- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyabá
senior tag
A mai nap meg vásároltam WayteQ xTAB-100 QCR Retinás készüléket.
Az első benyomás nagyon jó, rendszer a 4.2.2- nek köszönhetően nagyon gyors, a kép meg tűéles.
Az akksi-ról már vagy 7 órája megy, a lányom pedig eléggé nyúzza. -
Tim82
félisten
Ha az, hogy a biztonság kedvéért rákérdezek, szerinted hülyének nézés, az érdekes implikáció. (Ezek szerint gyakran megesik ilyen veled?
Nem lehetett kihagyni...
)
Elhiszem a szavahihetőséged külön kihangsúlyozása nélkül is, nincsen okom azt feltételezni, hogy "kamuzol", köszönöm a fotókat.
-
bpmcwap
senior tag
eeezt nem hiszem el.....
kicsúszott a tokból a hero-m....( Tudtok valakit akihez fordulhatnék szerviz ügyben budapest-szentendre viszonylatában??? Mennyibe fog nekem fájni ez szerintetek????
esetleg tipp hogy hova hogyan mit kellene beszorítsak????
THX!!!!!!!!!!wazeeeeeeeeeee....
ez nagyon lego teso....
összeraktam -
senki11
aktív tag
válasz
tjb007 #42495 üzenetére
Vannak kint ismerőseim. Elvileg be tudnám szerezni, csak nem tudom érdemes-e? A külföldi teszteket olvasva úgy néz ki, hogy megéri az árát. Képbe van még nálam a hisense sero 7 pro, illetve még 2 másik tablet amit tegnap ajánlottak az olcsó viszont elfogadható kategóriában. A pöpec kijelző eddig a hudl mellett szól, de még nem tudom. Csak most kezdtek érdekelni a tabletek.
-
senki11
aktív tag
Tesco hudl-re szerintetek érdemes várni? Van rá esély, hogy nem csak az angolknál fogják forgalmazni?
-
Bozek
nagyúr
Most hülyének nézel? Ha azt mondom, hogy megy az OTG, akkor biztos nem bluetooth-os tokot használok...
Amúgy meg ez van rákötve:
És tudod még, hogy mi az érdekes? Vettem egy Toshiba 1 TB-os külső vinyót, amit simán meghajt a Nexus 7. Az Xperia V-nél csak kattog, nem kap elég áramot.
De nehogy azt hidd, hogy kamuzok, itt van két kép is:
Solid Explorer, sda1-ként csatolva (StickMount-al)
Videó lejátszása a külső vinyóról -
gps76
őstag
válasz
AxBattler #42490 üzenetére
Melyik app-ra gondolsz? Mert a BT megosztás bepipálónak sajna nem tudom a nevét,régebben használtam, le is törölhettem mert nem találom,de mondjuk nem sokba telik reggel bepipálni.
Viszont android ICS-től felfelé találtam a megosztásoknál a BT megosztás lehetőségét(xperia mininél a 2.3-nál nem volt,ICS-nél már igen),bár pl. az LG 4x-nél sincs ilyen menüpont,hogy miért passz.
Más program nem kell hozzá alapból,bár ha valaki tud olyan progit, ami alapból nem kivitelezhető táblánál,telefonnál megoldja ezt és működik is,megköszönném. -
gps76
őstag
válasz
this is life #42488 üzenetére
A telefonon lévő mobilnetet megosztani a táblával,így olyan mintha sim kártyás,mobilnetes tábla lenne.
Nekem van 2GB mobilnet a telefonon,és a csak wifis Nexus 7-el szoktam így netezni ha nem otthon vagyok és nincs wifi a közelben,mert azért csak nagyobb,kényelmesebb.Viszont nem akarok 2 net előfizetést,mert elég ami van,de két eszközön szeretném használni.
Emiatt osztom meg BT-n a netet,mert wifi megosztásnál,ha úgy felejteném a telót megosztáson,szerintem gyorsan merülne,meg netezéskor be kellene kapcsolni külön a megosztást.A BT módszerrel egyszer kell összepárosítani őket,a telefonon a megosztásoknál a BT megosztást kipipálni,a táblán pedig ahol a párosított eszközöknél ott a telefon,annak beállításainál a profiloknál lenni kell egy Internetelérés pontnak,amit be lehet pipálni.Na erre rábökve,a telefon egyből jelez,hogy engedélyt kér a tábla az internet használatára. Ezt kellene kipróbálni aki megnézné nekem,mert pl. a Wayteq négymagosát,meg az Acer A1-810-et csak fülhallgatóként kezeli a telefon,a Nexus7-et,meg Galaxy Tab2-t számítógépnek rajzolja ki és működik.
Amikor reggel bekapcsolom mindkettőt,a telefonon a megosztásnál kell csak pipálni(van progi is play-en rá,ami magától bekapcsolja),a táblán meg az internetelérést kell benyomni,de csak a készülékek bekapcsolása után,mert bármikor elő van véve a tábla ott a net,semmit nem kell nyomogatni külön.
Tudom ezt kevesen tudják,én is véletlenül jöttem rá,viszont tényleg praktikus,alig meríti az akkukat,mindig ott a net... -
-
gps76
őstag
Ha otthon használod és csak másolgatni akarsz róla vagy rá,egyszerűbb wifin keresztűl másolgatni,nem fog kikopni a csatlakozó,és a stickmount-nál nálam sokszor van csatlakozási probléma,pedig többféle otg-vel is próbáltam.
Ftp-re képes fájlkezelő,gépen total commanderbe beirni az url-hez,amit kiír a fájlkezelő,aztán lehet másolgatni oda-vissza.Gzolo: nézd már meg nekem a Quantumnál,a telefon netje bluetooth-on megosztható-e.
-
Tim82
félisten
A tokodban USB-s billentyűzet van (amit rákötsz a Nexus 7-re) vagy bluetooth? Ha utóbbi, akkor sajnos ez a tapasztalat teljesen lényegtelen az OTG szempontjából...
A topikjában egyébként rákeresve valóban a root-ot és StickMount-ot emlegetik (meg persze ha csak adathordozót akarsz rákötni, akkor elég a Nexus Media Importer).
Mindenesetre hasznos app, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet.
Karácsonyra épp egy 1st gen Nexus 7-en is gondolkodom, és a megajándékozandónak jól jön a pendrive kezelése.
-
Bozek
nagyúr
Ja, a beviteli eszközöket alkalmazás nélkül is. Én egy billentyűzetes tokkal használom folyamatosan, szóval ez irányban van tapasztalatom. Csak azért írtam az alkalmazást, mert a microSD-vel egy sorban említetted.
A 3G modemről nem tudok nyilatkozni, mobilnetet osztok egy Xperia V-ről.Mondjuk most már root-al és StickMount-al használom.
-
Doblós
aktív tag
válasz
this is life #42466 üzenetére
Sikerült,visszaállítottam,eltűntek a fotók.
Köszönöm a segítségeteket. -
Tim82
félisten
"Alkalmazással" még mindig nem egyenlő az "alapból"-lal, ahogy az OTG funkció sem merül ki pusztán fájlátvitelben. Ez az app tudja kezelni az USB-s beviteli eszközöket vagy 3G modemet is pl.?
-
gps76
őstag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek,akkor úgy látom ennél is megvan a sok olcsó tablet wifi gondja.
Lehet marad a Nexus7, mert ennél semmilyen gond nincs,csak 7" kezd kicsi lenni.
Aki kérdezte az új Nexus7,és a Memo Pad között különbséget,az MTK proci éppen elég de semmi erőfeleslege nincs,kicsit bonyolultabb oldal megfogja rendesen.
Érdekes,hogy tesztekben kb. ugyanott szerepel,mint a tegra3,de ez ilyen helyzetekben valahogy gördülékenyebb dolgozik. -
Bozek
nagyúr
Mi az, hogy alapból nem tud OTG-t? Csak a Nexus Media Importer kell hozzá és kész is van. Még root-olni se kell a táblagépet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
novake #42459 üzenetére
Nexus 7, de igazából ezek közül bármelyiket nyugodt szívvel lehet választani.
(#42468) kz2
Mondhatni megegyeznek.
A legfőbb különbség kettőjük között az, hogy a WayteQ xTAB-79qci-ben 1GB RAM van, míg ConCorde Tab SLIM-ben 2GB, de 10000 forinttal drágább is.
Ha megér neked ennyi plusz pénzt az a plusz 1GB RAM, akkor SLIM, ha nem, akkor meg 79qci.Alternatívának pedig ott van még az Alcor Zest Q813i és a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 is, de ezek csak annyiban nyújtanak többet, hogy két a garancia, és nagyobb az akku.
(#42472) Tuco Ramirez
Igen, megéri
(#42476) raggg
Ez csakis az elvárásaidtól függ.
-
Gzolo
senior tag
Lassan 2 hete van nálam egy Quantum, majdnem azt mondom rá, hogy best buy, de sajnos a wifi beárnyékolja ezt a jelzőt.
Pozitív:
-példás az összerakás minősége, nagyon egyben van a gép, fém az egész
-gyönyörű kijelző (felbontáshoz mérten), nagyon erős fényerővel, végtelen betekintési szög
-Rk3188 erős, 1 gb ram is elegendő. Antutu 17.000 pont.
-Játékteszt: Minion Rush jobb grafikával simábban fut, mint a mobilomon (Lg L9), Dead Trigger 2 high-on megy.Negatív:
-a wifi nagyon hektikus. Itthon egy 2 antennás Tp-link router van, van, hogy 2 falon át is használható a net a tabbal, van, hogy 0,1 megával jön csak.. Ugyanitt a telefonon 21 mega a net. Érthetetlen okból, néha a tab becsatlakozik, de adatforgalmazás nincs. Wireless Signal Info-val bemértem, elvileg a tab is ugyanolyan erősséggel fogja a jelet be, mint a telefon. Speedtest-tel szoktam néha mérni a sebességet, és arra lettem figyelmes, hogy a tablet feltöltési sebessége minden esetben sokkal jobb, mint a letöltési.Valami a wifi-t kezelő szoftverben nagyon el van szúrva, ha ezt kijavítanák, maximálisan elégedett lennék a készülékkel.
Akkor javaslom neked megvételre, hogyha a használati helyen a routerre jó rálátásod van, vagy nincsenek vastag falak.
-
raggg
senior tag
Érdemes várni az új Nexus 10-re szerintetek? A Google csak húzza-halasztja a Nexus 5 megjelenési dátumának bejelentését is, nem tudom érdemes-e várnom, vagy megvenni most az aktuális generációs Nexus 10-et. Bár a kijelző felbontása nem lesz nagyobb (nem is lenne értelme persze, de ugye a Nexus 7-nél ez nagy változás volt), azért a hardver biztos erősebb lesz.
-
Tim82
félisten
válasz
AsusBoy #42473 üzenetére
Ha az újba a refurbished kategória is belefér, akkor - szerintem - (első generációs) Nexus 7, mert hosszú üzemidejű, viszonylag jó anyagminőségű, korrekt hardver van benne játékra is, valamint lesz rá frissítés/támogatás.
Hátránya, hogy nem bővíthető microSD-vel, illetve alapból nem tud OTG-t.
-
senki11
aktív tag
Hisense sero 7 pro-val van valakinek tapasztalata?
-
AsusBoy
senior tag
Nem nekem lesz a táblagép és csak ennyi a kritérium ,hogy 50 ezret ne haladja meg az ára .
Akkor úgy teszem fel a kérdést ,hogy 50 ezer Ftért melyik készülék éri meg jobban az árát.
Hány hüvelykes legyen a kijelző ? mind1
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ? új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ? itthon
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.) internet,játék
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ? 50ezer Ft -
Tuco Ramirez
őstag
Asus Nexus 7 (2013) és Memo Pad HD 7 között vacillálok. Megéri szerintetek az 50% felárat az N7? Játék, film, netezés lenne a felhasználási terület.
-
AsusBoy
senior tag
-
kz2
csendes tag
Elszúrtam az előzőt, javítottam.
Sziasztok.
Tab-ot vásárolnék , de természetesen ezermillió van a piacon,hogy szűkítsem a kört 50k körül keresgélek és kb. ezt a kettőt néztem ami nekem tetszik.Igaz egyik sem tartozik a nagy márkák táborába, de amit tudnak az jónak tűnik így laikus szemmel.Kérlek adjatok tanácsot melyik a jobb választás illetve ha van jobb alternatíva ezeknél ami ilyen tudású és az ára is itt mozog akkor az is érdekelne.1.WayteQ xTAB-79qci
2. ConCorde Tab SLIM 8GBköszi a segítségeteket
-
kz2
csendes tag
Sziasztok.
Tab-ot vásárolnék , de természetesen ezermillió van a piacon,hogy szűkítsem a kört 50k körül keresgélek és kb. ezt a kettőt néztem ami nekem tetszik.Igaz egyik sem tartozik a nagy márkák táborába, de amit tudnak az jónak tűnik így laikus szemmel.Kérlek adjatok tanácsot melyik a jobb választás illetve ha van jobb alternatíva ezeknél ami ilyen tudású és az ára is itt mozog akkor az is érdekelne.
1.WayteQ xTAB-79qci
2. ConCorde Tab SPEED 8GB
köszi a segítségeteket -
-
a.t.t.i.
senior tag
Nekem van egy prestigio quantum 7,85,de a böngészéssel gondjaim vannak.Már 5 böngészőt kipróbáltam,de mind időnként befagy,megnyomok valamit,és van hogy percek múlva veszi az "adást".
Nem tudom mit lehetne vele csinálni.opera,boat,firefox,gyári,next,chrome...ezeket próbáltam. -
alexw801
senior tag
Senki nem használ itt Huawei MediaPad 10 FHD tabletet?
Én már kettőt is begyűjtöttem: 1GB/8GB wifi és 1GB/16GB 3G.
Elég furcsa, hogy a legteljesebb támogató oldalt (természetesen a Huawei-t nem számítva) a beloruszok üzemeltetik:
http://www.273k.info/?p=30
Az XDA-Developers topic ehhez képest móricka színvonalú (lehet, mert nem értenek oroszul a résztvevők):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1936125&page=16 -
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem sikerült megoldanom a problémámat,ami a következő:
Adott egy Galaxy Tab 2,és sehogyan sem tudom kitörőlni belőle a vele készített képeket.
Leszedtem az EX File managert,de az nem látja a tabban a fotókat,viszont a Galériában benne van.KB.6 vagy 7 progival próbálkoztam,de semmi.Törlési opció nincsen,szeretnék tőle megválni,de amilyenek a fotók,hát,kissé kompromittálóak.Még annyi,hogy az albumban a fotók mellett van egy Picasa ikon.
Mit lehet vele csinálni? -
novake
tag
Sziasztok.
Tabot keresek 40 000 Ft körül, 12 éves srácnak, főleg otthoni (wifis) használatra. Szerintetek mi a legjobb választás?
Esetleg konkrétan ezekről vélemény?
Nexus 7 by Asus (NEXUS7-1B014A)
WayteQ xTAB-79qci tablet
Acer Iconia Tablet Mango A1-810 8GB
Prestigio MultiPad 4 Quantum PMP5785CElőre is köszi a segítséget.
-
senki11
aktív tag
Köszi mindkettőtök válaszát! Mindkét kütyü tetszetős. Ami azt illeti tényleg nem a nyers erő a lényeg. A legfontosabb szempont az, hogy ne akadozzon a pdf nézegetés. Persze filmezni is kell meg böngészésre is, de játék az nem nagyon téma nálam.
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #42452 üzenetére
Akkor a sima wifi verzió végülis ugyanaz.
Valakinek van most RK3188 procis gépe,és előtte egy "régi" Nexus 7-es gépe? Mert gondolkodom,hogy le kellene a Nexust cserélni valami 8"-osra,de úgy nem akarok "bevásárolni",hogy utána szívjam a fogam.
Valakinek van már Prestigio 7.85 Quantum? Mert van/volt már pár Prestigio táblám,és jók,kiemelkedik a kategóriájából. -
senki11
aktív tag
válasz
tjb007 #42452 üzenetére
Kínai márkára gondoltam (illetve valamilyen feltörekvő keleti gyártóra amelyiknél még nem kell külön megfizetni a márkanevet
). És ha lehet akkor onnan is szerezném be. Ha olcsóbb mint itt megvenni pl. ebay-en vagy aliexpressen keresztül, esetleg webshopból melyik szállít mifelénk is.
-
tjb007
nagyúr
A belső tárhely méretében (8 vs. 16GB).
(#42441) AxBattler
Csak a Diamond 7.85 3G-s verziójában van másik SoC (MT8389), a Wi-Fi only változatban ugyanúgy RK3188 van, mint a Quantum 7.85-ben.
(#42446) senki11
A kínait úgy érted, hogy Kínából is rendelnéd meg ?
(#42449) Sanyabá
Ajánlott.
(#42450) Peat
Egyelőre nem valószínű.
-
Peat;)
veterán
LG g-pad 8.3-on gondolkozom, ettől szerintetek lesz jobb ára? Egy tesztet meg akartam várni, de igazából nincs a piacon más tablet ami megfogott volna, ipad mini2 meg már túl nagy árszakadéknak tűnik és alkalmazkodnom is kellene iOS-hez.
-
Sanyabá
senior tag
Mennyire preferált ez[link] 60 ezer ft-os kategóriában?
Engem a 10000 mAh akksi nagyon meg fogott, meg a fám ház se egy rossz dolog. -
-
senki11
aktív tag
Üdv! Tudnátok ajánlani valamilyen olcsó, de megbízható kínai tabletet? Pdf-et szeretném ha jól kezelné, de egyébként mindenes gép lenne (filmek, net stb..). Eddig a hyundai t7-el szemeztem, de nem nagyon vagyok járatos a témában, ezért kérnék tanaácsot. 120 eurót szánnék rá max. 7" kijelzővel. Köszi előre is.
-
kukamatyi
tag
sziasztok!
beszámításból,ma került hozzám egy 9 colos akai tablet,és az a gondom vele,hogy ahol a zte blade 1 wifije még közepes jelerősségű,ott ez a gép már nem érzékel. :S...ha közvetlen közelébe viszem a routernek ,akkor mutat csak telibe,kb.3 méterről már esik egy vonást,és mivel az emeleten van a router,a földszinten ,már nem is látja (itt a zte még szintén közepes).
szóval a kérdésem a következő:-lehet,hogy ilyen gyengusz benne a wifi?
-lehet valahogy erősíteni rajta?vagy vigyem vissza gariba,kockáztatva,hogy körberöhögnek?előre is köszönöm,az építő jellegű hozzászólásokat!
-
atala
addikt
Vissza hoztam a szervizből az alcor zest q813i tabletet. Szerencsére csak a töltője volt rossz.
Javasolták itt ezt az usb-s töltő kábelt, lehet, hogy veszek egyet, jó az, ha usb-ről is lehet tölteni. -
Szép: Prestigio Multipad 4 DIAMOND 7.85
A hogy nézem, a drágábbik változatban lesz GSM modul, GPS, és FM-rádió is! -
Csak.TnT
tag
Sziasztok. Rendeltem t-homenál egy alcatel one touch evo 7 tabletet, az lenne a kérdésem hogy honnan tudnék hozá 3g modul-t venni, mert gondolom ez nem jár hozzá. vagy ha vennék egy usb-s 3g modemet ugyan azt érem el? Lehet vele telefonálni? Bocsi a sok kérdésért.
-
Plasticbomb
addikt
Üdv!
Édesanyámnak szeretne szolgáltatónál tabletet venni, minél olcsóbban. Netezni akar rajta, szal kell, hoyg legyen benne 3g modem. De nekem ötletem sincs, mit ajánlhatnék neki jó szívvel. ASUS Fonepadet nézegette először, de az 7 col, de Atom-os cucc, szal nem javaslom neki, valamint rájött, hogy neki 10 colos kell, mert a 7 colos kicsi.... Ha nem szolgáltatós terméket nézünk, akkor max 50 000 a plafon neki. Ötlet?
Köszönöm segítséget!
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Milyen táblagépet ajánlanátok nekem 50ezer Ft értékben ?
Köszönöm
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Nexus hivatalos specifikáció és ár a google play-en?
A Google nem picit vágot a piaci ár alá? -
Csak.TnT
tag
Sziasztok. Rendeltem t-homenál egy alcatel one touch evo 7 tabletet, az lenne a kérdésem hogy honnan tudnék hozá 3g modul-t venni, mert gondolom ez nem jár hozzá. vagy ha vennék egy usb-s 3g modemet ugyan azt érem el? Lehet vele telefonálni? Bocsi a sok kérdésért.
-
Gerasz
aktív tag
válasz
blueye #42415 üzenetére
Azt mondják a tulajok, hogy nem az, különben én is rárepülnék.
Egyébként (napsütésben is) olvasásra jobb az IPS? Valahol olvastam, hogy a TN-nek nagyobb lehet a fényereje. A nagyobb betekintési szög jelentőségét még nem sikerült felismernem egy szemből nézett eszköz esetén.
-
atala
addikt
Úgy néz ki elkiabáltam, hogy jó az alcor zest q813i.
Szombaton megkapta a lányom. Előtte kétszer töltöttem, nem volt semmi gond. Tegnap már nem lehetett tölteni. Kiírja, hogy töltés, de egy éjszaka alatt 5%-ot töltött. -
válasz
mike1334 #42413 üzenetére
Az fhd elonye olvasakor jon ki, nagyitaskor elesebbek maradnak a betuk(nem szorosodik annyira) bar en vakeger vagyok, emiatt a hd kijelzon se latom szorosnek a betuket. De vannak jobb szemuek akik a un.retina felbontas alatt a rosszullet kornyekez
. Bar nem az en szemem a mervado de a hd is eleg a film es egyebb idotoltesre, ha jo minosegu a film akkor hd-ben is szep, ha gyik minosegu akkor fhd-ben is gyik marad. Ha arban nem nagy a kulonbseg akkor fhd, de ha jelentos akkor a te tiszted eldonteni hogy mi a fontosabb...
-
mike1334
veterán
válasz
this is life #42391 üzenetére
Köszönöm Neked és z0d1AK-nak is, és persze tbj007-nek is. Igazság szerint sztem többet fogok nézni rajta filmet, sorozatot, mint pdf-et olvasni, így nyert a 16:10, max majd később, ha úgy adódik a keret és a szükség veszek egy használt almásat vagy vmi egyebet
A keresgélés közben ezt találtam, érdekes lehet azoknak, akik szintén nem tudnak dönteni a 4:3 és a 16:10 között pdf olvasásra, elég részletes teszt nexus 10-el, kifejezetten pdfekre kihegyezve, különféle "nehéz" pdfekkel is tesztelve és portré módban is...főleg úgy.Most már csak az a kérdés kell-e az FHD. Mennyire látványos? Megéri a plusz pénzt?
-
-
Luissimo
veterán
válasz
this is life #42410 üzenetére
látod, ilyen az élet , basztatnak,
teljesen ihazadvan. könnyen melléüthet a zemberfia
deazért javaslok a tabra neked egy anysoft keyboardot, magyar lokalizációval, gyönyörű teljes magyar karakteres billentyűzet, a legjobb. nemkell az ujadat rajtatartani , huzogaqtni.miegymás -
-
Luissimo
veterán
vigyázni, mert vannak itten nyelvtannácik is
érdekes, a zékezetek hiánya az nem zavarja őket(hálistennek)aki tud helyesen írni azt Grétsy László bácsi csókoltassa.
-
Warter
addikt
válasz
this is life #42407 üzenetére
Légy szíves külöNbség.
-
Nalam a documents to go ami egesz jol viszi (1 picit varni kell mig betolti) a kingsoft office grafika nelkul nyitjamcsak meg. Koszi a valaszt , de a pdf-et csak amiatt dobtam fel hogy lemerheto legyen az egyes hw kozti kulombseg, az allo vagy fekvo olvasat egy forum tars kerdezte , neki krtam hogy allitva elmegy de igazabol a 16/10 tableteken fektetve jo olvasni. De azert megegyszer koszi
-
keszo
őstag
válasz
this is life #42405 üzenetére
Megnéztem egy P5100-sel állítva 16:10-en nem olyan jó, de fektetve teljesen okés.
szinte pontosan egy oldal egy képernyőnyi
a samu egész jól elboldogul vele, teljesen gördülékeny -
Thx a segitsegert, amugy amiatt krdeztem hogy mennyire gyors, mert nalam samu p5110 , hat nem egy sebesseg bajnok ennek a pdf-nek a megnyitasa.
Sodokan
Az mindegy mikori, mennyi idos a tab egy factory reset jot tehet neki, mert lehet hogy telepitettel olyan appot ami megkavarta a rendszert es a fr ezt helyre teszi, ha ez nem segit akkor ujra flasheles , hatha az uj romban javitva van a fagyasokat okozo hiba.
-
gps76
őstag
válasz
this is life #42393 üzenetére
Én megnéztem tavalyi N7-el(Smoothrom 5.2 rom-mal,DocumentsToGo progival)csak fektetve használható,úgy ha benne van az egész oldal,még látszik olvasható,oldalakra ugrást is pár másodperc alatt behozza.
Ismeri valaki a Ramos W30HD táblát közelebbről.Megéri venni? -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
A PIPO M9-et melyik hazánkban is kapható márkás géphez tudnátok hasonlítani hardver tekintetében? Egy ASUS MeMO Pad FHD 10-hez képest tud annyival kevesebbet, mint az árbeli különbözetük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 8300 mAh, maradhat?
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest