzenetére
Nem tudom én még (sajnos) nem rendeltem,szerintem C2-t kéne rendelnem,de valaki a napokban írt,hogy megúszta vám nélkül,nem tudom honnan rendelt,vissza kéne keresni,amúgy valaki mondta,hogy általában az önmagában érkező termékeket nem szokták vámolni,de az is lehet,hogy kisebb összeget írnak rá.Én ha rendelek,akkor ismerősöm címét fogom megadni,mert ő Amerikában él,és ha jön haza,akkor hazahozhatja a telefont is,csak nem tudom,hogy mennyire vagyok türelmes,és lehet megkockáztatom a vámot is.Amúgy ebay-n is lehet venni,free shipping-l,és aki onnan rendelt,igaz más terméket Kínából,azok nem panaszkodtak a vámra,igaz sokkal olcsóbb tételek voltak.
HardCore is my LifeStyle
-
robertone2
tag
válasz bigbuda #25300 üzenetére
Nem tudom pontosan mekkora méretnél érzékelhető a különbség a full hd és a hd ready között, de a laptopom sem full hd-s és semmi hiányérzetem nincs amikor használom, akkor egy jóval kisebb telefonon minek kéne?
Pont ezért nem is kerestem magamnak full hd-s telefont, értem én hogy trendi meg jobb, de 5-6 coll környékén szerintem kevesen mondják meg a különbséget a kettő között még második ránézésre is, ugyanakkor ezek most még általában drágábbak.
Amúgy akinek jött full hd-s, azt mondja nem akad rajta semmi, szóval semmi nem szól ellene, csak az árkülönbség amit szerintem ez nem ér meg.
-
pindy
csendes tag
Sziasztok,
pár hete olvasgatom a fórumot, mert szeretnék valamilyen telefont rendelni Kínából. Elsősorban a fastcardtech-en nézelődtem, mert ott láttam olyat és olyan áron, ami pl. tetszene. most is promócióban van pl. a star x920-as, ami nekem nagyon tetszik, de nem igazán olvastam tőletek túl jókat a cégről.
A másik oldal a Priceangels.com, erről nagyon keveset lehet hallani, ezek szerint nem megbízható, mert senki sem rendel onnan? A múltkor elírták a Note3 clon árát 52$-ra, vettem is egyet, hátha elnézik és kipostázzák, de észrevették és visszautalják a pénzt. Szerintetek ezt mindig észreveszik, ha rossz az ár? Mert van még egy másik is amit kosárba tettem ugyanebből, csak azt még nem fizettem ki. -
simonzsoli
csendes tag
Sziasztok, 4 magos dual sim telefont szeretnék, szerintetek megéri-e várni a Jiayu G4-re? Ezen kívül még néztem a Zopo C2-t, Aliyun OS-el ami ugyan az mint a ZP980, UMI S1-et és ZTE V987-et. Melyik érné meg legjobban?
"Modern tánczene, amitugye éntaláltam ki." - Hamvai P.G.
-
azozo
senior tag
válasz simonzsoli #25306 üzenetére
Én ezt szeretném elcsipni
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki THL W8-ra képernyővédőt?
Köszi -
petymeg
addikt
Sziasztok! Az 1. hsz-ben leirt agps kalibraciot eleg egyszer megcsinalni, vagy kell ismetelgetni? Sajnos az altalam hasznalt es megszokott navigacios szoftver (a harombetus) nem beszel hozzam valami miatt , talan a jellybean az oka, ebben tud vki segiteni?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
RVR400
veterán
A héten rendeltem egy ZP950+ -t. Kérdezi az eladó, hogy milyen nyelvet akarok rá. Angolul ment a levelezés, így írtam neki, hogy Hungarian kellene. Aszondja, hogy nincs rá. Hát így érthető:
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
-
helltp
aktív tag
válasz FatalEror #25301 üzenetére
Én is a C2-n gondolkozok, szerintem jobban megéri mint egy teljesen noname (sheng/iocean), zopora tuti jön cwm, romok, szilikon tok ilyesmi. A zp810-en is gondolkozok, csak a C2-es design-ja nagyon tetszik, az egyedüli dolog ami frusztrál az a 2000mAh-s akksi, a zp810-ben állítólag elég jól teljesít, de nem tudom a fHD-s képernyő mellett mit produkál...
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
RVR400
veterán
Egyéb probléma. Kellene egy telefon, ami Samsung S3 Mini-re hajaz. Kritériumok:
4" kijelző
két mag
512MB memória
5 megapixel
2 kártya
WCDMA hálózat
fekete vagy kék színViszont nincs értékelése az eladónak. Esetleg valaki tud hasonlót?
-
simonzsoli
csendes tag
Fastcardtech-nél megjelent a Jiayu G3 Plus MT6589-el, tud valaki erről valamit?
"Modern tánczene, amitugye éntaláltam ki." - Hamvai P.G.
-
FatalEror
addikt
válasz BaginZe #25305 üzenetére
Tehát akkor nagy a valószínűség,hogy nem lenne vám?
helltp
szerintem nálam is az lesz,egyszerűn megfogott a vékonysága,a letisztult egyszerű formavilága,és a hátlap is nagyon tetszik!Azt nem tudod,hogy az oldalán végigfutó keret az fém,mert nagy úgy néz ki.HXY
Nem,jól tudod a W7+ az négymagos mtk6589,míg a W7,csak mtk6577[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
betyarr
veterán
válasz FatalEror #25319 üzenetére
a vám az nagyjából hasraütésszerűen van.nem törődnek azzal,hogy mit írnak a csomagra.valamit kipécéznek és fennakad és akkor fizetned kell.én már évek óta rendelgetek külföldről és eddig csak egyszer akadt fenn a rostán.szerencsére pont értékhatáron belül voltam és nem kellett fizetnem.
-
vegyszer
addikt
válasz simonzsoli #25318 üzenetére
Csak azt kéne megnézni, hogy az előtted szóló mit írt.
Segítek, hogy vissza se kelljen tekerni.
EZ EGY ERŐSEN ELLENJAVALLT BOLT."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
sasa311
veterán
válasz simonzsoli #25318 üzenetére
Hol máshol, ha nem Fastcardtechen?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
pmikloska
aktív tag
Valaki írta itt, hogy most a coolseason-re van kupon kód, de nem találom, írjátok meg légyszíves, ha valaki meglátja, vagy tud róla.
-
M3oH
addikt
válasz simonzsoli #25326 üzenetére
A telefon letezik, de mashol is csak presale van csak. Majusra igerik a megjelenest, ~200$ kornyeken.
-
helltp
aktív tag
válasz FatalEror #25319 üzenetére
Itt azt írja hogy "metal texture" ami szerintem a fém kinézetűt jelenti, de nem vagyok benne biztos. Amúgy a kinézetén kívül a Yamaha audio is megfogott mert telefonról hallgatok zenét általában,és nem ártana ha szép hangja lenne.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
-
gabor#
tag
Ha a MT6628 chip tudja a Glonass -t akkor mehetne mindegyik telefonban?
-
easy...rider
őstag
Akit érdekel, pár új infó a Jiayu G4-ről:
https://picasaweb.google.com/118149367285281678385/JiayuG4?authuser=0&feat=directlinkKigyűjtögettem a képeket
-
sasa311
veterán
válasz easy...rider #25335 üzenetére
Egy kínai professzor úr leírná ezen a képen mi a felirat:
Ha az, hogy a GPS antenna akkor kezet csókolok!
[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
válasz sasa311 #25336 üzenetére
Oda kerül a matrica a széraszámmal, meg a többi adattal amik szoktak lenni
iocean X7 raktáron a minideal-nél
http://www.minideal.net/original-iocean-x7-5-inch-1920-1080-fhd-ips-screen-mtk6589-cortex-a7-quad-core.html[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Itt egy érdekes cikk, mely rávilágít arra, hogy miért jó nekünk a minnél nagyobb felbontás
"Olyan eszközök birtokolhatják ezt a tulajdonságot, melyek kijelzőjének felbontása meghaladja a 3840x2160 pixelt, tehát elérik azt a szintet, melytől UHD-nak tekinthetőek. A nagy felbontás több szempontból is pozitívum. Egyrészről a megjelenítés sokkal szebb és látványosabb, mint a FHD vagy az alattiaknál tapasztalható. Másfelől, emiatt nő a pixelsűrűség így a számítási és feldolgozó egységek működése kevésbé korlátozódik például az élsimításra, így a felbontást kell kellő teljesítményben számolnia."
Lehet, hogy van benne valami
-
sasa311
veterán
válasz easy...rider #25337 üzenetére
Király cucc, de az a 2000-es akku nekem nem szimpi
-
veterán
a Zopo 980 és C2 illetve a W7, W7+, W8, W8+ telefonokon van valami gorilla glass szerű cucc?
-
peter76bp
aktív tag
Ez ugye erőteljesen függ a használati szokásaidtól. Ha zsebre vágod a lakáskulcsod és mellégyömöszölöd a W8-at vagy akármelyik Zopo-t akkor gyaníthatóan lesz rajta pár karcocska. Ha megbecsülöd és úgy kezeled mint egy sérülékeny tárgyat, akkor a napi használattól nem fog összekarcolódni a kijelző, hacsak nem Freddy vaskesztyűjével simongatod a kijelzőt.
Nekem így néz ki most a W3+ 5 hónap után napi rendszeres sok órás használat mellett. Kell egy rendes tok aztán csókolom. Ha meg pofára elejted akkor azon a gorilla sem segít.
-
easy...rider
őstag
válasz tboy93 #25338 üzenetére
Nem feltétlen kell elhinni. A nagyobb felbontás is ehet, vagy talán többet is ehet mint az élsimítás.
Én gyakrabban csinálom azt hogy 720p+élsimítás mint 1080p magában. Meg telefonon ne hogy ne legyen már elég a 720p. Ezek az 5"-os FHD őrületnek semmi értelme. Ha nagyítóval használod a telefont akkor fog csak pixelesedni. Viszont ha bagoly őseid vannak, akkor lehet értelme!
Biztos van aki másképp látja, de én úgy érzem ez is az, hogy "Adjunk okot a tájékozatlannak amiért lecserélheti a másikat". Asszem diplomatikusan fogalmaztam
Volt amikor az embereknek kezükbe nyomták az iphone3-at és azt mondták nekik hogy az a új 4-es. El voltak hűlve hogy mennyire jó, meg mennyivel jobb, mint a 3, közben a másik kezükben meg ott volt a saját iphone 3 telójuksasa311
Nekem az a gond vele hogy túl nagy. De aki 5" telót keres annak jó lehet. A kamerája nem tudom viszont hogy milyen.
Én a G4-et várom már 3 hónapja, a képek alapján ennek nagyon jó kis kamerája lesz. Meg nekem még éppen belefér az egykezes használatba.[ Szerkesztve ]
-
pmikloska
aktív tag
Az SP Flash Tool-ban miért nem akar megjelenni a forgó zöld kis karika? Egyszerűen nem tudom feltenni a CWM-et, mert nem jelenik meg, a Windows rendszerhangokból tudom, hogy a készüléket rádugva a gépre, csatlakozik, majd lecsatlakozik. De a karika már előtte sem jelenik meg, persze a drivereket feltettem rendesen. Mi a megoldás?
Korábban működött, egy THL-t frissítettem ugyanezzel, akkor megjelent a karika is.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz easy...rider #25337 üzenetére
Ebben az árban ez több mint megéri szerintem!
Csak kérdés, hogy mennyire megbízható ez a bolt? Mert azért ahhoz túl fiatal ez a készülék, hogy csak úgy majdnem 100 USD-s leárazást csináljanak nála. Mondjuk egy fekete vagy szürke hátlappal szívesebben venném meg."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Depression
veterán
válasz tboy93 #25338 üzenetére
Szándékosan kerestem "csak HD" kijelzős mobilt. 4,3"-on nem volt bajom a 800x480-nal, 5,7"-on elég lesz a HD. Viszont későbbiekben ez a 4 mag, illetve közepes gpu is kevés lehet majd az 1080p-hez. A fogyasztása is nagyobb.
Szerintem sokkal több hátránya van a FHD-nek, mint előnye.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest