Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz b3Ro #35169 üzenetére

Lehet hogy rosszul írtam le, majd megnézem. Első benyomásaim alapján ajánlanám ezt a darabot a kínai tabletek közül, ha valaki ennyit szán egy kínai kütyüre. Én igazándiból Note-t vagy Asus-t akartam venni, de a kijelző felbontásával nagyon nem voltam kibékülve azért a pénzért. Az Acer Iconia 700 lett volna a befutó szinte mindenben, de az 2x ennyibe került és csak 1 év garit adtak hozzá. Lehet ha 2 évet adnak rá akkor azt veszek, de egy biztos, hogy HD kijelző alatt nem fogok 10-es tabletet venni, de 7"-is csak minimum 1280x800-asban, eszméletlen a különbség).
    Mindenképpen akartam tenni egy próbát kínai tablettel, páromnak kell alap dolgokra, és azt akartam hogy egy röccenésmentes darab legyen, jó kijelzővel. Ez a rész bejött eddig, remélem a többi jó lesz, pár hét alatt majd kiderül. Valami jó Launchert fogok feltenni rá mert az alap 4.2.2. nem túl sokat enged. (igen itt hiányozhat a neves gyártók testreszabott felülete, de az Androidban az a jó hogy szinte minden megoldható ilyen szinten.)
    Netezés, kezelés alatt nincs akadás, legalábbis én nem láttam ilyet. Persze lehet hogy nem úgy használom még ahogy kellene, de még a win8-as 4magos Intel procimnál is tud torpanni a böngésző, tehát ez van :)
    Még arra leszek kíváncsi mennyi kompatibilitási probléma lesz játékokkal, alkalmazásokkal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés