Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabina 1986
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek személyes tapasztalata az Alcor Zest Q813IS tablettel kapcsolatban? Szerintem elég jó a specifikáció és az ára is elfogadható. Megéri?
-
Szabina 1986
csendes tag
válasz
Szabina 1986
üzenetére
WayteQ

-
Szabina 1986
csendes tag
válasz
tjb007
üzenetére
És melyik az, amiben van?

Amit legutóbb ajánlottatok, a waytech ( azt hiszem így kell írni) nem nyerte el a tetszésemet... Néztem róla teszt videót is, de nem az igazi. Most még böngészek, hogy melyik is a nyerő számomra
Az Asus gépezete is nagyon tetszik és elég lenne belőle a 7 colos is. -
Szabina 1986
csendes tag
Szziasztok!
Az Asus tabletekben van HDMI csatlakozó? Én a specifikációban nem találom, vagy csak nem írják...
-
Szabina 1986
csendes tag
válasz
tjb007
üzenetére
Most akciósan 39e Ft...
Melyiket ajánlanád? Netezésre használnám főleg, szövegszerkesztésre, olvasásra, film nézésre. Jó lenne, ha lenne benne HDMI, wifi, Gps. Ez a három dolog csak ebben a típusban van benne. Azért gondoltam az acer tabletre, de lehet, hogy meg tudtok győzni
-
Szabina 1986
csendes tag
válasz
Szabina 1986
üzenetére
Szerintetek mennyire jó ez a gép? Megéri az árát?
-
Szabina 1986
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Szeretnék venni egy Acer Iconia Tablet Mango A1-810 16 Gb típusú tabletet. A kérdésem az lenne, hogy USB-n keresztül vagy bármi más módom lehet-e csatlakoztatni hozzá billentyűzetet? -
Szabina 1986
csendes tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszönöm!

-
Szabina 1986
csendes tag
Acer Iconia tabletet nem használ senki? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
-
Szabina 1986
csendes tag
Sziasztok!
Hálás lennék, ha segítenétek nekem abban, hogy melyik tabletet válasszam. Kettő tablet az, ami szimpatikus, kb. egy árban vannak és ennyit is szánnék rá. Az egyik az Acer Iconia Tablet Mango A1-810 16GB, a másik az Asus MeMoPad HD 7 ME173X-1F007A/1F062A.
Nem használnám másra, mint internetezésre, néha filmnézésre, sorozatnézésre, ritkán játékra, zenehallgatásra. Ha esetleg az Acer szövegszerkesztőjével valaki már találkozott és tapasztalta, hogy hogyan működik, azt is szívesen venném, ha elmondaná ( olvastam, hogy tudja kezelni ezt a funkciót, bár ez sem lényeges). A fényképezőjét nem vettem figyelembe, mert biztos, hogy nem használnám ki. Sok fórumon olvastam, hogy meg vannak elégedve az Acer-el, főleg a wifije jó, de a képernyője nem az igazi. Az Asus mellett sok jó érv szól, az egyetlen ami zavar benne, hogy 7 colos és nincs benne hdmi. Egy feltöltéssel mennyit bírnak?
Ha valaki tudna tanácsot adni és tapasztalata is van, azt ossza meg velem, hogy könnyebb legyen a döntés.
Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX