- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
Ace owner #35393 üzenetére
szerintem mind1, h mennyire árazzák le, újonnan nem fog az itthoni 35e-s tabletek alá kerülni, de még a közelébe sem, mert akkor ki venne Wayteqet és Concorde-ot? ... Az eddigi példák is ezt mutatják: pl. Samu Galaxy7Plus hiába lett olcsóbb, külföldön, itt meg hipp-hopp eltűnt a kínálatból...
-
wwhy
veterán
A linken le van írva szépen. A lényeg, h a HFFS hasonlít az IPS/S_IPS-hez, tehát kb. ugyanolyan betekintési szögekkel, mint az IPS, de jobb színvisszaadással és fényerővel.
AFFS-applied notebook applications minimize color distortion while maintaining a wider viewing angle for a professional display. Color shift and deviation caused by light leakage is corrected by optimizing the white gamut which also enhances white/gray reproduction. .... Shortly thereafter, Hydis introduced a high-transmittance evolution of the AFFS display, called HFFS (FFS+).
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
nagypasztor #35384 üzenetére
Gyári adatként 5 óra van megadva videólejátszásra,ebből következik, hogy az a 13 óra nem aktív használat mellett értendő (főleg nem egy 3500mAh-s akkuval).
-
HAX
tag
válasz
this is life #35382 üzenetére
Köszi.
Akkor ha pozitívak lesznek a visszajelzések a Wayteq lesz. Hónap közepe, vége fele tervezem megvenni szóval belefér. (Ma néztem még Tescoba a Myaudio Series9 908DCC-t 45k-ért nem tűnik rossz vételnek de a TN+film panel elriasztott.
)
Tegnap óta megváltozott a véleményem, úgy döntöttem, hogy bepróbálok egy 10" körüli tabot.
-
A wayteq meg nem kaphato, meg aztan kene varni a felhasznaloi tapasztalatokra,de ha belefer idoben akkor varj inkabb. A ccnovumra mar nem nagyon varhato frissites,hiba javitas a wayteq meg frisskent szamithat hiba javitaskora,frissitesekre...a novum meg mar kifutott darab.. lassan teszteli majd kelzsoca ,es tan zodiak is ranez,ha valami gond lenne a wayteqel gondolom szolnak majd. Ami a wayteq mellett szol meg hogy masszi honi kozossege van.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #35368 üzenetére
Ezzel menjek máshova, vagy csak senki sem használ ilyet?
-
HAX
tag
Sziasztok.
ConCorde tab NOVUM vagy WayteQ xTAB-100dci 3G?
-
Zeki
nagyúr
El ne feledjátek, az Aldiban is van tablet, saját márkás. 3év garanciával.
-
wwhy
veterán
Vélemény a HP Slate 7-ről?
Illetve milyen a Yarvik? Szintén nagyon noname?
-
válasz
xysdrtz #35373 üzenetére
Mivel en mar megjartam brandelt kinai tabbal ,inkabb messzire kerulom oket es nem is nagyon javaslom,egyedul a fent emlitett 2 darabot, azok ismertek nem tul sok nyug van veluk, akksi ido elmegy kb3-4 ora ... a teljesen nonamek , keves felhasznaloi tapasztalattal a nem javasolt kategoriaba tartoznak... ha csak nem akarsz beta teszter lenni..amiket messzire kerulj overmax,myaudio e kettonek gyik support es szerviz..de lehetne meg sorolni.
-
xysdrtz
tag
-
Ace owner
addikt
válasz
this is life #35372 üzenetére
Gondolkoztam rajta, lehet hogy folytatok egy reklámhadjáratot, hátha érdekel valakit a telcsim.
@xysdrtz: Akksija jónak tűnik, kár hogy csak annyi a felbontás.
-
xysdrtz
tag
válasz
this is life #35370 üzenetére
navon raptor 7? (most találtam jurónics újságba)
Vagy ilyen semmitmondó nevűt inkább ne?
-
-
Ace owner
addikt
45k a plafon. Ennyiért keresek tabot, használtat leginkább ugyanis cserélnék. REfurb N7 8GB-k mikor akarnak felkerülni apróra?
-
-
xysdrtz
tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék vásárolni egy tabletet max. 30.000ft értékben. Mivel nem túlságosan értek hozzájuk szeretném kérdezni, hogy Ti melyiket ajánlanátok mindennapi használatra. Lényeg, hogy Wifi-t tudja azért
-
albinolynx
senior tag
Használtok ablakkezelőt? Ki milyet?
Valami profit szeretnék, lehet fizetős is. JB-t ne kérjen, ICS 4.0.4. van csak. -
XDModesty
aktív tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a tablet nem tud felcsatlakozni a wifi hálózatra? Eddig minden tökéletesen működött, most meg valami megmagyarázhatatlan dolog miatt nem megy. WPA2PSK titkosítás, jelszót beírom, kiírja h mentve, de ennél tovább nem lép, nem hajlandó kapcsolódni. Router restart tablet restart volt már, nem segít.
-
polar-x
tag
Hali!
Valakinek van tapasztalata erről a tabról? Szerintetek milyen ez?
BluePanther Voyager GT 7" Wifi+3G+GPS -
-
jani32
tag
Még egy kezdő kérdésem volna
Ha szeretnék beazonosítani egy tabletet, hogy mi a kínai megfelelője, akkor hogyan kezdjem?
(Külső alapján? Belső alapján? Nézegessem a kínai tabokat aztán hátha szerencsém lesz? Melyik oldalon?)Konkrétan az előző hozzászólásomban linkelt Colorovo City Tab Vision-t szeretném.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
jani32 #35358 üzenetére
Ez nagyjából az összes fényes kijelzővel rendelkező készüléknél így van. Tabletet meg nem nagyon csinálnak matt borítással (kivéve Win8-ast és üzletit).
Nekem az iPad Mininek is a kijelzője fekete tartalommal látható éppen napsütéssel, de mindenképpen látom magamat is a visszatükröződés miatt. Ha maszatos a kijelző, akkor rosszabb a helyzet. -
jani32
tag
Sziasztok,
Előre bocs, ha a kérdés hülye, de IPS paneles gép még nem volt a kezemben (a szabadban).
Mennyire láthatóak a kínai tabletek és átmatricázott változatai a szabadban (napsütés esetén pl.)
Használhatóak, vagy szenvedés a böngészés/filmnézés?Egy tesztet olvasva merült fel a kérdés bennem: a teszt szerint a Colorovo Vision (elég olcsó) tablet erősen tükröződik, és a szabadban sötétebb filmrészleteknél a tulaj csak saját magát látta
Ez általános jelenség az olcsó IPS-es tabletek között?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
polar-x #35355 üzenetére
Olyan mélységben és annyi ideig nem volt lehetőségem használni a készüléket, hogy ezt megállapítsam, főleg hogy Galaxy Tab 2 10.1 sem ma volt utoljára a kezemben, így egyelőre nem foglalnék állást.
Ha itt lesz az xTAB-100dci, akkor megpróbálok keríteni egy Samsungot is. -
Pribi
senior tag
válasz
polar-x #35351 üzenetére
Szia!
Egy másik topicban erre a kérdésre az alábbiakat írta Kelzsoca:
"Üdv!
A készülék ezúttal nem a Ramos-tól érkezik, hanem házon belül a WayteQ anyacég (WayteQ Honkong Ltd.) gyárában készül, tehát nem egy szitázott készülékről van szó, valószínűleg ez az árazáson is megjelenik.
Úgy néz ki, hogy a várható ára bruttó 65.000Ft lesz, tehát aki +10k-s különbséget tippelt, annak bejött a számítása.
Érkezésére Május első felében kell számítani, ~3 hét.Szoftveres téren várhatóan alapból Jelly Bean 4.1.1-el érkezik, de elképzelhető, hogy készül rá Jelly Bean 4.2.2-es szoftver is a jövőben."
Remélem tudtam segíteni. Egyébként én is erre a gépre várok.
Pribi
-
polar-x
tag
Sziasztok!
Azt nem lehet tudni hogy a WayteQ Xtab100dci melyik kínai gépnek felel meg? Melyiket címkézték át a WayteQ-nek? Érkezésről valami hír? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
anonimus25 #35348 üzenetére
Nincs. Ennyiért a 7"-os készülékeknél kezdődik a használható kategória.
-
-
anonimus25
aktív tag
sziasztok érdeklödnék akad 30 ezer körül valami korrekt tablet 10"-ban esetleg?
-
so86
tag
válasz
this is life #35306 üzenetére
Épp ezaz, hogy nem többcélút keresek. Viszont ezek az e-inkesek nem viszik a szkennelt tartalmakat. Vagy hülyeséget beszélek és ha PDF akkor már mindegy annak a forrása? (Pl. a Paperwhite)
-
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok!
Új tablet vásárlásán gondolkozom és gondoltam hozzátok fordulok segítségért. Most egy xTAB-80-om van, gondoltam belevágnék egy kínai "csoda" masinába, így eljutottam az ainol-hoz. Konkrétan ehhez: [link] Alap felhasználásra lenne a gép, netezésre, filmnézésre, néha egy kis játékra. Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel a tablet-tel? Illetve ha tudnátok jobbat mondani, kérlek tegyétek meg. Árban max. 25 ezerig gondoltam elmenni. Előre is köszönöm. -
Gebriel
veterán
Sziasztok!
Van egy Vodafone SmartTab-om gyári rendszerrel, nem igazán vagyok megelégedve vele.
Eddig ezt találtam. [link]
Van ennél frissebb verzió esetleg ahol a kamre működik továbbra is.
Full kezdő vagyok ebben a témában, ha lenne valakinek türelme és segítene azt megköszönöm. -
mexel
veterán
Visszatettem a tabletra a 4.2.2 beta helyett a 4.1.1 JB-t. van valakinek 4.2.2 valamilyen gépen? Mindegyik 4.2-esen felül van az értesítési sáv , az óra és az ikonok? Mert ha igen akkor igen rossz fejlesztés volt
A régebbi 4.1.1-en sokkal inkább kézreáll minden mint az újon. Sokkal többször el kell engedni a tabot, mert olyan helyen vannak a dolgok, ahol nem lehet elérni. Sajnos azokat a sávokat semmilyen launcherrel nem tudtam módosítani. -
Elvileg a nexusnak vernie kene a samu tabot, de azert kerdes hogy siman netezesnel mennyire dob a tempon a 4 mag, nekem a 10 colos samu van dolphin bongeszo,+dolphin jetpack kiegeszitovel szinte pc tempoban megy a bongeszes. A droid is friss nagyjabol 4.12 elvileg kiadja a samu is a 4.2 ra. A nexus csak mint kutyu maniasnak piszkalja a csoret a jo hw es a jovobeni sw tamogatas miatt...de amugy nem tudom lenne e annyi plusz az n7 ben hogy azt vegyem meg...na jo ha 7 col kene n7 et vennek...ha p5110 arban lett volna 9-10 colos nexus gep azt vettem volna
.
Pedig semmi bajom a samuval,de ha egy az ar akkor az erosebb mindent visz
persze azonos uzemido eseten...
-
HAX
tag
válasz
this is life #35337 üzenetére
A szoftver frissesség sem utolsó szempont de úgy tudom azzal a Samsung sincs bajba.
Nexus nálam előnyt élvez a Nexus 4-el meg vagyok elégedve.
Bővíthetőség nem érdekel ha már a Nexust veszem akkor a 16GB-osat, inkább az internetezés sebessége/élménye a mérvadó számomra. (aTabnál néha már ott tartok, hogy kivágom a tabletet az ablakon.
)
-
-
HAX
tag
Sziasztok.
M-Tech aTab-7 tabletemet szeretném lecserélni egy fürgébb gépezetre.
Fontos, hogy gördülékeny legyen rajta az internetezés.
Eddigi kiszemeltek:
-Nexus 7
-Samsung Galaxy Tab 2 7.0Ezek közül melyiket érdemes venni? Hasonló árkategóriában jöhetnek tippek, 8"-os is érdekel.
-
halisa
tag
Mikor átvettem a gépet, egyből kibontottam a boltban és bekapcsoltam (Hibát kerestem benne, de nem találtam). Mert azért féltem mert mégis csak Refurbished. Tényleg teljesen újra van csomagolva, minden papír, töltő, kábel megvan. Tiszta, nem új lenyomatos. Az, hogy Refurbished arról csak a doboz oldalán található címke árulkodik.
Tokot tudtok valamilyen jót ajánlani? OTG kábelt hol érdemes beszerezni( Ebay v. Bp-i boltokat körbejárni?)
-
válasz
nagypasztor #35320 üzenetére
Vedd meg a nexust es melle egy tplink 3040 mobil wifi routert abba sticket , akkor 60 ban megallt a penzed koltese ,es jo tabod lesz...
Megeloztek...
-
tjb007
nagyúr
válasz
nagypasztor #35326 üzenetére
"És pl a Nexusnál hogy oldható meg?"
Háromféleképpen is.
Első lehetőség, négy dolog szükséges hozza:
- egy rootolt Nexus 7
- egy 3G stick
- egy OTG kábel/adapter
- egy, a Play Store-ból letöltött PPP Widget nevű alkalmazásMásodik lehetőség: 3G stick + egy ilyen ilyen router
Harmadik lehetőség: MiFi
"szerintetek elég a 16 giga, vagy inkább a bővíthető típust kellene venni?"
Ezt mindenki csak maga tudja eldönteni.
"pendrive-ot tudnak vajon ezek kezelni? Ha igen, akkor pl a film nem akadozna, ha arról játssza?"
Igen, és nem, nem akadozna.
-
|AP|
veterán
válasz
nagypasztor #35326 üzenetére
pendrive-ot tud kezelni OTG kábelen. Ha csak nagyon ritkán lenne szükség mobilnetre azt tovább lehet osztani telóról is (bár szívni fogja az akksit rendesen)
-
nagypasztor
tag
válasz
tjb007 #35323 üzenetére
És pl a Nexusnál hogy oldható meg? Beviszem a szervizbe, és megmondom nekik, hogy tegyenek bele egy 3G-s adaptert?
Egyébként mennyire gyors vele úgy a net? Gondolom a youtube nem feltétlenül hasít a 3G-n.
Azért lenne lényeges, mert a barátnőm gondolkodik most egy tab2-n vagy nexuson 16 gigás belsővel, de most nem használná ki a mobilnetet rajta, és ezért nem akar plusz 20 rugót kiadni fölöslegesen a 3G-s verzióért.
Egyébként szerintetek elég a 16 giga, vagy inkább a bővíthető típust kellene venni?
Nem lenne játékra használva, de filmeket lehet, hogy szeretne rajta nézni a hosszabb utazások alkalmával. Az mg HD-ben ugye elég nagy helyet foglal.És pendrive-ot tudnak vajon ezek kezelni? Ha igen, akkor pl a film nem akadozna, ha arról játssza? köszi
-
halisa
tag
Na, megvettem a Nexus7 8Gb-os verziót az Edigitalnál. Remélem nem lesz gond vele. Köszönöm mindenkinek a segítséget a választásban.
-
Zeki
nagyúr
Az Auchanban most 17-ért adnak valami belépős tabletet, a neve passz. 1.2Ghz, 512/4GB.
-
tjb007
nagyúr
válasz
nagypasztor #35320 üzenetére
De, lehetséges azoknál is, out of the box viszont csak a kínaiak tudják.
-
masholnap
senior tag
válasz
Oldman2 #35318 üzenetére
azért gondolom, hogy nem ez a megoldás (most épp nem tudom kikapcsolni, de megnézem, ha épp igen, bár nagy esélyét nem látom), mert több készülék is igy működik(dött) itthon, máshol meg simán jönnek a képek. próbáltam már titkositatlanná tenni a routerem, az sem segitett. ez vagy valami routeres hüjeség lehet, vagy valami engedélyeztetés hiányozhat. kicsit olyan, mintha nem lenne jogom látni a képeket.
jaigen, most jut eszembe, "nullára" rezetelt tabnál is igy ment
-
nagypasztor
tag
válasz
tjb007 #35314 üzenetére
"Ha nincs 3g akkor működhet stickkel is...?"
Igen, de ezt jellemzően a kínai modellekkel lehet megcsinálni.Akkor ez azt jelenti, hogy a magasabb kategóriájú tabokon nem igazán lehetséges megoldani a 3G bővítést, ha alapból anélkül veszi az ember?
(Gondolok itt a nexus vagy a galaxy tab2 16 gigás verziójára 3G nélkül) -
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
20k körül milyen tabot ajánlotok? (gondolom ennyiért valami olcsó 7"), könyvek olvasása a lényeg
érdemesebb inkább valami ebook olvasót venni?
esetleg megéri kicsit hozzádobni, és valami értelmesebbet venni? -
Oldman2
nagyúr
válasz
masholnap #35316 üzenetére
Szerintem elsőként keresd meg az Alkalmazások kezelése pontban a Google Play Áruházat, amibe belépve töröld a következőket:
Adatok törlése,
A gyorsítótár törlése.ezt követően indítsd újra a telefont, majd indítsd el a Google Play Áruházat, jelentkezz be újonnan és lássuk mi történt...
Szerintem ez nagy eséllyel megoldja a leírt problémádat.
-
Sir Pocok
őstag
Tudnátok, olyan 7-es tabletet ajánlani 20-25k körül aminek biztosan elbír az aksija kb. 4 órát sd filmek nézése és zenehallgatás mellett?
Köszi!
-
masholnap
senior tag
na mivel kompetensebb topikokban nem volt válasz, ezért megkérdem itt is:
valami miatt az itthoni neteléréssel nem mutatja a Google Play a képeket (képernyőképek nem tölthetők be - ezt irja a képek helyére). van valakinek ötlete, mit kéne be/átállitanom?
köszi!
-
tjb007
nagyúr
válasz
pocokxx #35309 üzenetére
Huawei MediaPad 7 Lite, Huawei MediaPad, plusz ott van még a Ferzon Quantum II és a Lenovo A2107A, de ezekben sima TN panel van, az meg már nem jó neked.
"Ha nincs 3g akkor működhet stickkel is...?"
Igen, de ezt jellemzően a kínai modellekkel lehet megcsinálni.
"külső winyót kezelnek usb porton ezek a tabok?"
Igen, kezelik.
"JAVA támogatása milyen a droidos chromenak?"
Java Androidon/Androidra nincs, csak JavaScript van.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
A legolcsóbb tabletet keresem, amiben van GPS, 3G és persze WiFi, 7 colos, mo-i garanciával, és nem TN kijelzős. Tudnátok ajánlani valamit? Jó lenne, ha 50e alatt meg lehetne úszni... GPS-ként lenne főleg használva, neten meg inkább csak böngészgetés, olykor egy-egy film.
(-és egy-két ostobának tűnő kérdés: Ha nincs 3g akkor működhet stickkel is...? Csak annyi, hogy akkor kilóg?
ill. külső winyót kezelnek usb porton ezek a tabok? JAVA támogatása milyen a droidos chromenak?) -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
50k a keret. Refurb nexus7 8GB, vagy van ennyiért jobb bővíthető is? Film, net, olvasás, minimális játék a felhasználás. -
Pdf-tol fugg hogy mennyire akad,mert kaptam olyan pdfet 270 oldal hogy kinyult alatta a tab, az ipsel nincs gond,de egy ket huzosabb pdf sok lehet neha a hardvernek(soc) ha tobb celut keresel a prestigio prime, wayteq 70dci jo lehet tobb celu eszkoznek. De azert a tutti egy eink lenne...[amazon kindle paper write].. esetleg prestigio ebook [link]
-
so86
tag
Tény, hogy ha már lenne, másra is használnám, de ez nem túl fontos. Az árára inkább vagyok érzékeny, megmondom őszintén, ez az a funkció, amit gyakorlatilag semmilyen eszközömmel nem tudok betölteni jelenleg (leszámítva persze a valódi könyveket). De emiatt nem szeretnék ekkora beruházást, mint 70e Ft, 100+ pedig pláne kiesik. E-ink a szkennelt tartalmak miatt nem megfelelő. Prestigio és társaik IPS panellel ennyire gagyik vagy akadozóak lennének PDF-et olvasni?
btw: hálás vagyok válaszaidért, és ez a Kindle elég über
De sajnos nem engedhetem meg magamnak.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Ha rossz topicba írtam,kérlek szóljatok!
Ismerősömnek van egy Navon Platinum Tablet PC-je(Navon Platimum 10 Tablet(android).
Kérdéseim lennének hozzá:DOCX nevezetű fájlt nem tud letölteni rejtélyes módon,legalábbis azt írja ki.
Milyen programot lehetne rátelepíteni,hogy jó legyen?Van egy Mindig TV vevője,annak van USB csatlakozója+HDMI is.
VAlahogy megoldható lenne-e a tablet pc képét rávinni a Mindig TV dobozra(illetve a TV-re,amihez kapcsolódik?)Pendrive-n levő média tartalmakat le lehet-e valahogy vele játszani?
Pendrive-ra tud-e a tablet pc adatokat tenni/fogadni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged