- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
phedi77 #46957 üzenetére
Passz, nekem Nexus 7-2-m van, ez fasza, de nézd vissza, mit szoktak ajánlani felsőkategóriás 7"-es Androidos tabletnek, gyakran előkerül a kérdés. Személy szerint az utóbbi időben nem követtem az Androidos tableteket, nálunk most 8" Win 8.1, és iPad Mini projekt volt legutóbb.
p
-
parandroid
félisten
válasz
phedi77 #46955 üzenetére
Árban, szolgáltatásban, minőségben is teljesen más kategória a kettő. Ha nincs a családban iPhone, én egy jobb minőségi kategóriába tartozó Androidos tablettel kezdeném, aztán ha találtok esetleg valahol relatíve olcsón akár használt iPadet, akkor ismerkedésként érdemes azt is venni, aztán akkor saját tapasztalat alapján tudjátok majd, hogy nektek melyik platform jön be inkább. És akkor még mindig eladható az a készülék, ami kevésbé tetszik, vagy megtartható ugyanarra, amire addig használtátok, csak a következő generáció vásárlásakor (ne legyenek illúzióid, kétévente új gép kell majd) már tudni fogod, merre akartok menni.
p
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
phedi77 #46952 üzenetére
Na most amit Te akarsz, arra nincs kimutatás. Mert hogy a játékfejlesztőknek nem Magyarország a célpiac, így a legtöbb játék nem is magyar nyelvű. A nagy címek közül talán egyik sem, de a kisebb játékok is általában angolul futnak, mellette esetleg német, francia, olasz és pár nyelv még elérhető, de a magyar nem.
Valószínűleg csak azok lesznek magyarok, amelyeket hazai fejlesztők készítenek (bár még azok sem minden esetben). -
parandroid
félisten
válasz
phedi77 #46952 üzenetére
A PlayStore-nak nagyobb a kínálata, bár tény, hogy a valamirevaló címek általában mindkét platformon megjelennek. Árban egyébként érdekes, szokták mondani, hogy az AppStore drágább, én ezt nem vettem észre. Arra mindenképpen érdemes felkészülni, hogy előbb-utóbb költeni kell a játékokra, az igazán jók általában fizetősek, de itt nem az asztali gépeknél megszokott összegek vannak szerencsére, pár eurókról van csak szó, és ha több eszközön is ugyanazzal az accounttal jelentkezel be, akkor mindegyiken használhatod ugyanazt a játékot.
Ja, arra még figyelj, hogy ne olcsó gépet vegyél a gyerekeknek, egy szar minőségű gép (akár hardveresen, akár ergonómiailag, akár minőségérzetre), vagy egy időnként összeomló rendszer teljesen elveheti a kedvüket az egésztől, vagy ha egyszer normális gép kerüla kezébe, akkor már nagyon cikinek fogja érezni az egészet, és kidobott pénz lesz csak az olcsó gép ára (been there, done that).
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest