Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

EG0
aktív tag
Moto G 170 EUR áfával és európai garival, ha nem kell a 2 SIM, akkor szerintem jobb vétel, mint akármelyik (minőségi) kínai.
 - 

Cotina
csendes tag
M3oH (#30680):
Szia,
érdeklődnék, hogy valóban elindult-e a G3S feléd, vagy még nincs is a piacon?
Nem a tracking lista érdekel - az ugye off - csak, hogy küldik-e már, vagy csak hitegetnek.Nézegettem ezt a telefont is, de ellentmondásosak a leírások-képek, megjelenési információk...
Köszi
 - 

justaview
senior tag
Ez valyon igaz lehet? A Jiayu G4 csak a 2100MHz-es sávot ismeri?
 - 

Viszont ez a soc szerintem nagyon takarekos! Alctel ot995-om 1550es akkuval fel napot birt hasznalat mellett, 4.3"os kijelzovel. A mostani thl-t meg tobbet hasznalom, heven villamoson munkahelyen egyszoval egesz nap es este alig van 20% alatt. Pedig "csak" 2300mah... Nem 2600-2800-3600

- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
 - HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest