Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz Dominó85 #16449 üzenetére
GTA Vice City (szerintem) optimális beállítások Jiayu G3 telefon esetén:
brightness - 40%
draw distance - 40%
screen resolution - 100%
visual effects - MEDIUM
dynamic shadows - ON
subtitles - ON
frame limiter - OFF (fontos!)Tesztvideó:
http://youtu.be/mxsmAfZ2ZEkBocsi, kicsit kicsúsztam a telóval a videó végén a fotógépem látószögéből és majdnem elröhögtem magam. Szerintem marha nagy feeling droidon ez a játék. Természetesen tovább finomíthatóak a beállítások. Nagyon durva belassulásokat (bármelyik beállításnál) a zöld bokorrengetegek okoznak, azokat kerülni kell a játékban. Én azért mentem arra, mert a PC-s verzióban oda elrejtettek egy Beach Buggy-t aminek itt nyoma sem volt...
* Péter - 06302461862 *
-
LámaZ
addikt
Már árulják a Jiayu G4-et
http://www.dhgate.com/jiayu-g4-4-7-inch-hd-ips-screen-mtk6589-quad/p-ff8080813c4315bc013c47736a163763.html#prod-body-relatedLegyen minden jó!
-
albgab
aktív tag
Hali!
Lenovo A60. Csináltam egy factory resetet.
Felraktam a Go Launchert + contact.
A nem fogadott hívás nem tűnik el sehogy sem az állapotsorról. Mitől lehet ez?
Amikor bejön egy hívás azt a képernyőt meglehet változtatni? Amit eddig próbáltam az nem ment.
Ha igen ti mit ajánlotok?Köszi
-
Dominó85
addikt
Nem lenne semmilyen gond a játszhatósággal, ha a drága rockstar games nem baxta volna el az optimalizálást. Vicc, hogy ha kikapcsolom a dinamikus fény effekteket szaggat mint atom, míg ha bekapcsolom máris smoothabb a játék. A részletességnél dettó ez van (100% ok, kevesebb f0s). Az 1GB ram pedig jelenleg nem ajánlott, hanem szinte kötelező kritérium.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Dominó85 #16458 üzenetére
Kimaradt, hogy csalóka a játék sebessége, ugyanis nem azonos framerate-tel (egyik változó, másik fix 30fps) mentek. LOW-ra állítva még jobban megy a játék, de az nekem már nem tetszett, úgy nagyon pixeles volt az egész. Na meg lehet még a Távolsággal is játszadozni. Ami az előző HSZ-emet alátámasztja, nagyon sok, G3-nál erősebb telón még jobban akadozik, vagy egyáltalán el sem indul (lásd Samu S3, vagy megy vagy nem).
* Péter - 06302461862 *
-
gps76
őstag
Azért zsiványak,mert 230-280-ért azt írják rendelhető,343-ért meg elvileg "vehető".
Bírom a gyártót,6589 proci,nagyobb kijelző( több led)és 1800-as akkut tesznek bele,ahelyett hogy megkapta volna a G3 2500-ösét és esetleg egy második napnak is nyugodtan nekiinduljon az ember egy töltéssel.[ Szerkesztve ]
-
oris
aktív tag
Tegnap pont ezen gondolkoztam, miközben legalább 3-4 romot tettem fel a Zopo ZP100-ra. Eddig azt hittem, hogy ez egyedi hiba nálam.
Tehát a kérdés részemről is áll: mi a cwm recoverybe való belépés módszere Zopo ZP100-nál? (működő rendszer alól megy, a bekapcsoláskor szeretném ezt megoldani)
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
gps76
őstag
Kipróbáltam már az összes létező romot,(csoda hogy bírja a flash chip),sokféle recovery,de egyik se indul gombkombinációra.
A legjobb rom most szerintem ez az SGS3-ról portolt,szinte ugyanolyan mintha a samut használnám(jó,nem teljesen de nagyon szuper),ráadásul nem égeti ki a szemem az amoled olvasáskor. Az akkuideje eddig a legjobb,tegnap szinte egész nap nyomkodtam éjfélkor se sikerült lemeríteni.
[link] -
oris
aktív tag
Nekem volt fenn a gyári, májusi,augusztusi (plusz a Dimid által átvariált is), legutóbb a +100500, most pedig a +100500 v2.2. Feltettem a Revo-t is, de az bootloop lett. Recovery csak rendszer alól indult...
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
hun_gery
aktív tag
azért a flagship/advenced verziónál ne felejtsük el a +1GB ram/ +28GB rom kombót sem alig plusz 30-40 usd-ért. (+2mm vastagság mellett)
kevéssé fogom érteni, ha valaki standard edition-t vesz[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Rich49
tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz hun_gery #16465 üzenetére
Na igen ez most nem is volt eszemben - Én is a zászlóshajót pályázom majd
Amikor először láttam a spec. táblát akkor pedig feltünt az a 32 de valahogy a sd kártyabővíthetőséghez kapcsoltam hirtelen. (A Basic-be is rakhatnának 2 Ah fölöttit, de pl. ugye ki látta előre a G2 alverzióit is?) -
ÁrPi2
senior tag
válasz pmikloska #16466 üzenetére
Nem tudok ilyet kényelmesen megnézni (ha pedig senki sem ugrik hogy így kell hé, akkor talán nem is lehet)
Itt van egy xda Guide: [GUIDE] Unpacking - Repacking Boot.img's and Recovery.img's
Ez a másik leírás : system.img-be és data.img-be bele tudsz nézni egy unyaffs.exe programmal...
"There are different images packed in different ways, system.img and data.img is yaffs2 image and boot.img recovery.img packed with mkbootimg tool from android source"
-
MAC72
tag
válasz Rich49 #16467 üzenetére
Szia!
Én innen vettem egy ilyen telefont a lányomnak.
Negatív tapasztalatot nem tudok mondani, főleg az árát tekintve.
Nagyon szép a kijelző. Kontrasztos, élénk színek, jó betekintési szög.
A telefon nagyon gyors, öröm vele netezni. Játékok szépen mennek. (persze komolyabb FPS-t nem próbáltam)
Anyaghasználat szerintem nem kifogásolható. A hátlap sem nyöszörög. (ellentétben az UMI X1 hátlapjával, ami egy vicc)Lehet rootolni, és van rá CWM is. Most sajnos nincs időm többet írni róla, de ha még érdekelnek részletek akkor kérdezz bátran!
-
-
-
Nyurga
tag
sziasztok,
zopo zp300+ tulajokat keresek, létezik hozzá magyar nyelvű rom, vagy meg kell várni a zopo jelly bean frissítését?Ha privátot írsz, írd bele, hogy mivel kapcsolatban kerestél! Az egyszerűbb kommunikáció érdekében, telefonon: +36702577646
-
pojakcs
senior tag
Csináltam most unalmamban egy biztonsági mentést cwm-mel, várva az új romot. Hajrá Sanyesz!
Keresgélem az sd-n, meg a belső memóriában de ,egyszerűen nem találom hogy hová tette! Lementeném a gépre is, biztos ami biztos alapon.Üdv: Csaba
-
Dominó85
addikt
A G4 Basic és Flagship kiadása is kérhető lesz 1800-as vagy 3000-es aksival is. Ergó vehetsz Basic kiadást is 3000-es aksival. Az 1,8mm vastagságbeli eltérés az aksik miatt van.
Bár én egy jó árazás esetén tuti a Flagship edition-t fogom megvenni. Természetesen, ha lesz rá keret.
* Péter - 06302461862 *
-
buca84
őstag
A G4 procija és gpu-ja erősebb lesz, vagy erősebbnek mondható mint a huawei honor 2 -é?
-
helltp
aktív tag
válasz ADAM1337 #16481 üzenetére
És mi lehet a jobb választás az Exynos 4412 vagy az mt6589? Az Antutu teszteket elnézve az exynos cpu ja erősebb viszont a GPU ja meg gyengébb egy kicsivel az mt6589esnél. Támogatottságra lehet hogy itt jobb lenne az exynos?
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
Nyurga
tag
válasz Ghostdog77 #16483 üzenetére
Köszi, gondolom [PORT][ModRom] DRX B92M Beta 2 ICS 4.04 Basada en DRX 1.7 erre gondoltál?
Ha privátot írsz, írd bele, hogy mivel kapcsolatban kerestél! Az egyszerűbb kommunikáció érdekében, telefonon: +36702577646
-
Dominó85
addikt
válasz Dominó85 #16451 üzenetére
Frissítettem a GTA Vice City beállításait, aki a Jiayu G3-on szeretne vele játszani, az a cikkemben lévő videóról lelesheti a pontos "options" részt.
A Jiayu G4 pedig tavasz végén, de inkább nyár elején lesz csak kapható ténylegesen. Szerintem amíg nincsen róla "kiveséző" teszt és jó pár elégedett vevő, felesleges linkelgetni a kamu árakat, ahol még a specifikáció sem tiszta néha.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
oris
aktív tag
Töltő: ezt javasolta az orosz fórumon lekha és tényleg működik is.
Mivel pont egy napja van fenn a +100500 V2.2 és épp befejeztem a közel 150 program visszaállítását, most ptóbálgatom egy kicsit, de a következő az általad javasolt revo rom lesz, már le is töltöttem.
Az akksikijelzéssel nem volt különösebb gondom az eddigi romoknál, most új akkut tettem bele, meg az új rom is rajta van és amellet, hogy tényleg nőtt az akkuidő, tapasztaslom én is a ki-be kapcsolás után megemelkedett akkuszint kijelzést.
-
tvamos
nagyúr
válasz Xabi78 #16398 üzenetére
Az EtoTalk jo bolt?
Mert a Lenovo P770 ott is egesz jo arban van: US$ 239.99.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
vsgaborr11
tag
Ha veszek egy MTK6577-es 2.3.7-es telefont, akkor azt tudom upgradelni 4.0-ra? Vagy cyanogen modra, vagy valamire?
-
nagyúr
válasz vsgaborr11 #16497 üzenetére
A telefon típusától függ.
Ha találsz rá mod romot, akkor van.
CM eddig tudomásom szerint nincs.
Fura az mtk6577 és a 2.3 kapcsolatának említése. Nem nagyon emlékszem ilyen telefonra, pedig vagy fél évig kutattam, mire vettem egy mtk6577-es telefont.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
upbuvar
tag
Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest