- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Lehet hogy rosszul írtam le, majd megnézem. Első benyomásaim alapján ajánlanám ezt a darabot a kínai tabletek közül, ha valaki ennyit szán egy kínai kütyüre. Én igazándiból Note-t vagy Asus-t akartam venni, de a kijelző felbontásával nagyon nem voltam kibékülve azért a pénzért. Az Acer Iconia 700 lett volna a befutó szinte mindenben, de az 2x ennyibe került és csak 1 év garit adtak hozzá. Lehet ha 2 évet adnak rá akkor azt veszek, de egy biztos, hogy HD kijelző alatt nem fogok 10-es tabletet venni, de 7"-is csak minimum 1280x800-asban, eszméletlen a különbség).
Mindenképpen akartam tenni egy próbát kínai tablettel, páromnak kell alap dolgokra, és azt akartam hogy egy röccenésmentes darab legyen, jó kijelzővel. Ez a rész bejött eddig, remélem a többi jó lesz, pár hét alatt majd kiderül. Valami jó Launchert fogok feltenni rá mert az alap 4.2.2. nem túl sokat enged. (igen itt hiányozhat a neves gyártók testreszabott felülete, de az Androidban az a jó hogy szinte minden megoldható ilyen szinten.)
Netezés, kezelés alatt nincs akadás, legalábbis én nem láttam ilyet. Persze lehet hogy nem úgy használom még ahogy kellene, de még a win8-as 4magos Intel procimnál is tud torpanni a böngésző, tehát ez van
Még arra leszek kíváncsi mennyi kompatibilitási probléma lesz játékokkal, alkalmazásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest