Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz attila199207 #16949 üzenetére
Félmegoldás a morelocal2, teljes megpldás neg az, a találsz hozzá teljesen magyarított rom-ot.
Továbbá a telefonod pontos típusához kell találnod a rom-ot.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
sasa311
veterán
válasz attila199207 #16949 üzenetére
Esetleg ha leírnád milyen telefon, milyen verziójú android fut rajta...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Sanyesz.
őstag
válasz attila199207 #16953 üzenetére
A Morelocale2 egyébként is csak azokból az appokból csikarja elő a magyar nyelvet, amelykben van. Máson nem segít.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
sasa311
veterán
válasz attila199207 #16953 üzenetére
Morelocale2 semmire sem jó
Írd már le milyen telefon milyen androiddal.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
nagyúr
Régebben volt egy kérdés, hogy néhány telefon visszaáll a gyári recovery-re, miután cwm-et húznak rá.
xda-n olvastam:
"recovery-from-boot.p at system & install-recovery.sh at system/etc; both of this file are responsible for auto reverting any cwmr back to Stock recovery..."
Tehát van két olyan file a /system/etc könyvtárban, ami visszaállítja...lehet, hogy ez volt az etotalk-os romoknál is?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
DjTaRsY
aktív tag
A Flash Tool progi Read back funkciójával és az ismert scatter file-ommal képes vagyok az emmc particióit kiolvasni gépre. Kérdés, hogy ezeket a fájlokat mivel tudnám emberi formában olvashatóvá tenni. Milyen formátum ez? yaffs2? Vagy ez kell nekem?
A Zopo ZP900S elégéggé hasonlít hardveresen az én Star-omhoz, a cwm recoveryje jó lehet hozzá? Beflashelem, aztán meglátjuk... Gyárit vissza tudom flashelni bármikor. -
rókakóóma
csendes tag
halihó mindenkinek
szeretnék feltenni pár Gameloft játékot Jiayu G3-ra de többször jártam úgy hogy játék indításnál a "nem kompatibilis eszköz" felirat fogadott persze angolul és kilépett a játék pl: Nova 2, Nova 3, Shadow guardian,
ezekkel van valakinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
-
iMaverick
addikt
válasz balazs1011 #16944 üzenetére
Szerintem kicsit abba a cipőbe léptél, mint én annó a Haipai i9377-tel... Minek utána itt a topicban nem ismerték, így nekem kellett "utánajárni", szerintem Neked is ezt kellene tenned!
Google... Esetleg http://forum.china-iphone.ru/ és/vagy http://4pda.ru/.
Pár napig túrtam a netet és "hopp", volt root... Aztán még pár nap, találtam rá rom-ot. Egyszer közben sikerült soft-brick-elni is, de arra is találtam megoldást.
Közben annyi infó összejött, hogy írtam egy bemutatót is a telóról ide a PH! Logout-os részére, hogy másnak ne kelljen szívnia vele.
De így, hogy beírod amit az Antutu kiírt Neked és hogy a T. fórumtársak öntsenek "nyakon" az infókkal... Ez nem így működik.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
tyuli76
tag
Üdv
Ezzel a telefonnal és eladoval van valakinek tapasztalata?[link]
-
LámaZ
addikt
NAGYON FONTOS!
Ha a készülék a tesztprogik szerint fogja a műholdak jelet, de a hárombetűs naviban nem, törölni kell a [gps] részből a port, baud, source sorokat, a kütyü majd felfedezi ezeket.
ENNYI!Legyen minden jó!
-
fPApi
őstag
válasz sasa311 #16955 üzenetére
"Morelocale2 semmire sem jó"
A play-en 11 371-en értékelték (köztük igen sok magyar pozitív visszajelzéssel), átlagban 4.7-re. Szerintem ennyi ember közül azért valakinek csak feltűnt volna, ha "semmire sem jó"! Amire való, azt tökéletesen tudja! A play-en van egy hsz, ami jól leírja magyarul:
"ez az app nem magyarít, nem fordít le semmit, csak ha egy program lekérdezi az operációs rendszertől a telefon nyelvét hogy annak megfelelő nyelven írjon, akkor ennek segítségével már azt tudja mondani a telefon, hogy "magyar". ha a kérdéses program amúgy nem tud magyarul mert nem írták meg benne a magyar szövegeket, akkor ezzel se fog. amit tudnia kell, azt viszont tudja a morelocale2"
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy van, amikor ott a ROM-ban a magyar fordítás, de valami miatt nem látszik a beállításoknál a magyar nyelv. Ekkor is jól működik.
Van, amikor pont a fentiekre van szükség és akkor igen jó, hogy van (nekem is többször segített)!
-
balazs1011
aktív tag
-
pallacko
tag
válasz pallacko #15632 üzenetére
Sziasztok!
Megérkezett a lemaradt tartalékakkumulátorom is, amit a 2012.12.31 -n rendelt H9500 -s készülékemhez nem kaptam meg!
Beszámoló itt
Január 7 -n reklamáltam meg a mixeshopnál Lindánál, hogy nem volt benne a csomagban és pénteken, 25 -n egy buborékos borítékban átvettem a második 3000 mAh akksim.Számomra Best a mixeshop
iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket
-
-
orkester
őstag
válasz Vvarpi #16817 üzenetére
Félmegoldást sikerült kipróbálkoznom. Ugye miután lenyomod a hibaüzenetet van egy mozdulatnyi idő. így szépen eljutottam az Settings>Apps ott az All és a Phone appnál nyomni kell egy Clear data-t, újrakeresi a hálózatot és megy mindkét sim.
Sajnos ezt a telefon kikapcsolása után újra kell csinálni, de pl. én szinte soha nem kapcsolom ki, így ez legyen a legkisebb gondom.Ha valaki nem keresne vissza ez a Jiayu G3 hivatalos Jelly Bean (4.1.2 Beta1) frimware felrakása után régebbi simeknél jelentkező "com.android.phone stopped" folyamatos felugró hibaüzenetére megoldás. Nálam pl. nem micro Djuice (csak adat) sim okozta ezt.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni valami kínai csodatelefont, de nem igazán találok az igényeimnek megfelelőt, ebben szeretnék segítséget kérni, hátha itt vannak akik ismernek sok típust és tudnak ajánlani valamit.
A minimum elvárásaim
250$-ból jöjjön ki!
Maximum 9 milliméter vastag! (Ennél csak vékonyabb jöhet szoba, igazából ez miatt nem találok megfelelőt. Ezt biztos sokan nem értik, de nekem nagyon tetszenek a vékony telok, igazából valami 6 mm-esel lennék boldog Az se érdekel ha ez miatt csak kicsi akku fér bele...)
MTK6577
1Gb Ram!
8Gb tárhely
4,5 - 4,8" kijelző
960 x 540 de inkább 1280 x 720
Magyar nyelv!Igazából egyet találtam ami ehhez nagyon közel van az UMI X1, de ennek a leírásába nem találok magyar nyelvet és csak 4gb a tárhely, és azt olvastam hogy elég rossz minőségű a hátlapja.
Olvastam több helyen is hogy a kínai telokon nem nagyon mennek a Gameloftos játékok, ez mennyire igaz? És ha igen akkor semmilyen mtk6577-es telon nem mennek? kevés ez a Soc, vagy más miatt? Esetleg Mtk6589-es telokon már menni fognak? Mondjuk ez nem akkora gond, de azért jó lenne 1 olyan teló amin a legtöbb játék megy.
Mtk6589-es telok szerintetek mikor lesznek gond nélkül beszerezhetőek? Mert ezért adnék több pénzt is, de van egy olyan érzésem hogy hiába előrendelhetőek, még vagy 2-3 hónapig nem fogják postázni....
Lenne még 1 nagyon off kérdésem is de azt majd mindjárt külön
-
-
Nwis86
aktív tag
Na újra én
Tudom hogy ezt nem ide kéne írnom, de már 1 csomó tabletes helyre beírtam, de már 2 hete egyszerűen sehol se kapok rá semmilyen választ
Vagy fél éve vetem 1 használt [Ployer momo9] tabletet, amin még a régi 2.3 van. de néztem hogy jelenleg újonnan már 4.1el árulják, sajnos egyáltalán nem értek az androidhoz, ez a tablet életem első androidos cucca! Szóval fogalmam nincs hogy kéne frissíteni, ebbe kéne segítség, legalább 4es rendszer és magyar nyelv kellene. Normális leírás alapján bármit meg tudok csinál, de hiába keresgéltem googlén semmit se találtam, vagyis olyan fogalmakkal már tisztába vagyok mint root meg cwm- de hogy ezeket is hogy kéne megcsinálni azt nem tudom... Szóval nagyon megköszönném ha valaki tudna adni linket 1 jó romhoz, és leírást a felrakásához! -
orkester
őstag
válasz orkester #16975 üzenetére
Nem jó, felejtsétek el. Nyugodtan törölje egy erre járó moderátor.
Kifelé megy a hívás, meg minden, viszont a bejövő híváskor megrezzen a telefon és egyből bontja a vonalat.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
senior tag
válasz Nwis86 #16976 üzenetére
Ezzel a vastagsággal gyakorlatilag alig találsz mobilt a piacon (és ezt most nem csak a kínai telefonokra értem). Asszem ezek a telók vannak 9mm-en belül: Samsung Galaxy S2/S3, HTC One X/X+, iPhone 5, Sony Xperia Z, de ezek messze vannak a 250$-os árcédulától.
JiaYu G4 Standard Edition talán teljesíti fogja az általad elvárt vastagsági limitet, de arra még várni kell jó néhány hónapot.[ Szerkesztve ]
-
upbuvar
tag
Tegnap este (kicsit már megokosodva) feltettem a G2S-re a G3-ra való CWM-et.
Vissza lehet valahogy állítani az eredeti állapotot? A teló kifogástalanul működik, csak a recovery helyett lett egy szép, üres, fekete nagy semmi. -
hevizms
addikt
Kipróbáltam a G3-on ezt a romot:
Előtte a jBart-al magyarositottam,tulajdonképp ugyanolyan lett mint az előző JB,van benne pár app ami nem lett magyar(pld kamera),viszont egyébként meg tetszik.
Pld ez már jól lekezeli a csengőhang választást,felajánlja a fájlkezelő alkalmazást is a gyári hangok mellé.
Ámbár lehet hogy ezt az előző JB-s verzió is tudta? Még az is lehet.Nem próbáltam. -
aicon
senior tag
Egy ilyenen töröm én is az agyam: Jiayu G3
Tényleg nincs benne n wifi, vagy csak én nem látom?
Esetleg ha valaki tudna ajánlani hasonló képességű dual simest n wifivel, megköszönném======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Sanyesz.
őstag
válasz hevizms #16985 üzenetére
A Kamera (többek között) már nem önálló alkalmazás, belekerült a Gallery2-be. Így a repo-ban nem találja a megfelelő kifejezéseket.
Viszont van a 4.1.2-re másik, állítólag sokat javult kamera app. Kézzel kell feltenni (apk, lib, hw mappákba)."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
hevizms
addikt
válasz Sanyesz. #16988 üzenetére
Sajnos nemcsak a magyaritás nem jó a kamera appban hanem pld a panoráma kép készitése.Mondjuk nekem annyira nem hiányzik,de lehet másnak igen.
Van erre javitás,de őszinte leszek nem nagyon értem a módját:
lenn alul
http://chinamobiles.org/showthread.php?32581-Jiayu-G3-Rooten-Recovery-Tools-amp-ROMs&p=346272Vagy te is erre gondoltál?
-
Dominó85
addikt
válasz Sanyesz. #16990 üzenetére
Wááá, kicsúsztam a szerkesztési időből...
Természetesen a kérdésem az lett volna, hogy ICS alá bevarázsolható-e valahogyan az az apk.hevizms
Nyers fordítás:4.2 Kamera(a 4.1.2-Firmware számára, Jiayu-általi ROMok esetén alkalmazható)
Kamera megy, probléma van a panorámaképekkel, PhotoSphere sem működik.
Telepítés:
- Meglévő Galerie-App-ot (Gallery2.apk és Gallery2.odex) eltávolítani (Backup!) vagy az adatvégeket megváltoztatni
- Letölteni az adatokat, majd ide bemásolni /system/libs és /system/apps: PhotoSphere.zip-ből
- Az adatoknak megadni a megfelelő jogokat (rw-r--r--, mindegyiknek ebben a sorrendben)
- telefon újraindítása után mindennek megfelelően kell működnie[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Sanyesz.
őstag
válasz hevizms #16991 üzenetére
Itt ugye ezt írják: "Kamera geht, Probleme bei Panoramabildern, PhotoSphere funktioniert aktuell nicht."
Tehát a kamera működik, a parorámaképpel vannak bajok, ahogy Te is írtad, illetve maga a PhotoSphere nem megy. Ez magára a telefonra közvetlenül felmásolható PhotoSphere csomagra vonatkozik.
Amire konkrétan én gondoltam az az ebben a bejegyzésben szereplő kamera kiegészítés.Domino85: Próbáld ki. Mentsd le system/apk/Camera.apk-t, illetve a system/lib és system/lib/hw mappákban a cserélendő .so fájlokat. Utána másold a helyükre az újakat és add meg a szükséges jogokat Android Commanderrel vagy Root Explorerrel.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Repp
tag
G3 tulajok!
Tudja valaki hogyan tudnék CPU governort váltani? Jelenleg Hybrid módban van, de valamiért nem akarja használni a köztes frekvenciákat(500, 667,750,834 MHz), csak a 250 és az 1001 MHz-et használja a deep sleep-en kívül. Kísérleteznék más vezérlővel, csak nem tudom hogy fogjak neki
-
gjoe
addikt
Sziasztok!
Van valaki aki találkozott már ilyennel?
Valami vélemény kellene. -
Dominó85
addikt
válasz Sanyesz. #16993 üzenetére
Nincsen recovery a G3-mon, vagy legalábbis nem néztem. Amióta fPApi-tól megvettem, csak pár apk-val bővült a teló. Eddig December óta egyszer sem volt kikapcsolva. Nem merek benne turkálni, főleg, hogy holnapután lesz a záróvizsgám és nem szeretnék a ZTE Blade-be visszaköltözni a G3 téglásítása miatt.
Repp
Nekem is csak ezt a 2 frekvenciát dobja be. Pedig én még OC-olni is szeretném kicsit, ha már létezik 6577T, ami szimpla 6577OC.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Sanyesz.
őstag
válasz Dominó85 #16996 üzenetére
A Kamera alkalmazáscsomag mentéséhez nem kell CWM. Pl. Android Commanderrel le tudod szedni vagy át tudod nevezni (root az kell). Ha nem műxik az új, visszacsinálod.
A telefon újraindítása persze szükséges."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Dominó85
addikt
válasz Sanyesz. #16998 üzenetére
Hmm. Nos ha nem áll fenn a Téglásodás lehetősége, akkor csinálok pár teszt képet az eredeti kamera szoftverrel, aztán ugyanazt lefotózom az újjal. De akkor 100% sicher, hogy nem megy gallyra a telóm?
gjoe
Elég buta egy készülék, de legalább occó és dobálhatod.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest