- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabina 1986
csendes tag
Sziasztok!
Hálás lennék, ha segítenétek nekem abban, hogy melyik tabletet válasszam. Kettő tablet az, ami szimpatikus, kb. egy árban vannak és ennyit is szánnék rá. Az egyik az Acer Iconia Tablet Mango A1-810 16GB, a másik az Asus MeMoPad HD 7 ME173X-1F007A/1F062A.
Nem használnám másra, mint internetezésre, néha filmnézésre, sorozatnézésre, ritkán játékra, zenehallgatásra. Ha esetleg az Acer szövegszerkesztőjével valaki már találkozott és tapasztalta, hogy hogyan működik, azt is szívesen venném, ha elmondaná ( olvastam, hogy tudja kezelni ezt a funkciót, bár ez sem lényeges). A fényképezőjét nem vettem figyelembe, mert biztos, hogy nem használnám ki. Sok fórumon olvastam, hogy meg vannak elégedve az Acer-el, főleg a wifije jó, de a képernyője nem az igazi. Az Asus mellett sok jó érv szól, az egyetlen ami zavar benne, hogy 7 colos és nincs benne hdmi. Egy feltöltéssel mennyit bírnak?
Ha valaki tudna tanácsot adni és tapasztalata is van, azt ossza meg velem, hogy könnyebb legyen a döntés.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest