Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
A tabletek nagyrészéhez ez csatlakoztatható valami adapterrel? T-Mobile BroadBand Stick MF667
http://hardverapro.hu/apro/myaudio_series9_908a_tablet Pl ehhez? Valami használt tablet kellene alapszintű opera minis netezéshez ilyen ár körül.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
whiskeys
őstag
Lenne egy kérdésem. Tabletemre leszedtem a skype-ot. Hiváskor mikrofon az alapértelmezett, de nem hallható semmi míg kihangositóra nem rakom. Mi a gond? Nem lehet valahol beállitani hogy alapból kihangositsa?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
ShadeX
tag
Sziasztok! Tablet vásárlás előtt állok, max 40K-t szánnék rá. Általános felhasználásra szánom (net, képek, video), néha némi (ritkábban) játékkal terhelve a tabot.
Sikerült leszűkítenem a kört három 8”-os típusra:
Goclever Tab R83.2 Mini 8" 8GB
Prestigio MultiPad 2 Prime Duo 8.0
WayteQ xTAB-79qci
A paramétereket tekintve nagyon hasonlóak. Az extra szolgáltatások (tok, 2 év ponttól pontig garancia) miatt a Prestigio felé hajlok, de egyszerűen nem tudok egyértelműen dönteni. A Wayteq mellett a négymagos proci szólna, de a fehér káva kicsit zavar, és hát ott az az egy év garancia. A Goclever mint márka pedig számomra ismeretlen…
Szerintetek mi lenne a fenti keretösszegből a befutó? -
CHIPman
nagyúr
mert az x86-os architektúra még nem olyan kifejlett, hogy egy asztali oprendszert el tudna vinni, az ubuntu ARM-es változata pedig még nincs kész. De Nexusokra már elérhetők.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Ace owner
addikt
Szóval senki sem tud magyar fekete Péntek akciokrol?
Galaxy Fold 4
-
Miért nincsenek linux-os tabletek?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Spiggy
csendes tag
Sziasztok
Párom szeretne édesanyjának egy tabletet. Nagy nehezen meggyőztem, hogy ne a színe, meg a gyártója legyen a fő szempont :-)
7-10 inch közötti méret lenne a cél, minél nagyobb az a jó.
Elsősorban otthoni (wifi, nem mobilnet) web böngészés, fényképek és videók nézegetése a cél, de nem baj ha viszi a jobb játékokat, amikor nála van az unoka :-)
Fényképező egyáltalán nem szempont, az sem baj ha nincs.
Fontos, hogy pendrive csatlakoztatható legyen, és persze tudja is olvasni/írni a masina (USB 2.0 elegendő)
Legyen szép képe, jó színekkel. Ha van HDMI kimenet az nem baj, de a HD-s TV úgyis használja a pendriveot, tehát ez sem olyan fontos szempont.Árban 30-40k HUF között gondolkozunk, és olyat szeretnénk, amit üzletben lehet megvenni (annyira nem webshopos verzió a garanciás dolgok miatt).
Jelenleg egyébként a WayteQ xTAB-79qci a leginkább megfelelőnek tűnő gép, de hátha van jobb alternatíva.
Köszi előre is a segítséget.
-
rob210
nagyúr
Srácok egy kérdés, a Wayteq-hoz kell antenna a mindig tv-hez vagy csak bekapcsolom és megy?
Mindigtv-ben nem mozgok otthonosan, bocs a láma kérdésért.Renault power
-
jeni
félisten
-
Télapó_
tag
sziasztok!
lányomnak szeretnék tabletet úgy 50 ezer körül.
mit tudnátok ajánlani?
köszönöm.Üdv.
-
jeni
félisten
Üdv
30000 Ft ársávban milyen Tablettet tudtok javasolni (+2-3000 még bele fér)?
Itt mennyire számít a 2 mag?
Mennyire bővíthetőek,gondolom nem lehet ezeket,fix gyártásúak.Mi a lényeges hardver specifikáció amit figyelembe kell venni .pl.:aksi teljesítménye?
A kijelző milyensége? A belső RAM mérete minél nagyobb annál jobb?
OTG mennyire számít Tableten egy külső eszköz csatlakozásánál?
Az öcsémnek kellene egy ilyen gép,neki segítenék ezzel,a munkájából kifolyólag nem tud ezzel foglalkozni.
Amire kell neki: netezés,youtube,saját videótár használata(?) játék(Farmerama?)
Közösségi portálokon való akadály mentes csevegés,Beépített front oldali camera megléte[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz CHIPman #43579 üzenetére
KRT16O vagy KRT16S van fenn?
Pár screenshot:
[link]
[link]
[link]Én láttam a Samsung részéről az S Advance-t is, azon se ment az OTG. Szóval nem csak a Tab3 7.0 nem tudja. Egyébként maga az OTG nem pont a pendrive-ra vonatkozik, hanem billentyűzetre és egérre is. Na, a Samsung ezeket se kezeli, míg a Nexus alapból igen.
-
CHIPman
nagyúr
Nekem az új n7-en ugyanez -13%-ot okozott, kereken 0 perc kijelzővel, 10 óra készenléttel... 4.3 alatt ez olyan 2% körül volt. De remélem beáll majd.
(#43573) Bozek: Ennyire ne írd már le a Samsungot, tudtommal a Tab3 7.0 az egyetlen, ami gyárilag legalább 4.0-val jön ki, és nem kezeli az OTG-t. Ennek ellenére az ASUS Memo Pad HD 7-en még ha minden igaz nem megoldott, és a Nexus gépek sem viszik alapból.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Gézengúz
addikt
Valaki mondja már meg nekem, hogy az androidos kütyük neten olyan jók, de ha helyi hálózatról van szó akkor miért állnak meg 12-15mbit környékén? Asztali gépről másolás Es file explorerrel...Ugyanitt n-es latopok 90Mbit környékén mennek...(helyi hálózaton)
-
Bozek
nagyúr
Hm. Egy kis tapasztalat.
Nexus 7 8 GB WiFi, Refurb, Android KitKat:
Ma nem igazán használtam a táblagépet, csak úgy állt magában. Összesen 4 percet volt bekapcsolva a kijelző és a WiFi se ment, de az akkor is szép teljesítmény, hogy 17 óra alatt 0%-ot ment le az akksi. Ezt csinálja utána valamelyik kínai tablet. -
Bozek
nagyúr
válasz viktor82 #43378 üzenetére
Van 1000 meg 1 PDF olvasó tablet-re, szóval itt nem az számít, hogy maga a gép mit kezel alapból. Bár vannak olyanok, amiknél fel van már előre telepítve egy PDF nézegető.
(#43393) Chrystall: Elvileg az iPad Air-hez is létezik OTG kábel: [link]. Az már más kérdés, hogy miként kezeli, mert ez tényleg eszköztől is függ. Android esetében például 4.0 felett már mennek a cuccok, de van olyan telefon (például a Samsung-ok egy része) amin mégse működik.
-
Gregorg
tag
Sziasztok!
Tabletet keresek és segítségetek kérem:
- 7 colos kijelző jó, semmi különös igény nincs
- Android miatt kétmagos rockchip és 1 giga rammal minimum számolok, alwinner megoldásai annyira nem pallérosak ha jól tudom.
- akár kínából is jöhet, csak jöjjön meg.
- email olvasására, netezgetésre, olykor egy két video megtekintésére használnám és pl. facebookozásra.
- az összeg 20.000 magyar pénz, akár használt is jó, viszont nagyon fontos internal, vagy external 3g(nem tudom hogy minden esetben használható e nyalókás 3g, vagy csak bizonyos tabletek ismerik e fel) kell.Ennek tudatában mit ajánlotok?
waytekeket néztem és huawei 7 colosát. Régen is nagyon jó tesztek voltak prohardveren/mobilarénán.
Köszönöm segítségetek.
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
Kérdezős
csendes tag
Sziasztok melyika jobb a kettő közül?
Alcor Zest Q813IX tablet
WayteQ xTAB-79qci
-
schulc99
aktív tag
válasz tjb007 #43561 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszodat.
Saját részre is szeretnék venni egy tabletet. 40 (+,- pár ezer) körül tudnál ajánlani valamit?
Általános használat beleértve a játék is.Eddig két érdemleges darabot találtam
-Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 (PMP5785C_QUAD)
-WAYTEQ xTAB-79qci 7.9"Van valami más is amit érdemes megnézni?
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
tjb007
nagyúr
válasz schulc99 #43558 üzenetére
Mivel maximum 35 ezer forint lehet darabja, játékra is kell, és még fehérnek is kell lennie, ezért csak a fehér színű Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 jöhet szóba.
A WayteQ is nyugodtan megvehető, de játékra nem kifejezetten ajánlott, filmnézésre viszont tökéletes. A 70qci és a 700qci között amúgy annyi a különbség, hogy utóbbin már a 4.2-es Jelly Bean van, a hátlapi kamera 2 helyett 3 megapixeles, az előlapi kamera 2 helyett VGA felbontású, valamit vékonyabb és hosszabb is 2 tizedmilliméterrel.(#43559)Ace owner
November 29
(#43560) mouzrr
ASUS Transformer Book T100
[ Szerkesztve ]
-
mouzrr
őstag
Sziasztok srácok! Segítséget kérnék, milyen tabot, illetve laptopot vegyek (illetve touch laptop).
Egy 2013-as nexus 7-et szeretnék leginkább, de félek hamar megunnám. Ezért gondoltam a windows 8-as tabokra, például Dell Venue 8 pro. Ezen asztali alkalmazásokat is lehet futtatni, kapható hozzá billentyűzet is. Nem tudom viszont, hogy tényleg szörnyű-e a Bluetooth benne. Azt olvastam, hogy ledobálja az egereket állandóan. Esetleg valami windows-os tabot vagy érintős laptopot tudnátok mutatni 80-125 ezer forint környékén? Köszönöm -
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a hozzáértőktől.
Karácsonyi ajándéknak lenne 8 éves iker lányoknak tabletet.
7" vagy 8" a kereset méret.
Ami még lényeg lenne hogy fehér legyen. Mivel lányokról van szó ez fontos kérés.
A keret 60 - 65 max 70 000 összesen.
Használva játékra, mese nézésre, Youtube -ra és hasonlokra lenne és néha a szülők is használnák böngészésre.
Tudnátok ajánlani valami megbizható gépet?
Mivel családi házban élnek ezért valami jó wifi képességű gép kéne.
Amiket találtam árban
- WayteQ xTAB-700qci
- WayteQ xTAB-70qci
- NAVON Raptor 7
- Yarvik Xenta TAB07-200A két WayteQ között nem tudom mi a különbség (ha valaki tudja akkor kérem mondja meg)
azonban a benne lévő négy magos ATM7029 -ről nem sok jót olvastam és itt a forumon sem nagyon dicsérik ha játékról van szó.
Félek is töle mert állítólag a 2 magos RK3066 jobb nála.
A Vivante GC1000 GPU-rol pedig azt olvasom, hogy fényévekkel le van maradva a Mali400-tól.Már belefáradtam és bele is bonyolodtam a dologba, ezért kérném, hogy segítsetek nekem.
Megvehető a WayteQ?
Van jobb választás nála a max. anyagi keretem körül, ami megfelelne a kivánt használatra?
Vagy inkább egy kétmagos gép?Nagyon köszönöm a hozzáértők segítségét.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
milestone
tag
(Még mindig) jó vásár a Nexus 7/2012 (16GB, wifi only) 40.000-ért? Új, 2 év garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Szisztok!
Volt egy kérdésem egy ideje, vajon változott a piac azóta?
Mit ajánlanátok 7 collal (840x480 feletti felbontással) két maggal, GPS-szel? (lehet 512 ram, only WiFi is lehet, hdmi-sem kell).
A MyAudio, Prestigo stb. vonal sem elvetendő részemről.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
fpatrik17
senior tag
-
katt777
félisten
Sziasztok! Ezt a táblagépet néztem ki, de mint másokról, erről is mindenütt csak a reklámot olvasom. Igazából olyan táblagépet keresek, amely 1280*800 legalább, 4 magos, játékra is jó, lehet rajta valamilyen office klónt használni (Prestigionál láttam, hogy van) mert ennél pl. graf. gyorsítót nem látok. 40k fölé nem szívesen mennék. Amúgy nem nagyon vagyok képben androidos alkalmazások terén, és munkahelyről lesek fel netre, ezért minden segítséget előre is köszönök (link, ajánló).
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
karandip
tag
Asus transformer t100-at honnan tudok beszerezni? Sehol nem találtam.
-
torik
senior tag
válasz tjb007 #43516 üzenetére
Olyasmikre gondolok amik megkönnyítik a hétköznapi használatot, vagy csak szélesebb körben elterjedtek. Nem fb appra gondolok itt, hanem olyasmikre mint pl. okostelefonon az Advanced Task killer.
btw köszi a választ chipman, megjegyeztem.
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips
-
atala
addikt
Tudja esetleg valaki, hogy a prestigio Multipad 7.0 HD+ tabletnek van kínai megfelelője?
Kijelzővédő fóliát keresek hozzá, de nem találok. Az Ebay-en van sok, de erre a típusra 6e-ért adják.
Ha más nem, akkor veszek nagyobbat, és mérete vágom, de ha nem muszáj, nem vagdosom. -
gps76
őstag
válasz Blackhole13 #43530 üzenetére
Valaki nemrég írta le,hogy egy hasonló tudású kínai meg egy márkás között kétszerannyi különbség van,kérdés megér-e neked annyit,mert ha igen akkor vedd a drágábbat,nekem nem ér annyit így marad az olcsóbb.
Rover45: kipróbáltam a Chuwi V88-al,gyári böngészőből el lehet indítani a videót,a "vidtome" oldalon.Érdekes 2 GB-os tablet működése,nekem kell időnként bezárni dolgokat,mert annyi minden van megnyitva:több böngésző több oldallal,térkép,flight radar,próbaképpen játék,egyéb memóriazabáló progi.
[ Szerkesztve ]
-
Bargab
tag
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ? itthon
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.) Elsődlegesen internet és filmnézés. OTG-t tudja.
Játék nem fontos
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ? 40000-45000Pár napja nézegetem a nagyobb tabokat.
A Sencor ELEMENT 9.7 elég jól néz ki de még mindig 45 körül van és "csak" ICS
Az (3)
Overmax OV-BaseCore 10 és a Media-Tech Imperius TAB10 9.7 MT7011 tűnik számomra jónak de nem ismerem egyik gyártót sem a 3ból.Van magyarországi szervíz?
Javítanak vagy cserélnek?
Várható android frissítés?Ha van valakinek tapasztalata a fenti tabokkal kérem ossza meg velem, vagy ha ajánl jobbat azt is szívesen fogadom.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
rover45
őstag
Sziasztok, most tervezek venni egy Wayteq QCR100 tabletet. Olyan kérdésem lenne, hogy ha mondjuk online filmet szeretnék nézni rajta, azt fogok-e tudni?
Többnyire filmezz.eu-t szoktam favorizálni. Ami PCről tökéletesen működik, de mondjuk egy Androidos böngésző erre mennyire alkalmas?
Azért kérdezem, mert gyakorlatilag csak emiatt venném meg a tabletet -
gps76
őstag
válasz Blackhole13 #43528 üzenetére
A nyálpad 2 engem nem érdekel,nekem férges az alma úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni,de szerintem nincs is sok értelme egy androidossal összahasonlítani,teljesen más.
Nekem volt 7"-os tab 2 amiben ugyanez a proci volt,kollégámnak meg olyan mit amit linkeltél,de én előbb-utóbb falhoz vágnám,ha akadna,lassú lenne ennyi pénzért.Próbáld ki,ha úgy alakul nyiss meg egy picit összetettebb internetoldalt,beugrik majd miről beszéltem.Hiába márkás már eljárt az idő fölötte. -
gps76
őstag
válasz Blackhole13 #43525 üzenetére
Ha nem az a régi processzor lenn, szóba jöhetne,de még a Tab 2.0-ban az 1024x600-al is nagyon határeset,nemhogy az 1280x800-al.
[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
-
Blackhole13
senior tag
Véleményeznétek nekem ezt a hirdetést?
-
gps76
őstag
válasz korcsillio #43522 üzenetére
Akkor amit ajánlgatnak a többiek a 8" körüli WayteQ xTAB-79qci,Alcor Zest 813IX. Ezeket 40-ért megkapod(ha már kiadsz 35-öt szerintem 5-el többet ne sajnálj,mert egy nagyon jó proci van bennük).
-
gps76
őstag
válasz korcsillio #43520 üzenetére
Milyen célra kell,és 7" vagy 8"-ba gondolkozol?
Tegnap vettem 1500-ért egy törött kijelzős(érdekes,mert az érintő működik,az lcd tört el valahogy) Myaudio 708 dcc+ ketyerét,és meglepően gördülékeny az egész, RK3066 benne.pl.Antutu 13200 pontot lökött rá.
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Tudnátok ajánlani olyan tablet-et ami kezeli az usb stick-es netet,hardverilag sem rossz(1-2évig még elnegy) és 35.000.-körüli áron van? -
icezozo
addikt
Van esetleg valakinek erről infója[link],hogy MO-n mikor fog megjelenni?
http://qwankido.hu/
-
ZSOLO76
csendes tag
Sziasztok!Tudna valaki ALCATEL EVO 7 HD antutu teszteredményt mondani?nem találok sehol a neten ,csak a sima evo-ét...ma rendelnék egyet a thometol ezért lenne sos.Előre is köszönöm.
-
Gzolo
senior tag
válasz Nara19 #43515 üzenetére
Nara19, tjb007: kíváncsi voltam, mert Nexus 7 32gb-t vettem Edigitalban tegnap. De rossz a wifi vevője, emiatt vissza fogom ma vinni. És ha esetleg cserét ajánlanak, akkor bepróbáljam-e az Asus-t vagy maradjak a Nexus-nál. Úgy tűnik maradok a Nexusnál, remélhetőleg jó lesz. Fura, hogy a fórumában írják, hogy 10-12 méter és 2 falon túl is jó a jel, nekem meg már 4 méterre nincs semmi, ahol a telefonom és egy iPad is jól megy.
-
tjb007
nagyúr
Kinek mi számít hasznosnak.
Egyeseknek például hasznosnak számít a Facebook vagy a Dropbox app, nekem viszont nem, és még lehetne folytatni az alkalmazásokat a végtelenségig.(#43513) Arthuro_Adam
Ha nem fontos az S Pen, és nem vagy hardcore gamer sem, akkor a MeMO Pad FHD 10.
(#43514) Gzolo
Attól függ, hogy mik az elvárásaid.
-
Nara19
aktív tag
Ha a Nexus 16 GB vagy nagyobb háttértárral van, vagy 3G-s akkor Nexus.
Ha csak 8 GB a háttér, akkor szerintem Asus Memo Pad HD7. (Én legalábbis ezt választottam)
Nexus7 refurb.: 1 év garancia, erősebb, + referencia modell, de nem bővíthető. Az Asus-ra 2 év a garancia, és alapból 16 GB a háttértár.
[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Melyik gép a jobb szerintetek ugyanannyi pénzért?
Refurbished Nexus 7
vagy
Asus Memopad Hd 7
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Az ASUS MeMO Pad FHD 10 és Galaxy Note 10.1 (nem az új) közül venném meg az egyiket. Szerintetek melyik éri meg jobban?
Ha hasonló árban valakinek van jobb ötlete, azt is szívesen veszem.Köszi.
-
rob210
nagyúr
válasz w.miki #43511 üzenetére
A tablet nem fotózásra való.
Rendes a hétköznapokat tisztes teljesítménnyel kiszolgáló tablet van, de fotóképes nincs.Én mondjuk eleve ki szoktam röhögni azt aki tablettel csinál fotót, mert ott a telefon ami biztosan klasszisokkal jobb képet csinál, vagy ha annyira tudja az ember, hogy fotózni fog, vigyen magával egy fényképezőgépet.
A tablettel fotózás majomkodás, felvágás, hogy tabletem is van.Nekem legalábbis ez a véleményem.
Renault power
-
w.miki
veterán
válasz tjb007 #43507 üzenetére
szóval 25k, de még 30k-ért sem lehet jó tabletet venni?
ahogy, néztem ennyi pénzért, csak ez a két elfogadható alternatíva van:
Prestigio MultiPad 7.0 HD kamera nélkül, de garival
Pipo S1 Pro kis, hátsó kamerával, de gari nélkülsokkal többért sincs rendes tablet?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
torik
senior tag
Milyen hasznos appokat éri meg felpakolni egy friss tabletre?
All that and a bag of chips
-
tjb007
nagyúr
válasz milanmylo #43502 üzenetére
Új Note 10.1 (ha még nem késő).
(#43503) medium84
Alcatel Tab 7 HD, WayteQ xTAB-700qci, esetleg még az Alcor Zest Q883H, ha nem gong a TN panel.
(#43504) Ödike
7-8 hüvelykes kategória best buy refurb. Nexus 7 (2012), legjobb ár/érték arány WayteQ xTAB-79qci.
9-10 hüvelykes kategória best buy ASUS ME102A, legjobb ár/érték arány a maradék három.(#43505) w.miki
Az olajfestmény elfogadható minőség ? Csak azért kérdezem, mert ennél jobbat minőséget még a 25e forint duplájáért sem fogsz kapni.
(#43506) kotipas
Igen, persze ez azért nagyban függ a rajta lévő rendszer milyenségétől is.
-
kotipas
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek esetleg tapasztalata a GoClever R106-al vagy más GoClever tabbal kapcsolatban?
Vajon az RK3066 SoC - 1 Gb memóriával, 4.1-es droiddal képes meghajtani rendesen az 1280x800-as felbontást? Szüleimnek kellene a tab és fontos lenne a 10" körüli méret. Azonban nincs szükségük nagy felbontásra.
Jelenleg nekem van egy Samsung Tab Plus 7" masinám. Ha azt a szintet tudja hozni, az elég.Előre is köszönöm a segítséget.
-
w.miki
veterán
25k körül van ajánlható 7-es tablet, aminek hátul is van kamerája, és elfogadható képeket készít, valamit a gép is elfogadható, kis internetezésre, egyszerűbb játékok futtatására, egy 11 éves kissrácnak?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Ödike
tag
Sziasztok!
Két méretcsoportban is nézegettema tableteket, de sajna nem vagyok túl jártas a témában.
Elolvastam már millióegy hozzászólást, de az is csak szűkíteni segített a kínálatot.
A keretbe mindegyik belefér, netezésre, filmnézésre, egy kis játékra kellene a tablet.
A nagyobb kijelzők esetében sajna úgy tűnik, hogy a kijelző felbontások kicsit megelőzték a korukat.7-8" méretben
Alcor Zest Q813i tablet (ezt néztem ki)
Asus MeMoPad HD 7 ME173X-1A010A/1A079A tablet, fehér...
Nexus 7 by Asus 32GB tablet Refurbished...
WayteQ xTAB-79qci tablet, fehér (Android)9-10" méretben
Asus ME102A-1A023A tablet, fehér + Android (itt meg talán ezt)
Alcor Zest Q933R 16GB tablet (Android)
WayteQ xTAB-100qcr tablet (Android)
Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 (PMP5297C_QUAD).Szerintetek ezek közül melyik a legjobb ár/érték arányú, melyik jelenleg a bestbuy?
Előre is köszi!
Voltam már jobban is, de szarabbul még soha.
-
medium84
aktív tag
Helló!
Áprilisban vettem ajándékba egy Concorde Tab Speedet. Az érdekelde, hogy ennyiért (max. 35ezer), ma mit érdemes venni.
-
milanmylo
aktív tag
Bocsássatok meg a türelmetlenségért, de ma szeretném megvenni az eszközt és továbbra is tanácstalan vagyok... Új, vagy régi Note 10.1? Esetleg Nexus 10? Vagy vegyek sokkal olcsóbban Note 8.0-át? Köszi!
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
gps76
őstag
válasz gartez #43498 üzenetére
Nem,mert nincs cimke,semmi rajta.Fogsz egy bankkártyát és benyomod a hosszú oldal közepén óvatosan a lemez és a műanyag közé(a képen látszik hol vannak fülek a műanyagon),hamar megbomlik.
Csak arra vigyázz,belül ne fogdoss össze semmit,ujjlenyomat ne legyen rajta.
A lényeg,hogy minél távolabb legyen a hátlaptól,jól ragadjon az érintő hátuljához,lehet érdemes lenne még egy erősebb celluxszal rásegíteni.
Aki megcsinálja írja le a tapasztalatát,mert nálam tényleg jó lett.Mondjuk más tipusnál is meg lehet csinálni,mert ugyanez a probléma lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest