Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
RicsiSuly
aktív tag
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Én most vettem a gyerekenk Alzán Teclast T50 Prot 75-ért. Kinából 60körül ki lehet fogni eu raktárból. Helio G99proci, 8gb ram, 256gb, Alu ház, sony kamera, LTE, 2000*1200 FullaHD, netflix nem csak sd-n jeleniti meg tudja a HD-ba.
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
A9 8" 65 nem? A9+ 4gb ram 83 a legutolsó sufniba. 4gb ram szerintem manapság nagyon karcsú hiába csak Facebook, böngészésre van használva.
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
szimcsi
üzenetére
Ugyan ezzel a paraméterekkel keresek ennyiért szerintem nemfogsz találni. Kinából Teclast T50 PRO lenne az igazi G99proci, aluminium ház, 8gb ram csak, most kifogyott. Engem is sürget az idő, mert julius 22én lesz a gyerek születésnapja, de itthon nemtalálok alternatívát. Samsung A9 de azis 4gb ramos.
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Akkor ezt jól éreztem, 4gb-ramos tableteket elengedem
-
RicsiSuly
aktív tag
Még mindig nyüglödök milyen tablet legyen a gyereknek sajnos spanyol raktárből elfogytak a teclast-ok. Idő szüke miatt elkezdtem nézekődni magyar oldalakon is. Kicsit feljebb toltam az árat nagyon megtetszett ez a Lenovo M11 a toll miatt. nem kevés a 4gb Ram?
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Gyerkenek 10es tabletet szeretnék venni Teclast T50 Pro-t néztem ki, de nemtudok rendelni aliról nem szállít ebbe a mostani akcióba ki.
50-60 körül szánnák rá. Magyarból kicsit tudok feljebb menni mert az áfát vissza tudom csipni.
Mit ajánlotok? -
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem a www.gearbest.com-on a Teclast tableteket ezekről mi a vélemény megbízhatóak? Másik nagy kérdésem a garancia ügyintézés hogy megy? Vissza kell postázni ahova írják? Postadíjat azt nekem kell benyelnem?
Köszönöm a válaszokat!
-
RicsiSuly
aktív tag
Még egy kérdés egy ilyen bent maradt az edigitalon a kosárba Asus TF303K meg tudom rendelni nemtudom hogyan amikor már nincs...
reggel raktam bele. Ez a procis sokkal gyengébb mint a Atomos? DE refurbished marhán félek tőle hogy valami leharcoltat kapok (ajándék lenne). -
RicsiSuly
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Rendbe akkor eltekintek a FullHd-tól. Ezt az Asust ajánlottáok? Asus Zenpad 10 Ezen már elmennek kicsit komolyabb játékok is?
FullHd-ba ez lenne 80-ért csak a proci gyengécske Lenovo TAB 2
-
RicsiSuly
aktív tag
Még énse kaptam választ hogy keresnék max 80ezerért 10'-os tabletet nem kell hogy tudja a mobilnetet. Jó lenne ha viszont tudná a FullHd-t.
-
RicsiSuly
aktív tag
Valami ilyenre gondoltam de nekem nem kell bele 4G de ilyen tudású. Asus Transformer Pad TF303CL
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
80ezer körül milyen tabletot ajánlotok? 10 colos legyen és ne kínai.
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok! 80ezer körül akarok androidos tabletet, milyet tudtok ajánlani? 10colos, elég a wifis változat. Köszi előre is! Sajnos Tab S-t nemtalálok már sehol 90ért.
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok !
Itt a hardverapron van egy fél éves Lenovo Yoga 2 10' tablet róla mi a vélemény? 62ezer
-
RicsiSuly
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok a kiszemelt a Samsung Galaxy Tab S média márkt-ban 109ezer esetleg nézegettem asusokat olcsóbban mit ajánlotok ami jobb kijelzős minimum ips 10 colos de jobb lenne ha olcsóbban megúsznám.

Köszi SRicsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

reggel raktam bele. Ez a procis sokkal gyengébb mint a Atomos? DE refurbished marhán félek tőle hogy valami leharcoltat kapok (ajándék lenne).