Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaginZe
tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Egy két évvel ezelőtti modell presale-ben elég furcsa.
-
BaginZe
tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Hello !
Ez mitől strapatelefon?
-
BaginZe
tag
Itt a fórumon ajánlotta valaki őt, hogy javít kínai telefonokat:
A hardveraprós hirdetéseinél is csupa dícséret:
Ehhez képest mára kitiltották, az utolsó értékelése pedig:
"Kozel 3 honapja varok arra, hogy utalja szamomra a 9500,- forintos tartozasat, mert nem tudta megjavitani a tabletemet, de a penzt elketre ra.
Szoval ne utaljon senki neki penzt, mert egy csalo!"Ha esetleg valaki ismeri személyesen is, vagy hasonlóan járt, az keressen meg legyen szíves, mert én is hat hete várok egy javításra tőle!
Kösz.
Elnézést az off topicért!
-
BaginZe
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Ott van a dobozaban egy ugyanilyen. Nillkin nekem bevalt, azt akartam megvarni.
-
BaginZe
tag
válasz
Graphics
üzenetére
Még új, nem volt (még most sincs) Nillkin hozzá, csak puha tok meg flip tok. A puha nem biztos, hogy segített volna, a flip meg nem tetszett. Drága tanulság, hogy inkább egy csúnya tok, mint semmilyen. Most, hogy már úgyis törött, úgyhogy kipróbáltam és tényleg nem tudtam megkarcolni.
-
BaginZe
tag
Jiayu F2 sarkával a betonra leesett. Az ütéstől a touch sceen keresztben végigrepedt. Jól gondolom, hogy gorilla glass ilyet nem csinálna?
-
BaginZe
tag
A chigonos magyar szerviz elerhetoseget elkerhetnem? Koszi
-
BaginZe
tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Igazad van, de az ő hozzászólásain kívül nem nagyon kerül szóba, mint "olcsó" alternatíva.
Azért találni érdekes hozzászólást a telefonnal kapcsolatban

"Láttátok már a Jiayu F2 speckóját? Vicc, ebből akarnak olcsó slágertelefont, mint a G2F v mint az F1, akkor kicsit borsos az ár ilyen központi egységgel..."
-
BaginZe
tag
válasz
GIJoe
üzenetére
Egyik hozzászólásban sem volt szó garanciáról, nem tudom, ez hogy jön ide?
A felsorolt négy "feltétel"-ből 2 igaz a honorra, nálam a kettő a négynek pont a fele. A honor 3c-ről eddig nem tudtam, hogy gorilla glass lenne, de mentségemre szóljon, hogy most átnéztem több magyar és külföldi oldalt is, és ők se tudják ezt róla.
"az F2 betegségeivel szegény Capát fogják itt halálra szekálni"
Ennek megint nem tudom, milyen jelentősége van ebben a témában...
Az eredeti hozzászólás:
"Ami kell: 2SIM, 4G, GPS, levelezés (owa) pár alkalmazás"Szóval itt megint nem értem, hogy miért érdekes, hogy neked fontos-e ha 2mp helyett 0,54mp egy weboldal?
-
BaginZe
tag
válasz
petrosilov
üzenetére
Valamiért a Jiayu F2 itt sose kerül szóba, de én nem találok benne kivetnivalót, pedig már pár hete használom. Az a pontja a "gyenge", amire nekem gyakorlatilag semmi szükségem: az elavult processzor. 2 giga ram, minden hazai frekvencián tudja a 4G-t, normális üzemidő. Meg még gorilla glass is, ami külön jó pont.
-
BaginZe
tag
Info: Pandawill vámbiztosítás időközben már felkúszott 20%-ra.

-
BaginZe
tag
Hihetetlen, hogy ha az ember veszi a bátorságot hozzászólni a fórumhoz, akkor néhány percen belül jön egy aktuális megmondóember, hogy kioktassa.
-
BaginZe
tag
Sziasztok !
Pandawill áfa+vámbiztosítása okán kapott már valaki pénzt tőlük vissza?
Köszi.
-
BaginZe
tag
válasz
BViktr
üzenetére
[Apple losing smartphone battle to Samsung]
Samsung - Lenovo - Coolpad
-
BaginZe
tag
Telefonok Németo.-ból:
-
BaginZe
tag
válasz
anonym1s
üzenetére
Chaten kell zaklatni őket, de normális hangnemben, és akkor egy idő után elintézik. Nekem több, mint egy hónapig volt a kínai postán ismerős telefonja, de utána már gyorsan ment minden.
Megnéztem pontosan. Három és fél hónap volt az itteni feladástól, mikor újra kézhez kaptam....
-
BaginZe
tag
Akinek sok telefon megfordult már a keze között tudna nekem ajánlani olyat, ami fehér színben nem olyan nagyon "gagyi" műanyag kinézetű? Köszi.
-
BaginZe
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Minideal szerint 155g és 178,4g.... van olyan, aki 23gramm különbséget észrevesz?
-
BaginZe
tag
Minideal fanatikusok figyelmébe ajánlva a garanciális ügyintézésem:
Delivered
(53 Days)És akkor mikor ér még vissza?...
(Ettől függetlenül nálam még mindig a legjobb webshop, de azért ez kritikán alulira sikerült)
-
BaginZe
tag
Minideal-nél Katherine a legnormálisabb.
-
BaginZe
tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Számomra már ez is érthetetlen egyébként. Nem voltak otthon???
Unsuccessful delivery 51803102 CN 20130626 154917
Ez az utolsó bejegyzés. Először azt mondogatták, hogy még nem kapták meg (Cappa-nak azt, hogy már megkapták.... ), aztán a legújabb sztori arról szólt tegnap, hogy kétszer is voltak a postán a papírral múlt héten, de a postai dolgozó nem találja a csomagot....
katherine 09:34:27
you are unluckykatherine 09:34:34
we went to post twicekatherine 09:34:51
but the post worker didn't find the parcel for me -
BaginZe
tag
Ha Haier, akkor miért nem ez?
-
BaginZe
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
A "fastcardtech" és a "megbízható" mostanában ritkán szerepel egy mondatban

-
-
BaginZe
tag
Itt talán többen olvassák, hátha volt valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata:
"Már írtam minidealnek is, de hátha valaki zsebből vágja a megoldást a dologra.... Megjött a második A820 is, amit egy ismerősömnek hozattam. A srác használta másfél órán át, aztán a telefon kikapcsolt és azóta nem működik neki az érintőképernyője. Van valakinek ötlete, hogy mi történhetett és mi az "orvosság"? Köszi előre is."
-
BaginZe
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
minideal kuponnal 155usd (44abed)
-
BaginZe
tag
Egyik telefonnál se látom kiírva, hogy tudná a DLNA-t... Egyik sem tudja, vagy csak én nem voltam elég figyelmes?
-
BaginZe
tag
válasz
robertone2
üzenetére
Elvileg ez a teljes lista. Minidual kuponok
Iocean X7 MTK6589
Original Iocean X7 5'' inch 1920*1080 FHD IPS screen MTK6589 Cortex-A7 Quad Core
Our Price: $225.85(SG POST)THL W8+ MTK6589
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
Our Price: $259(16$ Discount code 29ABED)THL W8+ MTK6589
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
Our Price: $259(16$ Discount code 29ABED)Amoi N828 With 2battery
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
Our Price: $189.99(10$ Discount code 28ABED)THL W8 MTK6589
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
Our Price: $202.99(SG POST)Star S5 MTK6589
Star S5 Butterfly MTK6589 Android 4.2 Quad Core 5.0 Inch IPS Screen 8G ROM 1280 x 720 pixels Smart Phone-white
Our Price: $209.99(SG POST)Star B94m MTK6589
Star B94M MTK6589 QuadCore Smart Phone Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
Our Price: $179.99(SG POST)Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Original Lenovo P770 Gray Android4.1 MTK6577T 1.2G With 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
Our Price: $169.99(SG POST)ZTE V987 MTK6589
ZTE V987 MT6589 Quad Core Android 4.1 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0M Smart Phone
Our Price: $289.99(26.85$ Discount code 21ABED)Lenovo A660
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM dual-core waterproof IP67 5MP GPS Smart Phone
Our Price: $125.85 -
BaginZe
tag
Privátban kérdezhetek valakit a "három betűs" navigáló progiról? Köszi előre is.
-
BaginZe
tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Ahogy osztraksajt kolléga is kifejtette, a tok majdnem tökéletes. A Lenovo ad a minőségre, még európai mércével mérve is. Nem volt kedvem kideríteni, hogy angolra át lehet-e valahogy állítani a kínai appokat, úgyhogy backup+delete lett a sorsuk. Így meg a desktop hiányolja őket (problem loading widget), de majd ezen is túllendülünk lassan

-
BaginZe
tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Jah, igen. Kicsit nehéz nyomkodni a gombokat, de ár/értéke nagyon jó, mert ingyen adják hozzá

Nekem egy picit nagy is rá, a bal oldalon középen kicsit eláll, de más észre sem vette. Viszont jól néz ki szerintem és nagyon jó fogást biztosít.
GPS mókolás nélkül is egész jó volt, így el sem igazán tudom dönteni, hogy segített-e rajta, miután megcsináltam az első oldalon írottakat. Viszont a három betűst még nem sikerült rávarázsolnom, valamiért állandóan kilép a programból a beállítások után

-
BaginZe
tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Kínai bizony... Angolul jött, de kellett párszor gondolkodni, mikor elindítottam egy-egy alkalmazást. "Sajnos" a Lenovo azzal akart kedveskedni a vevőinek, hogy mindenfélét rápakolt a telefonra

LeCalendar, meg LeSafe... LOL
Szóval még küzdünk egymással, de nagyon szép szerintem a telefon, mindenki megnézi és azt hiszi, hogy 100k-s telefon, mikor megtudja hogy még négymagos is.
-
BaginZe
tag
-
BaginZe
tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Akkor egyszerre jöhetett az enyémmel:
2013.04.17 08:54, Item information : Küldemény vám elé állítva
-
BaginZe
tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
ezt írtad:
"semmi plusz költség nem jön erre az összegre mint pl paypal fee stb"
Ezért írtam.
-
BaginZe
tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Minideal-nél, ha visszaosztod a forintosított árat, akkor kb a középárfolyam 1,04-szerese jön ki. Nálam ez többször is így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Wise (ex-TransferWise)
- Óvodások homokozója
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest