Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Most a T-nél Samu tab 9 plus egész jó áron van,és DeX-képes...
Tesztelem,eddig jó...
Na jó,nincs pencil támogatás,se billentyűzet,mint a H matepadnál,bár az alsó élen lévő pogo csatik egy későbbi dokkolót azért ígérnek,,,[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
nerozol
tag
Sziasztok!
Szeretnék új tabletet vásárolni az alábbi paraméterekkel:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
minimum 10"■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új készülék
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Főként jegyzetelés, böngészés, filmnézés.
További igények:
GPS, Ceruza, billentyűzet, Játék nem fontos opció■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
max. 230.000-250.000
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
válasz paolinho #93495 üzenetére
Köszönöm a választ,
Nézetm őket és a Blackviw Tab-ban több aszenzor jobb a proci is, szóval mellette döntöttem tegnap délután az Alin kuponnal a full verzió billenytyűzet, folia, tok stb.. 83e Ft volt, este meg szerettem volna rendelni és az outdoor30-as kupon már nem működött.
Elég ideges lettem és hagytam a francba. Ma megpróbálom egy másik fiókból de este már nem volt kedven tökölni vele. Amennyiben nem sikerül akkor veszek itthonról egy 11-es Lenovot mert a Blackview leírás szerint L1 de töbebn írták, hogy valójában L3-as és majd nekem kell genyoznom vele, bármi legyen is az L1 Illetve ha nem EU akkor állítólag a Netfilx nem HD hanem 720p lesz. (Mondjuk ez nem tudom miért fontos számomra, mert a szállodába is viszem az Androidos boxom, valahoyg ez beragadt nálam)[ Szerkesztve ]
-
-
Hancur
junior tag
Sziasztok.
Galaxy tab S8+ fényereje kritikán aluli ha kint ülök az erkélyen és süt a nap. Nem közvetlenül a tabletre de így sem látni semmit jóformán. Lehet ezt még valahogy erősíteni?
Telón ha be van kapcsolva az adaptív fényerő automatikusan bekapcsol a max fényerő. Tabletnél nincs ilyen. Lehet ezt aktiválni valahol? Esetleg fejlesztői beállításokban?[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Hancur #93517 üzenetére
Ez ennyit tud.
Az átlag tablet 500 körüli nitet tud, az átlag csúcsteló meg 1000 fölött.
https://www.notebookcheck.net/Samsung-Galaxy-Tab-S8-Plus-5G-Tablet-with-Large-OLED-Display-and-5-Years-of-Updates.616411.0.html#toc-9
Gondolom a többszörös képernyőterülettel lehet összefüggésben, bár ez csak az én sejtésem.Elfogadom a sütiket.
-
Reynaldo
junior tag
válasz Bferibörs #93512 üzenetére
Vegyesek a vélemények az L1-ről, például: Épp tegnap vettem fel egy ilyet. Telepítettem a Netflixet, az Alkalmazásbeállítások, majd a Lejátszási specifikáció menüpontba mentem. Ebben a részben Widevine L1 és Full HD felirat szerepel. A műsorok lejátszásakor is full HD-nek tűnik. Az előző kommentelő szerint nincs.
Kimovil nevű tesztoldal azt írja: Widevine L1 Yes
Tesztaréna: a Netflix, Full HD felbontással nézhető.... -
hito
nagyúr
Tudtok ajánlani (ha van egyáltalán) tablet képernyő színhőmérsékletének beállításához alkalmazást?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Dr.NX
Topikgazda
-
Bferibörs
addikt
válasz Reynaldo #93520 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem használok netflixet, hbo stb. a tableten. Így nem is foglalkoztam vele. Egy,két filmet elindítottam netflixen,nekem nem tűnt fel,hogy rossz lenne a képminőség. Megjegyzem,hogy számomra baromi jó a kijelzője, megjelenítése.
Mondom ezt úgy,hogy mellette s23 u- t használok viszonyítás képpen.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Öcsielvtárs
aktív tag
A sajátján mindenki meg tudja nézni, van e L1, a DRM Infó app (ezt is) megmutatja. Persze ehhez már kézben kell lennie a tabnak...
ThinkPad
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Öcsielvtárs #93525 üzenetére
Már párszor leírtuk, de akkor megint:
attól, hogy a DRM Infoban L1 van, attól még a Netflix lehet SD!
A Netflixnek is whitelistelnie kell a tabletet a FullHD-hoz.Elfogadom a sütiket.
-
hito
nagyúr
Tegnap kértem a Telekomtól eSIM-et az S9 FE tabletembe. Multisim-et kaptam a főkártyám mellé. Most az a problémám, hogy ha hívnak a mobilon, kicsörög a tableten is, de ezt nem szeretném.
Van valahol olyan beállítás, hogy - egyelőre - csak adatkártyaként működjön? Majd ha szükségem van rá engedélyezem a GSM kapcsolatot is, de egyelőre inkább idegesítő így a működése.Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz Bferibörs #93529 üzenetére
Köszi! Gondoltam van valami beállítás a sim kezelőn belül, minthogy az adatkapcsolatot ki lehet kapcsolni. De ezek szerint a GSM-et nem lehet, illetve csak 5G-re se lehet állítani a hálózati módot. Ez így hosszútávon nem lesz jó.
-
-
hito
nagyúr
válasz cidalain #93531 üzenetére
Igen, azt tudom, de szándékosan nem olyat kértem, mert vész esetén tök jó, ha van mégegy eszköz amivel tudok hanghívást indítani. Mivel biztos voltam benne, hogy jelezni fogja a GSM hívásokat is, mondom majd letiltom ezt az opciót. Nem jött össze az elképzelés
-
-
cidalain
veterán
Akkor biztosan van valami háttér rendszer folyamat ami ezt vezérli, és a tárcsázó, meg a hívásnapló csak valmi erre épülő gui lehet. Ezért hiába tiltja ezeket az ember, nem fog menni. Mindegy, egy próbát megért, bár előrébb nem vitt.
Gondolkodtam még a repülő módon, az levág a mobilhálóról, de úgy nyílván mobilnet sem lenne, az azért nem lesz jó opcióSzerk: esetleg még Híváskorlátozás/ Minden bejövő hívás - letiltva opció nincs a tabodon?
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
greyslay
aktív tag
Sziasztok. Kérlek segítsetek nekem is:
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
minimum 10"■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új készülék és használt is szóba jöhet■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon is és külföldi is szóba eshet.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni?
filmnézés, streaming, böngészés.További igények:
Billentyűzet esetlegesen, minél szebb/ jobb kijelző akár magas képfrissítés,■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
max. 100-150 ezer ft
Amiket kinéztem: Honor Pad 9 azért szimpatikus mert 117 körül van egy itthoni gsm boltba és a telefonom Honor és elvileg jól tudna kommunikálni a kettő egymással. Xiaomi Pad 6 ezt ajánlják leginkább 150 ezer ft alatt. Ipad 10.9 - ez az Ipad korát hazudtuloan még erősebb és jobb mint a másik kettő.
Ezeken felül persze bármit meghallgatok köszönöm
"embertelen ember munka"
-
hito
nagyúr
Viszont ez bevált: do not disturb
Kilőve ugyan nincs a GSM, de legalább nem jön fel a tárcsázó bejövő hívás esetén. Félmegoldás, de jobb mint a semmi.
[ Szerkesztve ]
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Samsung Tab A9+ 8/128 GB -ről mi a véleményetek? A hosszú terméktámogatás miatt esett a választás rá, bár nem tudom 1-2 év múlva mennyire lassul le.
Amire használnám, Böngészés, Face, videózás ( yt, HBO Max, esetleg Disney+..) -
punky10
addikt
válasz teleahocipöm #93545 üzenetére
2 hete használom,szintén ezekre,eddig jónak tűnik.
A Dex-et még nem próbáltam,illetve nem találtam még olyan dokkolót,ami használná az alsó élén lévő csatlakozót.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
hito
nagyúr
Tegnap vettem egy 5G-s Tab S8-at, ez már megfelelőnek tűnik az igényeimhez. A szoftver verzió valami kegyetlen régi, 2022-es, kb. még életében nem lett frissítve. A problémám csak annyi, hogy most nagyon tetszik a kijelző színhőmérséklete és nem akarom, hogy egy frissítéssel ez megváltozzon. Nem tudja valaki, hogy az elmúlt másfél-két év tekintetében hozzányúlt-e ehhez a Samsung? Volt ezt érintő módosítás?
Az S9 FE-t mellé téve, a Tab S8 tök hideg, az S9 FE kb olyan, mintha egy light-os szemkímélő mód be lenne kapcsolva. Kinek ez, kinek az jön be. Én jobb szeretem a hidegre kalibrált kijelzőket.
-
cidalain
veterán
válasz teleahocipöm #93545 üzenetére
teljesen rendben van, ajánlott darab.
mitől lassulna be? ez egy nagyon elborult gondolkodás, hogy a telefon/pc belassul. nem, az ugyanúgy ketyeg, mint újkorában, nem csökken a teljesítményemúltkor ismerősnél láttam, miután panaszkodott, hogy "lassú, szar a telója", hogy a Chromeban ... számú nyitott tab volt. Olyan sok, hogy nem tudta kiírni számmal, tippre 500+, tényleg nem számoltam meg. Ha a használat közben lassúbbnak érződik a készülék, akkor biztosan nem a készülék hardvere az oka. Le kell szedni róla a felesleges dolgokat, aztán mindjárt jobb lesz.
Olyan ez mint a ruhásszekrény: Vajon 1-2 év múlva nem megy össze, el fognak férni akkor is a ruháim? Igen, ha az elnyűtt dolgokat menet közben kidobálom...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Suzuki topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kupon kunyeráló
- BMW topik
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest