- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallga
csendes tag
Szia Mindenki!
CUBE TALK 9X készülékem van.Kb egy éve elkezdett rendetlenkedni,nem vette a töltést,nem lehetett ki-be kapcsolni. Az már biztos,hogy a töltője azóta nem működik,de a készülék töltése is igen nyűgös,kb 2,5 nap alatt tudtam 90%-ra tölteni.
Azóta már láttam fórumokon,hogy ez a töltés-téma másoknál is előjött.Megoldásra nem láttam ötletet.Lehet,hogy típushiba?
Arra gondoltam,visszaállítom gyári beállításokra,hátha valami szoftver gondja lehet töltésnél.Meg is tettem,most viszont minden kínai rajta,és itt elakadtam.
Ebben kérek segítséget,hogyan kell használhatóvá tennem a gépet?Tehát nyelvbeállítás,op rendszer,stb...
Nem informatikus számára is érthető nyelven,plíz!
Nagyon kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest