- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
-
zebede
őstag
válasz
creed33 #77897 üzenetére
Mediapad M5 Lite-on nem gondolkoztál még?
90k, tehát bő 30k-val olcsóbb mint az M5, igaz kisebb kijelző (de még 10" felett), gyengébb felbontás, gyengébb proci, "csak" 3/32GB.
De ugyanaz az akksi, ebben is benne van a Harman/Kardonés amit az M5-be nem raktak, van rajta jack csati.
-
zebede
őstag
-
zebede
őstag
válasz
creed33 #77890 üzenetére
"Sajnos még nem beszerezhető a global verzió nálunk"
Ezt te írtad. Most meg azt írod, hogy csak wifizel.
Akkor miért sajnos hogy nincs global verzio?Régebbi hozzászólásodban még Huawei Mediapad M5-ről érdeklődtél ami 110k, aztán egy későbbi hsz-ban 50-60k-ra határoztad meg az összeget.
Jó lenne pontosítani.Mégis mit gondolsz, mennyi lesz itthon (ha lesz) egy MiPad 4 Plus, ha odakint 100k?
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
creed33 #77848 üzenetére
A "kell lennie" azért elég erős. Az általad említett 6 dologból nekem felesleges a nagy hangerő (fejhallgatót használok), nem kell nagy betekintési szög, mert mindig szemből (és egyedül) nézem, nem kell 10" (mert számomra túl nagy). Az akkuidőből is elég az átlagos, mert nem használom útközben, és nem használom egyszerre sokat.
-
zebede
őstag
válasz
creed33 #77848 üzenetére
Én most pl. ezzel szemezek: Chuwi HiPad
Mert nekem elég lenne a 3/32, hangzás nem annyira izgat mert fülessel használom a szemem szerintem nem képes különbséget tenni hogy 1600x2560 pixelt vagy 1200x1920-at lát.
Rendelném is (45k-ért
) , csak a mostani Voyo-mon elképesztően praktikus ez a kihajtható háttámasz, ebédlő asztalnál ülve, ágyban olvasáskor, filmezéskor, hogy nem is értem hogy tudtam eddig enélkül tabletezni.
-
zebede
őstag
válasz
creed33 #77848 üzenetére
Nem akarlak lebeszélni az M5-ről.
Még miben tudnál kompromisszumot kötni ahhoz képest?
Például elég lenne 4/64GB helyett 3/32?
Picit gyengébb proci, picivel gyengébb felbontás?
A Harman Kardon tényleg nagyon szépen szól az M5-ben, de te megelégszel e egy mezei sztereoval?
Külföldi rendelés is játszik, vagy csak hazai? -
zebede
őstag
válasz
creed33 #77845 üzenetére
Ahogy már írtam itt, amiatt adtam el olyan gyorsan mert nem volt még kompatibilis a TVGO-val, nem tudom azóta javították e már az appban.
Meg az az igazság hogy nem nagyon kedvelem az ilyen drága eszközöket, nincs benne kihívás
50-60k-nál húztam ezeknek határt.
Ezért használtam csak pár hétig a Mate 10 Pro telefonomat is, aztán ment az is apróra és van inkább nekem is redmi note 5.
Az M5-ért kapott pénz feléért is vettem egy kínai tabletet, amire nekem kell az is bőven jó, sőt...
Egyébként hibátlan volt az M5, ha nem drágállod vedd azt.
-
zebede
őstag
válasz
creed33 #77843 üzenetére
Nem sokáig volt meg az M5-öm, de ha jól emlékszem olyan gesztus vezérlés mint a xiaomi-ban, nincs.
Van ez a navigációs gyűrű (lebegő ikon), amit a kijelzőn oda húzol ahova akarod.
És van gesztus vezérlés az előlapi ujjlenyomat olvasón, úgy kell simítgatni, mint a xiaomi-nál a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Torrent meghívó kunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest