Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
elkezdtem ismerkedni az androidmókolás folyamataival,mert ez a jiayu g4 nagyon izgatja/izgatná a fantáziámat,ha majdan nem lennének gps és egyéb gyermekbetegségei.
a mókolással kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem:
- win8-on a szükséges telepítendő szoftverek futnak?
- egy magyarítás mennyire zajlik könnyen?ezzel (is) lehet papírnehezéket készíteni egy telefonból?vagy nem jellemző? -
hunaqua
addikt
válasz zjani007 #25894 üzenetére
Köszönöm,hogy próbáltok segíteni!
A guta ütöget ezzel a "hárombetűssel". 4.2 alatt.
Hiányzó,vagy hiányos mappa:
/data/data/
com.navngo.igo.javaclient/content/langEsetleg valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
apeelme
addikt
válasz betyarr #25902 üzenetére
- ha tényleg komolyan akarsz foglalkozni vele akkor zsigerből elfelejted windows minden verzióját
- csak magyarítással nem tudsz téglásítani, max a rendszer nem indul el...értsd: bootloop. Egyszerűsége ezekkel az automatizált segédprogramokkal gyerekjáték, különleges képességeket nem igényel és windows-on is "elpöfög", ha mást is akarsz módosítgatni, akkor kötelező a manuális módszerek megtanulása, ezekről minden infót megtalálsz google segítségével. -
robertone2
tag
Szervusztok!
Megkaptam a Feiteng H9500-at, nagyon szuper, sajnos nincs igazán időm ma nyúzni mert dolgozom, viszont a mobilnetet nem viszi a UPC-s kártyával, a t-home dominóm tökéletesen megy (adatra nem használom, de felismerte, telefonáltam róla tökéletes. A UPC kártyát fölismerte (vodafonosként persze mert tőlük bérlik a hálózatot), először nem akarta a PINT elfogadni de valszeg bennem lehetett a hiba, viszont egyáltalán nem megy róla a mobilnet, be van állítva ez a sim adatkapcsolatra mindent ok-nak ír ki de a térerő jelzése kék (teljes) és semmi nem megy róla, egy bit sem. Mit kellene beállítanom és hol????
Az a baj, hogy ráadásul nincs is most sok időm erre, de idegesít :-)
-
paolinho
őstag
Asszem, az agyam eldobom mindjárt. Az iménti sikeres root-ot követően sikerült felraknom a cappa-féle CWM-ot, amelyből csináltam egy rendszer mentést. Majd újraindítottam a gépet, és most ismét unroot az állapota. Beenged a CWM recovery-be, de pl. már az előző mentés helyére navigalva is not found-ot ír a mentett anyagra. Most mit tudok tenni? Volt már pár androidos telóm, de ez a nyomorlut root még sosem fogott ki rajtam.
-
betyarr
veterán
válasz #40993792 #25906 üzenetére
áhá,köszi,ezt persze elfelejtettem,hogy nem hacker-nek készülök,csak szeretnék valami egészen alapvető tudást szerezni néhány dologról,úgymint root,cwm (fű de "nehezen" találtam meg a google-ban ),hogy használható szintre emeljem a leendő készüléket a lehető legkisebb "téglásítási" veszéllyel!
[ Szerkesztve ]
-
zjani007
csendes tag
válasz robertone2 #25905 üzenetére
Ezeket nézném meg:
1. a dedikált 3G-s SIM foglalatban van e a UPC-s kártya
2. a UPC (Vodafone) APN beállításaihttp://mycsoandroid.blogspot.hu/2012/03/apn-beallitasok-navigalj-azalabbi.html
-
littlelion21
addikt
Az, hogy a ZTE Hungary vállalja - még ha fizetősen is - az EU-n kívülről származó termékei szervizelését, mennyire helytálló?
(Mintha valahol olvastam volna régebben - talán itt.) -
robertone2
tag
válasz zjani007 #25912 üzenetére
Köszi
Ügyeltem rá, hogy az első foglalatba tegyem, de ellenőrzöm még egyszer, az apn beállításokat nem találom, vpn-t ír, de nem akarok olyat piszkálni amiről nem tudom micsoda...
Mindenesetre ha lesz rá időm, kipróbálom a t-homos kártya nélkül is, hátha azzal akad vagy ilyesmi...
-
robertone2
tag
Hol keressem az apn beállításokat? Életemben nem volt androidos telefonom, sem mobilnetem, szóval halmozottan hátrányos helyzetű vagyok :-)
-
zjani007
csendes tag
válasz robertone2 #25914 üzenetére
System Settings / Wireless and network / Mobile networks / Access Point Names
Szerkesztés után menteni kell (menu/save), a back nem menti el a módosításokat!
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz littlelion21 #25913 üzenetére
Semennyire.
Pont, hogy többen megkeresték innen a topicból nem is olyan régen a 2 MO-n is megtalálható termék forgalmazóit (ZTE, Huawei) és jól beintettek, mint a szél. Még plusz pénzért sem.
szerk:
itt is van:
[link][ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
gps76
őstag
válasz paolinho #25910 üzenetére
SuperSU_1.25_Pro.zip-pel próbáld meg ha 4.2.1 van rajta,a ZP810-et megrootolja.
Ne foglalkozz a rom mentéssel van fóruma,ahol el lehet érni ezeket,azt hiszem a chinaphonearena-n láttam.zjani007:azért nem megy a net,mert nem a sima voda beállítások kellenel az apn-hez,hanem az upc-jé,nálam is így volt a digivel,hiába telenor, a digi-é kellett,és gondolom a nemzetközi listában ezek nem szerepelnek,csak a szolgáltatók.
sasa311em lepődnék meg,ha a szolgáltatók keze lenne benne amiért nemlegesek válaszok.
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz #40993792 #25919 üzenetére
Ez azért nagy cégeknél nem így működik.
A szigorú szabályok (pl. hogy a nem forgalmazott termékhez nem nyúlhatnak még pénzért sem) nem véletlenül lettek kitalálva. Beviszel nekik egy V970-et és mondod, hogy az a Grand X csak kínai belpiacos. Pistajóska szerelő kicserél rajta mondjuk egy WIFI chipet aztán valami gond van (pl. csak a ROM összeomlik rajta). Aztán nem indul a kütyü / nem megy a 2. SIM a GrandX romjával.
Akkor jön az, hogy Pistajóska fizetése + produktivitása óránként a cégnek pont 10,000 Ft-ot kóstál. Egy normál wifi csere munkadíja 5000 ft. Ha Pistajóska 3 órát b@szakszik azzal, hogy a V970-hez ROM-ot szerezzen kínából és amúgy rájöjjön egyáltalán, hogy mi a gond az 25,000 minusz a cégnek Illetve a kockázat, hogy szar lesz és a vevő reklamál meg anyázik meg nem ajánlja a hüjevejt a szomszédságnak, mert "szar a szervíz". Ennyit nem ér meg egy forgalmazónak sem a dolog.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
zjani007
csendes tag
ott a pont
és itt nem is szerepel UPC internet, csak a 3 nagy és a Digi
http://mycsoandroid.blogspot.hu/2012/03/apn-beallitasok-navigalj-azalabbi.htmlkiegészítés:
upc mobilinternet hálózati beállítások[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz paolinho #25910 üzenetére
Hmmm... Megint egy érdekesen viselkedő mtk6589....
A lenovo a820 is tud recovery érdekességeket produkálni, de hogy újraindítás után eltűntek a root jogok, na olyat nem produkált.
Ha cwm van, akkor ezt is megprobalhatod telepíteni cwm-ből : [link]. Ez egy superSu telepítő mtk6589-hez.Amíg nem tisztázódott a helyzet, addig ne próbálj visszaallitas csinálni.
Ha lesz root, akkor a teljes rendszer menthető lesz mtkdroidtools - szal!B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kisda
aktív tag
Valakinek azóta van már Star S5?
Akinek van Miz Z2, eddigi tapasztalatok? -
apeelme
addikt
APN lista frissítés
(Telenor, T-Mobile, Vodafone, Invitel, UPC, Digi, Tesco)Ha valamelyik esetleg mégsem működik kérlek jelezzétek nekem!
[ Módosította: 7 ]
-
alexw801
senior tag
Felállt a ZTE V987, eddig semmi észrevétel nincs, kifogástalan. De még kevés a tapasztalat.
Majd tömören leírom, mit csináltam, igaz ez Bruno oldalán megvan, csak meg kell érteniXiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
-
vampire17
addikt
válasz sirály69 #25938 üzenetére
Azt lehet mar tudni, hogy a MTK6589T SoC-ban milyen grafikus gyorsito lesz? Azt mar lattam, h ez emelt orajelu lesz a sima 6589-hez kepest (1.5Ghz) illetve itt mar altalanos lesz a 2GB RAM, de milyen lesz a grafikus chip?
Kozben megtalaltam
Mediatek announce new MT6589T processor
Mediatek have now announced the MT6589T, which is a quad-core Cortex A7 1.5GHz CPU. It is an overclocked version of the MT6589 @ 1.2Ghz. , It features a PowerVR Series5XT GPU.It supports up to 13MP camera on the rear as well as a 3D camera image processing, 1080p/30 video processing/playback. It can support full HD screens (like HTC Butterfly), and has a built in 42Mbps DC-HSPA+ / TD-SCDMA-capable dual-SIM dual-active radio
The MTK6589T also supports Miracast technology for multi-screen content sharing and pre-integrates MediaTek's leading 4-in-1 connectivity combo, which supports 802.11n Wi-Fi, BT4.0, GPS and FM. It is low power energy effecient and as mentioned it is a Dual Active phone which means that both sims will now work at the same time. (same as before but even when one sim is in a call the other can still accept calls, something old Mediatek processors could not do)
In benchmarks it is equivalent to Nvidia Tegra 3 processor. We should see dual sim smartphones with this processor soon.
[ Szerkesztve ]
-
mrkatona
tag
Tegnap megrendeltem a minideal-ről egy Thl W8-at. Remélem nem ülnek a rendelésen sokáig és hamar útnak eresztik a kicsikét.
-
alexw801
senior tag
válasz janosgal #25936 üzenetére
Rendben, leírom este.
2-szer kell flash-elni (Bruno féle CWM Recovery felrakása és átpartícionálás), ez kellemetlen (bár a ZP100-nál eleget csináltam).
Utána már csak fájl bemásolás és install zip - Recovery-ből, ez semmiség.
De a fájl bemásolást inkább kikapcsolt teloból kivett micro SD-re raktam PC-vel, mert az USB kapcsolathoz ZTE .exe illesztő futtatása szükséges (és a jobbik - céges - laptopomon nem vagyok rendszer adminisztrátor, majd hétfőn bent megfuttatom).
Az eredeti Recovery-vel backup készítést feladtam, de Bruno reagált is, hogy szükségtelen, mert rendelkezésre áll a gyári (stock) ROM, és bármikor vissza lehet tölteni, ha garanciális vita miatt szükséges lenne.
A Bruno féle CWM Recovery-be csak kikapcs., Volume up + Power gomb hosszantartó lenyomásával lehet bejutni, úgy nem, mint a V970-nél.
Battery stats fájl nem találtam még benne, én szeretem kitörölni, ha a töltöttség % zavart.
A telo 2013 februári gyártású(dobozon látható), és még szűz kínai volt, ápr. közepei rendeléssel. Pár nappal ez után az egyik eladó már Bruno ROM-jával küldi, amiért Bruno-nak még egy sört sem fizet. Valószínűleg nem partícionálja át.
A Volume down + Power gomb hosszantartó lenyomásával egy Factory mode-ba sikerült jutni, full kínai nyelvvel, akku kivétel segített. Lehet, hogy most már nem kínai lenne.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz sirály69 #25938 üzenetére
Mert jó. Amit fizetsz, azt kapsz.
A ZTE, Huawei és Lenovo más társaság, mint az összes többi gyártó.
A véleményem az, hogy az elérhető custom ROM határozza meg, mit érdemes venni. Én Bruno-ra szavaztam.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest