Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz banderasz77 #24554 üzenetére
Minden bizonnyal az egyik kínai barátunk elfeledkezett a kuponok deaktiválásáról.
És miután én (és esetleg még mások is) berendeltük a motyeszt, és rájöttek, mi is történt, igen ferde szemmel néztek egymásra.Én abban bízom, annak a munkatársuknak a fizetéséből vonják le a különbözetet, aki eme hibát vétette. Végülis én jóhiszeműen jártam el. NEM?
Most meg megy a matek, hogy kiadják-e ennyiért, vagy sztorózzák a tételt, esetleg küld egy külön fizetéskiegészítési meghagyást.
Ha bejön, akkor öröm, és bódogság önti el kicsi szívem, ha nem jön be, akkor így jártam, de nem lettem volna nyugodt, ha nem próbálom meg...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
veterán
válasz vegyszer #24555 üzenetére
Köszönhetően annak, hogy írtad, én is rendeltem egyet.
Bár nem ezt a készüléket néztem ki magamnak, a formája sem tetszik annyira, a mostani készülékemmel sincs bajom, de olyan ostoba vagyok, hogy ilyen áron rendeltem egyet."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Micsek
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken megérkezett a telefonom Miz Z2, gyors beszámoló:
4,2 android
-alapból magyar nyelv, root,
-gps hamar talál jelet ha sikerült bekapcsolni /bekapcsolód nem csinál semmit újraindítod működik/
-szép kijelző
-gyenge wifi /kb Defi+, kategória/
- fényképező nekem megfelelő.
-1 kép a telefonnal
-bekapcsoláskor tele volt kínai programmal, de az állítgatások közben csináltam egy gyári állapot visszaállítást már csak 2 progitól kell megszabadulnom.
Ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok.[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
A véleményetek szeretném kikérni MTK6589 és FHD 1920x1080 felbontás párosításról.
Még az MTK6577 -ből indulok ki, mert annál kicsit sok volt a HD 1280x720 pixel. Elképzelhető hogy a nagytesó is küszködni fog ezzel? Amúgy szimpla HD, 720p telót tervezek venni, csak kíváncsi vagyok
-
vegyszer
addikt
válasz fateless #24556 üzenetére
Akkor vendéged leszek egy virtuális sörre, ok?
Remélem volt még rajtunk kívül pár szerencsés, mert ugye a csóró magyarnak az a 19$ is sokat számít.
(pont 19$-val volt drágább, mint az eredetileg kiszemelt ZTE V970, de azért az a plusz két magjól jöhet, meg a nagyobb akksi, és a kijelző is minimálisan nagyobb, ennyi felár meg elviselhető a kapott többletért cserébe, ha valóban bejön a buli)[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
hungobungo
senior tag
válasz easy...rider #24558 üzenetére
Senkinek nincs még mtk6589-es fullHD telefonja a fórumozók között, így ne számíts tapasztalatokra. Szubjektív véleménye meg nyilván mindenkinek lesz!
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
minidealre van barmilyen kupon kod most? erdemes ra varni, ha egy iocean x1-et akarok rendelni?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
vampire17
addikt
válasz bigbuda #24543 üzenetére
Egyik srac ezt masolta be:
2013.04.19 -, -, Item information : Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredAdditional
2013.04.18 -, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.04.17 -, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.04.17 -, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.04.13 -, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
17-04-2013, Arrived at overseas (Country code: HU)
13-04-2013, Despatched to overseas (Country code: HU)
12-04-2013, INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)Nyilvan attol is fugg, van e kozte hetvege, megfogjak-e a vamon, stb...
-
nash13
aktív tag
-
vegyszer
addikt
válasz fateless #24538 üzenetére
Kaptam rabszámot az agyonakciózott ár ellenére.
Mostmár lehet benne bízni, hogy nem a szemetes tartalmát küldték el nekem?151$-ért az A820 igen baráti (volt, míg ki nem szúrták a hibát, és nem vonták vissza az akciós kód érvényességét).
De legalább nem fogok két hét múlva bosszankodni, hogy 3$-rt engedtek az árán."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
tabela
tag
válasz citkar #24470 üzenetére
Iocean X7 ügyben kérdeztem a minideal-t, milyen nyelveket támogat és van e gugli play
Megosztom a választ, íme: iocean X7 will be root before sending,and install multi language and google play.
Ebből a magyar nyelvet pont nem tudtam meg, de nem adtam fel, úh. visszakérdeztem konkrétan arra. -
vampire17
addikt
Nah mar a kiralyi posta is jeloli a csomagot...
2013.04.19
19:46Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
kisda
aktív tag
-
-
hungobungo
senior tag
válasz hungobungo #24584 üzenetére
én vagyok a fáradt, a csomag méretet olvastam
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
vegyszer
addikt
válasz hungobungo #24585 üzenetére
járt így más is...
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
-
citkar
addikt
válasz tabela #24577 üzenetére
Körülnéztem a kínai üzleteknél, így hirtelen három helyen találtam, a legolcsóbb a fastcardtech-nél (199), a minidealnél és a tmallboxnál kicsit több (225 és 229), vajon megbízható annyira az első, hogy az ember spóroljon 25-30 dollárt?
(emlegettek minideal kódokat, ez mire jó ontosan, ha szerzek iylen olcsóbban vásárolhatok onnan?) -
-
hungobungo
senior tag
Bocs, de ha nem tudod, akkor minek válaszolsz? 1,5 hónapja.
Én arra tippelek, hogy a mt6599 már ősszel jöhet (a Lenovo már 2012 ősszel megkapta az mt6589-essel együtt!), és jövőre már vmi más architektúrát tolnak...[ Szerkesztve ]
-
bigbuda
aktív tag
szuper, most barátnőmmel nagyon rákattantunk ezekre a dual sim-es kínai csodákra, sztem mostantól 9-12 havonta cserélem a telómat
Amugy elvileg LINK már májusban lehullhat a lepel az új 8 (nyolc) magos SoC-ról....
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Bocs,hogy ide szemetelek,de ti sokat néztek Kínai Websopokat.
Innen vásárolt már valaki?
Meg egy kérdésem is lenne.Nézegetem ezeket a 2 kártyás telefonokat,de akkora választék,hogy elveszlek benne.
Ami érdekelne:HD IPS kijelző,2 mag 1giga ram,Magyar nyelv,4"-töl kicsit nagyobb kijelző,szép dizájn,(bár ez szubjektív)Auto fókuszos kamera,Gondolom BT,GPS itt is alap mindben.
Mennyire csökken a készülékek ára,az új modellek érkezésével?Mondjuk ami most 200 Dodó az mennyi lesz 3 hónap múlva?
Mennyire megbízhatóak ezek a cuccok?
Milyen kompromisszumokat kell vállalni?
Mennyire szoktak fel akadni a vámon?"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
hungobungo
senior tag
Csak akkor vásárolj ott, ha tudsz kínaiul - olyan mint az ebay csak kínaiaknak.
Nem is tudom, hogy a fizetés megoldható-e egyáltalán bármivel a "falon" túlról...QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest