Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz b3Ro #35134 üzenetére

Amint lesz időm leírok pár dolgot. Nem csodálkoznék ha ez a darab majd ott lenne a sűrűn rendelt készülékek között. A kamerája elsőre elég gyengének tűnik, de nekem ez abszolút nem volt fontos, ha nem lenne rajta az sem érdekelne, legfeljebb az előlapi kell a skype-hoz. A wifi úgytűnik rendben van, de még csak kis helyen használtam. ha a szobából kimegyek, ajtó becsukva, még egy ató plusz betonfal, légvonalban kb 8-10 méter, akkor kettes hármas erősséget mutat a kis ikon a wifinél. Összehasonlításképpen ugyanott a Samsung Galaxy S (I9000) max kettes és azon alig jönnek be az oldalak, míg a tablettel tudtam netezni. Azt hogy eldobta volna a wifit, még nem vettem észre. Bluetooth-t még nem próbáltam. Milyen játékokkal teszteljem, vagy mivel érdemes?
    Egy furcsaság, és ez lehet hogy hiba: A skype-on ha visszahallgatom a voice call-t akkor recseg a hang, és ha hívok valakit akkor is recsegő hangot hallanak. Ez a 4.1.1 és a 4.2.2-es is csinálja. Ha viszont a hangrögzítőt használom akkor a visszajátszott hang nem recseg. Elvileg akkor nem a mikrofonnal kell legyen a gond.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés