- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reynaldo
junior tag
válasz
knoxhu #92225 üzenetére
Ez biztosan mindkettőnél jobb lenne, (a gyenge és elavult A7 Lite-nál, és a nehéz M10-nél is): 2023-as Samsung Galaxy Tab A9 X110 8.7″ WIFI 4/64GB, az A7 Lite utódja, időtállóbb és gyorsabb MediaTek Helio G99 CPU-val.
Ez már majdnem olyan jó vétel, mint az Alldocube Iplay 50 Mini Pro, ugyanaz a proci, csak kevesebb tárhely. -
cidalain
veterán
válasz
knoxhu #92228 üzenetére
tablet súlya?
nekem is gondot okoz hosszabb ideig kézben tartani még a 8-ast is.
sok gyereknél látom, sajátomnál is, nyilván, hogy az ölében a tablet/telefon (hogy ne kelljen tartani), és teljesen lenyaklott fejjel nézi. ez nem tesz jót se a nyaknak, se a gerincnek. saját gyereknek mondom is, hogy ne így csinálja, emelje a telefont a szeme elé, és a nyakát rendesen tartsa. na ilyenkor nem mindegy, hogy 250g-ot tartasz, vagy fél kilót. -
gps76
őstag
válasz
knoxhu #46869 üzenetére
Vegyél valami bluetooth billentyűzetet,semmi kiegészítő nem kell hozzá pluszban.
Vagy a MM-ben volt múlt héten 9000 a Logitech vezetéknélkülije,amin van tapipad a szélén.
Tokból érdekes,mert hiába 8.3-as a Gpad,nekem a Prestigio 7.0 gyári tokjában van,pont a tetejéig ér.
Ha találnék 7"-os kinyithatós tokot ami kb. 2 cm-el hosszabb lenne,jó is lenne hozzá.Van itt több emberke aki nagyon ért mélyebb szinten is a droidhoz,azoktól kérdezném ha rootolok egy droidos ketyerét,és kitörlök olyan progikat,amiket nem használok soha,akkor gyorsabb lesz a gép,vagy esetleg keresi/indítani akarja mindig valami és semmit nem nyerek a több szabad ram-on kívűl?
Mert "takarítás" után gyorsabb,de mintha akadósabb lenne egy két telefon/tablet.(lehet hülyeség,nem tudom...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged