Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Stand up és én
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Szándékosan kerestem "csak HD" kijelzős mobilt. 4,3"-on nem volt bajom a 800x480-nal, 5,7"-on elég lesz a HD. Viszont későbbiekben ez a 4 mag, illetve közepes gpu is kevés lehet majd az 1080p-hez. A fogyasztása is nagyobb.
Szerintem sokkal több hátránya van a FHD-nek, mint előnye. -
easy...rider
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Nem feltétlen kell elhinni. A nagyobb felbontás is ehet, vagy talán többet is ehet mint az élsimítás.
Én gyakrabban csinálom azt hogy 720p+élsimítás mint 1080p magában. Meg telefonon ne hogy ne legyen már elég a 720p. Ezek az 5"-os FHD őrületnek semmi értelme. Ha nagyítóval használod a telefont akkor fog csak pixelesedni. Viszont ha bagoly őseid vannak, akkor lehet értelme!

Biztos van aki másképp látja, de én úgy érzem ez is az, hogy "Adjunk okot a tájékozatlannak amiért lecserélheti a másikat". Asszem diplomatikusan fogalmaztam
Volt amikor az embereknek kezükbe nyomták az iphone3-at és azt mondták nekik hogy az a új 4-es. El voltak hűlve hogy mennyire jó, meg mennyivel jobb, mint a 3, közben a másik kezükben meg ott volt a saját iphone 3 telójuk
sasa311
Nekem az a gond vele hogy túl nagy. De aki 5" telót keres annak jó lehet. A kamerája nem tudom viszont hogy milyen.
Én a G4-et várom már 3 hónapja, a képek alapján ennek nagyon jó kis kamerája lesz. Meg nekem még éppen belefér az egykezes használatba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi