Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Ha valakit érdekel, a Samsung Galaxy Tab A9+ legutolsó frissítése (OneUI 6.1) már javította a kétujjas hibát!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
Nagyon megfogott a Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (SM-T710) táblagép, most 100eHUF-ért van leárazva. Viszont kicsit visszafog az a tény, hogy a németeknél feltünt egy újabb SoC változattal szerelt típus (SM-T719N Snapdragon 652-vel, pl. itt), amin alapból Android 6.0 található. A kérdés csak az, hogy ezek után ez az Exynos változatú is megkapja-e az Android 6-ot, vagy sem?! Ha biztosra tudnám, hogy igen, megkapja, akkor meg is venném.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ismerős fiának van egy MyAudio tabletje, aminek tönkrement a töltője. Nekem van itthon egy régebbi Nokia töltő, ami pont jó bele. Az eredeti töltő 5V-os, míg a Nokia 5,7V-os. Lehet hozzá használni, nem lesz baja? Köszi!
-
Sonja
nagyúr
Németeknél leárazták a Kindle Fire HD-t 79 euróra! Annyiért ajándék lenne szvsz. Oké, ez a reklámos változat, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Érdekes hír!
-
Sonja
nagyúr
Elérhető a Vodafone Smart Tab III 7 (kártyásan 66670HUF), és Vodafone Smart Tab III 10 (kártyásan 101670HUF) táblagépek!
Szerk.: Szerintem kissé drága a 7"-os a tudásához képest.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
LG G Pad 8.3 goes on sale in Korea, promised for Europe before the end of the year
550000 KRW ~ 112eHUF! Egy cseppet drágán kezdett náluk.
-
Sonja
nagyúr
Az Amazon kihozta azt a tabletet, ami majdnem megfelelne nekem!
7" - 1920x1200, 323 PPI, 100% sRGB
2GB RAM
2.2GHz-es Snapdragon 800-as proci
Dual Band WiFIA Bluetooth, a microSD és a HDMI hiányzik csak. De így is jöhetne!
-
Sonja
nagyúr
válasz tjb007 #41317 üzenetére
Na igen. Nem baj, akkor még várok. Talán jövő év elején lesznek ilyenek. Vagy nem.
Szerk.: Az LG még csak-csak megfelelne amúgy, de amit eddig láttam Youtube-on összehasonlító videót a Nexus 7-el, nem valami jó volt a kijelzője.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Tudtok-e olyan táblagépről, ami kapható vagy már készül és lehet tudni róla, és ezen paramétereknek megfelel?!
- 7, 8 vagy 10,1"-os, ez mindegy.
- Snapdragon 800 vagy Tegra 4 proci
- 2 vagy 3GB RAM
- Maximum 1920x1200-as felbontás
- Bluetooth (jobb lenne a 4.0, de a 3.0 is megfelel)
- WiFi 802.11 a/b/g/n (Dual Band, azaz tudja az 5GHz-et is)
- microSD bővíthetőség
- microHDMI/HDMI kimenet
- USB host funkció alapból támogatva legyenEnnek majdnem megfelelne az új ASUS Transformers Pad, de túl nagy a felbontása.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Nem találtam AndroidPC topikot, így itt tenném fel a kérdést.
Tudja valaki, hogy a Nuvola NP-1 lejátszót fogja valaki idehaza forgalmazni? Pont megfelelő lenne nekem, a kissé borsosabb ár ellenére.
(#40883) tjb007: Ettől félek én is.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
A Samsung Galaxy Tab 3-at már elő lehet itt rendelni, 65eHUF-ért.
Szvsz inkább egy Nexus 7, mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
No, el is ugrottam a helyi egyik hivatalos kereskedőhöz, és vettem is egy WayteQ xTAB-70dci tabot. Igazából nyekergést még nem hallottam (mondjuk csak alig nyomkodtam még, mert le volt merülve), de annyira nem zavarna, mert most is egy régi Nokia telefont használok. Köszönöm a segítséget!
-
Sonja
nagyúr
Köszönöm a válaszokat. Szimpatikus, majd beleolvasok a fórumába, ha van. HDMI nem érdekel, tehát nem probléma. Gondolom játékra nem is nagyon ajánlott?! Mondjuk ez csak sokadrangú szempont, mert nem igen játszanék rajta (net, olvasgatás, csevegés amire lenne igazán használva).
Ez az új Wayteq xTab70-qci jó lenne, de ilyen gyenge lenne a leendő 4 magos proci benne?!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
35eHUF-ig tud valaki ajánlani 7"-os IPS kijelzős normális tabletet (A ConCorde tab SPEED nem az!)? Olyan kell, amit idehaza kapni. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Tud valaki egy ugyan ezekkel a tulajdonsággokkal rendelkező tabletet, mint a Concorde tab NOVUM, csak 16:9-es 1280x768-as felbontású kijelzővel? Pont ideális lenne ez a tab számomra, erre csak 4:3-as kijelzője van. Érdekelne, hogy az "olcsóbbik" fajtából létezik-e hasonló 16:9-es kijelzős tab. Köszi!
Szerk.: A MyAudio Tablet Series10 1016DCC-t ismerem, de állítólag nem valami megbízható.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
VIA Seeks US Ban of iPhone, iPad Over Patent Infringements
Egy új jelentkező a perelési hullámban!
-
Sonja
nagyúr
ES File Explorer Ebben rámész felül, hogy LAN, majd megkeresteted a NAS-t vele és elkezded böngészni. Ha pl. valami filmet akarsz lejátszani, akkor rányomsz a file-ra (pl. egy MKV-ra) és felajánlja, hogy mivel akarod megnézni! Magyarán az eddigi kedvenc film és zenelejátszó progidat használhatod vele. Én is ezt használom és így nem kell másolgatnom.
-
-
Sonja
nagyúr
Ha már szóba jött, akkor kérdeznék. Én úgy olvastam, hogy 1,5 évig kötelező a frissítések a HC-os tabletekre. Elvileg ez azt jelenti, hogy ki kellene adni az ASUS-nak a Transformerre az ICS-t? Mert annak tudnék örülni! Remélem nem csak a Transformer 2 kiváltsága lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz 4marul4 #6750 üzenetére
Alapból valóban nincs, de egy ilyen átalakítóval már lesz!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz thomyerk #6692 üzenetére
USB 3.0 hosszabbítót vegyél, mivel a kábel és a töltő is USB 3.0-ás! Azzal már tölteni fog.
(#6693) Tsebacsi: Csak microSD van rajta, a többi a dokkolón van, ne keverd a kettőt! Persze, hogy csak arról fog. Eddig viszont ezt nem írtad. Hamarabb is választ adtam volna, ha ezt leírod.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Most vettem egy Samsung 16GB Class 10 microSDHC kártyát az ASUS Transformer-be. Hogy lehet a programokat telepíteni az SD-re? Alapból nem ajánlja fel, mikor telepítek egy programot.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Tud valaki Androidhoz (igazából honeycomb-hoz, de végülis bármi jó lesz) valami "használati" leírást? Jöhet angolul vagy magyarul, mindegy!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
75eHUF-ból 100%, hogy ki fog jönni! Azért mondom ezt biztosra, mert emailben rákérdeztem náluk, hogy ennyi eltett pénz (akkor még azt gondoltam, hogy a WayteQ-t veszem ) elég lesz-e rá, és erre válaszolták, hogy biztos, hogy elég lesz!
-
Sonja
nagyúr
Mejött az ASUS Eee Pad Transformer TF101 16GB tabletem. Sajna teljesen le volt merülve, így rögtön rádugtam a töltőre. Be is kapcsolt, és elvégeztem az ilyenkor szokásos beállításokat. Viszont én kikapcsolva szeretem tölteni a mobilomat, így ki is kapcsoltam. Ezek után nem adott semmi visszajelzést a töltésről. A kérdésem, hogy ilyenkor is ugyan úgy tölti, mint a mobil esetében vagy vissza kell kapcsolnom? Sajna a kis "felhasználói kézikönyve" (levelezőlap méretű, 10 oldalas) semmit nem írt ezzel kapcsolatban. Köszönöm!
-
Sonja
nagyúr
Megrendeltem egy ASUS Eee Pad Transformer TF101 16GB tablet PC-t. Végül mellette döntöttem!
-
Sonja
nagyúr
Ezt jó tudni! Köszönöm a válaszokat!
-
Sonja
nagyúr
Egy Android 3.x rendszert használó tablet, kikapcsolva is tud ébreszteni, mint pl. egy mobiltelefon?
-
Sonja
nagyúr
Nem! Tényleg felvásárolta a Motorola mobil üzletágát! Itt egy magyar hír!
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz kelzsoca #6211 üzenetére
Akkor már csak egy kérdés ezzel kapcsolatban! Milyen hátrányom származik abból, hogy nem a 2.3-as verzió van rajta (még?!), hanem csak a 2.2-es? Hogy angol, az nem zavar, mert még ennyit én is megértek.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz kelzsoca #6206 üzenetére
Igen, már olvastam, de nem tudom, hogy milyen áron lesz kapható! Ha 70eHUF-ba nem fér bele, akkor nem is várnám meg. Sajnos előzetes kb. ár sincs.
Egyébként tényleg lesz a 70-re is 2.3-as frissítés magyar nyelvvel együtt? Mert, ha biztosra mondod, hogy lesz (már tesztelődik, stb., azaz 1000% ), akkor megveszem a hetvenest és nem várok a 100-ra.
(#6207) jFox: Köszi, de tudtommal nem frissíthető 2.3-ra, ráadásul gyengébb a 3D benne, mint az xPAD-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Android-os tabletet szeretnék venni a közeljövőben/most. A követelményeimnek jelen pillanatban a WayteQ xPAD-70 ami megfelelő, kivétel, hogy nem 16:9-es. Ugyan ilyen tudású gépet, de 16:9-es kijelzővel tud valaki (+2.3-as Android legyen rajta, vagy legyen frissíthető, mint a WayteQ)? 3G és GPS nem érdekel, de a nagyon jó 3D gyorsító és proci igen (+ BT)! Ja, és max. olyan 60-65e HUF legyen (nagyon max. 70eHUF is lehet, de az már tényleg csak a legvégső esetben). Ha ilyen nincs, akkor lehet, hogy maradok az xPAD 70-nél. Esetleg megvárom a nagyobb, xPAD-100 verzióját.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest