Új hozzászólás Aktív témák

• helltp

aktív tag

Sziasztok. Eljutottam odáig hogy lecserélem a Ghoo tab 7000-emet. Egy iPad mini "klónt" szeretnék, valami normális hardverrel (pl.: rk3188 + 1gb ram) meg IPS kijelzővel. Örülnék ha fekete lenne de ez másodlagos, és egyedül csak a myaudio new line x2-nél láttam ami nagyon jól néz ki de a hardver vicc kategóriás ennyiért (A20? hagyjuk már, ebben az árban még az A31s se biztos hogy megállná a helyét...). Jó lenne itthon venni, de ha tudtok valami jó cuccot akkor a paypalos külföldi rendelés is játszik, felőlem új és használt is lehet (iPad mini nem érdekel, akármennyiért is megy használtan), bár HA-n nem nagyon találkoztam használttal. Kb. 35-40k a keret.

Kinéztem magamnak a Wayteq xtab-79qci-t és az Alcor Zest 813ix-et. Erősen az Alcor felé húzok az erősebb akku és a vékonyabb ház miatt, ti melyiket ajánljátok inkább és miért? Apropó, ez az Alcor tényleg a Chuwi V88 ergo kompatibilisek a romok (természetesen az azonos felszerltségű verziók között)?

#45464 supreme7: Szerinted megéri az erősebb akksi a gyengébb összeszerelést?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés