Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krepuska
csendes tag
-
Krepuska
csendes tag
Sziasztok,
2 napja én is tablet tulaj lettem, még szokjuk egymást. Mivel a párom iPad 2-je nekem nem igazán jött be, így ez lett:
TOSHIBA EXCITE PRO 32 GB WiFi
Mindent elolvastam róla, pro és kontra, azt a kevés, hiányosságnak feltüntetett tulajdonságát igyekszem elfogadni. Két dologgal van problémám. Még Android 4.2.1 van rajta, lehet ezt hivatalosan frissíteni? Mert eddig keresésem nem járt sikerrel. A másik a kijelző fényerő változásai, lassan, lépcsőzetesen, automatán és néha még kézin is. Normális ez így? Az iPad-on nem emlékszem ilyenre... -
-
Krepuska
csendes tag
válasz
tjb007
üzenetére
"Maga a modell ajánlott, itthon viszont nagyon kevesen forgalmazzák csak, egy kezemen meg tudom számolni.
Itt és itt tudod megvásárolni."Köszi! Vajon mi lehet az oka ennek a gyér forgalmazásnak? Tudnád ajánlani valamelyik boltot? Az egyik 1 év, a másik 2 év garanciát ajánl ugyanarra a kütyüre... Ezeket vajon hol és hogyan lehet érvényesíteni? Annyi rossz tapasztalatot olvasni...

-
Krepuska
csendes tag
Sziasztok!
TOSHIBA Excite Pro AT10LE-A-108 (v. 109)
Erre esett a választásom (míg le nem beszél valaki..). Olvastam róla jót, rosszat, de beleszerettem. Már csak azt kellene megtudnom, hogy meg szabad-e (érdemes-e) vennem, illetve, hogy hol, kis országunkban. Néhány web boltban kapni, bizalmam kevés (garancia, stb.). Külföldről érdemes venni, tudni fog az magyarul is, illetve annak lehet később valami hátránya? (Pl. hazai szerviz szóba sem áll velem, ha szükséges lenne).
Köszi előre is a befolyásolást..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egyáltalán nyernék valamit a frissítéssel?

Dr.NX