Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Koszi ezt a keszuleket nezegettem mar, valami ilyesmire gondoltam en is, Kar hogy ez mar egy kifuto darab.
Amugy nem vizallo vagy ilyesmire gondoltam, hanem hogy massziv es strapabiro legyen. Na persze idealis hasznalat mellett, nem dobalni akarom,
Es nem is folyamatos GPS hasznalat mellett kell nekem, hiszen a gyalogtura, mas mint egy autos, ahol folyamatos GPS hasznalat szugseges.
Itt meg alkalomszeru es nem folyamatos lenne a hasznalat. -
Nara19
aktív tag
Én is Asus hd7 - Acer 8 közül válaszottam.
A bemutató Acer gép hatására megvettem az Asust. Az előző tabletem ( a sokat emlegetett MyAudio, abból is a 908A 9.7"-os, atomstabil rendszerrel, de ijesztően gyenge wifi-s ) után egy gyors, stabil, hosszú üzemidős, jó felbontású, erős wifis gépre vágytam.
Az Asus e mellé még 16GB háttértárat és 2 év garanciát is adott. Lehet, hogy az Acer is jó gép.Ja, én is az "idősebb" korosztályhoz tartozom.

[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX