- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Sziasztok,
végül Lenovo P12 matt display + toll lett a befutó.Úgy döntöttem nem várok tovább a Xiaomi pad 6 max-ra amúgy is jóval drágább lenne... Teclast-ot meg végül nem vállaltam be (kijelző miatt).
Tapogattam nézegettem mintaboltokban a tableteket, és rájöttem hogy kell a matt kijelző és ekkora is elég lesz nekem. Árban meg még belefér... így tokkal, ceruzával, garival jó árban le tudtam csapni egy újra. Jack dugó hiányát sajnálom csak, de jobbára úgyis Bluetooth-szal lesz használva a repcsin.
Már meg is érkezett, eddig elégedett vagyok vele.Köszönöm szépen a tanácsokat, ötleteket, ajánlásokat.
Üdv.: C -
Chiller
őstag
Köszönöm a tippet, lehet ez lesz, ha nem találok jobbat. Még van 1-2 alternatíva (főleg persze kínai vonalon), de már nagyon szűk a kör. Jó lenne ha xiaomi pad 6 max lenne normális áron...
Nem szeretem az egérmozit, és sokat repkedek, aminél (számomra) csak tablet jöhet szóba. Gyakorlatilag filmezés, olvasásra kell főleg, erre meg elég egy teljesen alap android cucc, nem kell nekem snapdragon92423++ végtelen felbontással. És főleg nem túlárazva.
#93927 Reynaldo
Köszi neked, is, laptopjaim vannak, de erre a célra nem az kell. 14 órás repülőúton amúgy is sok szerencsét pár óra üzemidejű winfos laptoppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest