Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azozo
senior tag
válasz simonzsoli #25306 üzenetére
Én ezt szeretném elcsipni
-
vegyszer
addikt
válasz simonzsoli #25318 üzenetére
Csak azt kéne megnézni, hogy az előtted szóló mit írt.
Segítek, hogy vissza se kelljen tekerni.
EZ EGY ERŐSEN ELLENJAVALLT BOLT."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
sasa311
veterán
válasz simonzsoli #25318 üzenetére
Hol máshol, ha nem Fastcardtechen?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
M3oH
addikt
válasz simonzsoli #25326 üzenetére
A telefon letezik, de mashol is csak presale van csak. Majusra igerik a megjelenest, ~200$ kornyeken.
-
bigrock
addikt
válasz simonzsoli #25638 üzenetére
Például innen.
-
helltp
aktív tag
válasz simonzsoli #25643 üzenetére
Én a helyedben egy pillanatig sem gondolkoznék az Aliyun OS-en, az androidnál tuti nem jobb, akkor meg minek? Szerintem a c2 jobban megéri mint a zp980, kicsit kevesebb a háttértár, de azon kívül ugyanaz (legalábbis tudtommal ugyanaz a fHD SHARP panel van mind a kettőben).
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
helltp
aktív tag
válasz simonzsoli #25649 üzenetére
Ha minden igaz azert ilyen olcso a c2 mert ez a kinai belpiacra szant verzio. Az fHD vs mt6589rol meg folyamatosan megy a vita, de senki nem latott meg itthon ilyen telot ugyhogycsak spekulacio van, en a nyers szamitasi teljesitmeny es a youtubeos vidik alapjan azt mondom birni fogja.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
FatalEror
addikt
válasz simonzsoli #25649 üzenetére
Azért,mert a 980-s 16GB ROM-l rendelkezik,míg a C2,csak 4GB-l.A kijelző teljesen relatív,mivel úgy tűnik a mostani játékok eldöcögnek rajta,ha nem online akarsz kockulni,haenm offline,de ha keresel picit,akkor találsz általam linkelt játékteszteket,illetve van egy lelkes fórumtársunk akinek nemsokára megérkezik 1GB RAM-l rendelkező FHD paneles MTK6589-s csoda masejnkája,aki beadta a derekát,és utána jár,hogy játékok alatt FHD felbontáson MTK6589-s procival 1GB RAM-l,lag lenni,vagy nem lenni.
fateless
Hú ez nem jött át,kifejtenéd bővebben légyszíves?[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
laslie92
senior tag
válasz simonzsoli #25306 üzenetére
Szia g4 et csak azért nem mert 15-én fog kijönni és még nincs róla tapasztalat a ZOPO C2 Aliyun az jó telefon Én már rendeltem a szomszédnak gyönyörű képet csinál nagyon szép a kijelzője akku is elmegy egynek Frankó telefon! De 1gb Bár Elvileg elégnek kéne lenni! :d
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigabyte alaplap topik