Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #138149 üzenetére
Esetleg még a Moto G7 Power - 2 nano sim + micro sd kártya is van. 4/64-es, nagy aku, jack, nagy kijelző, ips - 70 ezer. Csak hátlapi ujjlenyomat olvasó.... Lehet inkább a G6 Plus.
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Somatom
veterán
válasz svgyula #138150 üzenetére
Köszi, de ez nem opció. Egyrészt ismerem a korlátaimat és ezért nem kezdek olyan szerelésbe, amihez a hatos villáskulcsnál kisebb szerszám kell. Másrészt, ez egy cirka négy éves Moto Z Play. Üvegizé hátlap és ott a Modokhoz való csatolófelület is. Ki tudja, hogy mivel szembesülnék a hajszárítózás után.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Köszi! A kéket nem is néztem, csak ráböktem a feketére. Áránoszat nem vennék, de egy kék még belefér.
Remélem, hogy elérem még a szombati nyitvatartást! Ha nem, akkor hétfő. Nem ismerem a bót szokásait. Meg tudom venni náluk most neten, helyszíni átvétellel?[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
válasz pècsimunkás #138161 üzenetére
Köszi! Nem vettem, mert szombatig Németben vagyok és napi 15 óra meló mellett nem nagyon marad időm és energiám. De, sztem maradok annál a MI A2 Lite -nál. Nem akarok többet költeni rá, mert mindenképpen csak átmeneti telónak szánom. Jön a Moto Z4 Play, Note10, meg még néhány, amik érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz Somatom #138162 üzenetére
Ha van a közeledben MM , ugorj be esetleg.
A 3/32 kiosztás 150 euró körül van ( ez a nagy EDEKA - k ban is annyi a hèten ) , a 4/64 - es kiosztásút mintha 180 euróèrt láttam volna reklámozni a MM - ban.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Somatom
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Egy "édibédikék" Mi A2 Lite -om lett. Tokot nem árultak hozzá, de ajánlottak egy bótot. Ott tényleg volt hozzá olyan, amilyet szerettem volna. Mellesleg megmutattam a srácnak a hajlítható kijelzős Moto Z Playemet. Azt mondta, hogy 8 rugóért símán megmenti nekem. Azt hiszem, egy ideig el leszek látva telókkal.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Aki kitalálta ezt a nyújtott kijelző képarányt, azt ütném még a mentőben is. Amikor fekvőben megjelenik az Anysoft 5 soros qwertz, alig marad valami a kijelzőből.
-
svgyula
addikt
Szia! Hát ezt találtam ami szerint egyszerre gurult el az a bizonyos tabletta pár gyártónál! Vagy a másik lehetőség az, hogy a kijelző gyártók elb..tak egy sorozatot aztán megkérdezték a gyártókat - kicsit szar lett de eltudjátok adni? Hát persze hiszen a sz@rt is ell lehet adni ha szépen be van csomagolva Két év múlva már olyan lehet egy kijelző mint egy nyaksál de mindkét végén lehet egyszerre játszani
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
Urak egy újabb "gyöngyszem" úgy néz ki valaki nagyon akar egy svájci bicskát csinálni. Persze nyárfából aranypálcát csinálni is művészet
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Valóban nincs már a Honor 8 óta dual active készülék a piacon?
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
Carline
őstag
-
attiati
veterán
milyen teló jöhet szóba, ha
- jó kamera kell
- kb.100k alatt (akár használtan is)
- nagy aksi
- dual simMi A2 lite-ot + kompakt fényképezőt váltana.
Samu S sorozatban gondolkodtam, de félek az amoled képernyő tartósságától.
-
nyisziati
veterán
válasz attiati #138181 üzenetére
Én most vettem egy Samu A9-et szolgáltatói akcióban (10-ért hozzámvágták + 5 rugó havonta 17 hónapig - Telenor). A kamera nekem tetszik, nagy aksi (2 nap - még nekem is), független (!) dual-sim.
Egyedül a 18:9-et kell szokni, de sajna ma már ez általános. Használthoz most nem fűlt a fogam a Hardverapró kínálatát böngészve.Volt már amoledes samum, nem égett be. Ne használd max. fényerőn és ne hagyd hosszú időre egy adott képernyőtartalommal a kijelzőn, akkor nem lesz baj.
[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
Sziasztok, hozzájuk adott már le valaki telefont? Meizu M6-on szeretnék kijelzőt cseréltetni. Esetleg tudtok másik jó, megbízható és normális áron dolgozó szervízt? Köszi
-
Graphics
Jómunkásember
Valaki vett már Redmi Go-t?
Keresek kisebb méretű mobilt futáshoz, de azért még használható legyen.
Vagy inkább használtan nézzek valami fenevadat
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Papooo
senior tag
válasz Graphics #138185 üzenetére
Az android go legfőbb baja, hogy ezzel akarnak minden új ipari hulladékot eladni. Összedobnak a maradék alkatrészekből valami (a hardverhez képest) túlárazott retket, és azt kamuzzák, hogy milyen szuper, és direkt ehez a rendszerhez tervezték.
Ha ugyanezt a hardvert egy mezei androidos telóban látod, azt mondod, hogy inkább veszel egy normálisabb telót ebből az összegből.Elméletileg a Go arra való, hogy a régebbi, gyengébb telókon is legyen modern android.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Papooo #138188 üzenetére
Engem nem igazán zavar, ismerem a Snapdragon 425-öst, tudom hogy nem rossz technika a maga nemében.
Viszont újan ebben a méretben nincs más készülék. Vagy keresek egy 5A-t használtan... De az se olcsóbb sajnos.
Mivel 20 ezerért lenne kézbe a Redmi Go ezért gondolkoztam el rajta. Ennél olcsóbban nem igazán találtam semmit.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Somatom
veterán
válasz Graphics #138187 üzenetére
Nem egészen. A külső fizikai méretei valóban kisebbek, de a kijelzője nagyobb (5,5" vs. 5,85"). A gond az hogy a régi 16:9 -es, ez viszont nyújtott kijelzős. Emiatt átlóban hiába nagyobb a készülék, fekvő nézetben mégis alacsonyabb. Én pedig többnyire fekvőben használom a telóimat. Ráadásul ezt szélességgel sem kompenzálja, mert a notch melletti csücskök is beleszámítanak a fizikai képátlóba, de fekvőben azokon semmilyen tartalom sincs. Ugyanolyan, mintha ott is káva lenne, nem kijelző. Tehát, a nagyobb kijelző, tulképp kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Graphics #138189 üzenetére
29-ért vettem akciósan a Nokia 2.1-est. Hasonló eresztés mint a Redmi Go. Semmiféle hátrányát nem tapasztalom gyengébb hardveres képességeinek a mindennapokban. Persze nem hajtom szét, az átlagos dolgokra használom, telefonálás, böngészés, facebook lite, és pár alkalmazás.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
asdf_
veterán
-
nagyúr
válasz Somatom #138190 üzenetére
Oda kéne írni, hogy 5,85" képátló, - 0.23" noccs (nem számoltam ki, csak ideböktem egy számot!). Na ez lenne a korrekt
Meg a 18:9 képátló. mér' nem merik ráírni, hogy 2:1? Az olyan snassz?
Egyre inkább maradinak érzem magam... redmi 3s vagy 4x után nem találom a telefon alternatíváját. Persze az alsó szegmensben keresgélnék.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
GIJoe
addikt
Üdv, ezen a szent napon adta be a kulcsot a feleségem telefonja Meizu M3S
a Meizu 15 Liteot, néztem ki helyette (144$) van e valami jobb alternatíva, nem szeretnék rossz döntést hozni...
bármit meghallgatok, B20 kell, jobb féle kamera, 4G ram min, "csajosabb, arany színű"...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest