- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Közben fel is raktam a 4.2.2-t a Cube U30GT2-re. Sokkal gyorsabb lett, eltűntek a kínai alkalmazások is, van magyar nyelv is. igaz hogy csak béta, de jónak tűnik. Egyetlen nagyon kis hibát vettem észre a kijelző tesztnél: egy kb 3mm-es kis foltszerűség, ami fehér és szürke képnél látszik ha nagyon nézi az ember, kb a fülhallgató csati környékén. Párom nem vette észre még ha mutattam is neki.
Töltés közben is jó minden, érzékel jól a képernyő. Nagyon gyors a masina
Ami fura: voltak elmentett appjaim mobilról, főleg játékok, egyszerűek. Pl doodle jump. Ha felmásoltam az appot és telepítettem, akkor kilép mindig, hogy alkalmazáshiba, és a felbontás is fura volt. Úgy viszont hogy az áruházból letöltöttem, úgy megy rendesen. Végül is ez nem tűnik hibának. Tehát egyelőre nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest