Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cpt. Flint
tag
válasz

peter76bp

üzenetére
						már mindegy, megrendeltem... nyilván azt láttam, amit látni szerettem volna.

ha nincs ez a tévedés, lehet, hogy megelégedtem volna egy kicsit kisebb tudású telóval. vagy vártam volna még.
már csak abban reménykedem, hogy az ÁFÁt megúszom esetleg.amúgy elég megtévesztő, mert ugyanazon az oldalon láthatóak dolláros árak/költségek is közben.
 - 

- 

CoolBoy323
nagyúr
válasz

peter76bp

üzenetére
						másodjára már jó volt, azt kerestem

bent lesz, mind a két link, úgy ahogy a friss tulajos izémizéke

most beleírtam a thl w100 eredményét, nem annyira rossz, de nem is annyira jó
 mondjuk azért 3-4-5 töltési ciklust lehet kellene várni a pontos infókhoz, meg h mindenki egyformán mérjen, mert pl nem mindegy gondolom, h repülő módban van, v sem.... stbstb..... - 

- 

laslie92
senior tag
válasz

peter76bp

üzenetére
						Ugye mondanom sem kell hogy azokat a képeket egy zopo c2-es készülékkel csinálták?
Ez a teszt hamarabb létrejött! és pár kép pontosan meg egyezik! - 

fpatrik17
senior tag
 - 

- 

fujifilm1
senior tag
válasz

peter76bp

üzenetére
						Sziasztok,
Akkor Péter ötletét formába öntve
 született egy .
[Nyilvántartás az akkukról]Futtassátok le este az AnTuTu tesztet és az eredményeket irjátok a "Nyilvántartásba" légyszives.
Aki tervezi hogy lefuttatja a tesztet és majd be is irja nyomjon egy mosolyt.

Hajrá

- 

fujifilm1
senior tag
válasz

peter76bp

üzenetére
						Amit én rendeltem umi x2. az "turbos". Mind CPU mind a GPU gyorsabb mint W8 vagy a W8+

Az akartam kérdezni hogy a W8 és a W8+ cpu gpu ugyan az, de a +osnak jelentosen nagyobb felbontássa van,
emiatt nem lassabb-e?
Merthogy a S2 és Note1 esetén szignifikáns sebesség kulonbség van a nagyobb felbontás miatt.
Pedig mindenben ugyan az a vas! (A GPU-nak sokkal tobb pixelt kell mozgatnia a Note1 esetén. )Hát csak ezért kérdeztem.
A kamera HW ugyan az?
 - 

fujifilm1
senior tag
 - 

- 

SUPREME7
őstag
válasz

peter76bp

üzenetére
						Már rendeltem egy ilyet:
[LCD Universal Desk Dock Wall USB Battery Charger For Mobile Phone Camera PDA]
Úgyhogy remélem így elég lesz. Azért keveslem a 2000mAh-es akksit, mert a galaxy ace-em 1250mAh akksija alig döcögött el egy napig, és ez gondolom még jobban zabál, bár gondolom JB-n valamivel fejlettebb az energiagazdálkodás szóval majd meglátom. Ha azt mondod rendben van, akkor elhiszem, már használod annyi ideje, hogy megítéld.
 - 

SUPREME7
őstag
válasz

peter76bp

üzenetére
						Az akksi még mindig aggaszt, hogy kevés lesz, de hátha lesz valami nagyobb kapacitású akksi hozzá. Kinézetre is jobban szerettem volna valami xperia szerűt, de végül a bedove ott hasalt el, hogy jóval nehezebb és vastagabb is ahogy néztem a méret adatokat. Szóval ide is oda is billent a mérleg, de végül úgy voltam, hogy jobb ha van hova fordulni kérdéssel, meg már mókolásügyileg is van háttere

- 

ouzohuto
senior tag
válasz

peter76bp

üzenetére
						ja a Fejtangot enis neztem hogy kopp ugyanaz es arrol meg yutubon van is video es igenszep a kijelzoje!De ahogy mas is irta a mixeshop nemaza kummantos fajta, na de mind1 tenyleg csak tajekozodni szerettem volna
 azert orulok, hogy a verseny nemhogy csokkent meg nott is!(#28825) RVR400: mar hogy lenne az pont hogy keves!
 - 

adorjant
őstag
 - 

- 

- 

SUPREME7
őstag
válasz

peter76bp

üzenetére
						Csúnya lenne ha 4 dollárért csak egy EU átalakítót küldene
 Ha elolvasod a leírást egyértelmű, hogy a töltőt adja, csak választhatsz, hogy milyen csatlakozóval küldje. 
De lehet, hogy én értettelek félre
 Szerintem nem külön fejet küld, szerintem legyártják ők eu fejjel is, de majd kiderül - 

Dermesztő
aktív tag
válasz

peter76bp

üzenetére
						Nem a telefonról. Hanem arról, hogy van -e benne LED.
Ahogy a webshopok is írják a felsorolást, megnéztem minidealen, meg alin, de egyiken sem írták hogy lenne benne.csak ezért kérdeztem.
Lehet akkor rosszul fogalmaztam meg a kérdést ?
Sebaj.
 Azért köszönöm neked is ! 
 - 

alexw801
senior tag
válasz

peter76bp

üzenetére
						A PayPal lényegében a külker. technikában ismert bank akkreditív szolgáltatást nyújtja az adásvételhez kapcsolódóan, ami azt jelenti, hogy a felek közötti vita esetén zárol, visszautalásra kötelez. Ezért 4-5%-ot számít fel (nagy havi forgalom esetén lemegy 2-3%-ra), amit alapesetben az eladótól von le az érkező vételár összegéből.
A konverziós politika durva, pl. más valutáról HUF-ra visszautalva mindig kb. 1,5-2%-kal rosszabb, mint az OTP deviza vételi árfolyam, és itt nem enged vitatkozni, nem lehet mást választani.
Ha valaki családtagnak, barátnak nem adásvételhez kapcsolódóan utal, a PayPal egyenleg terhére a díj 1% (régebben 0,5% volt), bankkártyáról feltöltve 4-5%.
A Donate utalás nálam ingyenes volt, legalábbis nem mutatta, hogy díjat vett volna le róla (családtagnak utaláskor mindig jelzi az 1%-ot), Bruno elégedett volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
 - LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mondjuk azért 3-4-5 töltési ciklust lehet kellene várni a pontos infókhoz, meg h mindenki egyformán mérjen, mert pl nem mindegy gondolom, h repülő módban van, v sem.... stbstb.....