- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Amint lesz időm leírok pár dolgot. Nem csodálkoznék ha ez a darab majd ott lenne a sűrűn rendelt készülékek között. A kamerája elsőre elég gyengének tűnik, de nekem ez abszolút nem volt fontos, ha nem lenne rajta az sem érdekelne, legfeljebb az előlapi kell a skype-hoz. A wifi úgytűnik rendben van, de még csak kis helyen használtam. ha a szobából kimegyek, ajtó becsukva, még egy ató plusz betonfal, légvonalban kb 8-10 méter, akkor kettes hármas erősséget mutat a kis ikon a wifinél. Összehasonlításképpen ugyanott a Samsung Galaxy S (I9000) max kettes és azon alig jönnek be az oldalak, míg a tablettel tudtam netezni. Azt hogy eldobta volna a wifit, még nem vettem észre. Bluetooth-t még nem próbáltam. Milyen játékokkal teszteljem, vagy mivel érdemes?
Egy furcsaság, és ez lehet hogy hiba: A skype-on ha visszahallgatom a voice call-t akkor recseg a hang, és ha hívok valakit akkor is recsegő hangot hallanak. Ez a 4.1.1 és a 4.2.2-es is csinálja. Ha viszont a hangrögzítőt használom akkor a visszajátszott hang nem recseg. Elvileg akkor nem a mikrofonnal kell legyen a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest