- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
Deadzone41 #44395 üzenetére
Nézd meg milyen garival adják, bolti v. gyártói nem mindegy jelen esetben ami olcsóbb az valószinű hogy csak bolti garis lesz! Azt nem igazán ajánlom hacsak nem haver a boltos, de még ugy is necces!
-
monti0222w
addikt
válasz
Deadzone41 #44388 üzenetére
Szerintem maradj az Lg-nél pláne ha meg is van a keret rá! Azt a gépet nagyon összerakták minden féle értelemben, idén nem várható hasonló tudtommal, majd csak jövőre jön ki ütősebb gép. Ha a hdmi nem lenne fontos akkor tudtam volna a Lenovó Yoga-t említeni nem rossz kis gép neked, ahogy irtad ez is megtenné! Az Lg viszont mindenben túllépi kb . ennyi amit tudok mondani!
-
Deadzone41
őstag
válasz
Deadzone41 #44176 üzenetére
Továbbra is kérném a segítségeteket a választásban:
Bővült a keretem 90e Ft-ra
Elvárások:
legalább full hd kijelző, 8-10".
normális akkuidő.
böngészéshez, fim és képnézegetéshez lesz használva, játék nem érdekel.
3g nem kell.
sd vagy micro sd bemenet.
rendes hdmi kimenet előny, lényeg, hogy legyen rajt megoldható a hdmi átvitel.
használt vásárlás is szóba jöhet.ahogy én nézegettem a kínálatot egyedül az lg g pad felel meg ezeknek a kritériumoknak. Esetleg tudtok valami alternatívát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest