Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
Elmagyarázni nem tudom, de belinkelem neked, nézegesd:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=10337&idPhone2=11343&idPhone3=12439
Ebben az ársávban túl sok opciód nincs, csak az S9 FE.Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
Pontosan nem ismerem a működését a rendszernek, csak tapasztalati úton.
Ahhoz, hogy helyi menü/ kurzor előjöjjön ahhoz nem kell hozzáérni a kijelzőhöz, elég csak közel vinni. Ez valami mágneses elven működik szerintem. Ez akkor működik, úgy tűnik.
Minden máshoz viszont már hozzá kell érinteni a tollat a kijelzőhöz, amit a nyomásérzékeny réteg kezel le a tabletben. Ez mintha nem menne.
Alapesetben (legalábbis ami régebbi S-Pennel kapcsolatom volt/van) a Samu pen szerintem egy totál passzív cucc, így nem is tud elromlani.
Ne vedd készpénznek, de szerintem itt tablet hiba van. Lehet kontaktos csatlakozás, vagy elromlott az a filmréteg, ami a tollat érzékelné.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Vásárlási tanácsot szeretnék kérni.
Muterom kellően belassult, 6 éves Huawei tab-ját szeretnénk cserélni, ár-érték arányban a lehető legjobb megoldásra.
Nagyjából átnéztem a kínálatot, de ti valószínűleg jobban benne vagytok a témában.
Az egyedüli kívánalom a legalább 10-es méret, és a minél jobb kijelző.
64GB-os Galaxy Tab A9+ jónak tűnik 65e-ért újonnan. Van ettől jobb vétel jelenleg általános felhasználásra?
Esetleg a Lenovo többet ad ennyiért? Köszi a tippeket előre is.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz mert_csokis #93907 üzenetére
A9 8" 65 nem? A9+ 4gb ram 83 a legutolsó sufniba. 4gb ram szerintem manapság nagyon karcsú hiába csak Facebook, böngészésre van használva.
Üdv SRicsi
-
mert_csokis
senior tag
válasz RicsiSuly #93908 üzenetére
Link
De közben bejött a képbe a Lenovo Tab M10 Plus is. Hasonló méretben jobb felbontású IPS kijelző, alu ház.
A RAM meg annyi, amennyi. Valahol kompromisszumot kell kötni. Akkor már érdemesebb valami használt laptop. De pont attól akartam magam megkímélni.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
szerbala92
újonc
Sziasztok. Most jó áron van aliexpressen a teclast t50 max 70500 ft-ért sikerült megvennem kuponokkal ha esetleg kell valakinek.
-
IGN85
csendes tag
Sziasztok, olcsó, de használható tabletet keresek a 6 éves kislányomnak. Tudtok ajánlani valamit? Lenovo M8 at láttam 44ezerért, hozzá egy vastagabb gumis gyermekeknek való tok kb 10ezer. Egyszerű feladat megoldós játékok, rajzolás, youtube videók futnának rajta. Tudtok valamit ajánlani ami nektek bevállt? Köszönöm előre is.
-
Dr.NX
Topikgazda
Még mindig
Alldocube iPlay 50 Mini NFE Unisoc T606 4GB RAM 64GB ROM Widewine L1 8.4" 1920*1200 4000 mAh Android 13 202*126*7.5 mm 292 g - 50 ezer Ft
vagy még inkább
Alldocube iPlay 50 Mini Pro NFE Helio G99 8GB RAM 256 GB ROM 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13 202x126x7.5 mm 307 g - 60 ezer Ft
Az NFE nélküli verzió ugyanez, de nem Netflix HD-képes!
Most akciós Banggoodon mindkettő.
Tok Aliexpressről.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
Topikgazda
Na, tök jó, van már Magyarországon is Lenovo Legion Tab, egyelőre 200k körüli áron.
Mobilaréna tesztElfogadom a sütiket.
-
hokkkenek
csendes tag
Sziasztok,
Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5" 3GB/32GB, kijelzője sajnos összetört a javítás meg 70+, így kéne egy új tablet. Eddig mindegyik Samsung volt, így maradnék ezen a vonalon.
Mivel a régivel teljesen megvoltam elégedve, ha lenne még, pont ugyanolyat vennék.Főleg játékra van használva, de nem vagyunk hardcore gamerek. Ezen kívül kamerát nézzük ezen (külső/belső), illetve videó/filmnézés. Jó lenne ha ez is húzná legalább 5 évig. Érintőtollat nem használunk sosem.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
10-11"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon, számlával.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
Játék, filmnézés.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
Bruttó ~110eEddig a Samsung Galaxy Tab A9+-ot néztem ki. A mutitouch probléma megoldódott?
Van esetleg ennél jobb vétel hasonló ár kategóriában?Előre is köszönöm!
-
mert_csokis
senior tag
válasz hokkkenek #93919 üzenetére
A Honor promóció miatt 50e körül rakják fel az új, sokszor bontatlan Tab 8-asokat.
Jelenleg ettől jobb ár-érték arányt nem találsz, az biztos.
Anyám odavan tőle. Egy szintén 2018-ban vett Huawei tabletet váltott.
Az A9+ a legolcsóbb helyről is 64e plusz posta lett volna. Ráadásul 4GB-os.
Nincs miről beszélni...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Chiller #93922 üzenetére
Nem használ itt (se) senki 16" tabletet, mert nincs.
100 ezer Ft alatt meg végképp.
Ahogy írtad, a hordozható monitor jöhet szóba egyedül, vagy esetleg valami hajtogatható laptop.
Amúgy minek neked ennyire nagy, pláne utazáshoz? (Hajolj közelebb a tablethez, nagyobb lesz a FoV. )Úgy nézem, ez a 13" Teclast T65 Max 90-ért lesz, ami leginkább fedi az elképzelésedet.
Elfogadom a sütiket.
-
wulfi
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásban szeretnék tanácsot kérni.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
11-12
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthoni vásárlás
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.
Filmezés(MAX, SkyShowtime), illetve böngészésre.
Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
100-130k
Továbbá fontos lenne a minél hosszabb szoftveres támogatás.
Előre is köszi a segítséget! -
cidalain
veterán
válasz Garsza #93920 üzenetére
Sok szutyok háttérben futó apptól (és a gyenge hardvertől persze)
1. Gyári visszaállítást neki (aktuális google accountot tudni kell!!)
2. Majd nem feltenni a Face, és egyéb Google appokat amik nem kellenek. (Sőt még a google accból is ki lehetne lépni, nem kell play áruház sem)
3. Lehetőleg reklámmentes Youtube appos megoldást kell feltenni
4. Esetleg ha sok a gyári szemét app, akkor adb-vel még lehet foglalkozni, de az már haladó szint.
Az 1-2-3 pontok kb 1 óra alatt megvannak, ennyit megérhet>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Chiller
őstag
Köszönöm a tippet, lehet ez lesz, ha nem találok jobbat. Még van 1-2 alternatíva (főleg persze kínai vonalon), de már nagyon szűk a kör. Jó lenne ha xiaomi pad 6 max lenne normális áron...
Nem szeretem az egérmozit, és sokat repkedek, aminél (számomra) csak tablet jöhet szóba. Gyakorlatilag filmezés, olvasásra kell főleg, erre meg elég egy teljesen alap android cucc, nem kell nekem snapdragon92423++ végtelen felbontással. És főleg nem túlárazva.
#93927 Reynaldo
Köszi neked, is, laptopjaim vannak, de erre a célra nem az kell. 14 órás repülőúton amúgy is sok szerencsét pár óra üzemidejű winfos laptoppal.[ Szerkesztve ]
-
Reynaldo
junior tag
válasz Chiller #93928 üzenetére
Ugyan, nincs mit. Csak azért említettem, mert én a 8" tabot is rühellem tartani, hát még a nagyobbakat, és úgyis meg kell támasztani valahol, akkor meg ilyen támasztós tok kell hozzá, ami a notinak eleve megvan. Amivel utazol nincs monitor, amivel lehetne mozizni, vagy töltő, (mert a tablet is lemerülhet éppen) mint itt egyik-másiknak?
Itt van pár tablet, ha még nem nézted volna, és iponnál van raktáron a 13" Teclast T65 -
Dr.NX
Topikgazda
-
Chiller
őstag
Amazonon nézegetem ill. banggood-on, pld ezt.
>Eddig mekkora képernyőn néztél filmet?
Jellemzően projektoron nyilván repülőn semmin. Volt 8"-as tablet, de nem tartottam elegendőnek (kb 7" van a székbe építve ugye a nagygépeken).#93929:
Tabletet egyszerűbb tölteni, USB "mindenhol" van. laptopot már sokkal nehezebb. Kitámasztást megoldom repcsin. magyarul laptop nem pálya: macerás, nehezebb, stb.[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Chiller #93931 üzenetére
Ó, tényleg a Fastwd márka! Hogy is feledkezhettem meg róla, és még 5G-t is tud!
Na, ezek azok a kamutabletek, amiről írtam az előbb. Még jó, hogy már nem elérhető, várhatnál a pénzedre.
Akkor inkább már a 13" Teclast, az legalább tutira az, ami rá van írva.Elfogadom a sütiket.
-
veterán
Kábé ugyan ezt keresem mint wulfi, úgyhogy kaptam is egy választ már.
2 kérdésem lenne:
- A Xiaomi ha jól látom wifi Only (legalábbis a telekomnál). A Samsung az már sim kártyás, vajon van hívás funkció benne? Mert telekomnál van ilyen okos multisimem, és ha nincs benne hívás csak internet akkor tudnék tenni bele egyet a gyereknek ami nem hátrány.
- Picit olcsóbban mit ajánlanál? Nem az ultragagyi 50 ezres kategóriában, azzal már szívtuk be régebben.https://tinyurl.com/rasoapro
-
MadKet
tag
Szia,
Xiaomi Redmi Pad SE 128GB 6GB-ot találtam 63 ezerért. Van valami ami miatt ez nagyon elmarad mondjuk az ajánlott Samsung A9+ től?
Felhasználás a mostanság sokak által említett lenne, szülőknek youtube, fb meg messenger menne rajta. Ha lenne benne sim foglalat az nem lenne rossz, de ezért nem adnék plusz pénzt
-
Dr.NX
Topikgazda
Bocs mindenkitől, nyaralok, nem tudok érdemben foglalkozni a kérdésekkel, de vannak itt más szuper kollégák is, illetve hát a world wide web is hasznos lehet a válaszokban.
Elfogadom a sütiket.
-
bvvitya
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásban kérem segítségeteket.
- 9" - felfele
- Új tabletet szeretnék (használt csak helyben Kazincbarcika max 30KM körzetben)
- Itthoni beszerzés a garancia miatt
- videó nézésre és ajánlatok készítésére kellene,
- 80-160E között kb.
- 6gb ram min.
- toll (de ha lenne billenytűzet is az lenne a legjobb)Köszönöm!
*** Redőny motorok listaártól ólcsóbban! ***
-
bvvitya
aktív tag
Legfontosabbat elfelejtettem! Fogadjon SIM-et a tablet!
[ Szerkesztve ]
*** Redőny motorok listaártól ólcsóbban! ***
-
cidalain
veterán
válasz bvvitya #93940 üzenetére
De videonézésre, és ajánlatírásra elég.
A toll és a SIM elléggé leszűri az ajánlható listát.
Xiaomi Pad 6-hoz vehető külön toll (drágán), de csak wifi only van.
Az előbb ajánlott Lenovo P11 nem tollas, csak a Pro verzió, de az meg drágább mint a kereted.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Reynaldo
junior tag
válasz cidalain #93942 üzenetére
Akkor rosszul írják a Termékleírás első sorában hogy:
Lenovo Tab P11 2nd Gen (TB350XU) 11,5" 6/128GB szürke Wi-Fi + LTE tablet + tolll? ?Meg aki véleményt írt: Előnyök
Sokat tud viszonylag jó áron. Pen jár hozzá, frissités után tetszés szerint tologatható arányú képernyőmegosztás stb.
Talán ő félre akar vezetni mindenkit?Igen, a Xiaomi Pad 6 nem rossz, ha vesznek hozzá tollat. Mobilja meg mindenkinek van, és a netet se nehéz megosztani, csak pár kattintás.
-
Reynaldo
junior tag
válasz mert_csokis #93944 üzenetére
Tab 8-at is kínálnak, meg Pad 8-at is, (de van Honor X9 is nem sokkal többért)[link], de akkor most melyiket is vetted 50-ért, a Snapdragon 680-ast?
-
MLA
tag
Lecseréltem a Samsung Tab S6 lite-omat egy Samsung Tab A9-re mert hosszabb olvasáshoz az S6 túl nehéz volt. Van-e olyan toll ami ajánlott ezekhez a tabletekhez amiknek nincs saját dedikált tolluk.
-
mert_csokis
senior tag
válasz Reynaldo #93945 üzenetére
Pad 8-ast vettünk, csak elírtam a linkelt kommentben. A javítási időből meg kifutottam.
Ezeket adják most a Honor 200-as telefonok mellé promócióban.
Ide meg szépen feldobálják gombokért. Win-win szitu. Amúgy postával együtt vettem 49-ért, ami brutál vétel szerintem.
Általános használatra, böngészni meg YT-ot nézegetni bőséggel elég.
Egy 4 magos és 2GB-os Huawei-t váltott. Elképesztő a különbség, a 12-es méret meg elég "vagány".Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
MadKet
tag
válasz mert_csokis #93944 üzenetére
Köszi a tippet. Látom hogy ez végül a Honor Pad 8, 6/128-as verzió ugye?
Szoftveresen a Honor hogy áll most, megy minden google apl rendesen vagy kell valamit mókolni? Ha mindennapi alap használatra (böngészés, messenger, videotelefonas, youtube) simán jó akkor lehet inkább ezt venném és nem a Samsung A9+, ami kb 40k-val több.
-
mert_csokis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest