- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
-
Magnat
veterán
válasz
Gabócza #41957 üzenetére
"Amíg az emberek elfogadják azt, hogy "az egy napos üzemidő teljesen megfelelő", és sorbaállnak az újdonságokért, amiben ujjlenyomat-olvasó, vagy 20%-kal nagyobb kijelző és 20%-kal gyorsabb működés a "fejlődés", addig nem is fogják nagyon törni magukat."
És akkor mit javasolsz, senki ne vegyen olyan telefont, aminek az üzemideje nem éri el az egy hetet és akkor majd jól megtanulják ezek a genyók, h a vásárlókkal nem lehet packázni? Másfelől meg mire gondolsz, h ez vmiféle összeesküvés a mobilpiac innovátorai között? Összeült az Apple, a Samsung meg a többiek és megegyeztek abban, h minden területen lehet fejleszteni, egymás torkának esni, perelni lehetetlen szabadalmak okán, de az akkumulátor az tabu? Ülnek a CEO-k egy sötét szobában és röhögnek a markukba, h a userek naponta kell töltsék a telefonjaikat?
Nem valószínűbb inkább az, h vmi technológiai oka van, h még nem jutottak tovább a LiOn meg LiPo akkuknál? Az AIDS ellenszeréről is hányszor volt már hír, h megtalálták, mégsem hallottam (Magic Johnson kivételével) senkit, aki meggyógyult volna...
-
Simba86
senior tag
válasz
Gabócza #41952 üzenetére
ezzel csak annyi a probléma, h már rk3188-as SoC-vel szerelt gépet is kapni ennyiért (pl pipo), viszont iszonyat gagyi akkuval... a tabletek esetén a fő buktató általában a telep szokott lenni, vagy ezen spórolnak, vagy a kijelzőn...
szerencsére vannak kivételek, de sajnos ezek tényleg csak kivételek...
(persze tény, h a GPS-része vonzó lehet ennek az MTK-nak
)
-
-
campers
tag
válasz
Gabócza #41948 üzenetére
Én is balkezes vagyok. Ezért éreztem sértőnek a "nem annyira ügyesek"-et
Na tényleg vége a témának.
(Egyébként CineDOG-gal értek egyet. Annak idején a szomszéd utcába jártunk Nintendózni a barátaimmal, és bőven szebb, tartalmasabb gyerekkorunk volt, mint az elkényeztetett, mindennel elhalmozott társainknak.) -
sagesz93
addikt
válasz
Gabócza #40730 üzenetére
Innen lett beszerezve: [link]
én még 20$ körül tudtam elhozni. (azthiszem valami kuponkóddal).
Az ékezetes dolog baromi egyszerű, már az előző tabomnál is így volt megoldva: le kell tölteni az anysoftkeyboard-ot, hozzá a magyar kiegészítést, és itt van lehetőség arra, hogy az adott gombot 2x megnyomva, beadja az ékezetes megfelelőjét. (tehát 2x A betű = Á.) nyilván ez az o és u betűnél már neccesebb, ö=3x ő=4x gombnyomás. De teljesen meg lehet szokni, és egész sebesen lehet így gépelni.
az egér is legyen itt ha már a képen is szerepel: [link]
a táblagép pedig chuwi v88. -
válasz
Gabócza #38728 üzenetére
Nekem a samsung 7.7-em az bírja a 12 órát (abban a tesztben ahol az ipad2-öm 10-et). Ennél kicsit jobb akkuidőben az ipad mini, de azért ez is emberes.
A gond csak az hogy már nincs. Én is ezért tévedtem erre megint. Kéne egy új tablet mert ezt az asszony le akarja nyúlni. De! Nincs olyan ami akku/kijelző tekintetében upgrade lenne ebben a méretben... Úgy kb. semmi. A note 8.0 kijelzőben és akkuidőben is rosszabb (és persze házminőségben is, a 7.7 nem csak műanyag).
Vagy tud valaki jó 7.7-8 méret körüli android tabletet ami akkuban/kijelzőben/minőségben legalább egyenlő vagy jobb mint a 7.7-em? Tudom teljesítményben jobbak az újak, de a jelenlegi is mindenre elég...
-
-
peterk
senior tag
válasz
Gabócza #36812 üzenetére
Egy dologra felhivnám a figyelmed. Nekem egy 6 éves kis unokahugom van, aki remekül elboldogul 10-es méretben a Samsung Galaxy Tab-al, és a noname Colorovo-mal is, de a Wayteq 70dci-vel nem boldogult. Az 1280x720-as felbontás a 7"-es méretben túl hi-def volt neki, a kijelző állandóan mozgásnak érzékelte a tapicskolását, emiatt képtelen volt elindítani az ikonokat. Egyszer le is csapta mérgében, még szerencse, hogy éppen az ágyon ücsörgött.
Szóval mielőtt hi-def tabletet veszel neki ekkora méretben, nem ártana kipróbálni, hogy tudja-e majd kezelni. Ha nyugodtabb alkat mint a kishugom, akkor lehet, hogy neki menni fog (az 1 év is számít). De amondó vagyok, hogy lehet, hogy jobban járnál egy alacsonyabb felbontású tabbal... Az még olcsóbb is.
-
Byk01
őstag
válasz
Gabócza #3191 üzenetére
Nálam a Telenor nem játszik, úgy látom. Magentáéknál kb hasonló kiadás mellett (kevesebb adatforgalommal) kapom meg a Galaxy Tabot. Amennyi itt a törlesztő, annyi lenne a minimális előfizetés a Telenornál.
Úgyhogy akkor marad a Nook, meg a Samu. Az olcsóbb a garanciával rendelkezővel szemben. Nagyon mellé talán csak nem fogok.
A ZTE 2-nek meg kérdéses az ára. A Notion Ink Adam 500 dollárról indul ilyen technikával. Igaz, az 10"-os(es)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest