Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabina 1986
csendes tag
Sziasztok!
Hálás lennék, ha segítenétek nekem abban, hogy melyik tabletet válasszam. Kettő tablet az, ami szimpatikus, kb. egy árban vannak és ennyit is szánnék rá. Az egyik az Acer Iconia Tablet Mango A1-810 16GB, a másik az Asus MeMoPad HD 7 ME173X-1F007A/1F062A.
Nem használnám másra, mint internetezésre, néha filmnézésre, sorozatnézésre, ritkán játékra, zenehallgatásra. Ha esetleg az Acer szövegszerkesztőjével valaki már találkozott és tapasztalta, hogy hogyan működik, azt is szívesen venném, ha elmondaná ( olvastam, hogy tudja kezelni ezt a funkciót, bár ez sem lényeges). A fényképezőjét nem vettem figyelembe, mert biztos, hogy nem használnám ki. Sok fórumon olvastam, hogy meg vannak elégedve az Acer-el, főleg a wifije jó, de a képernyője nem az igazi. Az Asus mellett sok jó érv szól, az egyetlen ami zavar benne, hogy 7 colos és nincs benne hdmi. Egy feltöltéssel mennyit bírnak?
Ha valaki tudna tanácsot adni és tapasztalata is van, azt ossza meg velem, hogy könnyebb legyen a döntés.
Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX