Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Lenovo Yoga Tab 11 felakasztható és most akciós, 99eFt-ért elhozható.
Állítólag Dolby Vision-t is tud.
-
bostone
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Hasonló paraméterekkel rendelkezik mindkét tablet. A célra bármelyik megfelel.
Nokia támogatás jó, nyers droid rendszer.
Samsung is kínál hosszú távú supportot, Samsung szolgáltatások járnak a készülékkel, "Samsungos" droid rendszer.@mikloss:
Az általad felállított kritériumoknak teljes mértékben csak a Samsung felel meg. Az akciós ár jó ajánlatnak számít mostanában. -
cidalain
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Eggyel regebbi Samu, a tavalyi, SM-T590, abban 3 GB ram van, akcioval 75 korul. Rendes aron 90 folott van, annyit viszont nem er.
Huawei Mediapad T5 10, ami akcioval 60-65 kozott van. Tobb penzt ezert sem adnek.Szerintem ez a kettő johet szoba, ha a Lenovokat kilojuk. (Mondjuk abbol is csak a tab4 10 plus lenne megfelelő az igenyeknek, bar alapbol ez is kisse túlárazott, szigoruan 75 alatt érné meg inkabb)
-
cidalain
veterán
-
doni11
tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Attól tartok nincs nyitva a bootloader, mert szűz gépről van szó gyári alap beállítással. Még be sem jelentkeztem vele a fiókomba, csak a funkciókat teszteltem és az ujjlenyomat beállításig jutottam el.
Ha nem kapcsoltam volna ki a gépet, akkor az ujjlenyomatommal jelenleg is működne és nem is kéne a kód, de újraindításnál nem elég az ujjlenyomat neki, akkor derült ki, hogy tegnap nem jegyeztem fel az ujjlenyomat-beállításnál megadott kódot.
-
-
cidalain
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
40-ert vagy kicsit alatta Lenovo tab3 8.
Ugy tudom ez 6-tal van. Raadaskent 2 gb ram, 16gb rom (hattertar), igy tul is teljesiti az elvarasokat.
Ha nagy telelben kellene, akkor tutira fog tudni a Lenovo jobb arat is. Nekem mar volt igy kapcsolatom acerrel, asussal, amikor 30-40 db laptopra kaptam jo arakat. (Ok en nem kozvetlenul kerestem meg oket) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Arc Raiders
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Most vagyok táblagép vásárlásban.
Dr.NX