Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
válasz osztraksajt #24278 üzenetére
Hali!
Engem is érdekelne egy kis teszt,összefoglaló a Lenovo A820-ról, szemezgetek egy ilyennel. -
bigbuda
aktív tag
válasz robertone2 #24353 üzenetére
Okés, mindenképpen, csak már legyen nálam, ha minden jól megy akkor akár most pénteken is megjöhet, de sztem legrosszabb esetben jövő hét
-
mpire
tag
Sziasztok!
Minideal-ről biztonságos simán bankkártyával fizetni (paypal nélkül)?
-
janakbacsi
őstag
válasz #40993792 #24355 üzenetére
megint kezdődik az egész hercehurca mint amit a g3-al végigcsináltam. nem tudok drivert feltenni a pc-re, így nem tudom flash tool-al életre kelteni a g2s-t. elkélne egy kis segítség. köszi. a g3-nál már annyi mindent próbáltem, hogy nem emlékszem arra, hogy vágül is hogyan tudtam a pc-re varázsolni a szükséges drivert. ha rádugom, akkor először azt mondja hogy az eszköz csatlakoztatva, utána meg azt, hogy az eszköz eltávolítva.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
peter76bp
aktív tag
válasz robertone2 #24352 üzenetére
Ha nem is tudod mi a különbség a 4.1 és a 4.2 között akkor ne azért vegyél meg egy telót, mert az egyikben egy számodra ismeretlen szám nagyobb
Egyébként itt van egy részletes ThL W8 bemutató. A 4.1 ROM meg frissíthető lesz 4.2-re később, de a 4.2-es ROM-ra több helyen is panaszkodtak, hogy többek között a BlueTooth kezelése nem a legjobb. Nem biztos, hogy mindegyik ilyen, de azért szerintem még nem mondható 100%-osnak. Persze ha valakinek itt már 4.2 van feltéve is hibátlanul megy a BT WiFi GPS kezelés, akkor cáfoljon meg. A W8-on lévő 4.1.2 ROM jelenleg tökéletesen kezel mindent, úgyhogy jól használható készülék lett.
-
janakbacsi
őstag
válasz #40993792 #24360 üzenetére
erre emlékeztem, de akkor volt egy működő telefonom és valahogy sikerült a drivert a pc-re rátenni. most nem működik a telefon és mivel nincs fent a driver a gépen az mtk droid tools nem segít.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
nagyúr
válasz janakbacsi #24362 üzenetére
Csak vigyázz, hogy a data-t ne tedd fel a tiédre.
Érdemes csak a boot-ot, és a system-et visszarakni az advanced restore menüpontnál!B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Zozo33
csendes tag
Hy! Kéne megint egy kis segítség, mer egyszerűen nem tudom megoldani. Bejövő hívásnál (valószínű kimenőnél is csak ott már reflexszerűen a hangerő szabályozóra szoktam ugrani) a beszélgetés hangere legtöbbször 0-ról kezdődik és onnan kell felvennem a hangerőt (nem mindig fordul elő pl ha fél órán belül kapok 2 hívást akkor elmenti magának de ha több óra múlva kapok csak hívást akkor előjön a probléma) szedtem le hozzá külön alkalmazásokat (a gyári beállításoknál nem találtam ilyen hangerőszabályzót) de azzal ugyanez a probléma, hogy pl este elmentem a voice call volume-t 100%-on, reggelre meg már megint 0%-on van. Erre van vmi ötlet? (még mindig a gyári 4.0.4. rom van rajta ha ez segít.)
(#24310) sasa311
dhgm kollégával beszéltük ezt, lehet GG van a G2-be is, de ugye az se mind1 milyen vastagságú az (főleg ütésnél és a G2 be baromi vékony az üveg) az biztos karcolódni nem karcolódik a G2, de sajnos volt már rá példa h tört (de itt is sok tényező van még milyen magasról, melyen szögben, mire esik)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 4x
-
hungobungo
senior tag
válasz cappa72 #24364 üzenetére
összeszedtem a 4GB-os mtk6577, mtk6589 telefonok belső memóriakiosztásnak módosítására a bevált módszereket. Itt olvashatjátok. Ráérő idejű, bátor tulajok visszajelzését várom
[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
tutis
őstag
válasz hungobungo #24366 üzenetére
Ha jól olvasom nem is kell partícionálgatni, elég egyszerűen felcserélni az sdcard-okat és minden megoldódik egyszerűen egy bejegyzés módosítással? Erről nem is tudtam..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
hungobungo
senior tag
Két szintű a dolog: Vannak olyan appok, amik részben vagy egészben csak a /data partícióra telepíthetők, bár ezen azért most már nagy részt segít az SD-re mozgatás (de még egyszer: nem működik minden appnál).
Az SD felcserélés akkor kell, ha hiába mondod meg a beállításokban, hogy a külső SD legyen az alapértelmezett SD (ez mondjuk fényképezőgépnél remekül működik), de néhány köcsög app mindenképp a /system/sdcard -t akarja használni ettől függetlenül.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
nagyúr
válasz hungobungo #24366 üzenetére
Oh, Yeah!
"Lehet", hogy megpróbálom. De csak jövő héten
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
hippo0315
senior tag
peter76bp kérdezném, hogy THL W8 készülék beállítása a Telenor hálózatra mennyire macerás, illetve az SMS MMS és Internet gond nélkül működik-e.
Válaszod előre is köszönöm.
-
hajduzoli
csendes tag
válasz mrkatona #24341 üzenetére
Az aksit most edte töltöttem mèg igazán maxra. Meglátjuk mennyi idö alatt tudom majd lemeríteni és rakok fel képet meg lemèrem afeltöltès időt is. Az adroid 4.1.2 biztos hoy bőven jó ès stabil. Barátomnak gyárilag 4.2 volt de tele volt hibával és lassabb is volt. A simnél semmit nem kellett állítgatni. Beraktam bekapcsoltam és a telefon mindnet beállított helyesen. Gsm 3G MMS. Én is a star S5 el szemeztem az elején de mivel volt Star mobilom a tapasztalatom azt mondta ne azt. Áldom az eszem. Annyi a különbség mintha egy olcsó gagyi termék után egy márkás megbízható dolgot vettem volna a kezembe. Imádom a THL W8-at. Ha valaha lecserélem sajnálni fogom ezt.
Lenovo G770, THL W8 szürke
-
Peaceliker
addikt
válasz peter76bp #24358 üzenetére
http://www.androidauthority.com/android-4-1-vs-android-4-2-jelly-bean-149740/
Majd én is átrágom, mert csak 1-2 dolgot találtam ami plusz a 4.2-ben, de nekem ezután nem kéne más, az tuti Ha csak más nem is, de az hatalmas plusz, hogy értesítő sávban tudok kapcsolgatni dolgokat (gps,bt,3g,wifi stb...). Egyébként nekem gyors, nem akad, 3g wifi f@sza, teljesen meg vagyok elégedve vele...
"Oh my Goa'uld!"
-
kosturica
őstag
Ez is egy pofás jószág! Nem az a megszokott kínai formaterv!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
hun_gery
aktív tag
b@szki, itt lógtok a mobilarena fórumán, és senki nem írta be a főoldal keresőjébe, hogy "android"?
2. találat:
ne legyünk már ennyire read-only-k
[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
hippo0315
senior tag
Ha az időjárás widget-re gondolsz akkor a samsung által használ AccuWeather widget-
et keresed.Ez pedig a Note II-é [link]
[ Szerkesztve ]
-
hippo0315
senior tag
-
Van egy jiayu g3 telom, ami nagyon bejott, de szeretnek eggyel jobbra valtani. Kerdes, megeri mindenkepp 2giga ramos keszulekre varni, vagy nem fog sokat jelenteni? A g4 nagyon szimpatikus, de ki tudja mikor jelenik meg, az osszes tobbi keszulek amivel szemezek (star s5 butterfly, thl w7-w8, iocean x7), még mindig csak egy giga rammal szereltek. Iocean-rol valami jot vagy rosszat tudtok mondani?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
kosturica
őstag
-
vegyszer
addikt
válasz Terentius #24383 üzenetére
Csak a marketing próbálja eladni ezt is...
Ahogy a MyAudio 5,7"-os készülékét MTK6589 - el, HD kijelzővel itthon 100000frért. Holott kint fele, és a termék támogatás is kérdéses a felár ellenére."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
válasz Terentius #24383 üzenetére
Bocs hogy belekerdezek, de iocean x7 1920as keszulek, 225dollarert, mig a star 1280-as, 200-ert. Namarmost ez se nem ugyanaz, se nem nevetsegesen draga szamomra. Vagy valamit benezek.
Ket dolog nem tetszik az x7-ben 1) csak 2000-es akksi 2) nincs benne az elso hozzaszolas ajanlott markai kozott. (az arakat a minidealrol neztem, mas shopokat nem bongesztem)
[ Szerkesztve ]
-
fila
senior tag
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
instantwater
addikt
Minideal
Iocean X7 $225 ???
Hol az étverés? -
kosturica
őstag
válasz instantwater #24393 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy valóban van raktáron nekik!
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
hippo0315
senior tag
No hát megrendeltem a MiniDeal.net-en a THL W8-at igaz csak ezt a 4GB-st
-
válasz hippo0315 #24397 üzenetére
pont 150 euro fole esik...ez a vamos dolog engem is izgat, boldogan megvennem valamelyiket 200-250 dollar kozott, ha tudnam hogy valoban ennyiert kerul hozzam.
Ha az x7-et megrendelem, meg lehet kerdezni elotte toluk, hogy van e raktaron, vagy levonjak a penzt, aztan majd lesz valami, es futhatok egy honappal kesobb a refundert?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest