- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Koszi ezt a keszuleket nezegettem mar, valami ilyesmire gondoltam en is, Kar hogy ez mar egy kifuto darab.
Amugy nem vizallo vagy ilyesmire gondoltam, hanem hogy massziv es strapabiro legyen. Na persze idealis hasznalat mellett, nem dobalni akarom,
Es nem is folyamatos GPS hasznalat mellett kell nekem, hiszen a gyalogtura, mas mint egy autos, ahol folyamatos GPS hasznalat szugseges.
Itt meg alkalomszeru es nem folyamatos lenne a hasznalat. -
Nara19
aktív tag
Én is Asus hd7 - Acer 8 közül válaszottam.
A bemutató Acer gép hatására megvettem az Asust. Az előző tabletem ( a sokat emlegetett MyAudio, abból is a 908A 9.7"-os, atomstabil rendszerrel, de ijesztően gyenge wifi-s ) után egy gyors, stabil, hosszú üzemidős, jó felbontású, erős wifis gépre vágytam.
Az Asus e mellé még 16GB háttértárat és 2 év garanciát is adott. Lehet, hogy az Acer is jó gép.Ja, én is az "idősebb" korosztályhoz tartozom.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- OLED TV topic
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest