- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.toth91
tag
válasz
donjohnson #46912 üzenetére
Köszi, ezeket már végignéztem, ez amolyan utolsó megerősítő kérdés akart lenni.
Végül az Asus lett, nagyon pöpec kis gép, gyorsan terhelgettem picit, nem érződik nagyon, hogy kevesebb lenne a ram, mint a telomban, amiben 2 gb van. -
d.toth91
tag
Sziasztok!
Kezemben a pénz, indulnék megvenni, csak még nem tudom, melyiket, az alábbi kettőre szűkült a kör.
Asus Memopad ME102A 16 Gb és Alcor Q933R 32GB
Lényeg, hogy gördülékeny legyen a használata, netezésre, néha játékra, olvasásra, esetleg skype-ra használnám, nem vagyok egy pixeljunkie és a beépített memória sem olyan fontos, viszont a hosszú távú megbízhatóság annál inkább.
Az Asusnál az 1gb ram kissé aggaszt,de hosszú távon reményeim szerint megbízhatóbb lenne.
Az áruk kb. ugyanannyi.Köszi a segítséget!
-
d.toth91
tag
-
d.toth91
tag
Sziasztok!
Acer Iconia Tab A200-at Tegra 2-vel szabad még manapság venni? Az ára 55k volna, főként netezésre, rövidebb e-mailek megírására, filmezésre, dokumentumszerkesztésre lenne használva.
Vagy inkább próbáljam meg rászánni azt a plusz 10 ezret és vegyek egy ASUS MeMO Pad 10 - et, esetleg valami b-márkás cuccot (Itt az Alcor Alcor Zest Q933R -t néztem, a 32 Gb-os verzió belefér a büdzsébe még).
-
d.toth91
tag
Üdv!
Egy 6,1"-os Phablet mellé keresnék tabletet, mivel az irodai alkalmazások kezeléséhez kicsit kicsinek érzem.
-10" körüli kijelzőre gondoltam
- új és használt készülék is szóba jöhet
- külföldről csak valami különösen megbízható darab jöhet szóba
- internet, filmezés, doksik szerkesztése, néha játék (ez a legkevésbé meghatározó)
- 3G,4G, stb. nem kell
- Maximum 60 - 65.000 Ft - ot szánnék ráMielőtt megvettem volna a telefonomat, egy MyAudio 808 DCC-t - tehát egy nem túl jelentős technológiai mérföldkövet - használtam, ez majdnem teljesen kiszolgálta az igényeimet, egy picit folyamatosabb működésű, jobb kijelzővel szerelt tabletet keresek.
Amiket eddig nézegettem:
-Alcor Zest Q933R 16 Gb
- Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7
-Concorde Q10Természetesen bármilyen más ötletet, tanácsot szívesen fogadok. Használt és külföldi fronton még nem igazán nézelődtem. A legfontosabb szempont a megbízhatóság lenne, hosszú távra tervezek a dologgal (A MyAudio is közel másfél évig gond nélkül üzemelt.)
-
d.toth91
tag
válasz
Repsol600 #46023 üzenetére
Nekem 808-asom volt jó ideig, sok a hibás darab, de ha kifogod(vagy megkímélt példányt találsz) és nem zavar a késő óra és hogy néha eldobja a belső SD-t(custom rommal orvosolható), tudom ajánlani.Annyi, hogy a kijelző TN-film paneles, nem a legjobbak a betekintësi szögei, a felbontása viszont elég jó.25 kb reális ár érte, én is ennyiért adtam el tokkal és HDMI-kábellel.
-
d.toth91
tag
Üdv!
Egy 6,1"-os Phablet mellé keresnék tabletet, mivel az irodai alkalmazások kezeléséhez kicsit kicsinek érzem.
-10" körüli kijelzőre gondoltam
- új és használt készülék is szóba jöhet
- külföldről csak valami különösen megbízható darab jöhet szóba
- internet, filmezés, doksik szerkesztése, néha játék (ez a legkevésbé meghatározó)
- 3G,4G, stb. nem kell
- Maximum 60 - 65.000 Ft - ot szánnék ráMielőtt megvettem volna a telefonomat, egy MyAudio 808 DCC-t - tehát egy nem túl jelentős technológiai mérföldkövet - használtam, ez majdnem teljesen kiszolgálta az igényeimet, egy picit folyamatosabb működésű, jobb kijelzővel szerelt tabletet keresek.
Amiket eddig nézegettem:
-Alcor Zest Q933R 16 Gb
-Concorde Q10Természetesen bármilyen más ötletet, tanácsot szívesen fogadok. Használt és külföldi fronton még nem igazán nézelődtem. A legfontosabb szempont a megbízhatóság lenne, hosszú távra tervezek a dologgal (A MyAudio is közel másfél évig gond nélkül üzemelt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest