- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorbesz
tag
tanacstalan lettem. megis jattszanek tabon filmnezes mellett, de feladtam hogy 8" tabom legyen, hiaba szep az a "30%-al nagyobb kepmeret", de tul sokba kerul. leszukitettem oda hogy asus memopad hd7 es refurbished nexus 7 16Gb. jol latom ha jattszani is szeretnek hosszu tavon, es meg kitkat is a vagyam, akkor nexus 7 (nem a 2013-as).
-
tjb007
nagyúr
válasz
monti0222w #43193 üzenetére
ASUS RK101, alias RK3188 van benne.
Már megvásárolható, 80-85e forint között mozog az ára.(#43197) atala
A válasz nem, vagyis nem 100 százalék.
-
atala
addikt
Azt hiszem, az 1 hónapos tabletet jól tönkre vágta a gyerek. (Alcor Zest q813i) Leejtette, és pont pofára esett. Én úgy látom, hogy több helyen berepedt az érintőpanelje, de lehet, hogy csak karcolások. Ez majd kiderül a használat közben.
A kérdésem, hogy a Chuwi v88s tablet vajon 100%-ban kompatibilis ezzel a tablettel? Mert kerestem a neten az alcor-hoz érintőpanelt, de nem találtam. A chuwi-hoz viszont van kínából 26 dollárért. -
a.t.t.i.
senior tag
Nekem Prestigio mediapad 4 quantum 7.85osom van, és rendszeresen kevés az 1gb ram.
Megy a Skype, facebook, böngésző és ez már betesz neki.
Tudja valaki van-e rá custom rom, vgy hogyan lehetne rootolni hogy kidobalhassam belole ami nem kell. -
monti0222w
addikt
válasz
tjb007 #43190 üzenetére
Szia tjb007 tudnál mondani valamit a Memo pad 8-ról, pl: azt tudom hogy négymagos a procci csak azt nem melyik gyártóé a grafikus v. 3d gyorsító stb.? Vagy egy olyan oldalt linkelni ami megbizható adatókat közöl! Meg ha tudnál árat mondani meg megjelenést. Válaszod előre is köszönőm,
-
lacko6
senior tag
Üdvözlet.
Tab-ot keresek internetre torrentre. Tehát a wifi vétel lényeges.Mi az ami best buy manapság lehet 7-10 col-os is.
Köszi a segítséget.Ja és pandawillről kellene vennem.
-
Gorbesz
tag
Asus memo pad 7-re elerheto a 4.3? esetleg kitkat varhato hogy lesz ra?
-
kelzsoca
félisten
A fő kérdésem, ezek mind 1gb RAM-mal bírnak, megéri a +10eFt-t pl az alcor Zest Q813i? (2GB ram)
Az Alcor gépről sok rosszat olvasni, sorra hordják őket vissza az Auchanba, ha a keret 50k és kell a 2gb ram, inkább nézd meg a ConCorde Tab Slim tabletet, ha a keret 40k és elégséges az 1gb ram, akkor WayteQ 79qci.
-
-zaki-
tag
Pont ugyanilyen feltételekkel keresek én is tabot, de ha az általad felsoroltak fórumaiba belenézel úgy tűnik rengeteg a probléma ezekkel. Emiatt én Kínából nem is rendelnék, itthon vennék minél több garival, bár annak az intézése is elég időigényes, talán jobb választás kicsit többért az Acer A1-810 vagy az ASUS Memopad.
Mindenesetre érdekelne, hogy ezek a kínaiak tényleg ennyire selejtesek, vagy csak azért tűnik így, mert az ír a fórumba, akinek gondja van.. -
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Már többször segítettek a fórumot látogató hozzáértők, amikor ismerősök kerestek (rajtam keresztül) tab-ot. Most a saját igényeim kapcsán szeretném a véleményeteket kérni.
Amire jutottam, az az RK3188 köré épülő soc. Legfőbb kérdésem, hasonló erős soc van-e az alábbi paraméterek mellett, amiről tudtok:
Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
7-8"Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Új, lehet ittoni és külföldi is.Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Abszolút vegyes használat, de a legfontosabb a kiegyensúlyozott és megbízható működés lenne.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
40, vagy akár 50, ha nagyon jó ötlettel állna elő valaki.A 40-es kategóriába az alábbi (RK3188-as) gépek férnek be, ahogy láttam (itthonról):
WayteQ xTAB-79QCI
Alcor Zest Q813IX
Prestigio MultiPad 4 Quantum PMP5785CEzeknél gyengébb akkuban (pl) Koobe X8 Slim QUADRUM, de uazt tudja...
A fő kérdésem, ezek mind 1gb RAM-mal bírnak, megéri a +10eFt-t pl az alcor Zest Q813i? (2GB ram)
Illetve akinek tapasztalata van, a távol keletről jövő gépeket (Chuwi, Cube stb...), ha az 1 GB ram-mal megbékélek, akárhogy számolok 30-35-nél olcsóbban (áfa, vám stb) külföldről sem lehet ilyen kaliberű gépet szerezni. Vagy elszámolok valamit? A +4-5Eft hazai beszerzés mellett nekem megérni a nyugalmat és a garanciát. De ha mondjuk 30 alatt meglenne egy hasonló gép, akkor már elgondolkodnék.
Bocsánat, tudom, sok a kérdés. Még egy utolsót hadd tegyek fel. A gyári frissítésekben nem bízom, szerintetek melyik gépnek lesz majd idővel több elérhető főzött rom-ja, mint előrelépési lehetőség?
Köszi minden választ, tippet, üdv!
-
FET-MEN
veterán
válasz
Packersbay #43179 üzenetére
N7 szerintem erősebb mint a 100dci. De az sem épp bika és laptop helyett kicsi lenne. 100QCR nem játszik? retina 9,7", és erősebb hardver mint az N7-ben. WayteQ cuccokhoz jár alapból OTG amivel megy a pendrive is
-
Gézengúz
addikt
Szerintem itt is aktuális lehet...Hátha okosabbak leszünk...[link]
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Mivel a laptopom haldoklik,gondoltam,hogy veszek helyette 1 tabletet. Egyelőre ezt a kettőt néztem ki
ayteQ xTAB-100dci [link] és egy Nexus 7 32GB Refurbished [link] ti melyiket ajánlanátok ezek közül?? Hogy mit csinálnék rajta: netezés mindenképp,bírja a HD filmeket lejátszani,ha úgy alakul akkor Full HD-t is. Skype,néha játék és tudjak rákötni pendrive-ot is.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt álok főként nettezés és ebook olvasás lenne kis százalékban esetleg játék film nézés.Max 50ezer forintig mennék el és a készülék legyen 2 év garis legalább.Így amelyeket kinéztem a ASUS MeMO Pad HD 7 és most olvastam WayteQ xTAB-79qci készülékről.Melyikeket nézegessem meg jobban?
-
Malp
csendes tag
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudok dönteni két tablet között. Mindegyik mellett van pro és kontra, kérlek segítsetek!
Acer Iconia A1-810
Komolyabb a brand, de csak egy év gari, kopogós műanyag, elég vastag.Alcor Zest Q813
Belül erősebb, hiszen 2 giga ramos, kívülről szebb, vékonyabb, két év garanciával, plusz még egy ötössel olcsóbb is. De ahogy olvasom azért írnak róla rosszakat is(ill testvérmodelljéről a Chuwi-ról), pl hogy a wifi gyenge, vagy hogy bekapcsolva nem tölt.A tanácsokat előre is köszönöm!
-
Ace owner
addikt
válasz
tjb007 #43171 üzenetére
Akkor inkább a Wayteq mint a Nexus7? Bővíthetőség jól jönne, de azért csak húz a szívem az Asushoz, mint brandhez. Nem vetem meg a Wayteqet sem, csak az N7 már kiforrottabb tab. Tartozék is több van, ez is szempont bizony, romokról meg ne is beszéljünk... Köszönöm a segítséget,akkor valószínűleg a hóvégi készlet és ár fog dönteni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ace owner #43170 üzenetére
Éppenséggel a Tegra 3 gyengébb az RK3188-nál, a többi viszont tény, stimmel.
Hogy lesz-e még mire meg tudnád venni? Ezt aztán tényleg senki sem fogja tudni megmondani.„10 körüli Wayteq gépek milyen erősek?”
A 100dci-ben RK3066 van, ami már jó indulattal sem nevezhető bikának, a 100qcr-ben pedig RK3188-ban. Ez még jó indulattal bikának nevezhető, de a magas kijelzőfelbontás visszafolytja, szerencsére lejjebb lehet venni a felbontást.
Ha én most olcsón szeretnék játékra egy tabletet, akkor a WayteQ xTAB-79qci-t venném. Igaz, hogy nem túl magas a kijelzőfelbontás, de ez a játékoknál inkább előny mint hátrány. -
Ace owner
addikt
Csak nem tudok dönteni.. Pénzem még nincsen meg, de hó végére talán összejön.
Szóval eddig a kifutó N7 a nyerő , viszont nagyon félek hogy elfogy, mire megtudnám venni.. Memopad hd 7 annyira nem jön be, Gnexem mellé jobb volna az N7. Viszont szemezek ezzel az új Xtabival, az még olcsóbb is volna. Csakhogy az meg nem olyan erős, kisebb felbontás, nem referencia ugye. Nyugtassatok meg hogy lesz még minimum 16os Nexy..Gen2 sajnos most nem jön ki, csak ha eladom a telómat amit nem szeretnék. Ilyen árban más nincs is, ugye? 50 körül van a plafon.
10 körüli Wayteq gépek milyen erősek? Játékra sűrűn lenne használva,ezért kell a bika hardver. -
tjb007
nagyúr
válasz
SteveButabi #43157 üzenetére
A válasz igen.
(#43159) Attici
1GB RAM van benne: [link]
(#43161) sagesz93
Az már nem fog beleférni a max. 30e forintos keretbe.
(#43164) Gorbesz
Az ASUS 8 hüvelykese már kapható, szóval vajmi kevés esély van arra, hogy jönni fog még egy tőlük. A többiektől szintén nem várható idén már semmi új, a Dell itthoni piacra kerülése meg ugye kérdéses.
-
krisz12356
tag
én ma vettem egy lg g pad 8.3-at és baromi jó,nagyon szép a kijelzője,ipad mininél sztem jobb...nexus 7-et nem néztem meg a "kicsi" kijelző miatt..
egy problémám van , a tok vásárlás...tud valaki infót ,hogy mikor lesz esetleg elérhető az lg smart case illetve ,hogy 8.3 colos kijelzőhöz milyen tokot érdemes venni? -
Gorbesz
tag
mit gondoltok karacsony elott jelenik meg itthon 8"-os, 1280-as, IPS-es tablet 50-60 koruli aron?
hja, es persze markasabb (asus, dell,...) dell venue 8 csak nem akar elobujni.
-
senki11
aktív tag
-
FET-MEN
veterán
válasz
SteveButabi #43157 üzenetére
70qci és 700qci-t tudom ajánlani, jó gépek , nálunk van azokból is a családban
-
SteveButabi
csendes tag
Hello!
Újra beküldöm, mert nem érkezett válasz, és közben okosodtam kicsit. Wayteq xTAB-70dci lehet számomra a tökéletes választás?
Az alapfelállás:
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásban. Bár IT-s vagyok, de tablet eddig kb 2x volt a kezemben, de nem is nekem lesz, hanem lányaimnak (6 és 8évesek).
Új darab kell, Magyarországról, 7coll vagy nagyobb, ez tehát nem számít, szeretném megúszni minél olcsóbban nyilván, nem azért mert rajtuk akarok spórolni, de mégis csak gyerek kezébe lesz és van máshol is helye a pénznek, szóval 50k-ig biztos nem akarok elmenni, 20-30k-ra gondoltam, esetleg ha nagyon megéri kicsit többet is rá tudok szánni, meggyőzhető vagyok.
Mire kell: youtube, játék(egyszerűbbek de esetenként 3D-sek), 720p nézés wifin asztali gép vinyójáról.
Annyi okosság van, hogy szépen skálázódik felfelé a tudás az árral együtt, nem igazán tudom mire van szükség is mire nem.
Ami tuti nem kell: GPS, bluetooth, 3G
Ami érdekes lehet:
-IPS kijelző(azt hallottam jó a betekintési szöge, és hát ketten nyúznák/filmeznének rajta),
-normális hangszóró(ne egy merő suttogás meg recsegés legyen egy mesenézés)Előre is köszönöm a supportot!
-
Attici
őstag
válasz
tjb007 #43137 üzenetére
Írtam, hogy milyen érdekel, de akkor pontosítom.: max 30 ezerért érdekelne a legjobb ár/érték arányú tablet.
Kijelzőméret mindegy csak szép képe legyen (nem muszáj IPS, a Q8-asom sem az mégis szép képe van), természetesen új, külföldi is játszik, főleg net és skype.A másik 9,7"-osban 60 ezerig, szintén szép képpel, új, akárhonnan, netre.
Fontos a jó ár/érték arány és megbízható működés, támogatás.
Más: SmartQ Z8 Z Book-kal nincs valakinek tapasztalata?
-
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
70-80 ezer körül (vagy kicsit többért) jelenleg szerintetek melyik gép éri meg a legjobban? -
senki11
aktív tag
Milyen típusú, illetve gyorsaságú sd kártyát célszerű beszerezni a tabletekbe? Htc Desire telómba pld class 10-es nem jó választás a fórumszakik szerint. Amikor arról volt szó, hogy újat kell vennem, a class 6-osat ajánlották.
-
Alextras
csendes tag
Hello mindenki, tabletet keresnék az alábbi kritériumokkal.
8-10"Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
ÚjItthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
ItthonMire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
főleg net és levelek írása,néha filmek / játékokMekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
30e de pár ezer difi lehetEgyéb: legyen stabil, megbízható, lehetőleg memóriakártyával bővíthető, korrekt aksival. hdmi nem ártana rá.
Előre is köszönök minden segítséget!
-
donmackó
addikt
válasz
sagesz93 #43140 üzenetére
Itt a válasz email:
A válaszTisztelt Böcsödi András Úr!
Köszönjük, hogy megkeresett bennünket.
Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva szeretném mindenekelőtt írásban is kifejezni sajnálatomat az inkompatibilitás miatt. A jelenséget az okozza, hogy a Tab 3-as táblagép 8.0-ás változatától kezdődően található meg az OTG (USB On The Go) kivezetés, amellyel a készülék kezelni tudná a külső eszközöket (ennek miértjéről nem kaptunk tájékoztatást a koreai fejlesztőktől).
Természetesen amennyiben bármilyen kérdése adódik Samsung termékkel kapcsolatban, állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Tájékoztatjuk, hogy kérdésének/kérésének adtunk egy nyilvántartási számot: 2910704252. A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében erre is hivatkozhat következő megkeresésünkkor.
Üdvözlettel,
Palkó László
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat -
Hege1234
addikt
erről mi a véleményetek ?
ebook+ netezésre jó lenne ?
procira ezt írják
Boxchip A20 2x1,0 Ghz + Mali400 MP2 GPU -
Ödike
tag
Helló Mesterek!
Változtak az igények
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8 - 10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Mindenképpen újat, lehetőleg minél több garanciával.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon kell megvenni, kell az ÁFÁs számla.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? Leginkább net, film, néha egy kicsi office, PDF nézegetés szerkesztés.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 75eFT3G, GPS nem kell. Kijelző IPS. Nagy akkumulátor kapacitás előnyt élvez!
Mivel párom még vacillál, így ha lehet, akkor egy 8 és egy 10"-os tabletet is ajánljatok légyszi.
Előre is köszönöm!
-
donmackó
addikt
Rossz hír annak aki Samu Galaxy Tab3 7.0-át akar venni, annak üzenem hogy külső perifériát ne vegyen a tabhoz. Beszéltem a samsunggal és közölték hogy a 7.0 nem támogatja az otg-s bevitelt ellenben a 8.0 már igen. Ezért nem működött a billentyűzetes tablet tokom.
-
tjb007
nagyúr
válasz
wassermann #43111 üzenetére
Már kijött (persze nem itthon, nem is biztos, hogy bárki is forgalmazni fogja), elérhető több márkanév alatt is.
Az eddigi teszteket olvasna nem egy nagy vaszizdasz, persze nem is rossz azért a pénzért, de nem sokkal többért lehet kapni jobbat is.(#43121) Attici
(#43127) nemigazmar2
Egy maximum árat jó lenne, ha írnál.
(#43132) Otisz
50e forint körül kezdődnek azok a modellek (ASUS MeMO Pad HD 7, Samsung Galaxy Tab 2 7.0, refurbished első generációs Nexus 7) melyek megegyeznek a leírtakkal.
Ha kivesszük az IPS kijelzőt, akkor a fentieknél 10-14e forinttal olcsóbban hozzájuthatsz egy Acer Iconia Tab B1-710-hez, vagy egy Lenovo IdeaTab A1000-hez.
Mérlegelj.Ezeknél kisebbeket már csak a telefonok között találsz.
(#43134) Belabaa
Általánosságban írtam.
Ezt a hibát pedig jelezd a WayteQ felé e-mailben.
----------------------------------------------
A WayteQ xTAB-79qci-cel kapcsolatos problémák/kérdések az írásos teszt megjelenéséig (amikor is megnyílik a topikja) ide jöjjenek: [link] -
Belabaa
tag
válasz
tjb007 #43104 üzenetére
Nem tudom,hogy melyik gépről is van nagyba szó "Szoftveres gubanc elképzelhető, hogy van, de arra rövid időn belül elkészül a javítás." Ha 79qci akkor van 1 picuri hibácska betűméret növeléskor jobb alsó sarokban óra mérete nem nő, nagyon kicsi marad, alig látni.Ha lehetne növelni jó lenne, így alig látni. ICS-ben nagyon jó volt a méret.
-
M@rdel
őstag
A kártya be tételével tényleg nem árt vigyázni, elsőre én is rosszul tettem be.
kelzsoca kösz a képet
Az eddig a fórumban leírt egyik problémát sem tapasztaltam a készülékkel.
Még az említett zombis játékot is letöltöttem, de azon kívül, hogy nem tetszik nem volt probléma. -
Otisz
őstag
Sziasztok!
Segítség kellene.
Autós multimédiához (mindeneshez) keresek tabletet.Ami fontos:
- olcsó legyen
- 7" vagy kisebb (beépítés miatt korlátozottak a méretbeli lehetőségeim)
- GPS
- bluetooth
- kijelző lehetőleg IPS
- Android (4-től felfelé)
- kínából is jöhet, ha valamire azt mondjátok, hogy megéri a pénzét
- megbízható legyenNézegettem pár kínai rendelgetős oldalt, de sokszor hiányosak az ott fellelhető információk, vagy máshol/mást írnak az adott szerkezetről.
-
Taol
csendes tag
válasz
kelzsoca #43129 üzenetére
Üdv, a kártyát kattanásig, az általad szemléltetett módon beleraktam, majd pár másodperc múlva kilőtte magából. Utána pár alkalommal megpróbáltam újra belerakni, de nem sikerült(enyhe kattanást lehet hallani mikor belenyomom, de mikor felengedem nem tartja meg. Korábbi hozzászólásomban írtam még pár problémát arra tudsz esetleg mondani vmit?Thx
-
nemigazmar2
csendes tag
Hello mindenki, tabletet keresnék az alábbi kritériumokkal.
10"Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
ÚjItthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Külföld is opció, ha rendes garancia jár hozzáMire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
főleg net és rövidebb levelek írása, talán némi office (nem jellemző), néha filmek / játékokMekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
Igazából attól függ, mekkora minőségbeli javulást érek el ár-érték arányosan.Egyéb: legyen stabil, megbízható, lehetőleg memóriakártyával bővíthető, korrekt aksival. szülőnek lesz, úgyhogy nincsenek annyira specifikus igények, de pl. hdmi nem ártana rá.
Előre is köszönök minden segítséget!
-
Belabaa
tag
válasz
kelzsoca #43119 üzenetére
A microsd kártya 70i-ben 1éve jól szolgál, semmi hiba nem volt/nincs vele. Most is visszatéve hibátlan. Ezért nem értem a dolgot. Ki-be rakva újra hibátlanul müködik a 70kuci, aztán valami történik és nem találja, behal tőle. Gyári videolejátszónál jött legelőször elő, sza.... vacakolt az előnézeti képekkel, na mondom - mi van? Aztán rájöttem, hogy "elhagyta" a kártyát. Idegesítő, ma van 3.nap még lehetne cserélni, aztán hetek, hónapok a javítás. Ja... másik típusú kártya nincs, így nem áll módomban cserélgetni különböző fajtákra, ugyan melyiket fogja szeretni. Most éppen jól működik. Este letettem hibásan, nem látta a kártyát, kikapcsoltam. Most reggelre "megjavult" most megint jó. A formázása jó, nincs töredék partició. Ismerem sajnos a windows-linux partíciós anomáliát. Nem jó egyiknek a másik kiosztása.
-
Attici
őstag
30 ezerig most melyik táblagép éri meg? (Ár/érték arány) -midegy milyen méretben.
Kifejezetten 9,7"-osban szintén melyik az ami megéri? Érdemesebb már itthon megvenni?
-
Ani007
újonc
Sziasztok! Vettem en is egy 79 wayreq tabletet.Tegnapelott.Tegnap este elment a wifi majd lefagyott.Kikapcsoltam majd vissza.Viszont nem akart vissza kapcsolni.Tobbszor probalgattam de nem sikerult.Majd fel ora mulva vegre bekapcsolt.Azota mintha mi sem tortent volna.Vigyem vissza ugye?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Belabaa #43118 üzenetére
Elixir2 program szerint kijelző felbontás 768x976. Puffneki 1024x768?
- álló módban: 768 pixel széles, 976 pixel magas
- fekvő módban: 1024 pixel széles, 720px magasMindkét esetben a magasságból jön le 48px, ennyi a navbar (navigation bar) mérete.
Az SD kártyáról semmit se tudunk, lehet rossz minőségű, rosszul formázott, hibás, sérült fájlrendszerű stb..
Egy külső particionáló alkalmazással teljesen le kellene formázni, és újra megpróbálni, ha továbbra is problémás, megnézni több kártyával is.
-
Belabaa
tag
Olyan,mint ha huppogna, alatta üres, nincs feltámasztása. Nagyon kellemetlen oldaléle is van a gépnek vágja a kezem. Ennél nagyobb tapasztalata kell legyen wayteq csapatnak ilyen hibát csinálni. Almáéknál is ilyen hiba volt, most uj gépnél javították, lekerekített élek vannak.Tesztben ezt nem írják hibának, csak olyat - minek a szoftveres hangerő - na az nem hiba! A hiba nem ott kezdődik.
-
Belabaa
tag
Nálam a microsd kártya választódik le már többször is. Teljesen véletlen szerűen. A kikapcsolás sem segít csak a ki-be rakás. Másik gépben nem csinálja ezt a kártya (kingston 16Gb). A másik észrevétel, hogy a bekapcsoló gomb felől a képernyő "bökésre" csattog. Mint ha lötyögne benne valami. Előtte 70i volt az ilyet nem csinált. A Chrome bögésző meg képes megakasztani a hardvert. Eh....
-
senki11
aktív tag
7-8'-os 1280×800 (vagy nagyobb) kijelzős táblagépre kérhetnék valami ötletet? Egyébként pdf nézegetésre, szövegírásra a gykorlatban megfelelő a 7-8'-os kijelző?
-
Taol
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam ma a wayteq xtab-79qci tulajdonosok közé, így elsősorban a ti tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Mind amellett, hogy meg vagyok elégedve vele, azért pár apró zavaró dolog felmerült nálam.(lehet tényleg csak szőrszálhasogatás, igazából nincs viszonyítási alapom mert az első tabletem.) Szóval az érintőfelület egyik sarkánál van egy kis mozgástartománya a fehér műanyagnak, érezhetően kicsit benyomódik, és ezen a részen oldal irányban a fehér műanyag és az alu hátlap(először azt hittem nem is fém. ) találkozásánál már félhomályban is kiszökik a fény kb 1 cm hosszan, és még pár helyen mellette. A kérdés az h kell-e ezzel foglalkoznom, vagy az összeszerelés mindnél ilyen lehet?Igazából lenyelném ezt a dolgot, de nem tudom később lehet e nagyobb probléma belőle, tovább válik a cucc ilyesmi...
Egyébként a prestigio multipad 4 quantum 7.85 volt a másik jelöltem, remélem jól döntöttem... -
wassermann
addikt
válasz
tjb007 #43109 üzenetére
Kössz, egy Tegra Note-ra szerinted érdemes esetleg várni? Milyen gyorsan jönnek ki ezek, a beharangozástól számítva?
-
zsebeb
csendes tag
Sziasztok,
Nejemnek szeretnék karira venni egy hibrid win 8 -as tablét.
Vki ajánlotta már a Samsung ATIV Smart PC Pro 700T, ezzel az a gondom, h elég xar a kamerája, nem eléggé nyitható ha a dokkoló is rajta van, hűtése se a legjobb, nincs a billentyűzetnek háttérvilágítása stb, ha az ember kiad 300k -t akkor szeretném h ezek normálisan funkcionáljanak.
Ki mit ajánl még ebbe a kategóriában?
Köcc! -
tjb007
nagyúr
válasz
bolka1982 #43107 üzenetére
Van amelyiknél van erre lehetőség, és van amelyiknél nincs.
(#43108) wassermann
A Full HD lejátszással nem lesz gond, azt még a legolcsóbbak is tudják, viszont ez az előlapi hangszórós dolog már egy kicsit bonyolultabb. Kettő ilyen jut most eszembe, a WayteQ xTAB-100dci, és a Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5110).
-
wassermann
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz
bolka1982 #43101 üzenetére
LG G Pad 8.3 (csak aztán most meg nehogy az legyen a probléma, hogy ez meg drága)
(#43103) FET-MEN
Ha egy RK3066-on HIGH grafikai beállítások mellett normálisan elfut a Dead Trigger 2 (persze a textúrák nem olyan szépek, mint mondjuk egy Tegra 4-es/Snapdragon 800-as/A7-es modellnél, de ez gondolom magától értetődő is), akkor nehogy már probléma legyen egy RK3188-nál a játékokkal.
Szoftveres gubanc elképzelhető, hogy van, de arra rövid időn belül elkészül a javítás. -
FET-MEN
veterán
-
Milka 78
nagyúr
-
bolka1982
csendes tag
Engem sajna pedig nagyon idegesít, hogy akadnak a játékok a WayteQ xTAB-79qci -on, úgy hogy visszaviszem és kicserélem erősebbre.
Most kérném akkor viszont a tanácsotokat, hogy ne szívjak még egyszer.
A legjobb 8" körüli tabletet keresem, ahol biztosan nem lesz semmi gond a játékok futtatásával.
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged