- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
Hali!
40-50k között milyen tabletet érdemes nézni?
-
hbala
aktív tag
-
mexel
veterán
Arra tud valaki megoldást, hogy miért írja ki a tablet, hogy "az sd kártya eltávolítva, helyezzen be egy újat"?
Ez az után történik, hogy OTG kábellel rádugok egy pendrive-ot, amit tökéletesen fel is ismer (ntfs), totalcommander és minden egyéb progi jól kezeli, de amint lehúzom a fenti kiírás látható az értesítési sávban és sehogy nem tudom eltüntetni.
Próbáltam úgy is hogy a beállításokban a tárhlynél rányomok az usb tárhely eltávolítására is, de akkor is ez a felirat fogad.Itt is megkérdem talán itt van valaki aki tud erre választ: 4.2.2 felülre tett értesítési sávját vissza lehet valahogy állítani hogy alul legyen?
-
Kvazár
őstag
Sziasztok,
Van egy Acer Iconia A200-asom (ICS 4.0.3, kernel 2.6.39.4+) és rootolni szeretném, de nem találok hozzá semmi jót a neten.
Tudtok nekem segíteni?
-
Ace owner
addikt
10 colban mi a bestbuy 40000-ig?
Továbbá az S3 hardveres Hyundairól valami vélemény?
-
A kijelzo fajtajat lenne jo megtudni, es ha pls lcd, vagy ips akkor szerintem erdemes benevezni ra.. en se egy romolos fajta vagyok, bar ha rendelkezesre all egy friss rom annak nagy eselye van a tabomra, telefonomra felkerulni.. szerintem nezz be az aldiba, ha van mod ra kapcsoltasd be es ha minden ok a kijelzovel,akkor meger egy probat...az a 3 ev garancia mindent visz, es aldiek korrektek garancia teren,nem ugy mint egy ket hazai brandnek nevezett kft szutyka..
-
válasz
this is life #35176 üzenetére
Ez a ROMolósdi nem vonz. Kinőttem belőle(40+) WEB(youtube, deezer, hír/szakmai portálok,), mail ilyesmire kellene . ill. könyvekhez. Nem falom őket, 2-3 havonta olvasok el 1-2-t.Ugyanakkor az újságok is olcsóbbak(valamivel) ...
+Nem adom tovább/dobom ki őket, ezért lassan, de biztosan elfogy(ott) a hely. -
-
Mezcal
addikt
Az ALDI árulja 34 990 Ft
Medion Lifetab E7310
Android ™ 4.1, Jelly Bean
Outstanding 17.8 cm / 7 "HD multi-touch display
(1024 x 600 pixels)
ARM Cortex A9 (1.4GHz) dual core processor
8 GB internal memory (expandable up to 64 GB through microSD-/SDHC-/SDXC-Speicherkarten 1 , not included).
1 GB DDR3 RAM
WLAN Wireless LAN IEEE 802.11 n-standard technology
0.3 MP front webcam, 2.0 MP camera on the back
Bluetooth 2.1 function
USB host function
Li-polymer battery lasts up to 4 hours 2
Position sensor 3
Built-in speaker
Dimensions (W x H x D) / Weight:
approx 192 x 120 x 9,8 mm / approx. 310 g -
keszo
őstag
Az hogy lehet, hogy az egyik tabon frissül a play apk. 4.x.x a másikon még mindig csak 3.x.x
-
válasz
zebede #35174 üzenetére
Az sose baj ha 3 ev van mertnha elobb adja be az unalmast akkor vagy csereli az aldi egy korszerubbre mert addigra ugy se lesz ilyen raktaron,vagy penz vissza. Ami egyedul a hatranya a nemetek azt irjak hogy kb 4 ora uzemido,illetve aki romolosabb tipus nehezebben talal majd romot hozza,ami meg sajat velemeny hogy valami brandelt cucc is lehet ,mert a kamera 2/0.2 mpix es ilyesmi azert a tavolkeleten divat, a socrol meg eddig nem leltem infot csak annyi hogy cortex a9 magokkal megy. Most hangosan gondolkodok, hogy a medion is inkabb oem gyarto emlekeim szerint es erdekes lenne ha ok is kinai oemeket forgalmaznanak. Ezt csak ervkent hozom fel hogy sajat termekuk is lehet...
-
mexel
veterán
Lehet hogy rosszul írtam le, majd megnézem. Első benyomásaim alapján ajánlanám ezt a darabot a kínai tabletek közül, ha valaki ennyit szán egy kínai kütyüre. Én igazándiból Note-t vagy Asus-t akartam venni, de a kijelző felbontásával nagyon nem voltam kibékülve azért a pénzért. Az Acer Iconia 700 lett volna a befutó szinte mindenben, de az 2x ennyibe került és csak 1 év garit adtak hozzá. Lehet ha 2 évet adnak rá akkor azt veszek, de egy biztos, hogy HD kijelző alatt nem fogok 10-es tabletet venni, de 7"-is csak minimum 1280x800-asban, eszméletlen a különbség).
Mindenképpen akartam tenni egy próbát kínai tablettel, páromnak kell alap dolgokra, és azt akartam hogy egy röccenésmentes darab legyen, jó kijelzővel. Ez a rész bejött eddig, remélem a többi jó lesz, pár hét alatt majd kiderül. Valami jó Launchert fogok feltenni rá mert az alap 4.2.2. nem túl sokat enged. (igen itt hiányozhat a neves gyártók testreszabott felülete, de az Androidban az a jó hogy szinte minden megoldható ilyen szinten.)
Netezés, kezelés alatt nincs akadás, legalábbis én nem láttam ilyet. Persze lehet hogy nem úgy használom még ahogy kellene, de még a win8-as 4magos Intel procimnál is tud torpanni a böngésző, tehát ez van
Még arra leszek kíváncsi mennyi kompatibilitási probléma lesz játékokkal, alkalmazásokkal. -
zebede
őstag
válasz
this is life #35171 üzenetére
Én is úgy értettem, hogy megéri, bár a 3 év gari szerintem "felesleges". Hol lesznek már ezek a tabletek akár egy év múlva is.
-
Kobe
veterán
az ainol hero 2 ben levő proci amúgy akkor is ultragáz, ha csak olvasásra, filemzésre szánja az ember a gépet ? játék egyáltalán nem lenne rajta, max ilyen angry birds szerű, meg egyéb logika, nem crysis 2....inkább az lenne a lényeg hogy böngészés olvasás filmezés tényleg röccenésmentesen menjen
-
Azert az aldis 3 eves cseregarancia miatt szerintem nem is kerdes ,megeri az arat. Az aldiban es a medionos cuccokban eddig nem csalodtam itt egy nepszerusito vidi rola [link]
Zebede...
Azert a 3 evbgarancia nem rossz amit az aldi biztosit, es a garancia naluk vagy csere,vagynpenz visszafizetes szokott lenni...
-
mexel
veterán
Csináltam egy gyors Antutu és Quadrant tesztet. nem tudom mit kell beállítani rajtuk, mindkettőt alapon futtattam.
Antutu: Total: 15110
Cpu: 7704
Gpu: 3743
Ram: 2833
I/O: 830Quadrant: Total: 5169
CPU: 13610
Mem: 3860
I/O: 6469
2D: 57
3D: 1848Ahogy nézegettem ezek jó eredmények, mondjuk valakiknek ugyanezen a gépen jobbak jönnek ki, de még nincs beállítgava a kütyü.
-
Van tapasztalat, vélemény a MEDION® LIFETAB® E7310 (MD 98318) tabletről?
Nemsokára az Aldi-ban (szokásos 3év garival). -
-
mexel
veterán
Az anyaghasználattal nincs gondom, szemre szép (kivéve a felirat a hátán
) túlságosan nem nyomkodom, mert az szerintem nem életszerű. Simán fogdosva, használva semmi kellemetlen recsegés vagy hang nincs, én legalábbis úgy érzem. majd ha profi tesztelő a kezébe veszi akkor biztos rossz lesz, de ezt olvastam a Galaxy Note-ról is, kézben normálisnak tűnt pedig. SZVSZ nem jobb roszabb mint pl egy bármilyen MM-ben kapható tab. Műanyag hátfal, fém keret körben. A hangszórókkal az a bajom, hogy azt hiszem mindkettő jobb oldalt van ha vízszintesen nézem. A hangerő normális, de filmre zenére úgyis fülest használ az ember, játékra elmegy. A hangerő elég. ha nem túl jól fogja az ember, akkor be lehet fogni a hangszórót, a képeken a tabról meg lehet nézni hol vannak. A pc (win8) is simán felimeri a rockchipes driverrel, a flashelő progi win8 64 biten is gyorsan frissítette a rendszert, mini usb-n keresztül simán lehet rá másolni. ( már van rá 4.2.2 JB rootolva magyar nyelvvel! - ez is fontos lehet és szerintem erre fog is majd készülni a gyors proci miatt)
Tegnap este feltöltöttem, a hozzá adott pandawilles töltővel is működött a tapi, nem bolondult meg.
Alapból 2gb rom és 32gb tárhely. Bővíthető még 32gb-al, ez elég kell legyen. Majd kipróbálom OTG kábellel, egérrel, billentyűm nincs. A kijelző gyönyörű, még így fóliával is. Kipróbáltam a real racing 3-at, az megy úgy tűnik normálisan, nem tudom milyennek kell lenni. Én tableten nem vagyok oda a komoly játékokért, azok nekem pc-n kellenek
Kellene egy tesztet csinálni róla, de nem nagyon lesz időm leírni, és nem is akarok belekötni olyan dolgokba amik nekem nem fontosak (pl kamera)
Figyelembe kell venni, hogy kb a fele az ára mint egy note-nak, de jobb a kijelzője szerintem (szebb legalábbis, az érintést nem tudom, olyan mint az Acer Iconia 700-é) egyébként ez 10 pontos érintéses, kipróbáltam.
Ha valaki a gari miatt fél, akkor egy Note áráért kettőt vehet kb, és ha az egyik elromlik ott a másik
Az akksit este töltöttem, éjjel bekapcsolva volt (talán alvó mód, nem tudom ezeknél ez mi), ma délutántól folyamatosan nyomkodom, játék próba, telepítgetés, végig wifivel, és most még 66%-on van. Szerintem pár órát ki kell bírnia. Majd egyszer elindítok valami full hd filmet végtelenítve, és megnézem meddig megy. ( ha lesz időm rá)
Egyelőre ennyi, ha valamit észreveszek még írok róla, szerintem érdekelni fog majd másokat is, mondjuk legjobb lenne egy topik erre az új procis vasra. A külföldi tesztek alapján a szintetikus tesztekben mindent odaver, de ez csak egy dolog persze. -
b3Ro
senior tag
A wifi az jonak tunik. a kamera az engem sem erdekel, nem tudok olyan szitut amikor inkabb tablettel fenykepeznek a telo v fenykepezogep helyett. az anyaghasznalat milyen ? probaltad kicsit nyomkodni ? nekem volt nexus 7-em es recseget ropogot a kijelzo szelenel.
jatek teren a komolyabbak fizetosek, nem akarom, h ezert koltekezz. az ingyenesek kozul szerintem a dead trigger, es azon belul is a grafika maxra veve, meger egy probat. ingyenes meg, es probara jo az iron man jatek, eternity warrior 2, dungeon hunter 4, into the dead...tobb nem jut eszembe.
a hanszoro milyen ?koszi a valaszokat. lesz meg kerdesem, mert csabito eddig a tablet
-
Simba86
senior tag
Sziasztok!
látom, többen is várnak az új Nexus 7-re. mit lehet tudni, kb mikor jelenik meg, és lehet-e tudni az induló árát? (ha igaz, h alacsonyan fog kezdeni, akkor mégis mennyire alacsonyan?
)
Az egyik kedves fórumozó ajánlott egy nextway f7-et. tudom, h a nexus hülyére pofozza a többi 7 colos táblával együtt, de a hdmi miatt csábító még mindig... igazából nem hiszem, h maximálisan ki tudnám használni a tegra 3-at+ a hdmi-bluetooth duó jó lenne, de ha tényleg "jó" áron lesz a Nexus, akkor elgondolkodnék rajta
érdemes várni és gondolkodni?
-
mexel
veterán
Amint lesz időm leírok pár dolgot. Nem csodálkoznék ha ez a darab majd ott lenne a sűrűn rendelt készülékek között. A kamerája elsőre elég gyengének tűnik, de nekem ez abszolút nem volt fontos, ha nem lenne rajta az sem érdekelne, legfeljebb az előlapi kell a skype-hoz. A wifi úgytűnik rendben van, de még csak kis helyen használtam. ha a szobából kimegyek, ajtó becsukva, még egy ató plusz betonfal, légvonalban kb 8-10 méter, akkor kettes hármas erősséget mutat a kis ikon a wifinél. Összehasonlításképpen ugyanott a Samsung Galaxy S (I9000) max kettes és azon alig jönnek be az oldalak, míg a tablettel tudtam netezni. Azt hogy eldobta volna a wifit, még nem vettem észre. Bluetooth-t még nem próbáltam. Milyen játékokkal teszteljem, vagy mivel érdemes?
Egy furcsaság, és ez lehet hogy hiba: A skype-on ha visszahallgatom a voice call-t akkor recseg a hang, és ha hívok valakit akkor is recsegő hangot hallanak. Ez a 4.1.1 és a 4.2.2-es is csinálja. Ha viszont a hangrögzítőt használom akkor a visszajátszott hang nem recseg. Elvileg akkor nem a mikrofonnal kell legyen a gond. -
b0bcat
addikt
Ennyi pénzért 3-4 órás akkuidőt kapsz maximum. (Wifi nélkül többet, de ha számításigényes feladatot végez a gép, akkor az is olyan, mintha wifiznél.) Csodák nincsenek, az általad megadott kategóriában pedig jellemzőbb a 3 Ah-s akku mint a 4 Ah-s, és ezek nem tudnak sokkal többet. Nekem a Galaxy Tab 2 tud 5-6 óra között 4000-es akkuval (és az átlag feletti üzemidő).
-
A Nexus, és azért mert Nexus.
Volt Rk3066-os, Tegra 2-es, Tegra 3-as, A31-es procival szerelt tabletem is, de egyik sem volt úgy egyben (szoftver és hardver) mint a Nexus 7. Ha nem jönne az új Nexus 7 és nem reménykednék benne, hogy talán 8" körüli lesz a kijelzője, akkor már vettem volna újra egy Nexus 7-est, pedig én is a 4:3-as kijelzőt kedvelem jobban.
-
h-yle
addikt
Üdv!
Tud valaki megbízható (legyen inkább kicsit lassabb, de ne essen szét 1 hónap után, működjön minden funkciója, portja), brandelhető (ez mondjuk nem olyan fontos, de jó lenne) kínai táblát ami megáll max $100/db-on, 50db-os rendelés esetén?
Köszi!
-
sphe
senior tag
Tablet vásárlásán gondolkodom, ehhez szeretnék tanácsot kérni. Teljesen noob vagyok a témában, viszont tudom, hogy mit akarok elvárni tőle.
Amihez nem kell:
- játék
- zenehallgatás
- kamera
- bármely egyéb extra szolgáltatás a lentiek kivételével:Amire szeretném:
- ügyfeleknek prezentációk és letöltött videók bemutatása
- makrós, bonyolult excel kalkulátorok módosítása és esetleges bemutatása az ügyfélnekAmi pluszban jólesne:
- normális akkuidő (mennyi a tableteknél normális nem tudom, de arra háklis vagyok)
- normális kijelző és betekintési szög
- wifiKét árfekvésben érdekel:
30-40ezer Forint körül + "ha kicsit még hozzáteszel" verzió.A vásárlás ügyében külföldi internetes weboldalak ajánlataitól sem rettenek el, azok is érdekelnek, ha itthon nem kapható és valami jót ismertek.
Előre mindenkinek is köszönöm a segítséget!
-
tjb007
nagyúr
A refurbished jelző nem minden esetben takarja azt, hogy egyszer már visszavitték. Lehet, hogy csak szállítás közben megrongálódott az eredeti csomagolás, és újra kellett csomagolni.
Akármennyire is 4:3 párti vagyok, én a Nexus 7-et mondanám, mert az mégis csak egy Nexus. -
|AP|
veterán
hangosan gondolkodom, Ti mit gondoltok:
Prestigio Multipad 2 Prime Duo 8.0
vagy
Prestigio: 4:3 képarány, szerintem tartalomfogyasztáshoz jobb, fém hátlap, tok, 2 év garancia, HDMI, bővíthetőség
Nexus: mégiscsak egy Nexus
Bika hardver, szebb kijelző, folyamatos frissítések, viszont refurb, tehát valamiért egyszer már visszavitték, csak 1 év gar, no HDMI, no bővíthetőség.
Árban ugyanannyi és nem játszik a "tegyél még hozzá egy kicsit", mert azt nem szeretnék
-
Sonja
nagyúr
No, el is ugrottam a helyi egyik hivatalos kereskedőhöz, és vettem is egy WayteQ xTAB-70dci tabot.
Igazából nyekergést még nem hallottam (mondjuk csak alig nyomkodtam még, mert le volt merülve), de annyira nem zavarna, mert most is egy régi Nokia telefont használok.
Köszönöm a segítséget!
-
-
dugesz77
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy Onda vi40 dc állandóan eldobálja a wifi jelet(egy-két percet megy utána kb. öt percre lekapcsol). Már négyféle firmware telepítettem, kicseréltem a wifi antennát+kábelt de semmi. Lehet még életet lehelni bele?
-
tjb007
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Az ilyen játékokra biztosan elég lesz. Általában ahogy észrevettem most már a kisebb 20-25 ezres tabletek is kezdik normális minőségben görgetni az oldalakat, persze ha szar a touch panel, akkor megette a fene a rendszert.
A HD videók meg majd kiderülnek gyakorlatban. Én például pénteken 720p-s MKV-t az xTAB-700dc-n keresztül néztem a tévémen, mert az LG nem akarta lekezelni a hangsávot, ott nem volt gond, igaz itt RK3066 volt az elkövető -
wwhy
veterán
válasz
tjb007 #35143 üzenetére
Döcc-röcc nélküli netezésre+HD videóra+(alap) játékra elég lehet
-
z0d1AK
nagyúr
Igazából a fentebb írt probléma az xTAB-70dci esetében létező, tehát ha elkezded csavargatni, akkor hajlamos recsegni. Mondjuk szerintem nem arra gyártották, hogy összehajtogasd. Normál használat esetében kb. annyit érezni rajta, hogy nem vastag a műanyag ház. Összességében ettől eltekintve viszont nem rossz készülék.
-
|AP|
veterán
70dci: nincs HDMI, gyengébb összeszerelési minőség és anyagok (kopogós, recsegős, nyikorgós), de gyakori és jól optimalizált SoC.
70qci: van HDMI, jó összeszerelési minőség, alu ház (lehet gyengíti a wifit, nem tudom), de még kiforratlan SoC. Veletech-en azt mondták kb. 4 hét mire kapható lesz.
-
-
Sonja
nagyúr
Köszönöm a válaszokat.
Szimpatikus, majd beleolvasok a fórumába, ha van.
HDMI nem érdekel, tehát nem probléma. Gondolom játékra nem is nagyon ajánlott?!
Mondjuk ez csak sokadrangú szempont, mert nem igen játszanék rajta (net, olvasgatás, csevegés amire lenne igazán használva).
Ez az új Wayteq xTab70-qci jó lenne, de ilyen gyenge lenne a leendő 4 magos proci benne?!
-
|AP|
veterán
Vagy a Wayteq xTab70-dci (szép kijelző, de recsegős ház, nem túl jó anyagokkal)
vagy a Wayteq xTab70-qci (egy hónap múlva jelenik meg kb. Alu ház, szép képernyő, HDMI. Kérdés mennyire sikerül optimalizálni a rendszert, mert ugyan 4 magos, de nem túl izmos a SOC és a bemutató példány a Veletechen azért elég döcögős volt) -
Sonja
nagyúr
35eHUF-ig tud valaki ajánlani 7"-os IPS kijelzős normális tabletet (A ConCorde tab SPEED nem az!)?
Olyan kell, amit idehaza kapni.
Köszi!
-
b3Ro
senior tag
szia! kivancsiva tett a tableted, es lenne par kerdesem.
- milyen a wifi, gps es bluetooth? pl.: a wifi stabil, es eleg eros ?
- milyen az osszerelese ? ha nyomkodod recseg/ropog ?
- komolyabb jatekokkal hogy birkozig meg ?
- a gyari szoftveren az aruhaz korlatozott v mindent megtalaltal ?ha volnal szives megnezned/tesztelned oket ? lehet mas is hasznosnak talalna.
koszonom -
keszo
őstag
Abból indultam ki, hogy ha nem e-inkes kijelzőjűt akarsz venni, akkor másra is fogod használni előbb-utóbb.
Szerintem pl. iPad2-est már 70-75e-ért kapsz használtan garival.
Ha én most vennék ezen is erősen elgondolkodnék: Kindle Fire HD 8.9 -
b0bcat
addikt
válasz
nagypasztor #35130 üzenetére
Mi a baj magával a Samu G Tab 2-vel?
-
ZS3NI
őstag
válasz
nagypasztor #35130 üzenetére
Ha olyan sokat lenne használva írásra, akkor lehet érdemes lenne elgondolkoznod pl egy Asus TF300T-n. Jó az a dokkoló.
-
nagypasztor
tag
Tudna akkor valaki ajánlani a 7 "-es Samsung galaxy tab 2 kategóriájában egy gyors, használható és több évig működő tabletet, amit most megéri megvenni?
Főleg írásra, böngészésre, e-könyv olvasásra, film nézésére és esetleg játékra lenne használva. Előre is köszönöm a fáradságotokat!
-
thecarver
csendes tag
válasz
this is life #35126 üzenetére
Értem, köszönöm szépen Švejk neked is az infókat!
this is life, köszi szépen neked meg a linket! De igazából nem az original Myaudio firmware-re gondoltam, hanem valami olyan custom firmware-re (mint pl cyanogenmod stb.) ami rámenne erre a tabletra is és nem téglásodna el tőle. -
-
mexel
veterán
Közben fel is raktam a 4.2.2-t a Cube U30GT2-re. Sokkal gyorsabb lett, eltűntek a kínai alkalmazások is, van magyar nyelv is. igaz hogy csak béta, de jónak tűnik. Egyetlen nagyon kis hibát vettem észre a kijelző tesztnél: egy kb 3mm-es kis foltszerűség, ami fehér és szürke képnél látszik ha nagyon nézi az ember, kb a fülhallgató csati környékén. Párom nem vette észre még ha mutattam is neki.
Töltés közben is jó minden, érzékel jól a képernyő. Nagyon gyors a masina
Ami fura: voltak elmentett appjaim mobilról, főleg játékok, egyszerűek. Pl doodle jump. Ha felmásoltam az appot és telepítettem, akkor kilép mindig, hogy alkalmazáshiba, és a felbontás is fura volt. Úgy viszont hogy az áruházból letöltöttem, úgy megy rendesen. Végül is ez nem tűnik hibának. Tehát egyelőre nagyon tetszik. -
válasz
thecarver #35124 üzenetére
Azert mielott nekiallnal a myaudio 708ag romot feldobni ra szerezd be az eredetit is ,utana nekiallhatsz a rom cserenek,de lehet olyan kockazata a dolognak hogy ha nem teljesen egyezik a hw pl touchpanel,wifi,gsm modul ...stb akkor ezek nem mukodnek majd megfeleloen vagy esetleg tegla lehet a tabbol,de ha kell az elerhetosege a myaudio 708ag romnak itt a [link]
-
thecarver
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy tabletet, a neve Navroad Nexo. Túl sok mindent nem találtam róla az interneten (itt a fórumon se), csak annyit, hogy lengyel gyártmány. Tökéletesen működik, azonban sajnos mostanában elég sokat fagyogat, általában netezés közben, pedig a háttérben semmi különösebb futó alkalmazás nem megy. Viszont van rajta már pár játék az igaz.
Itt van a termék részletes leírása:
Processzor: Rockchip RK3066 Dual-Core, 2x1,5GHz
Memória: 1GB DDR3
Flash memória: 16 GB
Memóriabővítés kártyaolvasó: microSD / SDHC 32 GB-ig
Operációs rendszer: Android OS 4.1.1 Jelly Bean (Rootolt)
Feloldott operációs rendszer: igen
Akkumulátor: Beépített Li-Polymer, 4100mAh
Kijelző: Kapacitív 7" IPS üveg, multi-touch
1280 x 800 felbontás, szuper HD
Csatlakozok: MicroUSB Host / OTG, miniHDMI, microSD,
3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
Hangszóró: beépített
Bluetooth: Igen, 4.0
WiFi: 802.11 b / g / n
Egyéb: 2-megapixeles kamera, 0,3 megapixel, gyorsulásmérő, a hozzáférést az Android Market, alumínium ház
Méretek(mm): 197 x 123 x 9,6
Súly(g): 312
Támogatott videó formátumok: 1080p Full HD
Támogatott audio formátumok: MP3, WMA
Támogatott képformátumok: JPG, BMP, GIF, PNG2 év gyári garancia.
Kérdésem a következő. Szerintetek van ehhez a tablethez kompatibilis főzött rom, vagy kernel, amivel meg tudnám növelni a teljesítményét, esetleg tuningolni a processzort? Gyári firmware frissítés még nincs hozzá, de szerintem nem is igen lesz.
-
Hege1234
addikt
vagyis akkor én is lazán átírhatom bármelyik tablet
modell nevét
akkor viszont ez sem jó az azonosításraviszont az már annál inkább hogy lehet rárakni főzött romot
-
dugesz77
őstag
Azt sem szabad elhinni amit ott ír. Pl. főzött ramoknál azt írnak oda amit szeretnének. Az MID tabletteknél előszeretettel írják át a neveket Samsung GT-I9100-re (Samsung SII) , hogy google playben jobb legyen a kompatibilitás. Ha nincs ráírva a tabra semmi akkor elég lutri kategória szerintem.
Biztosra úgy lehetne talán menni, hogy mellétennél egy igazi Samut. A kijelző rögtön elárulná a csalást. -
mexel
veterán
Találtam egy oldalt ahol angolul le van írva, hogyan kell flashelni a cube u30gt2-t, és van 4.2.2.-t. telefont, i9000-et már csináltam többet is, de ilyet még nem. Ha valaki tudna ez alapján segíteni akár priviben is az megtenné? pontosan az érdekelne, hogy a 4.2.2-t hogyan tegyem fel. Előre is köszönöm!
-
Hege1234
addikt
Szitasztok!
egy olyan kérdésem lenne hogy létezik olyan samsung tab
ami logómentes mivel iskolai használatra csinálták
esetleg replika ?ha kézbeveszem miről tudom megállapítani hogy samsung tab ? (van ilyen ráutaló nyom)
van egy ilyen iskolai kedvezmény
de nem nagyon tették közszemléregondolom ha megnézem a rajtalevő szoftvert azzal sokra nem megyek
vagy ? -
mexel
veterán
válasz
tjb007 #35115 üzenetére
Köszönöm, megnézem ezeket máris. Még rootolom gyorsan ha tudom, elkezdek utánaolvasgatni külföldi oldalakon. Ha valaki esetleg talál jó és friss romot és segít a telepítésben azt előre köszönöm. Szerintem ebből a darabból több is lesz ha nem lesz típushibás. A párom most néz rajta Youtube HD videókat és ájuldozik hogy micsoda képe van
Ha teljesen alulról vagy oldalról nézem, még akkor is gyönyörű a kép.
-
keszo
őstag
Sziasztok segítsetek, információra van szükségem.
A topikjában már kérdeztem, de itt hátha hamarabb választ kapok.
Ajándékba vettem ma egy Concorde Tab ONE tabot az edigiből. Bekapcs. , beállítás után a képernyő két oldalán a háttérkép sötétebb, és az egyik oldalán kékebb színű a másik oldalán zöldesebb. Ez természetes jelenség? Jobb lenne egyből visszavinni, hogy még most cseréljék ki?
Valamint nincs rajta google play. Ezt hogy tudom orvosolni? -
mexel
veterán
Na végre megjött a Cube U30GT2 -es tabletem - RK3188 Quad
(illetve inkább páromnak, de én fogm rendbekapni a gépet)
Elsőre örülök hogy megjött sértetlenül, és működik is. Sajnos a kínai saját rendszer van rajta, 4.1.1-es, van magyar nyelv is, csak fel van pakolva egy-két kínai alkalmazás. Majd megpróbálok keresni hozzá legfrisebb JB-t. A frissítésnél majd lesznek kérdéseim, nehogy elrontsam, ha valaki majd tud segíteni azt örömmel venném.
Első benyomások, még nem sok de majd írok még: Kívülről szép darab. a kijelzője csodaszép (full HD IPS - ezt hiányoltam itthom a samsung és asus darabokból, azért is nem vettem azokat)
Nagyon gyorsnak tűnik még ezzel az eredeti szoftverrel is, de majd még jönnek tesztek. Remélem nem lesz vele baj. Ezekhez nincs valami teszt ami a kijelzőt teszteli, az érintést, stb?Ja, a képernyőn volt 2 db fólia, az egyik egy vastag védő, azt levettem, de alatta is van egy vékonyabb. Azt levegyem? Az változtat valamit az érintés minőségén?
-
Tim82
félisten
válasz
nagypasztor #35109 üzenetére
Igaz, csakhogy eddig egy szóval nem említetted, hogy vennétek mellé billentyűzetet. Amúgy azért az már elvesz valamennyit a hordozhatóságból.
-
nagypasztor
tag
Szerintem manapság létezik már bluetooth-os vagy vezetékes billentyűzet is tablethez, ezért nem hiszem, hogy akár hosszab távon ez probléma lenne.
Illetve a legtöbbet a gép nem írásra lenne használva valószínűleg, hanem ebook-ként, vagy pdf-olvasóként. illetve a böngészés és a filmnézés is viszonylag gyakori lenne.
Szóval ezek a szempontok nem befolyásolnak, mert venni akarunk egyet, csak kérdés, hogy ma melyik a bestbuy...
-
Tim82
félisten
válasz
nagypasztor #35107 üzenetére
Egyébként csak a gépelés nehézsége miatt mondja, vagy mert nincs hozzá megfelelő app?
Szerintem érintőkijelzőn csak mazochisták szeretnék hosszabban (értsd: egy 10-15 soros emailnél hosszabb levelet/dokumentumot) begépelni.
-
nagypasztor
tag
válasz
b0bcat #35106 üzenetére
Igazából azért gondoltunk rá, mert így többet halad, mintha nem írna semmit azalatt a 4 óra alatt, amíg utazik. De a tanuláshoz is szükség lenne rá, mert 300 oldalas jegyzeteket nem szívesen hurcol az ember, mert csak az nyomna 5 kilót a táskában, így elektronikus formában kényelmesebb.
Egyébként csak a gépelés nehézsége miatt mondja, vagy mert nincs hozzá megfelelő app?
-
b0bcat
addikt
válasz
nagypasztor #35104 üzenetére
Szakdolgozat - vagy bármi más - írására nem javasolnék táblagépet.
-
Zeki
nagyúr
Annyit megér?
-
nagypasztor
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni a témában jártas emberektől! Nagyon nincs most időm órákat böngészni és utánajárni a dolgoknak, de szeretnék a Kedvesemnek segíteni!
Egy tabletet szeretnénk venni. A lényeg, hogy ne legyen túl nagy, de gyors, és sokáig használható annál inkább.
Valószínűleg tanulásra, szakdolgozat írásra, böngészésre, filmnézésre, és esetleg néha játékokra lenne használva. A galaxy tab 2-t ismerjük, mert a családban van olyan, de nem tudom, hogy van-e esetleg hasonló árkategóriában jobb, vagy hogy érdemes-e másat nézni, vagy az pont megfelel erre. Első ránézésre nem tűnik rossz gépnek, de ha valaki tud esetleg hasonló gyorsaságú és minőségű gépet olcsóbban, vagy ebben az árban jobbat, azt nagyon megköszönném, ha egy-két modell nevet mondana. Köszönöm előre is!Még annyit, hogy sokat utazik, és azért kellene a tab. Laptopja van, csak azt körülményes mindenhová cipelni. Szerintem az is lényeges lenne, hogy olyan darab legyen, ami az átlagos filmeket tudja játszani konvertálás nélkül, hogy ezzel se kelljen az időt töltenie, illetve, hogy tényleg ne akadjon a gép!
-
tjb007
nagyúr
Eltaláltad, az első ennyi pénzért nagyon rossz, az ára meg kész rablás.
A második már kevésbé rossz, nem egy teljesítménybajnok, szóval nem tudom mennyire lesz elég játékra (ha nincsenek durva szoftveres hibák, akkor az Angry Birds kaliberű játékoknak gond nélkül menniük kéne).
Nem tudom mennyit szeretnél rá maximum áldozni, de 100 dollár körül már ezeknél jóval normálisabb modelleket is lehet kapni. -
Zeki
nagyúr
Üdv a topiknak!
Erről szeretnék véleményt, mivel iszonyat olcsó 10"-os tablet.
Cserébe nagyon rossz?Igazándiból semmi extra, zene, játék, netezés. Gyereknek lenne, hogy ne az én laptopomat nyúzza.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest